بخش منوی اطلاع رسانی برگشته سرجاش شده مثل قبل ( پیام خصوصی )
یه مشکل :
وقتی تو پاسخ سریع می خوام رنگ نوشته هام رو عوض کنم نمیشه
مرورگر : اپرا ولی قبلا میشد
یه مشکل :
مرورگر : اپرا ولی قبلا میشد
اگه عكس باشه ... خوب حتما انيميشنيه ...نقل قول:
دوستان من دیدم که امضای بعضی از کاربران به صورت متغیر ( مثلا هر ۱ دقیقه یکبار ) تغییر می کنه ! چه جوری باید این کار رو انجام داد ؟؟؟؟؟
در غير اين صورت ... حتما چيز خارق العاده اي ديدي
بر مي گرده ديگه ... تا وقتي اتفاق تازه اي تو پروفايل يا پيغام خصوصيت نيافته برمي گرده به همون حالتنقل قول:
دوستان چرا این امضای من یه دفعه پاک شد؟
این میثم اولش گفت کم کم میگه کجاهای سایت عوض شدن ...پست شماره یکشم عالی بود.اما چرا دیگه ادامه نمیدید بقیشو بگین........
فكر نمي كنم امضاي شما به تغيير ورژن ربطي داشته باشه ... احتمالا امضاي بزرگ يا مورد داري داشتي كه حذف شدهنقل قول:
سلام ... با تشکر از میثم عزیز ... سایت رو به پیشرفت هست و باگ های زیادی گرفته شده !
سرعت سایت کمی بالا رفته ! قسمت tag cloud هم جالبه !
یه سوال .. آخر نفهمیدیم این قسمت quote و quick reply ها رو فارسی کردید یا انگلیسی ؟...
از بعضی ها شنیدم انگلیسی ولی رو یوزر من که فارسیه !
آقا میثم اول جواب این همه سوال رو بدید بعد سری دوم بیاد سوال هارو بپرسه
امضای اونها یه عکس بوده با پسوند Gif که چندتا عکس رو بهم ادغام میکنهنقل قول:
دوستان من دیدم که امضای بعضی از کاربران به صورت متغیر ( مثلا هر ۱ دقیقه یکبار ) تغییر می کنه ! چه جوری باید این کار رو انجام داد ؟؟؟؟؟
شما یه سری به آدرس مضایی که گذاشتی بزن احتمالا از اونجا حذفش کردن یا اینکه عکس بزرگ بوده و مدیر حذفش کردهنقل قول:
مشکل از جای دیگست من این کارو زیاد انجام دادمنقل قول:
فارسی هست! اگر انگلیسی می بینید لطفا عکسش رو بذارید. (تونقل قول:هم یه توضیح دادم٬ ممکنه همون مشکل رو داشته باشید)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2480828
ممنون.
منو میگی ؟؟ آره یه چیز خارقالعادست با هر رفرش عوض میشه !!قبلا بحثش شده !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه عكس باشه ... خوب حتما انيميشنيه ...
در غير اين صورت ... حتما چيز خارق العاده اي ديدي
نخیر اینو میگه ! (اینی که این پایینه JPG هم هست)نقل قول:
امضای اونها یه عکس بوده با پسوند Gif که چندتا عکس رو بهم ادغام میکنه
امضای من 16 کیلو بایت حجمش بود.نقل قول:
در ضمن امضام قبلا" این بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می بینید توی امضامم نزاشتم پاک شده (توی قسمت متن گذاشتم) !!!
امضام قبلا" این بود...
ای خدا حالم چرا اینگونه است
حال من امشب چرا واروونه است
این دلم امشب کبابم می کند
مثل شمعی آب آبم می کند
امشب ای یاران مرا مهمان کنید
چاره ای بر سینه سوزان کنید
مست مست باده نابم کنید
از ذعا سیراب سیرابم کنید
احتمالا یه جای کار اشتباه هست! شاید عکس رو از کامپیوتر تو ویرایشگر پیست می کنید. امضاتون از کجا هست؟
(مورد دوم) : اینجور عکسا با اینکه Jpeg هستن و در ظاهر باید ثابت باشن، ولی هر لحظه در سرورشون رندوم عوض میشننقل قول:
یعنی ممکنه یه عکسیو که دیدی دیگه نبینی و ممکنه عکس رو همهش ببینی :46:
شرمنده من این قسمت از متن شمارو نفهمیدم "شاید عکس رو از کامپیوتر تو ویرایشگر پیست می کنید. امضاتون از کجا هست؟" می شه بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
ممنون...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار نبود به کسی بگی ! توضیح کامل بود . منظورتون از مورد دوم چیه ؟نقل قول:
(مورد دوم) : اینجور عکسا با اینکه Jpeg هستن و در ظاهر باید ثابت باشن، ولی هر لحظه در سرورشون رندوم عوض میشن
یعنی ممکنه یه عکسیو که دیدی دیگه نبینی و ممکنه عکس رو همهش ببینی
عکستون رو تو یه سایت آپلود کنید بعد لینک بدید . همیننقل قول:
شرمنده من این قسمت از متن شمارو نفهمیدم "شاید عکس رو از کامپیوتر تو ویرایشگر پیست می کنید. امضاتون از کجا هست؟" می شه بیشتر توضیح بدین؟
ممنون...
