دوستان و بخصوص تکنیک برتر فایلی که گذاشتم دانلود کنید و نظرتون رو درباره اش بنویسید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان و بخصوص تکنیک برتر فایلی که گذاشتم دانلود کنید و نظرتون رو درباره اش بنویسید ممنون
هرگز فكر نميكردم كه بشه همچين چيزي رو فروخت! خوبه ... البته براي ويندوز 95 و 98 SmartVSD.vxd مي خواد اما ميشه باهاش كنار اومد.نقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
سلام
اگر دنبال گرفتن شماره سريال هارد هستيد سورس كد هم وجود دارد و نيازي به استفاده از Dll نيست.
درباره گرفتن شماره سريال هارد ، تاپيكي با همين نام در قسمت برنامه نويسي ايجاد شده . كدهاي خوب و فايلهاي خوبي هم ارائه شده . مي توانيد به آنجا مراجعه كنيد .
کی گفته ما اینو میخواهیم بفروشیم منظورتون رو صریح بگیدنقل قول:
نوشته شده توسط persiankitty
مهدی جون اگه میشه آدرس فایل رو هم بنویس
noneforce عزیز اون سورس من دارم ولی میخواستم اینو بزارم تا بچه ها نظر بدن چجوری میشه اطلاعاتش رو تغییر داد و به محیط برنامه نویسی وارد کرد
آقا هادي خوبه ، متوجه نشدي ...نقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
منظورم اينه كه فكر نمي كردم ميشه يك DLL درست كرد كه كار به اين آسوني رو انجام بده و بعد اون رو توي اينترنت فروخت. منظورم اين نبود كه شما مي خواي اين DLL رو بفروشي. منظورم اون آقاي خارجكي بود كه داره همچين چيزي رو به صورت SahreWare ميفروشه! منظورم اينه كه يك DLL بنويسيم كه MessageBox نشون بده و بعد اون رو بفروشيم به خلق الله .
گرفتين منظورمو ؟
خداييش اگه نگرفتين بي خيال... ديگه نميدونم چه جوري بگم.
در مورد بدست آوردن سريال هارد ، به اين تاپيك مراجعه كنيد .
برنامه اي هم نوشتم كه تا آپلود كردم ، لينكش را مي ذارم . برنامه در مورد همين سريال يكتاي هر كامپيوتر است .
يه چيزي به نظرم رسيد ، گفتم شايد بد نباشه .
ببينيد اين گروه ما يه تعدادي عضو داره . معلوم هم نيست كه كي چيكار مي خواهد بكنه .
برنامه نويس ظاهرا مجيد است . ايشان پروژه هاشون را با vb انجام مي دهند و اين خيلي بد است . ما بايد يك برنامه نويس ديگر داشته باشيم كه به زبان ها قدرتمندتر مانند delphi و c و اسمبلي تسلط داشته و نرم افزار ما يك نرم افزار قوي و اينكه خودش ديگه كرك نشه . چون برنامه هاي vb خيلي هم راحت كرك مي شوند . البته منظور من اين نبود كه به مجيد جان توهين كرده باشم . من فقط گوشزد كردم كه هنوز گروه ما خيلي ضعيف است . خودتون مي دونيد . تازه كركر هم نداريم .
بعد اينكه چرا به اون چيزي كه من قبلا گفتم اعتنايي نشد ؟ ظاهرا اصلا قدرت و توانايي برنامه پيشنهادي من در شما وجود ندارد كه آن را اجرا كنيد ؟!
ببخشيد كه امروز هي مزاحم مي شم . پيش مياد ديگه ...
آقا هادي فايلي را گذاشتند كه براي بدست آوردن سريال هارد بود . اگه به آدرس تاپيك قبلي مراجعه كرده بوديد ، متوجه مي شديد كه اين قبلا نيز معرفي شده . آدرسش هم اينه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از دانلود ، مثلا نمونه vb را اجرا مي كنيد . در هنگام گرفتن كد پيغام مي دهد كه برنامه را رجيستر كنيد .
