نقل قول:
شما با این روش تونستی صدای شاتر رو قطع کنی؟اگه تونستی که خیلی خوبه ولی خوب بعض ها نمیتونن آپدیت کنن و به نظر میرسه بهترین کار همین هک باشه.
نقل قول:
شما با این روش تونستی صدای شاتر رو قطع کنی؟اگه تونستی که خیلی خوبه ولی خوب بعض ها نمیتونن آپدیت کنن و به نظر میرسه بهترین کار همین هک باشه.
نقل قول:
سعی میکنم توی همین یکی دو روز آموزش هک توسط binpda رو هم بزارم تا اگه کسی خواست از این روش استفاده کنه
در صفحه 2 پست 20 همین تاپیک، این آموزش وجود داره.نقل قول:
در این تاپیک هم من روش ساین با روش هک binpda را گذاشتم:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
نقل قول:
درسته من اشتباه کردم یاد این بودم که روش ساین کردم توسط binpda توی این تاپیک آموزش داده شده اصلآ حواسم نبود من شرمندم
دشمنت شرمنده عزیز.نقل قول:
حالا همون پچ های جدید را اگه اومد بذار بچه ها حال کنند.
مثل این که دوستان دارند روی تقویم خود گوشی کار می کنند که با هک به تقویم شمسی تبدیلش کنند.
خوب ورژن گوشی من:4.0726.2.0.1:13:نقل قول:
در ضمن وقتی پچ رو میریزم جلوش ضربدر قرمز رنگ میزنه و هر کاری کردم فعال نمیشه!!!!!!!
من این پچ رو که میریزم تو گوشی جلوی 4 تا پچ ضربدر قرمز رنگ میزنه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
نقل قول:
گوشی شما N73 هستش؟چون این روش روی این گوشی کار نمیکنه
آره گوشیم ان73 هستش!!!!!!!!!نقل قول:
سلام دوستان
sarmast65_ata عزیز ، دستت درد نکنه ، من چند وقت پیش تو موبایلستان خوندم اینو ، تا اومدم به شما نق بزنم که منبعتون کو ، دیدم منبع رو هم زدید . به هز حال دست شما درد نکنه .
اما 2 نکته ، یکی این که آیا 6120 رو کسی تست کرده .
دوم این که اگه محبت کنی و تمام مطالب رو یه pdf کنی ، بهتر نیست ؟ تو سونی اریکسون این جوریه ، و برای همه se باز ها این جوری راحت تر بود ، فکرکنم این کار ، پروسه هک رو تسهیل می کنه ،
باز هم ممنون
یاحق
با binpda خيلي راحت بود، واسه من الآن ورژن 4.0736.3.2.1 هستش با پرداكت كد gulf، در ضمن پچا واسه من كار نكرد، همون ضبدر قرمزه!!!
در مورد منبع که همونطوری که شما گفتی گفته شده و من از همون اول هم گفتم من کار خاصی نکردم فقط تمام مطالب رو جمع آوری کردم و اوردم اینجا تا کار بچه ها راحت تر بشه.نقل قول:
در مورد 6120 نمیدونم میتونی امتحان کنی و اگه جواب داد اینجا بگی که می خوام روی گوشی هایی که کار کرده اینجا مدل گوشی رو بگم تا کار بچه ها باز راحت تر بشه.
در مورد pdf هم چشم به روی چشم فقط یکی دو روز بعد چون این چند روز سرم واقعآ شلوغه ولی چشم حتمآ این کار رو انجام میدم و ازتون هم ممنونم که توی این بحث شرکت کردید.
نقل قول:
مدل گوشیتو میگی؟
اگه با خاموش کردن warning tones صدای شاتر قطع میشد که اینهمه روش و هک و نرم افزار برا اینکار نداشتیم!نقل قول:
بالاخره واسه شما صدای شاتر قطع شد یا نه؟نقل قول:
باید جواب بده.نقل قول:
شما گوشیتون چیه؟
من که خیلی راحت انجام میشه. فقط کافیه اگه یه بار خاموش روشن کردی بری تو رامپچر و گزینه مورد نظرش را فعال کنی.
من که خیلی نیاز داشتم.
