من تو ساحل هستم تورو نمیبینم
منضورت کدوم خروجی هست
Printable View
من تو ساحل هستم تورو نمیبینم
منضورت کدوم خروجی هست
من لان دارم سلام میدم میتونی ببینی کوجای من کنار در خورجی هستم
درست تو سرور 1 هستي منم دمه خروجي وايسادم اخه
من تو همون سرور یک سلا مای منو میبینی
یه چی بنویس برای دونیا که همه ببینن من دارم سلام میدم کنار جای هستم که میرن تو شهر
ككووووشي turs 1
دیدمت وایسا
چجوری باید بشینم
ميخواي بشيني رو قسمت دستان بزن بعد گزينه emote ro bzan
چنتا شكل هست
دستان کوجا هست من نمیتونم
شكلارو نگاه كن هركدومو بزني اون هركتو انجام ميده وقتي بشيني جونتم پر ميشه
من لگم زیاد ببخشد
برو تو خونها اول دست دختر بگير مامورايت هاتو برو هل كن
کوشی کوجا رفتی من جلوی خورجی هستم نمیتونم بشینم
لولت بايد بره بالا فلن نميشه بهت اسلحه بدم لولت كمه
الان برو تو خونها با همه هرف بزن
راستي اينجا شلوقه بهتره بري تو 3 4
باشه من پس میرم تو 4 یا 3 تا بع دمیبینمت
من میرم تو 4 بیا اگه می خوای
فلان تنهاي بچرخ يه كمي لول جم كن تا بتونم بهت اسلحه بدم
الانم برو تو همون جزيره تو خونها ماموريتا رو برو اول تا هم خونه بگيري هم دست دخترتو
باشه من رفتم
من همه چیز رو پیدا کرد بجوز چوب ماهی گیری
ایتم های که برای این دختر می گیریم کوجا میره
چوبه ماهيگيري شهره بعدي تازه بايد يه سري كاراتو بكني بهد
من دارم ميرم سر كار نميرسم الان عكساشو بزارم
فرددا صبح ميام ميزارم.
باشه دمت گرم لان لول 6 گفرتم
الان یه یارو رو دیدم ارپیچی دستش بود
یه سوال برای اون پری دریای یه که کنار ساحل نشسته باید چی کار کنیم
نارگیل از کوجا باید بیارم
من تا لول 7 رفتم یه بیسیم مانندم گرفتم ولی هنوز به لول من نمیخوره میدونی چی هست
جمعه از چه ساعتی تا چه ساعتی هستی
whitre clay از کوجا باید بگیرم این شکلک ها خیلی با حال هستن
نقل قول:
بيسيم براي چت كاربرد خاصي نداره
نارگيل همن اول بازي هست رو درختارو نگاه كن دقيق
يه ميمونم همونجا بالايه درخته روش كليك كن يارت ميشه بعد بايد ببريش شهر دوم يه جا هست كه راه داره ميري مبارزه
پاين صفحه عكس كامپيوتره روش دكمه بزن سمت راست 10 تا گزينست رو گزينه spawn point بزن
2 گزينه مياد يكي starter-----و record رو اولي بزني مياي اول بازي دومي ميري جاي كه ركورد زدي مثلا با پيرزنه كه هرف ميزني ميگه ركورد اينجا بخوره
النم من اول بازيم خواستي ركورد بزن بيا اينجا بعد بهت جايه نارگيلو با ميمونو نشون ميدم
بعد كه ميمونه يارت شد رو دكمه همراهي بزن تا ببرمت پيشه قولش كه بتوني رد كني مرحلرو
باشه میمون تو بالای دهکده ست اون جزیره ه که اول میریم توش یا اونجای که از هم جدا شدیم
برايه موقي كه نيستي يا كاري داري ميخواي بري..سعي كن از كنترل كه تو وسايلات هست استفاده كني
مثلا برو يه جا بشين كه حيون از اونجا هر چند دقيقه زاهر ميشه .بعد كنترولو تنظيم كن.بهترينش اينه كه فقط اوليرو فعال كني
.حيونا چون هر چند دقيقه ظاهر ميشن .وقتي ميشيني اگه تو مبارزه بزننت خونت كم شه تا دباره ظاهر بشه خونت پر ميشه
البته سعي كن بهش سر بزني تند تن..نه اينكه بري بيرون بزاري اين همينجوري باشه...پيشه حيوناي برو كه با ضربه اول ميتوني بكشيشون
residual points از کوجا باید بیارم اسم اون گزینی که تو کنترله رو بگو بعد من یه بیسیم هم دار اون چیه
نقل قول:
دقيق نميدنم كدمو ميگي ولي يه پوينت هست مراحل رد ميكني بهت ميده ..كه اونم فقط براي خريد اينترنتي
براي كنترول فقط گزينه auto fight رو بزن
بيسيم. برايه برايه گروها ست ..من پول كم دارم فلا بعدن تشكيله گروه ميدم بعد ميتونيم15 نفر عضو شن بعد از بيسيم استفاده كنيم
فكنم ميتونيم حرف بزنيم با هم
:10::10:
من اون بیسیمو از شهر یک اون سرخ پوستای که دارن غذا میپزن گرفتم
به خاطر کمک زیادی که به من کردی یه تشکر ویژاز شما خیلی ممنون از کمک های ک به من کردی
اگه تو بانک پول بزای سود هم بپولت میده یا فقط همون پول پس میده
اون کنترل رو برای زمانی که می خوایم اف شم روشن کننم کار می کنه
یعنی جونم پر می کنه دارم رو هک بازی کار می کنم
