آقا نمیشه فایل صوتی که داریم رو به عنوان پیغام بزاریم ؟
اونی که خودش ضبط میکنه خیلی صداش کمه و فسفسه محیط رو هم میگیره .
در ضمن از دوستان به خاطر توضیحاتشون ممنونم. خیلی مناسب بود . :biggrin:
Printable View
آقا نمیشه فایل صوتی که داریم رو به عنوان پیغام بزاریم ؟
اونی که خودش ضبط میکنه خیلی صداش کمه و فسفسه محیط رو هم میگیره .
در ضمن از دوستان به خاطر توضیحاتشون ممنونم. خیلی مناسب بود . :biggrin:
رو sx1هم اجرا نشد
با سلام
طبق تحقيقات من!! شما ميتونيد با استفاده از يك برنامه ي اكسپلورر مثل FExplorer به اين شاخه بريد :
x:\System\Apps\Ivcm\scenarios\Ex. Answer machine
x درايوي هست كه برنامه رو نصب كرديد
بعد فايل مورد نظر رو كه بايد پسوند amr داشته باشه رو جايگزين فايل داخل پوشه كنيد و نامش رو هم به همون نام فايل قبلي تغيير بديد!
سلام
من این برنامه را یک بار نصب کردم
تا 30 تماس جواب داد .
بعدا دوره پاک کردم و نصب کردم ولی کد رجیستری را بعد از پیغام نشان نمیدهد فقط یک صفحه سفید با عنوان BiNDA presentSمی آید لطفا راهنمایی کنید.ممنون
دستت درد نكنه
ولي براي منشي؟ چه جوري براي شماره هايي كه نداريم تعريف كنيم كه صدارو ضبط كنه ؟؟؟؟
(چون بايد شماره هاي تو ليست(سياه) رو تعريف كنيم )
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط HAJ MEHDI
شما برنامه و شاخه های مربوط به برنامه رو پاک کنید و دوباره برنامه رو نصب کنید.
برای مشخص کردن شماره ها سه گزینه وجود داره: All Callers - Phonebook - Listنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad_z
هر کدوم که خواستید انتخاب می کنید
List منظور لیستی هست که شما به برنامه میدید (چه سیاه چه سفید!) و میتونید شماره های مورد نظرتون رو داخلش بذارید.
اگه واقا روی ان90 کار بکنه ، خیلی محشره . خیلی وقت دنبال همچین چیزی هستم.
دمت گرم داداش رو 3230 هم كار كرد
متشكرم.جالب بود
کد رجیستری : hdu3ztywviu2j9d9
برای من این نمایش داده شد که فکر کنم بین همشون مشترکه .
راستی نمیشه کاری کرد تا پیغام از اسپیکر پخش نشه . خیلی تابلو و غیر استاندارده ، معمولا پیغام فقط از خود گوشی قابل گوش کردنه نه از اسپیکر.
سلام .براي اين مشكل كه من هم دارم را ه حلي پيدا نشد.كه صداي بوق در هنگام ضبط مكالمه قطع بشه .نقل قول:
نوشته شده توسط boysilver
ممنونم
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
دوست عزيز نه . .! :sad: :blush:
ممنون برنامه باحالي بود
BeepOff v2.0 Symbian OS8 S60 Retail Fullنقل قول:
نوشته شده توسط borzou_one
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nokia 6680, 6681, 6630, N70
امتحانش نکردم اما نوشته بود رو هر برنامه ای که مکالمه ضبط میکنه جواب میده
برین صفا کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از برنامه معرفی شده استفاده می کنم. منشی تلفنی بدون مشکل کار می کند. مکالمات را هم می شود ضبط کرد. اما من می خواهم:
1- همه مکالمات را ضبط کنم
در عین حال
2- هر وقت هم جواب ندادم منشی تلفنی به کار بیفتد.
هر کاری کردم نتوانستم هر دو قابلیت را با هم استفاده کنم.
آیا شما راهی سراغ دارید که مشکل را حل کند؟
ممنون.
سلام . . در كل اين برنامه خيلي ايراد داره . .
آيا ميشه . . صدايي رو كه ضبط كردي به كامپيوتر انتقال بدي . .؟
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
بله. فكر كنم مي شود.
فايلهاي پيغامها در System\Apps\Ivcm\MESSAGES با فرمت amr ذخيره مي شود. مي توانيد فايلها را كپي كنيد.
كسي براي مشكل من (ضبط خودكار تمام تماسها و منشي تلفني اگر جواب ندادم) راه حلي نداشت؟
يكي كمك كنه!
من برنامه منشي تلفني براي گوشي سوني اريكسون ميخوام ( جاوا ) ممنون ميشم كمكم كنيد
من قبلاً برای قطع صدای بوق این برنامه (Beep off) رو نصب کرده بودم اما 2 تا مشکل:
1- منوی برنامه روی N90 بصورت کاراکتر های اسکی بود. آیا روی گوشی های بقیه هم همین طوره؟
2- به برنامه از یه جهت نمیتونستم اطمینان کنم چون وقتی برنامه Hide می شد دیگه نمیشد فهمید که برنامه Run هس یا نه چون تو لیست برنامه های موجود در Background نمی آد!! بنابراین اگه برنامه Corrupt می شد و وسط کار خود بخود بسته می شد متوجه بسته شدن نمی شدم و مشکلات عدیده ای بوجود می آمد:
مثلاً من فک می کردم که صدای بوق بخش نمیشه اما پخش می شد و سوء برداشت پیش می اومد که ای آقا این بوق چیه و چرا داری صدا رو ضبط می کنی؟؟؟؟؟؟؟
منم رو 6260 و6630 نصب كردم مشكلي نداشت برنامه خيلي باحاليه ...