چون تو خیلی محیط ها (مثلا من که شطرنج کار میکنم، سر مسابقات) باید سکوت شکسته نشه و بدون صدا عکس بندازی.
ضمن این که برداشتن 3 گزینه روی دسکتاپ n95 هم پچی بود که خیلی به کمکم اومد.
گوشی که N73me هستشنقل قول:
فکر نکنم کسی تونسته باشه این پچ رو روی این گوشی فعال کنه
واسه من 73me هستش، آره قطع ميشه با اون كاري گفتم البته واسه من، باور نكنين خيالي نيس!!
این هم روشی برای پاک کردن تم بوسیله هک کردن
شاید برای خیلی ها پیش اومده باشه که بخوان تمهای نصب شده روی گوشی رو پاک کنن ولی ندونن باید چی کار کنن اگه گوشیتونو هک کرده باشین این روش خیلی خیلی آسونه فقط طبق دستور عمل زیر عمل کنید :
با برنامه x-plore وارد فولدر private بشید ( اگه تم رو روی مموری کارت save کردید توی درایو E وارد قسمت private بشید بعد از این کار وارد فولدر 10207114 بشید توی این فولدر یک فولدر دیگه هم هست به نام import وارد این قسمت بشید توی این قسمت یک سری فولدر با اسم ترکیبی از اعداد و حروف دیده میشه وارد بشید و فایلهایی که پسوند mbm دارند تمهایی هستند که روی گوشی شما وجود دارند با کلیک کردن بر روی هر یک حتی عکس تمی که روی گوشی هست نمایش داده میشه حالا اگه نمیخوایید این تم رو پوشه مربوط به این تم رو پاک کنید.
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
آره می خواستم همین رو بگم ، فرق شما با ما اینه که همت می کنی ، می ذاری بقیه هم استفاده کنن ، من فقط می بینم و می گم ای ول ، دهن نوکیا هم سرویس شد ، همین . خیر ما که به کسی نمی رسه ... :31:
آره بدم نمیاد 6120 داداشم رو هک کنم (بچه ها که مسخره ام می کنند ، می گند معین این z300 مارو می تونی به N95 هشت گیگ تبیدل کنی ، ببین بایت اون دیگه چه حرفایی برام در میارن :46:)
در مودر pdf هم محبت می کنید .
من راستش نخوندم اصلا ، بفرمایید حجم کل dl کردنی چقدره ؟ اگه زیاده ، بذارم بعد از ترم که از دفتر dl کنم ، اگه نه ، از خونه و تا آخر هفته بعد کارشو تموم کنم .
مرسی
یا حق:11:
شما اگه با روش pinda بخوای انجام بدی:
که خیلی هم بهتر و آسون تره، حجم کل نرم افزار هاش 1 مگ هم نمیشه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
مشکلی هم بود من و دیگر بچه ها در خدمتیم.
موفق باشی.
[با این پچ انیمیشن استارت آپ گوشیتونو عوض کنید! {فقط گوشی های هک شده}
سلام دوستان طبق روش زیر می تونید انیمیشن (لوگوی نوکیا) هنگام بالا اومدن گوشی عوض کنید.
شما اول باید برید مسیر زیر
Z:\resource\apps
فایل های startup.mbm, startup.mif رو به همراه فایل STARTUP.r01 رو کپی کنید و در مسیر C:\resource\apps Paste کنید.
توجه : در مورد فایل STARTUP.r01 یه نکته هست و اونم اینه که اگه زبان اصلی گوشی شما چیزی غیر از انگلیسی باشه باید فایلی غیر از STARTUP.r01 رو کپی کنید.مثلا اگه زبان اصلی گوشی فرانسه باشه STARTUP.r02 اگه عربی باشه STARTUP.r37 و .......
حالا برای اینکه انیمیشن پیش فرض رو عوض کنید باید فایل startup.mbm رو از ضمیمه دانلود و به جای فایل اصلی در مسیر C:\resource\apps کپی کنید.
