اقا درایور هم پیدا شد حالا باید چیکار کنم؟؟ در ضمن سیمور جان این تاپیکی که تو پست قبلی گفتی نتونستم پیداش کنم./
Printable View
اقا درایور هم پیدا شد حالا باید چیکار کنم؟؟ در ضمن سیمور جان این تاپیکی که تو پست قبلی گفتی نتونستم پیداش کنم./
اینجا رو چک کن ... اون چند تا تاپیک اول راهنما هستن .. بخصوص دوتای اول ...
:41:سیمور جان پس کو لینک تاپیک؟نقل قول:
اوه ... باورم نمیشه ... من که لینک داده بودم ؟!! ... غیب شد انگار ... ببخشید ؛ دوباره :
کد:http://www.mympxplayer.org/dead-players-vf14.html
مرسی سیمور جان تلاشم رو میکنم اگه موفق شدم که یه دنیا ازت ممنون میشم وگرنه دوباره باید تحملم کنی تا به وقت نتیجه رسیدن!!!
بازم مرسی.
سیمور جان نشد::: این عکسا رو ببین ::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41:دستگاه قبلا روشن خاموش میشد ولی الان دیگه نه روشن میشه نه خاموش.:41:
مشکل همینه دیگه ... یعنی حتی اگه firmware مربوط به همون مدل چیپ و حافظه رو پیدا کنی ، مشکل اینه که هر کمپانی متفرقه ای اومده یه تغییر کوچولو ایجاد کرده و همون تغییرات کوچولو باعث میشه که firmware ی که در یه مدل به اون چیپ می خوره ، توی مدل دیگه نخوره ...
شما اون روشی که قبلا هم یکی دوبار گفتم رو هم امتحات بکن .. بخصوص حالا که دیگه روشن نمیشه (همون که گفتم دست رو روی play نگاه میداری و بعد وصل میکنی به PC و بعد از چند لحظه دستت رو ول می کنی از play)
خوب سیمور جان من هم همین کار رو کردم برای اولین بار که وصل کردم به پی سی و درایور خواست از درون پوشه نرم افزاری که از لینک پست قبلی دانود کردم تونستم درایور رو نصب کنم و درایور با موفقیت کامل نصب شد ولی وقتی میخام فریمور و رایت کنم خطا میده ....یعنی با اون فریمور اورجینالش مشکلی نداره ولی وقتی میخام اون فریموری رو که خودم دانلود کردم رایت کنم خطا میده ؟؟؟ باید چیکار کنم؟ آیا اشکال از دستگاهه بیا فریمور ؟نقل قول:
اشکال از هیچکدوم نیست ... اشکال از ناهماهنگی بین این دوتاس ... یعنی دستگاه میگه این firmware مال من نیست ... و تنها راه همونطور که گفتم اینه که با firmware های مختلف تجربه کنی ...
:10:مرسی سیمور جان امتحان میکنم نتیجه رو اعلام میکنم...:11:نقل قول:
:11:واقعا تا اینجاشم ازت ممنونم خیلی لطف کردی.../
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوباره سیمور جان::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تونستم فریمور رو با موفقیت تو دستگاه بریزم.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی حالا یه مشکل دیگه که دستگاه روشن نمیشه ( به پی سی وصل میشه و به راحتی فرمت هم میشه::)
یعنی اصلا عکس العملی نشون نمیده صفحه نمایشش ؟ در هیچ حالتی ؟ ... حتی وقتی که دستت رو روی پلی می گیری و وصل می کنی؟
:41::41:نه متاسفانه !! صفحه نمایش دستگاه کلا تعطیله!!!! حالا باید چیکار کنم؟؟؟نقل قول:
عجب وضعی ... یه چیزی درست شد ، یه چیز دیگه خراب شد ! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا مشکل اینطور دستگاه ها رو تا جایی که نرم افزاری باشه میشه بهش ور رفت و اگه سخت افزاری باشه دیگه از دست من و شما خارجه ... اون ابتدایی که دستگاه دچار مشکل شد ، وضعیت صفحه نمایشش چی بود ؟ ... عکس العملی نشون میداد ؟ ... از کی صفحه اش پرید ؟ ...
آره قبلنا وقتی به پی سی وصل میکردم دستگاه قشنگ روشن میشد و تو وضعیت مربوطه ( اتصال usb ) قرار میگرفت...نقل قول:
از وقتی که اولین فریمور رو بهش تزریق کردم دیگه صفحه نمایش اصلا هیچ عکس العملی نشون نمیده....
یه نکته :: امزور هم وقتی میخاستم با برنامه اولی که از آدرس چند پست قبلی که شما معرفی کردید دانلود کردم فریمور بهش تزریق کنم در طول نصب فریمور روی صفحه نمایش دستگاه پر شده بود از نقطه های ریز به رنگ آبی و سبز به طوریکه تمام صفحه رو پوشانده بود...
خب ، پس صفحه نمایشش کار می کنه ، اما ظاهرا با اون firmware نمی تونه ارتباط برقرار کنه ... این نشون میده که firmware ی که واسه اش ریختی ، با مزاجش سازگار نیست ...
:20:یعنی میگی که مشکل از فریمور هستش ؟نقل قول:
:8:یه فریمور دیگه پیدا کردم گذاشتم واسه دانلود ::
:11:یه درخواست دیگه :: میشه بر حسب اطلاعات چیپ دستگاه من یه درخواست تو اون فروم بدی آخه من انگلیسیم خوب نیست !
آره ، باید از firmware باشه ... و اصلا اگه غیر از این باشه (ایراد سخت افزاری صفحه نمایش باشه) دیگه هیچی ..
ایشالا
من وقتم کمه ... ولی چشم ... شما مشخصات رو از صفحات قبل پیدا کن و اینجا بذار ... من متن پیام رو میگم ... شما برو عضو شو توی یکی از اون فوروم ها و پستش کن (مثلا mymxplayer.org)... بعد تو جوابها رو بیار من ترجمه می کنم ...
خوب اینم مشخصات دستگاه :::نقل قول:
sigmatelstmp3506
L100E-TA6
P03017
0550
خب مثلا اینطوری بگیم خوبه ؟
من یه دستگاه مدل (مدل دستگاه) دارم که دچار مشکل شده بود و روشن نمی شد... با باز کردن دستگاه متوجه شدم که چیپ سیگماتل (... عدد ... ) توشه ... چندتا firmware رو روش امتحان کردم اما با وجود نصب موفقیت آمیز ، دستگاه اصلا جواب نمیده و صفحه اش روشن نمیشه ... آیا می تونید firmware این دستگاه رو در اختیار من بذارید ؟ ...
ببین هرجاش رو که نیاز به اصلاح داره بگو تا متن انگلیسی رو بگم ...
:11::11:عالیه سیمور جان متن انگلیش رو بزار که منتظرم:::نقل قول:
I have an mp3 player (mark) which became problematic recently ... it won't turn on .. I disassembled it and here's the chip number :
شماره
I tried a few firmwares and although one of them installed successfully , the screen still won't turn on ... could you please give me the correct firmware ? ...
many thanks
اون جاهایی که bold کردم رو با اطلاعات درست پر کن ...
مرسی از توجهت سیمور جان::نقل قول:
اگه میشه لطف کنی و چند تا سایت ارائه کننده فریمور هم معرفی کنی ممنون میشم
(البته به جز mp mpx player)
, و در آخر باز هم تشکرات صمیمانه مرا پذیرا باش::
والا انقدر تعدادشون زیاد نیست .. همینی که گفتم هستش و این یکی :
کد:http://forum.s1mp3.org/
خواهش می کنم ، ما که کاری نکردیم ..
سلام و عرض تشکر و خسته نباشید
منم مشکل دوستان رو دارم Z Cyber U2 FM دارم با firmware هایی که قبلا نصب کردم دوباره نصب کردم روش ولی بالا نمیاد رو کامپیوتر هم دراو پلیرو میشناسه ولی بازش نمیکنه فورمت هم نمیشه خطای I/O میده firmware هم نمیتونه شناسایش بکنه
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم بکنه
اگه مشکلش به نوعیه که نمیشه دوباره firmware روش نصب کرد ، باید بره نمایندگی ... زی سایبر نمایندگی و پشتیبانی خوبی در ایران داره ....نقل قول:
آقا مرسی درست شـــد و نمیدونم چش بود ولی از بوت کمک گرفتم ( دستمو نگه دارم رو پلی) قبلا دستمو کم رو پلی میزاشتم واسه همین خاطر بوت نمیشد نرم افزار بوتش میکرد اما این بار چون مشکل داشت باید دستی بوت میشد
بازم مرسی
سلام
من هم با مشكلي مشابه بهنام مواجه شدم (Zenith zn-fc02) ولي نميدونم اون ابزاري كه عكسشو گذاشتين رو از كجا بگيرم؟!؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
بدرود
دوست عزیز اگر ام پی تری شما داریی دکمه ریست است از آن استفاده کنید.
سلام
نه دوست عزيز
از اين خبرا نيست:(
بدرود
کدوم ابزار منظورته ؟ ... همون firmware رو میگی ؟ ... باید بگردی روی اینترنت دنبال fw ی اینها .. چون اینا مدلهای گمنامی هستن و پشتیبانی نرم افزاری شون بسیار ضعیفه ...نقل قول:
یه راه دیگه که البته با مسوولیت خودت باید انجام بدی و فکر کنم به اون دوستمون هم گفتم اینه که بازش کنی و ببینی توش شماره سریال چیپش چنده .. براساس اون شماره هم میشه گشت دنبال fw و احتمال یافتنش بیشتره .. باز تکرار می کنم : با مسوولیت خودت (هرچند اگه از دستگاه قطع امید کنی ، دیگه این راه می تونه تنها راه باشه و براحتی میشه انجامش داد)
سلام
سيمور عزيز ممنون
والا پشتش رو باز كردم ولي بس كه فلت داره و ميترسم فلتش پاره بشه؛ كاريش نكردم.
