با اینکه اصلا با این تاپیک موافق نیستم... ولی به یاس رای دادم. این رو هم بگم که قبلا طرفدار هیچکس بودم... ولی با آهنگهای این یک سال اخیر یاس، دیگه حرفی باقی نمیمونه.
باز هم میگم... اصلا موافق این تاپیک نیستم!
Printable View
با اینکه اصلا با این تاپیک موافق نیستم... ولی به یاس رای دادم. این رو هم بگم که قبلا طرفدار هیچکس بودم... ولی با آهنگهای این یک سال اخیر یاس، دیگه حرفی باقی نمیمونه.
باز هم میگم... اصلا موافق این تاپیک نیستم!
من پا بر جام مثل دماوندم هیچکی در حد و اندازه من نیست مگه خواب ببینی مثل من بشی
هیچکس
هم پدر رپ فارسه
و هم سلطان رپ فارسی
راستی یه چیز دیگه.... مگه قرار نبود این لقب "سلطان" رو بدیم به کسایی که بهش علاقه دارن و براشون مهمه که سلطان باشن؟! مگه به این نتیجه نرسیدیم که این لقب به یاس نمیخوره و یک حس کل کل کردن ایجاد میکنه؟ مگه قرار نبود اسم تاپیک رو هم عوض کنیم؟!! پس چی شد که حتی تو این نظرسنجی نوشتید سلطان رپ فارس؟!
متاسفم...
فقط هیچکـــــــــــــس
فقط هيچ كس
به قول خودش
ما يك مشت سريازيم جون بكف عزرائيل با اكيپ ما جوره پس كمك حال هم هستيم با پول كم يكم رپ من مزه كن شوره نه .... چون ما شوره شو در اورديم زديم كل اونوريارو كه به اونا گوش نديم حاضريم واسه چهار چيز جون قابل رو بديم : خدا وطن خونواده رفيق ........
یاس برای همیشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط هیچ کس
اینجا تهرانه
یعنی شهری که
هرچی که توش میبینی
باعث تحریکه
قبلا هیچکس
الان یاس
درسته که هیچکس رک حرفشو میزنه ولی ما اینارو داریم هر روز میبینیم و دیگه اونقد خسته میشیم که دیگه دلمون رو میزنه! ولی یاس امید میده!
«برنده يا بازنده فرقى نداره توى ذات ما»
!Hichkas
◙
ای خائن یاس فروش.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو که خودت منو با یاس اشنا کردی ...قبلا یاسی بودی الان ماستی؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا بست کنید چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!!!
هیچکس!!!!:10:
من اگه یاس گوش میدم چون نه به خاطر سبکش بلکه به خاطر کارای زیباش که به همه امید میده..جون من یه بار به اشعار هیچکس گوش بده ببین چی دستت میاد...موفق باشی..:11:نقل قول:
من جفتشون رو دوست دارم ولی کارای یاس یه جورایی همش تو یه مایس؛ ولی هیچ کس از اون اول (موقعی که من کلاس سوم راهنمایی بودم) تا الان (که ترم دوم دانشگاهم) همش در حال نو آوری بوده. ضمنا صدای سروش جذاب تره:5: ===> هیچ کس رو ترجیح میدم.
چشمام رو توس هیچ کس.....
موفق باشید:10:
:happy:نقل قول:
درسته كه ياس رو خيلى دوست دارم، اما با آهنگهاى هيچكس بود كه رپ فارس رو شناختم و بهش علاقمند شدم... خاطرات زيادى هم با آهنگهاى هيچكس دارم...
◙
من اول از یاس خوشم میاد بعد بهرام بعدم هیچکس و بیباک و ... ( از تکست های طعمه هم خیلی خوشم میاد )
سلام اينايي كه گفتي همشون از برترين ها هستن واقعا كاراشون حرف نداره بهرام هم كه اسمي ازش برده نميشد ولي در كل شعراش خيلي با معنيه مثلا شعر نامه اي به ريس جمهورنقل قول:
منم جفتشون رو دوست دارم و نظر شما محترمه ولي اينجا حق انتخاب يك نفر هستنقل قول:
ولي در مورد اين حرفتون كه گفتين كاراي ياس تو يه مايس باعث تعجبه
چون در واقع ياس داره پا به پا با مشكلات جديد جامعه دست و پنجه نرم ميكنه
و هميشه موضوعاتش متفاوت بوده.
only yas
نقل قول:به نظر سنجي هم يه نگاهي بندازيدنقل قول:
بابا بست کنید چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!!!
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
دليل؟؟؟نقل قول:
ميشه بگيد چرا با اين تاپيك موافق نيستيد!!!
