مشکلی نیست یک سرچ میزنم اگر پیدا کردم به پست اول اضافه میکنم..........:46:نقل قول:
مشکلی نیست یک سرچ میزنم اگر پیدا کردم به پست اول اضافه میکنم..........:46:نقل قول:
دوستان روش دوم برای آپدیت به پست اول اضافه شد........
nدوستانی که روش دوم رو تست کردند حتمآ نتیجه رو بگن..........
با درود
من 11 فایل اولی رو دانلود کردم ودر محلی که گفته بودین کپی کردم ولی وقتی nsu رو باز می کنم اصلا توجهی به فایلا نداره وداره همون 23.7 mb فایل دانلود فریمور و دانلود میکنه .لطفا راهنمایی کنین .
احتمالا برنامتون قدیمیه اون موقع داره ورژن جدید برنامه رو دانلود می کنه، ورژن جدیدشو از سایت نوکیا دانلود کنید بعد امتحان کنید
من توی پست اول گفتم که باید جدیدترین نسخه nsu رو اول دانلود کنید........نقل قول:
این فایل با حجم 23.7 هم همون nsu هستش..........
بچه ها یکی چک کنه ببین روش دوم لینکاش سالمه.........
هنوز كسي تست نكرده:41:نقل قول:
هم اکنون به یاری سبزتان برای تست نیازمندیم! بنیاد آپدیت N73 ! :دی
اينو خوب اومدي...........:46:نقل قول:
کسی اینها را دانلود کرده؟
یکی اینها را تست کنه ثواب داره:11:
سلام خدمت دوستان
من دو تا سوال دارم :
1- بعد از اپدیت ورژن گوشی چند میشه؟
2- اگه موقع اپدیت برق بره چی سر گوشی میاد ؟ گوشی خراب میشه یا دوباره میشه اپ کرد؟
4.0812.4.2.1
احتمالا برد گوشی رو باید عوض کرد دقیق نمی دونم، یعنی خراب میشه!
خدا میداند......نقل قول:
سلام
از اونی که می ترسیدم برا م اتفاق افتاد. آخرای اپدیت بود (حدود 5دقیقه مونده بود که همه چیز تموم بشه) برق رفت .
دیگه داشتم دیونه میشدم ....
حالا هم گوشیم روشن نمیشه. چیکار کنم؟ کمکم کنید .
عزیزم هول نشونقل قول:
فردا ببر تعمیر گاه بده فلشش کنن درست میشه
واسه دوست منم همین اتفاق افتاد مشکلی نیست
علی اقا ممنونم از این خبر خوبت .
سلام
امروز گوشیمو بردم تعمیرگاه دادم فلشش کردن. ورژنشم شده 4.0812.4.2.1 .
سرعتش خوب شده . یه سری برنامه بهش اضافه شده. اکو لایزرش خوب شده.دوربین هم مثل قبل عالی
این ورژن آخریشه عالیه، حال کن باهاشنقل قول:
خوب کاری کردی بهترین کار ممکن رو انجام دادی....ورژنش هم شده آخریش برو حال کن....نقل قول:
دوستان اگر با لپ تاپ اين آپريت رو انجام بديد ديگه جاي نگراني نمي مونه كه برق بره و براي شما دردسر درست بشه.............
دوستان من هم اپ دیت کردم هیچ ایرادی نداره خیلی هم عالی هستش.
فریمور جدید برایn73 IE نیومده؟
همينو مي توني استفاده كني....نقل قول:
دوستان سلام.می گم که اینی که گذاشتید مال ان 73 موزیکال هستش یا مال ساده؟در ضمن می خواستم ببینم با این پروداکت کد که مال عربی هستش می شه اس ام اس فارسی زد؟یعنی گچ پژ؟بدون نرم افزار.اخه تو بعضی از سایت ها از این پروداکت کدی که شما گذاشتی با عنوان پروداکت فارسی یاد کردند که زبان فارسی هم به گوشی اضافه می شه.خواهشا جوابم را زود بدید که من هم دست به کار بشم.
پست اصلاح شدوآپديت n73 معمولي هم بهش اضاقه شد.........پست اول رو نگاه كن واسه هر دو اديشن هست.....نقل قول:
اون 4 حرف رو که نداره چون زبان عربی داره، من برای راحتی هر کدوم از 4 حرف رو به templates اضافه کردم تا موقع اس ام اس زدن راحت استفاده بشن
مژره
لينك دانلود n73 orginal edition به پست اول اضافه شد
در 47 پارت 1 مگابايتي
دوستان كسي n73oe رو تست كرده........
حسین بیخیال این تاپیک شو !!!! :دی !
دوستان تنها بدي اين آپديت اينه كه بعد از انجامش فضاي آزاد رم كم ميشه و براي كساني كه مي خواهند بازي هاي n-gage رو اجرا كنند تو بيشتر مواقع با پيام out of memory رو به رو مي شن كه تنها راه حلش ريسيت كردن گوشيه.......
تبدیل nokia n73 oe & nokia n73 me به nokia n73 ie
بوسیله این کد
code:0539366
v:3.6
code:0548884
v:4.07
دوستان ,كساني كه n73 ie دارند بگن چه برنامه اضافه اي نصبت به me يا oe داره........
یاهو مسنجر-ام اس ان-......نقل قول:
موقعی که گوشی روی ساکت باشد صدای دوربین قطع می شود.
و اینترنت فولدر
اون اينترنت فولدر كه مال منم كه معمولي دارش....اون صداي شاترم با هك درستش كردم پس ياهو مسنجرو.....رو اضافي داره فقط؟؟؟؟؟؟؟:5:نقل قول:
حدودا 7 یا 8 تا برنامه اضافی داره.
حدودا 7 یا 8 تا برنامه اضافی داره. برای اینترنت
حجم نرم افزار هم 73 mb هستش با خطوط معمولی حدودا 6 ساعت طول می کشد
منظورت فريمور ديگه...........:5:نقل قول:
بله فریمورشنقل قول: