به اینا میگن ، موزیک فون.................... نه به گوشی های سونی............................!!!
امیر جان مرسی.
Printable View
به اینا میگن ، موزیک فون.................... نه به گوشی های سونی............................!!!
امیر جان مرسی.
چرا ارفون این با ارفون اون بالاییه فرق میکنه؟نقل قول:
اصلا چرا این گوشی هم جک 3.5 داره هم رو جای شارژیش عکس هدفون زده ؟ بالاخره کدومه ؟
احتمالا هم 3.5 داره و هم مثل بقيه سامسونگ ها . ولي جالبه .
کسی قیمت نداره؟جاوا هست؟
جاوا.......................... پایتخت.............. 350 ، با رم 1گیگ و............................ بدون گارانتی.............!!!
کسی میدونه صداش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوربینش که به نظر خودم به یو600 نمیرسه و چنگی به دل نمیزنه توی موبایل ریویو دیدم.
اگه منو فارسیش بیاد و پیام فارسی نوشتنش مثل دی900 و ... باشه یکی از گزینه های خرید من در آینده خواهد بود البته نه با این قیمت زیر 300 تومان.
بالاخره صداش ............................. : Bang & Olufsenنقل قول:
منوی فارسی هم ، که فکر نکنم....................... اس ام اس فارسی هم هنوز خبری نیست.............!!! در اصل فریمور فارسی براش نیست..............!!! درباره قیمت هم موافقم....... زیاده البته حدود 250 تا 300 ارزش داره........... ولی 350 ، یه جی 800 میگیره..........!!!
290 تومن علائدین طبقه 5نقل قول:
کسی قیمت نداره؟جاوا هست؟
جدی.................؟؟؟!!! چه شانسی ، اوردم من نگرفتم.......................... گارانتی.......؟!نقل قول:
قیمت عالی داره.نقل قول:
بدون گارانتی :19:نقل قول:
چندتا عکس از رنگ سفید F400 :
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سفيدش قشنگتره..
سفیدش خیلی کلاس داره.
گوشی مشکی ، کلاس داره.................... به جز مینگ سفید.............(ای ، جان...............!!)............!!!
این گوشی توی حالت اسلاید بالا ، یه مدیا پلیر داره...........؟؟؟!!
سیاش قشنگتره یجورایی مردونه تره
وای چه چیز خوشگلی سفیدش .واقعا باید سفیدش رو بخری تا چشم مردم رو به خودش جلب کنه ! مثل همون گوشی چینی ( w810 sony )
..........:27::27::27::27::27::27:..........!!!!!!نقل قول:
از طرفی هم راست میگی سفید باعث جلب توجه میشه
این گوشی سیستم عامل نداره؟
ولی واقعا سامسونگ در حال حاضر با این طراحی های فوق مدرن و امکانات خارق العاده هیچ چیز از نوکیا کم نداره.
سونی اریکسون هم که از اول تو گود رقابت با اینها نبود ....!!!!!! :دی
نه ، سیستم عامل نداره............ همون جاوا ، که هنوز نفهمیدیم سیستم عامله...... یا مفسر....... باید بش گفت.:31:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازت خوشان ، آمد............:31: ؛ بچه کجایی..............؟؟؟!!!:27:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلص شما هستیم...
ما یک زمانی بچه محل اطراف نوکیا بودیم که هم اکنون هم هستیم.
اما به نظر میرسه با کولاک سامسونگ و این گوشی های زیبا به محله ی سامسونگ کوچ کنیم و دیگر هم بیرون نیاییم !!!!! :دی
البته نه این گوشی. من میخوام Omnia بگیرم...
فامیلمون خریده.باهاش کار کردم.3.5 که داره.صداش واقعا بلنده.هم تو اسپیکر هم هدفون.البته ازمال من کم میاره
i450 (صدا+صفحه+سیستم عامل)
خوبه که فامیلی رفتین تو کار سامسونگ . مخصوصا که آی 450 خوراک صدا .