چرا تو گروه های اجتماعی دکمه نقل قول وجود نداره؟؟؟؟
احتمالا طبق نظر توسعه دهنده ها نیازی نبوده! چون چیزی نیست که غیرفعال شده باشه و به طور کلی تو vb نیست. البته با توجه به تازه بودن این گروه های اجتماعی که از همین ورژن اضافه شده فعلا فقط اصل ایده پیاده شده و توسعه روند خودش رو داره طی می کنه. پس ممکنه اضافه بشه!نقل قول:
چون قرار نیست یه چت روم باشه . فقط باید اعلانات گروه قرار بگیره ( البته طبق نظر همون توسعه دهنده ها !) که الان تو پیسی تغییر کاربری پیدا کرده !!نقل قول:
چرا تو گروه های اجتماعی دکمه نقل قول وجود نداره؟؟؟؟
ااااانقل قول:
(مورد دوم) : اینجور عکسا با اینکه Jpeg هستن و در ظاهر باید ثابت باشن، ولی هر لحظه در سرورشون رندوم عوض میشن
یعنی ممکنه یه عکسیو که دیدی دیگه نبینی و ممکنه عکس رو همهش ببینی
بابا شما ها دیگه چه مهندس هایی هستید!
نیما، من می گم. دیگه نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم:
مال من PNG ه ، مال نیما هم JPEG ه
این کد نویسی سمت سروره که میگی هر چند ثانیه 1 بار اگر کسی اومد و اون صفحه رو load کرد، براش یه نوشته رندوم رو با رنگ و پس زمینه خاص، نشون بده
اگر آدرسش رو توی امضام می دیدید، می فهمیدید که صفحه aspx هست نه GIF!
نقل قول:
دست شما درد نکنه خب منم این کارو از همون اول کردم برای محکم کاری یه جای دیگم آپلودش کردم ولینکشو کپی
کردم اما امضا نمییفته!
ميبينم كه اعتراف كردي!!! دي:نقل قول:
ااااا
بابا شما ها دیگه چه مهندس هایی هستید!
نیما، من می گم. دیگه نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم:
مال من PNG ه ، مال نیما هم JPEG ه
این کد نویسی سمت سروره که میگی هر چند ثانیه 1 بار اگر کسی اومد و اون صفحه رو load کرد، براش یه نوشته رندوم رو با رنگ و پس زمینه خاص، نشون بده
اگر آدرسش رو توی امضام می دیدید، می فهمیدید که صفحه aspx هست نه GIF!
ولي بچه ها خيلي ساده بازي در ميارن.تو اون تاپيك همرو سر كار گذاشته بوديا!!آخرم كه من پست دادم قضيه رو گفتم همه پستا پريد!!
w w w . p 3 0 w o r l d . c o m
كمي دقت كن ديگه بـابــا ...
به لينك امضات دقت كن ، بعد متوجه ميشي كه لينك رو اشتباه كپي كردي ...
اخر لينك امضا بايد به Jpg يا Png يا اينجور فرمت ها ختم بشه ...
مشكل شما هم براي همينه ...
جانکد:www.p30world.com
بابا تو دیگه کی هستی؟
(دست من و Lover_Football رو بستی!)
بابا عکس رو تو tinypic.com و امثال اونها آپلود می کنند. نه 4shared!
