اون کوزه ها مال پر کردن نیستنقل قول:
اول بگو با پروفسور صحبت کردی ؟ و دوم بگو چه وسایلی داری ؟
Printable View
اون کوزه ها مال پر کردن نیستنقل قول:
اول بگو با پروفسور صحبت کردی ؟ و دوم بگو چه وسایلی داری ؟
سلام.با يه نفر (نمي دانم پرفسور بود يا نه :31:) در موقعي كه وارد موزه شدم صحبت كردم.البته نگهبان موزه را نميگم.ووسايل هم :اسكنر-تصوير چاقو-همين ها را فعلا دارم.ممنون كه راهنمايي ميكني.دمت گرمنقل قول:
قربانتنقل قول:
ببین اونی که خوشتیپ کرده و پیپ میکشه رئیس موزه ست پروفسور نیست , پروفسور کنار همون کوزه ها وایساده
راستی جعبه دومو اسکن کردی ؟
بله.اسكن كردم.ممنونتمنقل قول:
سلام.آقا اين پروفسور كجاست؟.من هر چي كنار كوزه ها ميرم ؛ نيست كه نيست.اتاقه را هم نگاه كردم.نبود.باز هم از شما ممنونمنقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط رايانه
سلام.آقا اين پروفسور كجاست؟.من هر چي كنار كوزه ها ميرم ؛ نيست كه نيست.اتاقه را هم نگاه كردم.نبود.باز هم از شما ممنونم
احتیاجی به پرفسور نیست کافی اون دستگاه اسکنر رو ببری تو زیرزمین جای اولش بزاری بعد میتونی از موزه بیرون بری
سلام.مراحل بعدي را هم انجام دادم و الان در ساختمان پليس ؛ بعد از پيدا كردن نقشه و كارت اف بي آي-در اتاق پرونده ها گير كردم.چيكار بايد كرد؟ ممنون
من اينجا گير كردم.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشتباه نکنم باید سر مجسمه رو بذاری ردیف بالا (یکی مونده به آخر)نقل قول:
ممنون.بعد بايد برم پيش رييس؟نقل قول:
یادم نیس ولی فک کنم باید بری بیرون از ساختموننقل قول:
نه.بيرون نميشه رفت.ممنوننقل قول:
الان دقیقا چه وسایلی داری ؟نقل قول:
بعد از اینکه سر مجسمه رو گذاشتی تو قفسه از اطاق بیا بیرون و با Branford تماس بگیر اما اون گوشی رو برنمیداره پس به Warren زنگ بزن اون بهت یسری توضیحات میده بعدش از ساختمان پلیس خارج شو و برو به موزه و با رئیس موزه صحبت کن اون بهت میگه پرفسور کجاست ----> حیاط موزه
برو به حیاط موزه و با پرفسور صحبت کن بعد دوباره برگرد به سالن اصلی و با رئیس موزه صحبت کن , تو بهش میگی بدن مجسمه رو لازم داری اونم بهت میگه مجوز بیار پس برو به ساختمان پلیس و با منشی صحبت کن اون بهت میگه برای مجوز کاغذ مخصوص لازم داره بنابراین باید بری به اطاق روبروی منشی و کاغذ مخصوص بیاری و بدی به منشی , حالا مجوز رئیس رو لازم داری پس برو به اطاق رئیس و باهاش صحبت کن و برگرد و مجوز رو از روی میز منشی بردار و برگرد به موزه و ادامه ماجرا ....
سلام.Branford كيه؟ شمارش را ندارم؟ Warren هم پاسخ نميده.بيرون هم نميشه رفت.ممنونمنقل قول:
شماره branford رو فک کنم روی همون کاغذی که داری نوشته , روی کاغذ راست کلیک کن شماره رو میخونه بعدش شماره میاد تو لیست شماره هاتنقل قول:
سلام.آقا رفتيم موزه و همه كارها را انجام دادم.با رييس و پرفسور حرف زدم ولي وقتي ميخوام با ماشين به اداره پليس برگردم ؛ بر نميگرده.يعني اصلا نميشه برگشت و عكس موزه هست و دوباره به موزه بر ميگرده.ممنون
بدن مجسمه رو برداشتی ؟نقل قول:
سلام.بله برداشتم.حالا بايد چه جور خارج بشم.الان يك نقشه-كارت شناسايي-بدن مجسمه را دارم.ممنوننقل قول:
خب حالا باید به جای بدن مجسمه یه شی هم وزن بذاری تا چراغ امنیتی سبز بشهنقل قول:
برو به حیاط موزه بعد کوزه وسطی رو بردار و پر از ماسه کن و بذار جای بدن مجسمه (در محفظه شیشه ای)
حالا چراغ سبز میشه و میتونی خارج شی
سلام.اين كارها را هم كردم ولي باز هم نميشه خارج شد.از راهنماييهاي شما سپاسگذارم.دستت درد نكنه.نقل قول:
خواهشنقل قول:
پس احتمالا با رئیس موزه صحبت نکردی چون آخر کار یه بار دیگه باید باهاش صحبت کنی با نگهبان هم صحبت کن در ضمن دقت کن که چراغ سبز باشه چون اگه قرمز باشه نمیتونی بری
سلام.چراغه سبز نميشه.كوزه ها را هم امتحان كردم ولي سبز نميشه.ممنوننقل قول:
کوزه وسطیه , اون که از همه کوچیکتره رو بردار و پر از ماسه کن بعد بذارش جای بدن مجسمه بعد چراغ سبز میشهنقل قول:
سلام.همين كار را كردم ولي سبز نشد.ممنوننقل قول:
منظورم اینه که مجسمه رو بردار بعد کوزه رو بذارنقل قول:
راهش اینه اگه بازم چراغ سبز نشد احتمالا یه مرحله رو انجام ندادی
سلام.مراحل را مو به مو انجام دادم ولي باز چراغ سبز نميشه.ممنوننقل قول:
سلام.مجسمه را گذاشتم ولي چراغ سبز نميشه.ممنون
من در قسمتی که اون موبایل خراب Pin code میخواد مشکل دارم
1956 را هم قبول نمیکنه !
چکار کنم ؟
PIN Code Jaimes Mobile ????
PLZ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون قسمتي كه بايد از كيف عكس بگيري وشماره رو زنگ بزني ميخواستم ببينم شمارش چنده؟