حالا اگه زبان گوشی انگلیسی هست و فایل STARTUP.r01 رو کپی کردید با فایل منیجر برید در مسیر C:\resource\apps و روی STARTUP.r01 دکمه 3 رو بزنید.حالا هگز ادیتور ظاهر میشه.از منو گزینه Edit رو بزنید. اونقدر برید پایین که این مسیر رو ببینید.
z:\resource\apps\startup.mbm رو ببینید.روی اول این آدرس یعنی روی حرف z برید.حالا باید چشمک زن روی 5a باشه که شما اونو 43 تغییر بدید.حالا میبینید که z تبدیل به c شد.کار تمام هست و ذخیره کنید و گوشی رو خاموش روشن کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/quote]کد:http://rapidshare.com/files/115936276/N82_startup_mod.zip
نقل قول:
با روش pyton فکر میکنم حدود 30 - 35 مگ باید دانلود کنی با تمام برنامه ها منظورمه ( حتی بازیهای انگیج ) ولی اگه بخوای با روس binpda هک کنی که حدود 1 میگ میشه و میتونی راحت انجام بدی
در مورد z300 هم شاید به زودی بشه به N95 8gig تبدیل کنی خدا رو چه دیدی:31:
در مورد pdf یا power ponit که من خودم بیشتر با power point موافقم هم چشم سعی میکنم تا فردا یا جمعه تمام آموزش ها رو تموم کنم و براتون بزارم.
موفق باشید
[/QUOTE]نقل قول:
ممنونم از شما هم که توی بحث شرکت کردید.
موفق باشید.
یه زحمت می کشی ، بفرمایید که این دو تا روش با هم چه فرقی دارند ؟نقل قول:
از اون دوستی هم که راهنمایی کرده بودند ممنون .:11:
لول ... :31: :10: از اون ها انتظاری نیست ، ولی شما دیگه چرا ...:دی :46:نقل قول:
آقا دستت درد نکنه ، ولی این قدر لی لی با لالای این se باز ها نذارید :27: همرو کپی کن تو یه ورد ، تبدیل به یه pdf کن و شر کنده ...نقل قول:
اون خارجی ها هم مثل شما برای همه چی این قدر وقت می ذارند و ارزش قائل اند که پیشرفت می کنن دیگه بابا ، نکیند این کار رو .... :46:
دستت درد نکنه . مرسی
یا حق
[/QUOTE]نقل قول:
تکرراریه دوست عزیز.
یه نگاه قبلا می کردی:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2418723&postcount=34
چند تا نکته در مورد این پچ.نقل قول:
اولا این که وقتی پچ را فعال کردید باید حتما یه بار حالت آماده به کار را خاموش روشن کنید تا تغییرات اعمال بشه.
ولی بعد از اعمال شدن میبینید که با تکان دادن نمایش گر روی آیکون های آماده به کار همه اون ها به حالت "های لایت" در میاند به شکل زیر:
در این حالت برای از بین بردن این مشکل باید یه بار تمتون را تعویض کنید تا مشکل برطرف بشه:
اینم آموزش هک گوشی با روش دوم (BiNPDA) با فرمت PDF (منبع : موبایلستان)کد:http://www.4shared.com/file/49385394/15fbc108/Binpda_Security_Manager.html
دوست عزیز این برنامه فقط واسه ساین کردنه یا کارای دیگه ای هم میکنه.؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
این دو روش هیچ فرقی با هم نداره و من به شما پیشنهاد میکنم که از روش binpda گوشیتو هک کن چون هم آسون تره و هم اگه یه روزی بخوای بازیهای انگیج رو روی گوشی اجرا کنی باید از این طریق گوشیتو هک کنی.نقل قول:
روش هم کردن فایل pdf آمادست و توی پست اول گذاشتم تا امشب سعی میکنم آموزشهای دیگه رو هم بزارم.
موفق باشی:10:
نقل قول:
اگه منظور شما binpda هستش هم میتونید ساین کنید هم اگه خواستید بازیهای انگیج رو اجرا کنید با این روش باید بازیهای انگیج ( فول ) رو روی گوشی نص کنید.در کل من این روش رو به شما پیشنهاد میکنم.
علاوه بر ساین کردن و بازی های انگیج کارای دیگه ای هم با هک گوشی میتونید انجام بدید.
بعضی از اونارا در صفحه 4 همین تاپیک میتونید مشاهده کنید.