:31: مال من آخر ادرسش jpg داره ! نیگا کن !!نقل قول:
از اول هم گفته بودیم کسی جلوتون رو نگرفته ازینا بذارید ! گذاشتن تصویر جزء امکانات انجمنه دیگه! قضیه ساده بود مشکل از ما نبود ! البته اینو بگم خودمون خودمون رو لو دادیم ! از قبل گفته بودیم همچین کاری میکنیم !نقل قول:
ميبينم كه اعتراف كردي!!! دي:
ولي بچه ها خيلي ساده بازي در ميارن.تو اون تاپيك همرو سر كار گذاشته بوديا!!آخرم كه من پست دادم قضيه رو گفتم همه پستا پريد!!
من اینو گفتم که تو 4shared آپ کنید ؟نقل قول:
دست شما درد نکنه خب منم این کارو از همون اول کردم برای محکم کاری یه جای دیگم آپلودش کردم ولینکشو کپی
کردم اما امضا نمییفته!
مال تو کجا آخرش jpg ه؟
باید آدرس فایلت jpg باشه که میشه ولی باید با تنظیمات سرور ور بری و من حوصله ندارم
راستی جمله های انگلیسی ات خیلی خیلی جالبه
شرمنده که تاپیک منحرف شد!
همونطو که دوستان گفتن٬ شما باید عکس رو یه جایی آپلود کنید که مستقیما در دسترس باشه و نه یک صفحهی html باشه. یکی از این سایت ها برای آپلود عکس tinypic.com هست. کد [img] اون رو با کلیک کپی کنید و تو امضا بذارید. امیدوارم که مشکلتون حل شه!نقل قول:
سلام..
بالاخره مثل اینکه اتوریسایزمون هم درست شد!!
ممنون از مدیرا :11:
اضافه کردن اتوریسایز خیلی خیلی خوبه . دیگه تاپیک ها انجمن عکس به هم نمیریزه . واقعا ممنون .
سلام
1. این اتوریسایز چی چیه؟
2. اوایل می شد کامنت های خودمان را ادیت کنیم، الان نمی شه
من توهم زده ام یا کلا دسترسی اش محدود شده؟
ايول بالاخره Auto Resize هم اضافه شد . هنوز خودم نديدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
اين قابليت وقتي عكس بزرگتر از Resolution صفحه باشه يا از يه حدي بالاتر باشه بصورت كوچيك در مياد تا صفحه بهم نريزه و بعد بر روري اون كليك كه بكني عكس اصلي نمايش داده ميشه . ولي اين به اين معني نيست كه زمان لود صفحه پايين مياد. بلكه عكس كلا لود ميشه و بعد بصورت كوچيك در مياد.
اما در مورد كامنت نه پيغام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته ديگه نميشه اديت كرد. و بنظرم همانطور كه در پروفايل يكي از بچه ها هم گفتم بنظرم اينجوري بهتره چون بايد به اين پيغامها به ديد يك پيغام خصوصي نگريست تا به ديد يك پست. اينجوري دقت بيشتري در ارسال ميشه و ...
به بهنقل قول:
چه خوب
ما با این اف اف کلی با این عکس بزرگا مشکل داشتیم
+
همون پیغام ِ شما!
اینم نظریه
آخه نیست ما عادت کرده بودیم به سیستم قبلی ( انگار چقدر قدمت داره :دی ) یه کم سختمونه
تا عادت کنیم طول می کشه
ممنون:11:
سلام ...
با توجه به اینکه بخش عظیمی از لغات و اصطلاحات مربوط به امکانات جدید
سیستم با زحمات زیاد سینا جان به فارسی ترجمه شده ، فکر نمیکنم نیازی
به آموزش های تکمیلی در مورد سایر بخش ها وجود داشته باشه اگه سوالی
مطرح شد یا نتونستید با بخشی ارتباط برقرار کنید در همین تاپیک مطرح کنید
ممـنــون :)
مـیـثــم
بخش تنظيمات کاربر < کنترل و اختيارات<ويرايش اختيارات
If you do not want to receive an email for each request of friendship, you may disable this option.
Receive Friendship Request Email
و
You may limit the receipt of private messages to just moderators and your contacts. Other members who attempt to send messages to you will be told that you have disabled private messaging.
Receive Private Messages only from Contacts and Moderators
و
Visitor Messaging
This forum features a visitor messaging system that allows members to send messages to one another publicly.
If you do not want to receive visitor messages, you may disable the visitor messaging system.
Enable Visitor Messaging
You may limit the usage of your visitor messages to just moderators and your contacts.
Limit usage of Visitor Messages to Contacts and Moderators
و
Image Resize This forum automatically resizes images which are too large. Please choose below how you would like to view the enlarged images.