درخواست برنامه تنها در اینجا:نقل قول:
نوشته شده توسط majidzm
آقا استفاده کردم نصب هم شد.دستت درد نکنه.
سلام
من روی N80 نصب کردم ولی نشد
آقا همين برنامه به زبان جاوا هم هست؟من سوني اريكسون دارم و فقط فايبل هاي جاوا رو باز مي كنه
دوستان برنامه خیلی خوبیه من رو 6630 نصب کردم خیلی راضیم :)
ممنون
دنبال همچين برنامه اي ميگشتم
سلام به همه دوستان
آيا اين نرم افزار روي 3250 هم كار مي كنه ؟ من امتحان كردم اصلا داخل گوشي نرفت و پيغام not support مي داد .
اگر نرم افزار ديگه اي هست و يا جور ديگه ميشه مشكل را حل كرد ممنون ميشم كسي كمكم كنه .
نقل قول:
نوشته شده توسط Yizi
سلام به همه دوستان
آيا اين نرم افزار روي 3250 هم كار مي كنه ؟ من امتحان كردم اصلا داخل گوشي نرفت و پيغام not support مي داد .
اگر نرم افزار ديگه اي هست و يا جور ديگه ميشه مشكل را حل كرد ممنون ميشم كسي كمكم كنه .
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط mi.graphist
نه دوست عزیز . . وجود نداره . .
موفق باشی
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط shaah_artur
دوست عزیز . . فکر میکنم باید نصب بشه . . شما وقتی که داری برنامه رو نصب میکنی .. یک پیغام میاد که باید گزینه ی NO رو بزني . . وگرنه . .كار نصب انجام نميشه . .
موفق باشي . .
با سلام خدمت حميد آقا
زماني كه با برنامه pc suite مي خواهم نرم فزار را داخل گوشي كنم تا بعد نصبش كنم پيغام not supported بلافاصله داخل گوشي مي آيد و محو مي شود . در نتيجه نرم افزار وارد گوشي نمي شود تا بعد بخواهم نصبش كنم . به نظر شما علت چيست ؟
برنامه باهالي بود خيلي خوشم اومد
من واسه آی میت برنامه میخوام.
سلام
دوست عزيز ممنون رفتم نصبش كنم!
با تشكر ..
آقا من دانلود كردم .. رجيستر هم كردم ..
ولي خيلي باهاش ور رفتم سر درنياوردم ...
لطفا طريقه كار باهاش رو اگه ميشه توضيح بدبن .. ؟ من مي خوام مثلا گوشيم رو تو جاهايي كه نمي تونم صحبت كنم بزارم رو منشي هر كي تماس گرفت صداش واسم ضبط شه .. ؟ در ضمن گوش من N 70
ممنون ميشم ..
آقا كسي نبود به ما هم ياد بده .. ؟
:sad:
دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط vahid_203
اگر مي خواهيد مثلا زماني كه در جلسه هستيد و منشي فعال باشد مراحل زير را دنبال نماييد:
1- در قسمت Profile يك پروفايل جديد براي خود بسازيد
2- وارد پروفايل خود شويد و all Callers خود را بصورت زير تنظيم نماييد
قسمت Callers on بايد روي All callers فعال باشد
قسمت Response را بايد روي IVR تنظيم نماييد
قسمت Actice IVR روي Ex. Answer machine تنظيم نماييد.
3-پروفايل خود را Active نماييد
4- در پنجره اصلي روي Option كليك نماييد و وارد Setting شويد.
5- در آيتم پنجم پنجره Setting گزينه IVR Setting را مي بينيد كه بايد بصورت زير تنظيم نماييد
قسمت Auto answer daley را به زمان دلخواه خود تغيير دهيد (مثلا بعد ا ز 10 ثانيه اگر گوشي را برنداشتيد منشي جواب دهد)
قسمت Amute bfr. answer را روي yes تنظيم نماييد
تنها مشكل اين برنامه روي گوشي من (نوكيا 6680) اين بود كه وقتي صداي خودم را بعنوان منشي در قسمت Ex. Answer machine ذخيره كردم در زماني كه كسي به من زنگ بزند صداي من را نمي شنود. ظاهرا فقط با صداي پيش فرض مسخره Leave a message خود برنامه كار مي كند و هيچ صداي ديگري را قبول نمي كند. فعلا در حال مذاكره با شركت سازنده هستم. چند ايميل بين ما ردو بدل شده ولي هنوز به نتيجه اي نرسيدم. اگر جواب گرفتم به شما ميگم.
اگر كسي روي گوشي خودش مشكلي نداشت نوع گوشيش رو بگه ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط kashkool
سلام ...
تشكر دست شما درد نكنه ...
گوشي من ان 70
موفق باشيد .....
دوست عزیز ضمن تشکر از برنامه خوبت من متاسفانه نمیتونم رجیستر بشم البته کدی رو که میگی روی گوشی میبینم مینویسم ووارد میکنم اما پیام invalid میده میشه منو راهنمائی کنید مشکل چیه؟نقل قول: