توصیه می کنم برید رابط کاربری مارلین (واسه تاچ دایموند) رو ببین
Printable View
چرا coreplayer را مثال میزنی.صفحات وب که بهتره!!!! توی صفحات وب قدرت مانور صفحات تاچ بیشتر مشخص میشه.:46:نقل قول:
اونو که باید با x1 مقایسه کرد. من از رابط کاربریه هردوشون خوشم اومد.نقل قول:
در ضمن این عکسای live که گذاشتید یه مقدار گوشیو زشت کردن. (کلا برا همه گوشیا اینطوریه نه فقط این)
باید عکسای رسمی از سوی SE ببینیم.
تو ان عکس بالایی ها خوشکل تره
سلام این عکسهای بالای خیلی بهتره از اونای که صفحه ی اول بود
یعنی ممکنه دوباره قیفاش عوض بشه منظورم کشوی بودنشه
اینجا کلوپ سونی اریکسونه
نه پاکت پیسی دیاموند
دوست ندارم کسی به گوشیهای
اریکسون رو مسخره کنه!!!!
من نمی دونم آمار سی پی یو 500 مگا هرتزی از کجا در اومد ؟؟
عمرا سونی اریکسون همچین کاری بکنه
به دلیل
1.قیمت
2.پایین اومدن ابهت ایکس1
3.مصرف باتری بالا
4.احتیاج نداشتن این سیستم عامل به همچین سی پی یو ایی!
به قول سعید کسی نگفته شما برو بخر و به قول خودمم کسی دعوت نامه واسه شما نفرستاده که حتی به عکسهاش نگاه کنین ...نقل قول:
البته اسلایدر هم یه جوری داره جک و جواد میشه !!!(سامسونگ داره مثه ان گوشی کشویی میسازه)
میشه واقعیتو بگین ؟نقل قول:
واي چه حرف زشتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولش نتونستم بخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خداييش حقيقتيه بايد پذيرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هنوز طراخی Sareneta رو دیدین ؟ اصلا همچین اسمی به گوشیتیون خورده ؟
منتظر SAMSUNG BRIX باشید ... اونوقت ببینم میای بگی حقیقتو باید پذیرفت ....
سیمبیان 9.2 و به زودی 9.3نقل قول:
رابط کاربری خفن تر از Uiq3 یافتید مارو خبر کنید .
وینذوز موبایل
گفتین خبرتون کنیم ماهم خبر کردیم از کاروان عقب نمونی ...
موفق باشین ....
قیافه که خدایی سامسونگ یه چیز دیگه اس (دیگس!)
اما w880 از لحاظ باریکی یا این w580 هم خیلی قشنگن مخصوصا نوک مدادیش
سی پی یو هم دو به شک می مانیم تا عرضه بشه (واقعا بعید به نظر می رسه چون cpu کا800 هم از پی 990 بیشتر است - فکر کنم)
تاچ اسکرین بودن هم که انگار ماوس دستت هست. کی می تونه با کامپیوتر بدون ماوس راحت کار کنه؟ تاچ هم برای همین خیلی راحت بید
حالت بسته اش هم خیلی قشنگه
کلیات این پست نظرات من بود. بی طرفانه
ولی هیچ چی K750 نمیشه
حقيقت اين بود كه Samsung گوشي هاش اكثرا كشويي و يه جورن و زياد!(دروغ مي گم بگو دروغ ميگم)نقل قول:
samsung قشنگه اما همش يه طرحه.
اصلا چه ربطي به اين داشت كه من Sareneta مي دونم چيه يا نه.
من ميگم Samsung اين همه وقت گوشي داره مي زنه ولي سوني او مد به راحتي
ازش جلو زد.
اينه واقعيت.!!
