نگفتی چه اروری میده؟نقل قول:
نگفتی چه اروری میده؟نقل قول:
not supported for this machineنقل قول:
لينك اين درايور رو از سايتي كه گفته بود براي نصب پرينتر 1020 در ويندوز ويستا گرفتم . البته هر جا سرچ كردم مثل اينكه همه با نصب اين پرينتر مشكل دارند .نقل قول:
خب اینجور که میگی پس ویستا پرینترتو ساپورت نمیکنه دیگهنقل قول:
دلیلاش میتونه این باشه که درایورشو درست نصب نکردینقل قول:
یا درایور درستشو نداری
نه از روي سي دي ارجينال كه هم 32 بيت داشت هم 64 نصب كردم.نقل قول:
قبلا کار میکرده رو ویستا؟؟منظورم اینه که تازگی خراب شده؟؟نقل قول:
:41:همچين چيزيكه نمي شه ،اگه پست هاي بقيه كاربراني كه بالاخره مشكلشون با نصب اين پرينتر روي ويستا حل شده رو هم در نظر نگيريم ، وقتي درايورش وجود داره چطور ممكنه ساپورت نكنه ؟!نقل قول:
خب اگه یه عده مشکل داشتن ومشکلشون حل شده ببین چی کار کردننقل قول:
ثانیا وجود درایور الزاما باعت درست کار کردن نمیشود...اگه اینطوره که حتی میشه درایورای xp رو با نام vista رو کامپیوتر نصب کنیم و نصب هم میشه ولی کار نمیکن
آره كار مي كرد اصلا اين ويندوز ويستا با هيچ نرم افزاري سازگاري نداره .نرم افزار نرو 6 هم نميتونم روش نصب كنم.نقل قول:
خیر سرم اومدم درایور کیبوردم رو بعد از یکسال نصب کنم که مال ویستا رو نداشت.
منم مال xp رو ریختم و restart کردم که دیدم نه موس کار میکنه نه کیبورد.
با safe mode و ... هم رفتم نشد.
شانس آوردم دو تا ویندوز داشتم.
وگرنه نمیتونستم از فایل ها بک آپ بگیرم.
راهی به ذهنتون نمیرسه درستش کنم ؟
فقط کافیه که یه system restore بکنی(با dvd بوت ویستا):46:نقل قول:
اینجور که میگی فقط میتونه مشکل با نصب درایور باشه...نقل قول:
در مورد Nero هم واسه این نمیتونه اجرا شه که با ویستا ورژن 6 سازگار نیست از ورژن جدیدش استفاده کن 8.3
کد:http://www.soft82.com/download/Windows/Nero
متاسفانه در فرومي كه همين سوال مطرح شده بود و مشكلشون برطرف شده بود ، چون تاريخش مال چند وقت پيش بوده ديگه كسي جواب سوال منو نمي ده ، و در ضمن منظور من دقيقا درايور ويستا كه وجود هم داره نه xp .نقل قول:
سلام حدود 1 سال پیش کامپیوتر من با مشکل جدی روبرو شد و آن این بود که هر چند وقت یکبار از کامپیوتر صدایی به حالت "تیک تیک" 2 بار می آمد و کامپیوتر قفل میشد و اگر ریست می کردی اصلا هارد دیسک نمی خواند و می گفت دیسک بوت بگذارید و اگر خاموش می کردم (اگر دوباره در بالا آمدن ویندوز مشکل پیش نمی آمد) کامپیوتر وارد ویندوز می شد اما 1 سال است این مشکل نبود تا اینکه دوباره آمده و وسط کار بازی و هر چیزی که از کامپیوتر کار می کشه رخ می ده لطفا راهنماییم کنید!!!!!
در ضمن کامپیوترم جدید و p4 هست 'geforce 2 و رم 128
خودم همه راهی امتحان کردم و نشد.نقل قول:
system restore هم ارور داد که هیچ restore point ای موجود نداره که بهش برگردونه.
خلاصه ویندوز عوض کردم.
تنها راهش اینه که بطریقی درایور رو uninstall کنی منم این مشکل رو داشتم ولی موسم کار میکردنقل قول:
ببین از تو safe mode میتونی کاری بکنب
من فکر میکنم یا هاردتون خراب شده و یا یه ویروس هم میتونه چنین کاری بکنه...نقل قول:
توی سیف مود هم موس و کیبورد کار نمیکرد.نقل قول:
تا حالا این مشکل برام پیش نیومده بود که جفتشون با هم از کار بیوفته.
در این حالت هیچ جوری نمیشه به کامپیوتر فهموند که چیکار کنه.خدا نصیب کافر نکنه.:31::31:
همون دیروز ویندوز عوض کردم و حل شد.
