ووووووووواااااااااااااااا ااااااااییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااا
بابا تورا خدا اینقدر اصطلاحات قلمبه سلمبه به کار نبرید این دوستمون نیمده موتورش جام کرد
ضمنا دوستانی که معنقدند گذینه خوبی برای شروع هست به من بگید شما به عنوان یک معلم چطری میخای به یه مبتدی عزیز بفهمونی کانستراکتور یعنی چه یا مثلا ساده تر از اون اصلا تابع یعنی چه یا ساده تر از اون استراکچر چیه
یا ساده تر از اون آرایه چیه و چطور میشه باش کار کرد ؟؟؟؟!!!!! ؟؟؟ شما بهتر از من میدونید که هرکس تو این زبون آب بخاد بخوره باید متد صدا بزنه و از مفاهیم شی گرایی سر در بیاره
همون که گفتم اول سی بعدشم سی شارپ اصلا نترس کد نویسی با همشون آسونه فقط باید وقت بزاری همین
داداش ما هم جوون بودیم ایده های قشنگی تو ذهنمون بود برنامه های قشنگ و .... نگا نکن حالا کلک و پر شدیم رفته ایشالا تو بتونی به هدفت برسی
فقط یه چیزی رو شروع کننننننننننننننننن سریع بابا وقط ندارییییییییاااااااا بعد که دستت اومد تو کار خودت میفهمی چه زبونی یاد بگیری بهتره مطمئن باش وقتت تو هیچ کدوم طلف نمیشه هرچی تو سی یاد بگیری یا تو هر زبان دیگه یه روز به دردت میخوره تو فقط لازم داری یه زبانی باشه که باش مفاهیم رو خوب یاد بگیری مثلا سی این کارو برات میکنه بعد بورو هرچی دلت میخاد یاد بگیر
فدات