حالا هر چي مي خواي اسماي عجيب غريب بگو.. مردم كه اينا حاليشون نيس
عذر میخوام سونی اریکسون اومد از کی جلو زد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سامسونگ ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سونی اریکسون رتبه 4 ! سامسونگ رتبه 2 ! ( محض اطلاع گفتم )
Sareneta گوشی هستش عزیز دل ... فکر کردی اسم چیو گفتم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مردم کدوم حرفها حالیشون نیست ؟ اینطور صحبت کردن در مورد جمع به خدا جرات زیادی میخواد که شما به راحتی ازش استفاده میکنی !
والا منظور من این بود که همش یه طرحهنقل قول:
به قول سعید کسی نگفته شما برو بخر و به قول خودمم کسی دعوت نامه واسه شما نفرستاده که حتی به عکسهاش نگاه کنین ...
در ضمن من اصلآ به گوشیهای سامسومگ نگاه نمیکنم (اتگرم دعوتنامه ای رو که گفتی هم بفرستی بازم عمرآ)
ولی چه کنم که تو امضای شما باید گوشیهای یک شکلش رو ببینم !!!
آقا امیر بابا لازم نبود عکسشو بزاری. دیدیمش قبلا!نقل قول:
Sareneta گوشی هستش عزیز دل ... فکر کردی اسم چیو گفتم ؟
اشتب فکر کردی داداشنقل قول:
چون cpu کا800 هم از پی 990 بیشتر است - فکر کنم)
اینو به شدت قبول دارمنقل قول:
حقيقت اين بود كه Samsung گوشي هاش اكثرا كشويي و يه جورن و زياد!
جون تو اصلا راه نداره!نقل قول:
سیمبیان 9.2 و به زودی 9.3
من نمیدونم شما با چیه سیمبین 9.2 و در آینده 9.3 حال میکنید!
حالا اومدیمو حال کرد 520 گذاشت. میخواید جلوشو بگیرید آقا علی؟:دینقل قول:
4.احتیاج نداشتن این سیستم عامل به همچین سی پی یو ایی!
شایدم حال کرد بیشترشو گذاشت!!!!!!
این که شبیه دمپاییه ؟؟؟؟ این دیگه چه ریختیه؟؟؟نقل قول:
ببین در این که uiq3 سیستم عامل بسیار خوبی هست هیچ شکی نیست و همه هم این را تایید می کنند.نقل قول:
بعد هم uiq3 پلتفورمی از symbian 9.1 هست در نتیجه در اینده برای symbian 9.2-9.3 هم خواهد امد.اونی که روی نوکیا هست پلتفورم سری 60 هست.:46:
خوب شد گفتي اين Seraneta هستش.
يه بار تو اواتورت ديده بودم فكر كردم كليد پنكه سقفيه جون تو! چيه اين بابا!! آدم يادش ميره گوشي موبايل دستشه.
بابت رتبه بندي هم من معذرت مي خوام.ولي منابع مختلف چيز هاي مختلفي را مي گن
اگه سیمبین سیستم عامل بدیه که چرا سونی اریکسون داره خودشو می کشه تانقل قول:
گوشی سیمبین بزنه ؟
پی 990 پی 1
جی 700 جی 900
و حالا پی 5 !!!
من با همه چی سیمبین حال می کنم مخصوصا با برنامه های زیادش
:10:
عمرا سونی اریکسون همچین سی پی یو ایی (500)
بزاره رو پی 5
رو یوزرم شرط می بندم:5:
ضمنا ایکس وان هم از دستش درفت والا همون سی پی یو 220 مگا هرتزی شو روش میگذاشت !!:31:
ضمنا سعید تا حالا گوشی سیمبین دار داشتی که در موردش این جور
بی انصافانه حرف میزنی !؟
اولا که منظورم از اینکه با چیه سیمبین 9.2 حال میکنید سیمبینی بود که روی گوشیای نوکی هست.نقل قول:
اگه سیمبین سیستم عامل بدیه که چرا سونی اریکسون داره خودشو می کشه تا
گوشی سیمبین بزنه ؟
پی 990 پی 1
جی 700 جی 900
و حالا پی 5 !!!