سلام دوستان هنوز پچي براي تقويت صدا نيومده؟؟؟؟
به نقل از موبایلستان ( آقای صادقی ) :
برای گوشیهای سیمباین 9.2 :نقل قول:
کر کنم خیلی از شما عزیزان منتظر چنین برنامه ای بودید پس منم بدون حاشیه و بدون اتلاف وقت میرم سر اصل مطلب
تنها کاری که باید بکنید اینه که
1.با استفاده از یکی از روش های هکی که در این بخش گفته شده گوشی خودتون رو هک کنید(روشی که من آموزش دادم یا روش مهدی عزیز)
2.حالا که گوشی رو هک کردید کافیه فایل ضمیمه مربوط به گوشی خودتون رو دانلود کنید و فایل installserver.exe رو به مسیر c:\sys\bin کپی کنید.
بعد از این کار خیلی راحت میتونید هر برنامه ای رو با هر قابلیت امنیتی بدون ساین تو گوشی خودتون کپی کنید
دوستان توجه کنند که ضمیمه اول برای گوشی هایی مثل N82 و N95 و 5700 و N81 و 6120 و کلا گوشی های سیمبیان 9.2 هست و ضمیمه دوم برای سایر گوشی ها
این برنامه رو در گوشی خودم N82 تست کردم و بخوبی کار کرد
دیگه نیاز به هیچ Cer و Key نیست پس برید حالشو ببرید
دوستان عزیز شرمنده که هیچ عکسی رو نمیزارم چون متاسفانه مودمم سوخته و الان دارم از گوشی به جای مودم استفاده میکنم و سرعت اینترنتم(اینترنت ایرانسل) 2 کیلوبایت بر ثانیه هست(عجب سرعتی) و همین رو هم که میبینید نوشتم حدود نیم ساعت طول کشیده.خلاصه شرمنده
یا علی
برای سایر گوشیها :کد:http://www.zshare.net/download/1284314040e43800/
کد:http://www.zshare.net/download/12843190d75ce122/
نقل قول:
من چیزی ندیدم اگه دیدم چشم حتمآ براتون میزارم
بچه ها 2 تا از فایلهای آموزش با فرمت pdf آماده شد و توی صفحه 1 پست شماره 1 گذاشتم بقیه آموزش ها هم تا چند روز دیگه آماده میشه.
سلام
من با دو برنامه Bindpa و RomPatcher امتحان کردم اما وقتی با برنامه X Plore
میگردم اصلآ فولدر Private نمیاد. تمامی نکات رو هم رعایت کردم.
اما اصلآ توی برنامه X Plore پوشه ی Private نمیاد. لطفآ راهنمایی کنید.
مدل گوشی هم N82.
عزیزم شما وقتی وارد برنامه x_plore میشی دگمه صفر رو بزن 4 تا گزینه اول رو تیک بزن Back رو بزن بیا بیرون حالا میبینی که فایل Private گوشی دیده میشه.نقل قول:
موفق باشی
sarmast جان فکر کنم این مورد را اشتباه در پست اول نوشتی.نقل قول:
اول از همه هم چيه و به چه دردي ميخوره؟شما با اين كار ميتونيد درايو z گوشي رو دستكاري كنيد
چون فکر کنم دستکاری تو درایو z به هیچ وجه امکان پذیر نیست.
بهتر اینه که بگید با این کار میتونید به پوشه های سیستمی که در حالت عادی توی گوشی قابل دسترسی نیست، دسترسی پیدا کنید.
درسته .درایو z فقط برای خواندن اطلاعات هست ولی یه جایی خوندم که میشه روش چیزی نوشت.کسی اطلاعی داره؟
بعید می دونم.نقل قول:
ولی یه چیزی که هست،
روشی اومده که میشه فایل های آپدیت را طوری دستکاری کرد که بعد از آپدیت دیگه همه برنامه ها را بدون ساین نصب کرد. با اون روش میشه محتویات این درایو را عوض کرد.
ولی بعد از راه اندازی گوشی دیگه شما نمیتونی تغییری در اطلاعات این درایو داشته باشی.
مگر این که روش جدیدتری اومده باشه که بعید می دونم.