من هموني رو ميخوام كه بهنام تو پست 51 عكسشو گذاشته (مشكلم هم دقيقن مثل بهنامه)
روشن ميشه ولي فقط ال اي دي اون و وقتي به كامپوتر وصل ميكنم روش نوشته ميشه usb و فرمت تا 100 درصد ميره و درنهايت ميگه كه فرمت نميشه.
سعي ميكنم كه شماره چيپش رو بزارم
بدرود
سلام
من پشتشو باز کردم بدون هیچ مشکلی:d
3 تا چیپ دیدم
بدین ترتیب:
یه چیپ بزرگ با این مشخصات (فکر کنم CPU ش باشه:
اینم مال RF ش:کد:A1568LF
اینم مال حافظه اش:کد:Ar1010
Airoha
کد:Samsung K9G8G08U0A
دیگه فکر نکنم چیز دیگه ای مونده باشه که من نخونده باشم
سیمور جان با این اطلاعات فکر کنم بتونی یه راهنمایی کوچولو انجام بدی
ممنون و بدرود
لعنتی کمیابه چقدر ... خودت هم یه سرچ بزن ببین چیزی پیدا می کنی ... فوقش لینک بده که من چک کنم بدرد می خوره یا نه ...نقل قول:
من اینجا مدل رو می بینم ، ولی دانلود نمی تونم بکنم .. چرا ؟
کد:http://www.made-in-shenzhen.cn/Firmware3/1124243B2008.html
اینجا هم یه نرم افزاری هست که شاید بدرد بخوره ولی بدشانسی عضویت می خواد :
فکر کنم از طریق صفحه اولش عملی باشه :کد:http://www.elnec.co.kr/php/board.php?board=updatelist&command=body&no=54
کد:http://www.elnec.co.kr/php/board.php?board=home&command=body
نهایتا شما باید توی اینطور سایت ها بگردی دنبال مدل مشابه :
کد:http://www.s1mp3.org/en/downloads_fw.php
یک دنیا ممنون
ولی من نمیدونم باید کدوم رو سرچ کنم تا پیدا بشه؟!
الان شما چی رو سرچ کردین که به این نتایج رسیدین؟
بدرود
اها ... راست میگی .. یادم رفت اینو بگم ... با Samsung K9G8G08U0A بگرد و بعدش با A1568LF ..
سلام دوستان من یک Mp4 player دارم که مارکش ipod چند روز پیش یه آپدیت اشتباه بر روش انجام دادم که حالا اصلا صفحه lcd روشن نمیشه وقتی هم که به pc وصلش میکنم pc میگه یه وسیله جدید پیدا شد ولی نمی تونه تشخیص بده که اون چیه اصلا هم صفحه lcdروشن نمیشه قبلا روشن میشد.خواهش میکنم هر کسی راهی بلده که این Mp4 player رو بشه دوباره به حالت قبلیش برگرده لطفا بگه لطفا هر کسی میدونه برام ایمیل بکنه.tinyviny_2007@yahoo.com
دو تا آی سی داره که مشخصاتش رو مینویسم
آی سی کوچیک:ATJ2091H
آی سی بزرگ:SAMSUNG 646
K9LAG08U0M PCB0
سلام
سیمور جان میشخ ربط لینک اول:
رو با این مدل mp3 پلیر بگید ؟نقل قول:
کد:http://www.made-in-shenzhen.cn/firmware3/1124243b2008.html
هیچ مشخصه مشابهی ندارد!
بدرود
دستگاه شما یه آیپاد واقعی نیست ... "مشابه آیپاده" ... این مشکلی که داری "اپدیت اشتباه" هم 70 درصد مشکلات این دستگاههای متفرقه رو تشخیص میده : در حالت عادی من حتی دستگاه معتبر با گارانتی و پشتیبانی نرم افزاری کامل رو هم فقط در صورت نیاز واقعی آپدیت می کنم ، چه برسه این قبیل مدلهایی که شما دارید و اصلا نرم افزار اولیه اش براحتی پیدا نمیشه ...نقل قول:
بهرحال شما اول این کار رو بکن ببین دستگاهت عکس العملی نشون میده یا نه : دستت رو روی دکمه پلی نگه دار ... برای چند ثانیه ، بعدش در همون حال وصل کن به PC .. و بعد از چند ثانیه ی دیگه دستت رو بردار .. اتفاقی میفته یا نه ؟
بعدش : باید بگردی دنبال firmware ی که با شماره چیپ های دستگاهت هماهنگ باشه ... باز هم واقعا 50-50 ه که fw ی مناسب پیدا کنی و 70-30 ی که کارت رو راه بندازه اما خب بهرحال ضرر نداره ...
ببین این کارت رو راه میندازه یا نه ؛ دقیقا مدلیه که واسه مدل مشابه ایپاد استفاده میشه با چیپ سامسونگ:
کد:http://rapidshare.com/files/8673415/9.0.43.atj2091h.rar.html
از روی لیست اینجا:نقل قول:
لینک داده شده بود به اون ...کد:http://www.made-in-shenzhen.cn/Firmware4/
احتمالا ربطی داشته پس .. هرچند دانلود نمیشه ... (در حالیکه اون زیر شمارنده دانلود انداخته - شاید رجیستر می خواد - صفحه اولش رو چک کن)