شما براي رجيستر كردن اين dll به شكل زير عمل كنيد :
در رويداد click دكمه command 1 خط زير را :
Const RegCode = "000000000000" 'Your Reg Code
به جاي 000000000000 يكي از كدهاي زير را قرار دهيد :
97392612@852
Or
YQ64X-RNR1P-6LKVU-DVMQF-9AFJ1
Or
S7EJ8-55NDG-LKP29-NHJ6V-2LA25
Or
NW5KF-49VU2-CW1VD-EH32P-UFEL2
Or
RYU54-FDF1U-RJA86-R16RM-P6FU2
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
مسائل مطرح شده در بالا براي كساني است كه فايل هادي جان را دريافت كرده و مي خواهند از آن استفاده كنند . ضمنا اين ها در تاپيك معرفي شده قبلي نيز مطرح شده است و من از آنجا برايتان آورده ام .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
مهدي جان
سلام
برنامه هاي وي بي اتفاقا سخت تر از بقيه كرك مي شوند !
منم يك قفل شبيه قفل هاي نلفني نوشتم . ببينيد چطوريه ؟!
ممنون از آقا مهدی که مثل اینکه از همه جدی تر داره کار رو دنبال میکنه
اگر درباره اش توضیح میدادی بسیار عالی بود که هر قسمت چیه و اعدادش چه جوری بدست اومدن با چی نوشتی و حالا هرچی که لازم میدونی
مسئله بعد این آدرسی که در زیر اومده آدرس یک قفل که ادعا میکنه خیلی قویه من الان دارم دانلودش میکنم 10 مگا بایته برا همین آدرسی که برای خودم فرستاده بود رو گذاشتم کرک مرک هم نداره من ندیدم
فعلا در دسترس نیستپ))(
آدرسهای زیر برای سه تا برنامه است که سورسهای مختلف encryption رو تویه زبانهای مختلف در اختیار می گذاره من الان دانلود کردم ولی هنوز وقت نکردم استفاده کنم حجمشون کمه دانلود کنید و نظر بدید ممنون
با تشكر از لطف آقاهادي !
اين برنامه را من با vb نوشتم . كدهايي كه استفاده كردم همون كدهايي بود كه تو تاپيك بدست آوردن سريال هارد مطرح كرده بودم . حالا شما مي خواهيد دو تا كد كه مشاهده كرديد را برام بفرست تا من كد فعال سازي هم بهت بدم ببين برنامه كار مي ده يا نه . البته بگم كه من از vb هيچي بلد نيستم . ولي با اطلاعات اندكي كه قبلا داشتم اين برنامه را نوشتم كه مي دونم خيلي هم ضعيفه .
به نظر من شما از همه فعال تر هستيد !
با سلام از جلسه چه خبر شد مثل اینکه دوستان کا رو اصلا جدی نگرفتن عزیزم با دادن کد و ... که کار ما حل نمی شه عزیزان یک جلسه واقعی تشکیل بدیم ببینیم می توانیم کار را به نحو عالی پیش ببریم
ببخشیدا یک وقت به کسی بر نخوره دوستانه می گم یکی آن ور دنیا است من این ور دنیا یکی می گه لنگش کن بابا تا همدیگر را به طور کامل نشناسیم نمی توانیم یه ساعت هم درست کنیم . اگر بخواهد همینطوری الکی الکی سورس بفرستیم نمی شه جانم اینطوری کار الکی پیش می رود و برخی از دوستان دیگر بدانند ما به وسیله چه چیز های برنامه ساخته ایم خوب 1 ثانیه ای کد لو می ره قفل مایکروسافت رو یک روزه باز کردن حاللا ما که یک گروه کوچک هنوز قطعی نشده هستیم می خواهیم....
دوستان اگر اینجوری پیش بره وقت الکی هدر کردن است . کسانی که موافق هستند. فردا ساعت 2شب که خلوت هم هست نام
روم را می گویم همه در آنجا به کاهای هم رسیدگی کنید.
اصلا باید بدانیم که ساخت نرم افزار را بر عهده دارد که ما سورسو.. برایش بفرستیم . مثالا من می خواهم به وسیله یک نرم افزار فایل ها را به اشتراک بگزاریم.
ممنون
سلام به همه دوستان گروه شرمنده كه چندوقت نبودم و هيچكس هم يادي از ما نكرد كه زنده ايم يا مرده خلاصه كار اينكه ebilove عزیز با مشورت با خود من یک قراری رو تنظیم کردند ولی من نتونستم بیام بنده خدا هم اومده بود توی کافی نت کلی شرمنده شدیم حالا هم احتمالا یک کم دلخوره که امیدوارم زود فراموش کنه ولی ما تونستیم در یک موقعیت خیلی استثنائی تکنیک برتر رو در اینترنت گیر بیاریم و کارا رو یک جوری تنظیم کنیم البته تا رسیدن به هدف خیلی راهه
بّهرحال من خیلی از ebilove معذرت میخوام که آنروز آونجوری شد و امیدوارم منو ببخشه و به گروه برگرده
و اگر کسی یک چیزی میتونه بنویسه که هر جند دقیقه بیاد وسیستم رو چک کنه که مثلا فلان فایل هست یا نه یا فلان قسمت رو ی سی دی هست یا نه برام پیغام خصوصی بزاره
سلام ببخشید که بی اجازه پریدم وسط بحث
برای اینکه یکی بخواد یه نرم افزارقفل گذار بدردبخور بسازه مث همین نرم افزار هایی که قفل میگذاره
جه زبان برنامه نویسی باید بلد باشیم ایا vbکافیه
لطفا یکی راهنمایی کنه
خوبه خودتون مي گيد بيهوا اومديد ميتونستيد پيغام بفرسيتدنقل قول:
نوشته شده توسط mohsenshahab
اما حالا كه صحبتش شد بگم كه برنامه قفل بايد از همه چي محكمتر باشه و فكر مي كنم زبان c از همه بهتره تا نظر اساتيد چي باشه
سلام به همه
من تصميم داشتم كه در اين تاپيك كار ساختن قفل رو دنبال كنيم اما خيلي از دوستان نتونستن همكاري كنن و تقريبا گروه داره از هم م ميپاشه البته اين كي واقعيت كه ايرانيها نمي تنن كار دسته جمعي انجام بدن و هميشه هم اول كار خوبه ولي اخراش خراب مي شه من از دوستاني كه مايلند در نوشتن اين قفل همكاري كنند چون يك تعدادي از افراد گروه ديگه تويه فروم نمييان بعضي ها هم دسترسي شون محدود شده بخاطر اشتباهاتشون ولي اگر كساني هستند كه هنوز هم مايلند همكاري كنند بيان و به من پيغام بدن من تا روز شنبه ليست نهائي رو اينجا مي زنم و ان شاء الله پروژه شروع مي شه اگر هيچ كس همكمك نكنه تنها ني نويسم و اينجا رويه حرفم با برنامه نويسهايه سايته
هادی جان سلام
منم میگم بهتره که زودتر شروع کنین
من زیاد برنامه نویسی وارد نیستم
ولی هر کمکی که مربوط به قفل میشه و از دست من بر می آد بگین تا انجام بدم
یا علی
با عرض سلام دوباره به دوستان
من امروز يه كامپوننت توي سايت ايران ويج ديد . جالب بود . نوشته بود : محافظت از برنامه شما . من باهاش يه برنامه درست كردم و براتون گذاشتم . هدف هم اين هست كه اين حالت غير فعال از اين تاپيك خارج بشه .
راهنماي فايل ocx توي خودش هست .
سلام مهدي جان
اين فكر نكنم زياد بدرد بخوره
اينو نگاه بنداز
کد:http://rapidshare.de/files/12146446/_SFG.ocx.html
با سلام
soda جان ! من هم می دونم به درد کار ما نمی خوره !!!!
هدف این بود که دوباره این تاپیک فعال بشه . دیدم که بد نیست این را بذارم .
