اگه مشکل داره از Forget a your password استفاده کن شاید درست بشه.
Printable View
اگه مشکل داره از Forget a your password استفاده کن شاید درست بشه.
متاسفانه قضیه با این چیرا حل نشد. من از این بابت خیلی ناراحتم که بعد از 1 سال کسی هنوز پیدا نشده دلیل این اتفاق رو برام بگه :Oنقل قول:
ازتون خواهش می کنم راهنماییم کنین
من آیدیم و پسوردما جدیدا هر چی میزنم یاهو میگه دوباره وارد کن به نظر اساتید چیکار کنم که بتونم وارد آیدیم شم
هرچی میل مهم دارم میره توی این آیدیم واقعا موندم چیکار کنم من خودم فکر میکنم یکی پسوردما عوض کرده به نظرتون راهی نداره که من بتونم دوباره وارد آیدیم شم؟؟
:41::41::41: پسوردمم 123456بودش به نظر خودم هکم کردن چون آیدیم خیلی جالب بودش بعد از اینم که دیدم نمیتونم وارد آیدیم شم تو سایت یاهو هم رفتم پسوردما تغییر بدم دیدم سوالای امنیتی میپرسه منم هیچیش یادم نبودش
فکر نکنم دیگه راهی باشهنقل قول:
چون برای درخواست پسورد باید تاریخ تولد و سوال امنیتی و جوابشو مطرح کنید
ممنون:11:
وقتي ميخوام با ياهو لوگين کنم مينويسه :
There was problem singing in to yahoo! massenger
Please try again little big letter
مشکل از کوجاس ؟! در ضمن ie هم برام نميتونه صفحه لود کنه و با firefox نت رو چک ميکنم
منم نمیتونم امروز لاگین کنم
هیچ پیامی هم نمیده !
این پیام کامل نیستنقل قول:
فقط میگه تو ورود مشکلی هست لطفا بعدا بیایید
چون اگه id و pass اشتباه باشه میگه
من فکر کنم اشکال از یاهو مسنجرتون باشه
در مورد مشکل بعدیتون هم اینجا جاش نیست لطفا در تاپیک مربوطه مطرح کنید
ممنون
موفق باشید:11:
بعضی مواقع سرعت پایین هم در لاگین نشدن تاثیر داره و باعث میشه که ارور یوزر و پاسورد رو بده
سلام دوستان هیچکس به این پست این دوستمون که اول تاپیک هم بود توجه نکرده بودنقل قول:
ایشون برنامه نمی خواستن - می خواستن از رجیستری این تغییرات رو اعمال کنند
به این شکل عمل کن عزیز جان
============
توی مسیر زیر
start>RUN
می نویسی regedit
توی مسیر زیر برید
HKEY_CURRENT_USER>Software>yahoo>pager
روی پیجر کلیک کنید
توی پنجره سمت راست یه کلید از نوع Dword انتخاب کنید
اسمش را plural بگذارید
نوع مقدار دهی را به decimal تغییر بدین و مقدار رو 1 وارد کنید
حالا رجیستری را ببندید و هرچقدر که می خواهید یاهو مسنجر باز کنید:27:
به احتمال 90% شما یا روی سیستمت پ-ر-و-ک-س-ی ست کردی و یا یکی از این برنامه های دور زدن ف ی ل ت ر نصب کردی که بازم خودش به صورت اتوماتیک همین کار رو میکنهنقل قول:
راه حل:
برو توی IE توی اینترنت آپشن و از قسمت کانکشن ببین توی قسمت P-R-O-X-Y server گزینه ی use a p...... تیک خورده؟
تیکش رو بردار درست میشه
این هم میتونه دلیلش باشه ولی در اینجا دوستمون میگه با IEنمی تونه سایت لود کنه و با firefoxلود میکنهنقل قول:
:10:
سلام
من اطلاعات ایمیلم رو فراموش کردم
و قصد دارم رمز یاهوم رو تغییر بدم
به خاطر یک ادم فضول !
نمیدونم یه هو از کجا پیداش شد ...
خلاصه که حاضرم هر کاری بکنم تا رمزم رو تغییر بدم
ایا راهی ،نرم افزاری چیزی وجود داره که بشه این کار رو انجام داد ؟
کسی نبود ؟
سلام .من یه سوالی دارم اون هم اینه که آیکن یاهو میسنجر و همچنین آیکن ویندورز میسنجر همیشه میاد توی گوشه سمت راست taskbar می شینه ...
هر چی هم میرم از توی msconfig تیکش رو بر میدارم بازم میاد...
چرا اینطوری می شه ؟ و چرا وقتی آیکن نرم افزار های دیگه که از تویmsconfig تیکشون رو برمی دارم اونها دوباره نمی آیند ولی این دو تا میسنجر فقط میاد؟
نقل قول:
سلام.
برای تغییر پسوورد که نیاز به اطلاعات نیست .
مگه اینکه پسوورد رو ندونید و یخواین عوض کنین که در این صورت هست و اگه ندونین یا آی دی تون متاسفانه باید خداحافظی کنید .
سلام امکان نداره که باز بیان میتونید از یک سری برنامه که میشه آیتم های روی استارت آپ رو کنترل کرد استفاده کنید و اونجا بگین این برنامه ها اجرا نیشه .نقل قول:
یکی از برنامه های جانبی Tune Up به همین کار اختصاص داره که من خودمم ازش استفاده میکنم.
ویندوز مسنجر رو که اگه اصلا کار نمیکنید به کل برین پاک کنید از تو کنترل پنل :20:
من همیشه ویندوز که نصب میکنم اولین کاری که میکنم همینه
با اجازه.