چشم ها رو هيچكس!:21:
قشنگ بودنقل قول:
تاييد ميشه...نقل قول:
يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:نقل قول:
دوست عزيز دليل مخالفتتون رو دقيق بيان كنيد.لطفا!!!نقل قول:
ياس كه حقيقت رو روشن تر بيان ميكنه اينو همه ميدونننقل قول:
اسم اين تفرقه انداختن نيست يه بحث و نظرسنجيه بسياردوستانستنقل قول:
منم ميدونم تفرقه انداختنكار خبي نيست
دقیقاً از تکستای فوق العاده بهرام خوشم میاد تکست نامه ای به رئیس جمهور و افسوس که آهنگ جدیدشه و همینطور آهنگ احساسات درون واقعاً قشنگن ( مخصوصاً Remix احساس درون آهنگشم فوق العادس )نقل قول:
تيكه اي از يكي از ترانه هاي سروش لشكري به نام چشم ها رو من هستش.نقل قول:
يادت مياد وقتي همه تون با همديگه جمع شده بوديد
تا كه به من نشون بديد كه من نمي تونم رپ كنم
اما خيلي زوده واسه من تا كه بس كنم
بهتون نشون دادم كه هنوزم منم بهترين رپ كن تهران
كسي كه رپـرو مي شناسونه به جامعه
اينم توي تاريخ ميشه يه حادثه
چون كه چشم ها روي منه
مي خوان ببينن هيچكس چي كار مي كنه، چي ميگه.
و...
تقديم به طرفداران هيچكس!
Only HICHKAS:40::40::40:
نقل قول:
من منظورم سبک کاراش بود:20:
ياس فقط داره واسه ايران و اينچيزا ميخونه كه بهش مجوز بدن و اصلا ريسك نميكنه
هيچكس هم تقريبا داره اينتوري ميشه
آقا سلطان رپه فارس پيشرو يه!
رپ يعني آزادي بيان
يعني گفتن چيزايي كه درده واسه جامعه
پيشرو يه چيزايي ميگه كه الان كمتر كسي معنيشو ميفهمه آينده شايد معنيش پر رنگ تر بشه
ياس تا حالا يه آهنگ ديس لاو فكر نكنم خونده باشه
يه كم هم اقتصادي فكر ميكنه
خدایی نمیشه رای داد... به خدا هردو محشرن... رپ واقعی رو اینا می خونن... کاش 2 تا رای می تونستم بدم!!!! ولی ابهت هیچکس بیشتره... پس منم هیچکس ! ( یاس هم تاج سر هست )
صدای هیچکس..بیشتر بدرد رپ میخوره...یاس هم ریتمیک خوندنش باحاله
هیچکس باید یه تکونی به تکستهاش بده.شاخ بازی از خود تعریف کردن کمی تکراری شده...
یاس اونم بخاطر شعراش -- البته فقط آهنگای اجتماعی ولی اون چند تا لا وشم تکه به خدا--
من یه جا خوندم هیچکس صداشو تغیر میده این حقیقت داره؟؟؟
یعنی چی صداشو تغییر میده؟؟؟
منظورت اينه كه رو صداش افكت داره؟
صداش همون طوري هست چون تو فري استايلهاش هم صداش همين توريه
به قول استپس رو صداش اگزوزه رنو 5 بسته
نمیدونم چقدر منم میخواستم یکی از دوستان شفاف سازی کنهنقل قول:
خوب هر کسی مطابق با خواست و ریتم خودش 100 در صد صداشو تغییر میده.نقل قول:
یعنی چی صداشو تغییر میده؟؟؟
باید صدا تغییر کنه..صدای هیچکس خیلی دستکاری داره...واقعا هردوتاشون فوق العاده هستن..نمیدونم....
اگه اولین آهنگهای هیچکس رو گوش کنید میبینید که صداش با الانش فرق داره.
بعد از چند وقت دید که صدای کلفت بیشتر بهش میاد الان دیگه این صدا رو انتخاب کرده.
جایی خونده بودم این صدا رو از حسین ابلیس تقلید کرده.
خبر مصاحبه سروش با رادیو جوان صحت داره ایا؟؟؟؟ داداشم میگفت !!
من از دوستم که کف بی کس هست می گفت هیچ کس مکمل صدا می خوره...
مکمل صدا دیگه چیه؟چرا واسه جوون مردم حرف در میارید؟(:نقل قول:
من از دوستم که کف بی کس هست می گفت هیچ کس مکمل صدا می خوره...
انتخاب سختیه.اولین آهنگ رپ فارسی که ارزش گوش دادن رو داشت از هیچکس گوش دادم بعد به طور اتفاقی با یاس آشنا شدم(البته آهنگش)هر دو تا رو قبول دارم.کاری هم به حرف های پشت سرشون ندارم.
فکر نمی کنید انتخاب کلمه جنگ برای این تاپیک یا کلا هر تاپیک دیگه زیاد دلچسب نباشه.مگه با هم پدر کشتگی دارند یا اعضای گروه های گنگستری هستند که با هم جنگ داشته باشند.
واقعا شعرهای یاس درد من و اجتماع رو می گه! شعرهای واقعا اجتماعی.
آهنگ "باید بتونیم" رو گوش کردید؟
واقعا زیباست...
YAS