آخرین قیمت بدون گارانتی چند هست ؟
تم میشه روش ریخت و با برنامهای جاوا مشکلی نداره ؟
ممنون
بچه ها كسي اف 400 داره ؟ مثل آي 450 تنظيمات اكولايز دستي داره يا فقط pop jazz class و .... داره ؟
آره من هم میخوام بدون اف400 بهتره یا آی 450
اونطوری که من با اف 400 کار کردم همون پلیر یو 600 روش بود . حالا شک دارم که تنظیم دستی اکولایزر هم داشته باشه . ولی آی 450 و مطمئنم که داره . البته به نظرم باید بیخیال موسیقی بشین . نه اینکه بی خیالش بیشینا ولی صدا رو توی اسپیکر گوشی باید بیخیال بشین . من جای این آقا بودم آی 550 پیدا میکردم و میخوریدم .یا جی 810 . چون صدا توی هدفون این گوشیا عالیه
نه عزیزم i450 تنظیم دستی اکولایزر نداره ولی 15-16 تا اکولایزر روش داره که deafult از همه بهتره چون
:31:deafult=ICEpower® Technology by Bang & Olufsen
F400 تم نمیخوره(از لحاظ ساپورت نرم افزاری مثل یو600 هستش:13: البته موزیکش قویه)
سیستم صدای این گوشی ، چیزه شاهکاری هست............ حداقل از این ، مارکهای چینی بهتره.......... (:27::27::27:.) ، از این بهتر که Bang & Olufsen ، صدای این گوشی رو تضمین کرده............!!!نقل قول:
دوست عزیز ، این گوشی سیمبین هست......... مگه میشه در مورد نصب برنامه مشکل داشته باشه...........!!! به نظر میاد هر برنامه ی که روی ان 81 و 82 و 95 نصب بشه...... روی این گوشی هم نصب بشه..........!! مگر اینکه اون برنامه یا بازی ، برای پلت فرم نوکیا نوشته شده باشه........!!!
نقل قول:
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . من خودم با چشمهای خودم دیدم داره . شما درست میگی 10 مورد تنظیم شده داره که 3 مورد هم اون پاین واست گذاشته خودت تنظیم کنی روی آپشن رو بزن و تغییرش بده حتی توی فیلمهایی که از توی اینترنت ازش دانلود کردم طرف داره نشون میده .
باور کن نداره!!!!!!! روی هر کدومشون که میرم آپشن رو میزنم دو گزینه بیشتر نمیاد(Activate Exit):31:نقل قول:
شاید مال اونا خارجی بوده:31:
دوستان اين گوشي امروز خريده شد>>>300 تومن و فکر کنم امروز آخرين روزي بود که با اين قيمت فروش رفت...
از فردا 330 به بالا !
فقط يه سري اطلاعات درباره ي نصب jar ميخواستم...که به چه صورته.
چرا اونوقت بالا میره ؟نقل قول:
فیلم برداریش در چه اندازه ای ؟عکسش چه طوره؟
به دليل استقبال زياد از اين گوشينقل قول:
عکسبرداريش خوبه.نقل قول:
از دي900 به نظرم بهتره.
یکی از بروبچ بین آی 450 و اف 400 گیر کرده ولی بیشتر نظرش روی آی 450 . بیخیال دوربین شده ! نظر شما چیه ؟
نظر من 450 هست . سایت Cnet هم اون رو با نمره بالا editor choise کرده .....نقل قول:
دوستان تو رویوی سایت موبایل رویو گفته شده این گوشی از باطری 800 میلی آمپری استفاده میکنه که 240 ساعت استند بای و 3 ساعت مکالمه رو ساپورت میکنه...ولی اعداد و ارقام در بخش مشخصات جی اس ام آرنا کاملا متفاوته ( بیشتر از 600 ساعت استند بای ! و حدود 4 ساعت و 30 دقیقه مکالمه با باطری 960 میلی آمپری ) کدومشون درسته ؟ آماری که موبایل رویو داده که آمار جالبی نیست واسه یه گوشی موزیک ولی برعکس آمار جی اس ام آرنا از یه باطری خوب حکایت داره کدومش درسته ؟!...
اینم لینکها :
کد:http://www.mobile-review.com/review/samsung-f400-en.shtml
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_f400-2261.php