فکر کنم چون، در تنظیمات یاهو مسنجر، Automatically start فعال است هر زمان که یاهو مسنجر را باز کنید msconfig برای "باز شدن یاهو مسنجر هنگام لاگین" ویرایش می شود. برای جلوگیری از این کار در منوی Messenger گزینه Preferences را انتخاب کنید. و در پنجره باز شده در General Category تیک Automatically start Yahoo! Messenger را بردارید.نقل قول:
ممنون ، کاملا درست شد :11:نقل قول:
ممنون از جوابتون ... من در واقع سوال اصلیم اینه که با توجه که من اصلا با windowsmessenger کار نمی کنم چی شده که اومده توی taskbar ؟!نقل قول:
سلام . جوابتون بابت yahoomessenger منطقیه .من هم اعمال کردم و نتیجه رو اعلام می کنم . ولی windowsmessenger چرا میاد اون پایین؟نقل قول:
سلام.خواهش میکنم.نقل قول:
شرمنده سوال دومتون رو ندیدم. فکر کنم در تنظیمات پیشفرض، بگونه ای است که با Restart برنامه اجرا میشه و چون این برنامه یک بار باز شده، تنظیمات اعمال میشوند.
برای جلوگیری از باز شدن Windows Messenger، تیک msmsgs را از msconfig بردارید، یا از منوی Tools گزینه Options را انتخاب و در سربرگ Preferences تیک Run Windows Messenger when Windows starts را بردارید.
درود. صدای یاهو مسنجر من قطع شده چیکار باید بلکنم؟
سلام خسرو پرویز جاننقل قول:
منظورت اینه که تو کنفرانس یا روم که میری ویس نمیگیری؟
چه ارروری بت میده؟
با درود و سپاس از پاسخ شما r4pbr4p ی عزیز. جدا از کنفرانس و وب هیچ صدایی رو نمی شنوم، نه صدای پی ام دادن نه صدای buzz ....... پاک کردم و دوباره نصب کردم هم نشد.
سلام.نقل قول:
همزمان زمانی که آیدی رو باز کردید کنترل + شیفت + حرف پی رو بگیرید بعد وارد جایی که شدید از منوی alert & sound
اگه تیک enable.... برداشته شده دوباره بذارید و اوکی کنید
سپاس از پاسخ شما ولی متاسفانه enable بود. یعنی چه مشکلی پیدا کرده؟ درست میشه؟
خسرو پرویز جان منم خواستم همینی که پیشی گفت رو بگم
مبپرسم و اگه چیزی فهمیدم حتما بهت میگم
سپاس دوست عزیز. اگه فهمیدی ممنون میشم بدجور کارم گیره. باز هم سپاس از زحمات شما.
سلام. ctrl+shift+p رو بزنید و روی Play کلیک کنید، صدایی می شنوید؟نقل قول:
درود و سلام بر شما. متاسفانه صدایی نشنیدم.
اگر مشکل از speaker شما نباشه:نقل قول:
فایل زیر را دانلود کنید(33 KB)
فایل را از حالت فشرده خارج و در پوشه Media کپی پیست کنید برای مثال:کد:http://www.wackyb.co.nz/yh/v8/sounds/WackyB.co.nz_800683sounds.zip
(قبل از این کار از فایل های خود در این پوشه یک نسخه پشتیبان بگیرید)کد:C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Media
ctrl+shift+p رو زده و در پنجره باز شده چک کنید که فایل ها به درستی توسط یاهو مسنجر انتخاب شده اند.
انشالله مشکلتون حل بشه، اگر نشد بگید باز هم بگردیم.کد:http://www.wackyb.co.nz/Yahoo!_Messenger_version_8_Default_Sounds/
سلام
اينم ارور چيه؟
ما را خسته كرد
هر دفعه حدود 6 بار اين ارورا ميده:41::19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا سرعت اینترنتت کمهنقل قول:
سلام
آقا اين error موقع ورود به room واسه چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Sorry, Unable to process request at this time -- error 999.
سلام
در یاهو مسنجر جدید ، تنظیم های پ ر و ک س ی از Internet Explorer دریافت می شه اما با اینکه در IE همه چی درست تنظیم شده
اما بازهم وارد مسنجر نمی شه و پیغام خطا می ده
سلامنقل قول:
شما این رو تو یاهو امتحان کن ببین میشه. ببین کدوم میشه.
منوی
messenger>>Connection preferences >>firewall with no proxies
یا این
1- از منوی Messenger بر روی Preferences کلیک کنید.
2- دقت کنید Category بر روی Connection باشد.
3- بر روی No network detection کلیک کنید.
4- بر روی Ok کلیک کرده و دوباره Sign In کنید.
salam.man too password idim az alt0149 va space estefade kardam.....alan mikham passe idimo avaz konam,vali nemishe.....lotfan begin bayad chi kar konam.............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:lol:
Yahoo! Messenger allows you to quickly exchange messages with your online friends. Unlike e-mail, instant messages appear as soon they're sent. By downloading the application to your computer, you can send instant messages. Other features include voice chat, file transfer, mail and stock quote alerts, sports scores, news, and much more
کد:http://rapidshare.com/files/118839188/Yahoo_Messenger_v9-Mohsen6558.zip
کد:http://rapidshare.com/files/97821720/Yahoo_ad_multi_9.x8.x_Mohsen6558.rar
عزیزم تایپ فارسی فراموش نشهنقل قول:
مگه یکی درخواست نرم افزار یاهو مسنجر رو داده؟نقل قول:
دوست عزیز جای این که باید در آدرس زیر باید باشه. :27:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=121827
salam.man too password idim az alt0149 va space estefade kardam.....alan mikham passe idimo avaz konam,vali nemishe.....lotfan begin bayad chi kar konam.............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]