یه خبر بد این بازی تا چند وقت دیکه پولی می شه ینی نمیتونیم از همیه امکانات استفاده کنیم لان فقط چیزی که پولیه خرید لول 1 تا 51 به بالا هست
راستی اون جارو برقی رو از کوجا اوردی
بعد اولین چیزی که برای اسکیل معدن میشه گرفت چی هست من تو هر مدنی میرم می گه تو اسگیل کمی داری (اسگیلت کافی نیست)
mining sp چجوری بگیرم و برای استخراج از معدن باید اون جارو برقی رو داشت
من اون جار برقی رو تو اون لوزم بالا پیدا کردم ولی وقتی می خرمش میره تو لیست خرید و نمیخره پول کافی هم برای خریدش دارم
نقل قول:
قربونت برم كاري نكردم كه
خوب تو بانك هيچ سودي نميگيري
براي بازي فقط بايد ان لاين باشي
منم رو هك خيلي كار كردم تونستم حتا پولمو جونمو زياد كنم ولي خيلي بازي هوشمنده نميشه كاريش كرد
....الان ميتوني همه چي بخري از اولم بوده..اين بازي امكان نداره كلن پولي شه ..اگه همچيرو پولي كنن كسي بازي نميكنه ..دربارش تو فروم بازي خوندم
جارو برقي تو شهر 3 بايد ماموريت يه يارو رد كني اسم يادم نيست .بعد يه راه مخفي هست بيرون شهر بايد بري اونجا بايد ببرمت تو بازي
mining sp بايد صفر باشه فقط ..الان هر چند دقيقه ميتوني با دكمه زد به چاهاي معدن يا بوتها وسايل بگيري
جارو برقي ماله زماني كه ميخواي بري كار داري.اون خودش هر چند دقيقه يه سنگ جم ميكنه هر چاهي 4 معدل مخصوص سنگ داره كه بسورت چرخشي بهت ميده
:10:
خیلی ممنون هستم الان میام تو بازی ولی فقط تا ساعت 9 چون خیرسرم امتحان فیزیک دارم
راستی من دیکه فقط میام تو 4 از همه بهتره
يه سري سنجاقك هستن كه كناره درياچه ميپلكن بايد بري اونارو بزني..همون درياچه كه وسط نقشست
ميتوني بري يجاي بشيني كه سنجاقك از اونجا ظاهر ميشه رو auto بزاري بهد برو امتهان برگشتي كلي گياه مختلف جمع كرده
منم ميا مبهت سر ميزنم
دمت گرم خیلی ممنو از کمک های که میکنی امروز نتونستم رو کنترل بزارم ولی دیگه امتحان ها تموم شده امروز اضافه کاری وایمیسم از الان تا خود صبح
فهمیدم بیسیم به چه درد میخوره جای گردن بند میزاره (یا انگشتر)
اگه اهنگری یاد بگیرم میتونم خود وسیله جنک بسازم
چجوری باید یاد بگیرم من از شمشیر فروشی شهر 2 یه اسکیل گرفتم فکنم مال اهنگری هست لان هم کولی ore مختلف دارم
اینم اسم اسکیل primary aichemy sp
چجوری باید تو شهر ممغازه بزنیم مثل اون روز که تو خونم نشونم دادی شمشیر میفروخی
به چه درد می خورهcask
cypress از همون جای که منو بردی دراپ میشه تو جنگل
من هر کاری می کنم که یه حیون بگیرم نمیشه
اون مغازه زدن هم خودم فهمیدم
چجوری باید از اون مغازه های که پلیر ها میزارن خرید کنیم
اینا دریاشون چقدر کثیف هست رفتم ماهی گیری اینارو بجاب ما هی گرفتم
turpentine celery black cloy red clay yellow clay shale pine
خیلی با حاله همچی میگیره جوز ماهی
با ان کنترل میشه تنزیم کرد راه هم براه دور خودش بچرخه
cypress 5تا می خوام هرچقدر از اون درخت ها میکشم بهم نمیده
میبینی چند روز پیش 10 تا داشتم نمیدونم از کوجا اومده بد همرو برش دادم حلا دیگه سالم ندارم
اهنگری برای ساخت ایتم چجوری یاد بگیرم
به چه دردی می خوره water equipment
اگه اون چوب ماهی گیری رو که تو ایتم ها مونه بسازم بهتر از اونی هست که اون یارو به من داد
الان تقریبن همچیزشو دارم
اين چوبو نساز بعدن يه چوبه ديگه هست اونو بساز هموني كه من داشتم اين چوب قرقره داره تو عكسشنقل قول:
براي خريد كردن بايد رو اسمي كه بالايه سره فروشندها ظاهر ميشه 2 بار كليك كني
اگه ميخواي خودت بفروشي بايد گزينه كه بالايه صفحه سمته راست هستو بزني ...شكل سكه
حيون گرفتن سخته اول بزنيشون تا خونشون كم شه بعد وقتي ميخواي بگيري بايد تون تون دكمه بزني
تازه لول sp بايد قوي باشه
امروز 2 ساعت رفتم ماهی گیری کولی چیز گیرم اوم خیلی ردیف بود
اهنگری چجوری یاد بگیرم
خودم یاد گرفتم
black cloy کوجا هست یکی می خوام
نقل قول:
سلام داداشه گلم ..black cloy تو غاره اول تو شهر اول.بايد بري تهه غار كه اونجا يه معدن جم اوري هست
راستي تو بازي برايه اينكه كسي pm نده بهتره تنظيم كني رو busy تو خوده بازي..كه هي نخواي بگي كه نيستي رو كنترلي:20:
خودمون میتونیم clay بسازیم همجورشو