از اون مهم تر اینکه شما و بقیه این تاپیک را فراموش نکنی !!!!!
با تشکر
سودا جان اگه ميشه ايرادهاي اين ocx رو هم كه باعث كرك سريع اون شد رو بنويسيدنقل قول:
نوشته شده توسط soda
اين كه اين ocx پك نشده بود هم مزيد علت هست .
البته در صورتي كه پك شده بود هم مي شد آنپكش كرد ...
اما خوب همين كه پك نشده باشه هم كار را راحت تر مي كنه ...
اين جور پروژه ها نيازمند افراد DieHard هست . بنظرم چند تا مشكل اينجا داريد.
1- منابع مالي اختصاص يافته براي پروژه ؟
2- عدم دانش يكسان و كافي افرادي كه مي خواهند همكاري كنند.
3- عدم مديريت صحيح
4- عدم اطلاع رساني درست
باور كنيد دلسوزانه عرض كردم نه مغرضانه.
دوست عزيز ما هميشه به همه نظرات به ديد دلسوزانه و از روي دوستي نگاه ميكنيم بعدم شما انگليسي صحبت مي كني ما نمي فهميم ولي مي دونيد اگر ما مي خواستيم كرك كنيم يك قفل رو شايد جاذبه بيشتر بود در مورد مديرت هم من تمام ضعف رو قبول مي كنم و مي پذيرم اگر لطف كنيد راهكار بديد ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط persiankitty
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
آقا مهدي چيزاي خوبي رو اشاره كردند
تازه كدش هم در همه جا بايد جاري بشه و فقط در يك جا متمركز نشه . و خيلي موارد ديگه كه موقع شروع كار سعي ميكنم ارائه كنم
سودا جان منظورت شروع کدوم کار هست ؟!!
با سلام خدمت همه دوستان كه همراهي كردند و اين تاپيك رو دنبال مي كردند مي خواستم بگم كه جمع بندي فعاليتهاي ما تا حالاچند تا مقاله بوده دوستان نوشتند و چند راهكار كه اينها هم خيلي خوب بودند انصافا اما تصميم گيري در مورد نوع قفل خيلي مشكله البته ما چند دفعه سعي كرديم قرار بزاريم تويه چت روم و كنفرانس داشته باشيم مخصوصا يك بار ebilove عزيز زحمت زياد كشيدند اما متاسفانه جور نشد ولي از مجموع صحبتها و تحقيقاتي كه من خودم به شخصه انجام دادم ساختن قفلي كه بشه رايت يك به يك رو محدود كرد بسيار مشكله و حتي ميشه گفت ناممكن اما محدود كردن دسترسي افراد سود جو به اطلاعات ما شايد راحتتر باشه
در مجموع با توجه به كل قضايا و اعلام حمايت برخي از دوستان حاضر در فروم براي همكاري تصميم گرفتيم از چند برنامه نويس و كركر ديگر دعو ت كنيم تا وارد كار بشن و كمكمون كنند احتمالا به زودي كار رو شروع مي كنيم لطفا در مورد تاخيرهاي من زياد گير نديد چون واقعا شرمنده همه شما هستم
سلام دوستان پيشنهاد مي كنم قبل از شروع نوشتن اون برنامه يك هدف گذاري بشه
او هدف از گذاشتن اين قفل بنظز من اينه كه نتونن از رويه سيدي ايميج بگيرند يا فايلهاش رو extract كنن كه اين مستلزم اينه كه سيدي ما چندين نوع ايمني مختلف اينجوري داشته باشه كه من فكر كنم در مورد نوع رمز گذاري فايلها نظرات مختلفي باشه بعد بايد نوع دسترسي به فايلها مشخص بشه كه به چه صورت باشه كه كاربر بتونه استفاده كنه لطفا نظراتتون رو در اين مورد بگيد
با سلام به همه دوستان براي قسمت رمز گذاري قفل هر چه سريعتر نظرات خود را در مورد بهترين الگوريتم و نحوه استفاده از آن ارسال نمائيد
با سلام به همه دوستان تصمیم گرفتم این تا÷یک رو فعال کنم تا بتونیم تا اخر عید قفل p30world رو عرضه کنیم اگر مشکل داشته باشه هم زیاد مهم نیست چون همه کارها اولش این مشکلاتو دارن
برای شروع یک کد گذاشتم بگیرید و نظرتون رو اعلام کنید
من كه بعيد مي دونم !