Please select the resize mode :
Image widthImages wider than this width will be resized. Enter 0 in the field below to allow all widths, or leave the field empty to use the default value of 640:
Image HeightImages taller than this height will be resized. Enter 0 to allow all heights, or leave the field empty to use the default value of 0
سلام دوستان.
1-من میخواستم بدونم فرق این گروه ها که جدید اومده با انجمن های قدیمی چیه؟
2-کامنت چیه؟
3-این که یکی بیاد توی پروفایلت یه چیزی بنویسه چه فایده ای ئاره؟
یا حق.
سلام!نقل قول:
۱- هیچ شباهتی نداره! یه محلی هست برای افرادی که شباهت هایی با هم دارن و می خوان در یه سری مورد هایی با هم هماهنگ بشن (مثلا سیاست های عمومیشون رو تو گروه بذارن) یا از هم با خبر بشن یا یه سری مطالب رو خارج از انجمن بحث کنن (که مربوط به خودشون هست و عمومی نیست) و اینطور چیزا. ضمنا می تونن تو گروه ها عکس بذارن. مثلا کسایی که پیتزا دوست دارن می تونن تو گروه دوستداران پیتزا عضو بشن و عکس پیتزا بذارن! گرچه تو p30world یه کم کاربردش فرق کرده و شبیه چت روم شده!
۲-در کدم قسمت؟
۳-برخلاف پیام خصوصی این پیام عمومی هست! و اجازه می ده تا کاربرا در مورد مسائل نه چندان خصوصی تو profile هم دیگه پیام بذارن و بقیه هم می بینن/یا:جلد dvd های آمریکایی رو دیدید! یه جمله از یه منتقد معروف که در تحسین اون فیلم گفته رو بالای جلد می نویسن و باعث فروش بیشتر فیلم می شه٬ چون برای استفاده کننده یه حس اطمینان به وجود میاره! این هم همینطوره! مثلا شما به من تو چند جا کمک می کنید و من تو پروفایلتون می نویسم که در زمینه مثلا کامپیوتر استادی. یا نظرم رو در موردتون می نویسم.(این قسمت ایتالیک نظر شخصی بود!) گرچه تو p30world یه کم کاربردش فرق کرده و شبیه چت روم شده!
ببخشید اگر خوب توضیح ندادم!
دوستان که توضیح بهتری دارن لطفا بیان!
موفق باشید.
نه اقا اتفاقا توضیحت خوب بود.
فقط چه جوری میشه توی گروه ها عکس گذاشت؟یعنی اپلود کنیم؟واییییییی.
اگه این جوری باشه که سرور p30world سر 2 روز منفجر میشه.
نترسید! با حمایت مالی از p30world (همین فروشگاه) میتونن سرور جدید بخرن!:31:نقل قول:
اول باید خودتون یه آلبوم داشته باشید:
بعد می تونید از آلبوم شخصیتون به گروه عکس منتقل کنید:کد:http://www.vbulletin.com/forum/showpost.php?p=1450769&postcount=7
به همین سادگی!کد:http://www.vbulletin.com/forum/showpost.php?p=1450770&postcount=8
این امکان گالری برای گروه ها غیر فعال هست
با توجه به اینکه تصاویر به سرور ضمیمه نمی شند و در قطعات کوچک نمایش داده می شند ، نباید اختلالی برای کارکرد سایت محسوب بشه
لطفا بنده رو توجیه فرمایید ، ممنون
سلام٬نقل قول:
نه٬ وقتی میخواید یک گروه بسازید امکان آلبوم ها (Enable Albums) فعال هست. اما هر کاربر برای گذاشتن عکس تو اونها باید عکس رو از یکی از آلبوم های شخصی (می تونن سه نوع باشن. هر کاربر می تونه برای خودش چندین آلبوم داشته باشه و تو آلبوم ها چندین عکس بذاره. یا عمومی که هر کسی اون رو می بینه. یا خصوصی که فقط خود کاربر می بینه. یا اینکه فقط کاربر و لیست دوستانش آلبوم رو ببینن. امکان اننقال عکس بین آلبوم ها هم وجود داره.) خودش تو گروه قرار بده. اما بنا به دلایلی امکان آلبوم های شخصی توسط مدیریت غیر فعال شده٬ پس عملا امکان آلبوم گروهها هم بی استفاده مونده.
اگر باز هم مشکلی هست٬ می تونم توضیح بدم!
ممنون٬
هومن.