ممنون
اینجور که میگی فکر کنم مشکل از هارد درایوت باشه یه مشکل سخت افزاری که تیک تیک میکنه...یه چکش کن حالا یا با برنامه ای چیزی چکش کن یا ببرش پیش یه نفر اینکاره ;)نقل قول:
با انجام سیستم رستور به صورت اجرای بوت از طریق دیویدی ویستا حتمآ حل میشد.نقل قول:
جهت اطلاعات بیشتر اینکه فرض را براین میگذاشتید که میخواهید ویندوز جدید میخاهید نصب کنید اون هم نه از طریق داخل ویندوز بلکه از بوت .بعد در مرحله ای که install now نوشته گزینه دومی است که مربوط به تعمیرات میشه.
متاسفانه من هم چنین مشکلی داشتمنقل قول:
ولی با این روش ، حل نشد.:30::27:
بستگی به نوع ایراد داره
اینکار رو هم کرده بودم ...نقل قول:
system restore هم ارور داد که هیچ restore point ای موجود نداره که بهش برگردونه.
اگر در اونجا سیستم رستور یافت نشد بالاخره ویندوز رو عوض کردی بیخیال !
آقا ما یه مودم adsl داریم که از وقتی خریدیمش موقع استفاده از اینترنت سیستم ریست می کنه قبلشم یه ارور صفحه آبی میاد نیم ثانیه بیشتر نمی مونه
الانم ویندوز ویستا داریم و مودم قبلی مونم این ایرادو نداشت
ایراد از چیه؟
یه راهنمایی برسونید!
احتمالا درایور درستی براش نصب نکردی...جدیدترین درایورو نصب کن
سلامنقل قول:
منم این مشکل رو داشتم کلی اذیت شدم می گفتن برای رم و پاور و.. می تونه باشه ولی معلوم شد برای( درایور) مودم هست یه مدت کل پروسس ها رو اند می کردم (درایور هم شاملش می شد) و مشکلی نبود بعد که فهمیدم مشکل از کدوم پروسس هست درایور رو آپ دیتش کردم کلا حل شد (البته اینا همش تو ایکس پی بود!:31:)
:11:
سلام
دوستان من تو نصب مودم تو ویستا مشکل دارم (الان باهاش تو XP راحت کار می کنم)
مدلش:Motorola SM56 PCI Fax modem
Vista Ultimate SP1
درایورش رو برای ویستا از چند سایت مختلف دانلود کردم و تو همشون بعد از نصب با این پیغام رو برو می شم که فکر کنم منظورش اینه که مودم رو آنیستال کنم (بعد سیستم خاموش) و بعد پورتش رو عوض کنم بعد درایور رو مجدد نصب کنم تا درست بشه !!؟ ولی این جوری حل نشد.راه حل چیه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: چون اخیرا ارتقا دادم و رفتم سمت ویستا برای سوال و رفع مشکل احتمالا زیاد مزاحمتون میشم!!:20:
سلام
مودم رو Unistall کن
مودمت رو از Slot خودش در بیار بذار تو یک Slot PCI دیگه و دوباره نصبش کن
موفق باشید
ممد جون خوبی؟!:13:نقل قول:
چون 3 صبح این پست رو دادی چیزی نگفتم ها!!!:31:
این کارا رو که خودمم کردم و نوشتم که حل نشد!:41:
پ.ن: بعد از اینکه ممد این پست رو خوند پاکش کنید!
مودمتو Unistall کن بعد از داخل Device Manager مودم رو نصب کن نه از Setup خود برنامه...نقل قول:
کارت صدا نصب نمیشه چطور می تونم مدلشو بفهمم تا درایور مربوط رو دان کنم در ضمن سلام
با این برنامه میتونی مدل رو پیدا کنی
کد:http://www.belarc.com/Programs/advisor.exe
سلام من ویندوز ویستا نصب کرده ام اما وقتی مدیا پلیر داره می خونه حتی واسه عوض کردن تب های فایر فاکس گیر می کنه . سرعت ویندوز هم خیلی پایینه .
رم من 512 هستش ممکنه مشکل از این باشه ؟ یعنی اگر 1 گیگ کنمش حل می شه ؟ لطفاً کمک کنین .
خب شما از رم حداقل برای ویستا استفاده میکنید که اصلا کافی نیستنقل قول:
اگه حداقل 1gig بکنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه;)
در ضمن همیشه این طور بوده یا جدیدا سرعتش کم شده؟
مدل مودم من Motorola SM56 Data Fax modem می باشد از دوستان خواهشمندم نسخه مخصوص
ویستا رو قرار دهند نسخه ای رو که ازش استفاده میکنم 6.9.7.0 می باشد
در تاپیک مربوطه مطرح کنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=260291
نه جدیداً این طور شده بود .نقل قول:
متشکرم دیروز رمم رو عوض کردم درست شد ممنون