راستي كد مال خودته ؟
با تشكر
هادي جان !
با اين برنامه چي كار كنيم ؟ :biggrin:
من كه سر در نياوردم ... لطفا بگو دقيقا بايد براي استفاده چي كار كنيم ؟
سلام مهدی جون نیاز نبود دو تا پست بدینقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
این کد از من نیست در این مدتی که تاپیک غیر فعال بود دنبال کد های مناسب بودم که یک تعدادی هم پیدا کردم حالا هم با سودا داریم رویه یک قسمت حساس کار می کنیم ان شاءالله بزودی تموم میشه شما هم اگر چیزی دم دستت بود بصورت سورس بزار
این سورس فایلشما رو به صورت ترایال در می یاره و برای استفاده باید فعال بشه بعدا کامل توضیح می دم exe
آقا هادي !
مي بيني كه ساعت ارسال پست ها يكي نيست !
من اول قبل از دانلود پرسيدم !
بعد از دانلود هم طرز كار را پرسيدم !
آقا هادي ! ما ديگه عضو گروه نيستيم كه هر چي pm می زنم جواب نمی دی و اصلا ما را مطلع نمی کنی !
باشه ...
مهدی جون من کی جواب ندادم مسئله ای نبود که بخوام جواب بدم من در خدمت شما هستمنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
يه سئوال در مورد حجم مجازي به روش دستي كه در صفحه 3 آموزش داديد
سلام
در صفحه سه روش ايجاد حجم مجازي به روش دستي رو آموزش داديد كه خيلي جالب بود ولي يه مشكل هست :
وقتتي با TZ Copy Potection اين حجم رو ايجاد كنيم براحتي ايميج رو ميشه رو سي دي رايت كرد ولي اين روش دستي انگاري خيلي موضوع رو جدي ميگيره و به خيال اينكه مثلا 2 گيگ حجم داره ، موقع رايت مرتب پيغام ميده كه به دليل نبود فضا نميشه رايتش كرد . حالا ميخواستم ببينم راهي هست كه فايل حجم مجازي كه به روش دستي ساخته شده رو بشه مثل حجمهاي مجازي ساخته شده توسط TZ Copy Potection رايتشون كرد؟ ./ممنون
يه نكته :
طوري كه من متوجه شدم اين تاپيك داشته خوب پيش ميرفته ولي يه هو انگار همه افرادي كه اينجا مطلب مي نوشتن با هم بي خيال اينجا شدن . نمي دونم شايد به هدفشون كه ساختن قفل رايگان ايراني هست رسيدن. لطفا اگه از دوستان كسي به اينجا سرزد در اين مورد چيزي بنويسه/ممنون
mahtabesfahan جان !
اين روش حجم مجازي نيست ... حجم واقعي هست !
پس دقت كن كه اين دو تا موضوع را با هم اشتباه نكني !
اين چيزي كه اشاره شده بود ، يك فايل با يك سايز مشخص مي سازه . پس ديگه حجم اون مجازي نيست !
به همين دليل هست كه اين فايل در رايت روي CD و يا استخراج ، به صورتي هست كه اشاره كرديد .
تا جايي كه من خبر دارم ، هنوز اين قفل رايگان ايراني ساخته نشده .
فعلا هادي جان كه درگير پايان نامه هستند و بقيه هم به نحوي نيستند !
با تشكر ـ مهدي :)
سلام
عزيز دل من اعضاي گروه همه درگير مشكلات خود هستند و ديگه فكر كنم بادشون رفته باشه ..!!!!!!!!!!