مگه چه یوزر شاخی داری که روش شرط می بندی؟ حالا اگه من شرط ببندم یه چیزی:دینقل قول:
رو یوزرم شرط می بندم
من فقط افسوس میخورم بابت این اسپم بازار!نقل قول:
ضمنا ایکس وان هم از دستش درفت والا همون سی پی یو 220 مگا هرتزی شو روش میگذاشت !!
تو این تاپیک 1 پست مفید داده نشد حتی پستای خودم هم اسپم بودن!!!!
من خودم نداشتم ولی تا دلت بخواد چه با سری 60 نوکیا و چه با uiq کار کردم.نقل قول:
ضمنا سعید تا حالا گوشی سیمبین دار داشتی که در موردش این جور
بی انصافانه حرف میزنی !؟
بچه ها کافیه.چیه بی خود با هم بحث میکنید.لااقل بگذارید معرفی بشه و مشخصاتش معلوم بشه بعد سرش بحث کنید.
نیومده دعوا راه افتاده وای به روزی که بیاد
به نظر من بعیده سی پیوش بالاتر از 400 باشه در ضمن اگه اطلاعات درست باشه فیلم برداریش بازم افتضاحه
اون اطلاعات به نظر من هم درست نیست.چون اصلا سیمبیان نیازی به چنین cpu نداره.اگر باشه که خیلی راحت میشه روش ویندوز موبایل ریخت.
در مورد فیلم برداریش هم من امیدوارم که این دفعه دیگه سونی اریکسون کوتاه بیاد و یکم ارتقاء توی این ضمینه بده
منم موافقم واسه یه گوشی 5 مگا پیکسلی ضعیفه !نقل قول:
داشتن کی بود مانند کار کردن !نقل قول:
راستی معلوم نشده کی میاد بازار ؟
جالبه
راجب همه چي بحث شده به غير از موضوع تاپيك
زمان معرفی تا آخر همین ماه میلادی هست و زمان ورود به بازار هم ماه سپتامبر هست.
اطلاعات دقیق تر در مورد گوشی P5 برگرفته شده از سایت تحقیقاتی موبایل وابسته به کشور سوئد.
گوشی پی5 دارای 360 MHz سرعت پروسه خواهد بود.
دوربین 5 مگاپیکسلی با فلش معمولی.
LCD این گوشی نیز 2.8 اینچ است.
رزولیشن این گوشی فعلا معلوم نیست چنده اما با احتمالی که این سایت در موردش داده و با توجه به پروسه قویتر و
ال سی دی بزرگتر میشه گفت رزولیشن این گوشی میتونه 480*640 باشه اما رزولیشن 240*320 را هم گفته که
میتونه داشته باشه.
منبع.
کد:http://www.mobil.se/ArticlePages/200805/09/20080509141732_MOB816/20080509141732_MOB816.dbp.asp
این سایت از وبلاگ رسمی سونی معتبر تره ؟؟؟
معمولا همیشه سایت ها اعتبارشون از وبلاگ ها بیشتره. حالا کدوم یک از این 2 تا اعتبارشون بیشتره رو من نمیدونمنقل قول:
چون تا حالا 5 الی 6 تا وبلاگ وجود داره که همه شون هم به اسم وبلاگ سونی اریکسون ثبت شدند و همه شون هم
در قسمت در باره ما نوشته شده وبلاگ غیر رسمی سونی اریکسون.
حالا با توجه به اینکه وبلاگ غیر رسمی در سایت قید شده باز هم میشه اعتبارش رو با یک سایت رسمی تحقیقاتی
مقایسه کرد یا نه کار درستیه؟
من شخصا اعبار این سایتی که معرفی کردم رو تایید میکنم چون یکی از سایت هایی است که نزدیک به 2 ساله که در
فاوریت مرورگر من اد شده اما اعتبار وبلاگ های غیر رسمی رو که به اسم سونی اریکسون مطالب رو مینویسند رو
شخصا قبول ندارم.
حالا منظور شما کدام یک از وبلاگ هایی است که به اسم وبلاگ سونی اریکسون ثبت شدند؟ لینکشو لطفا قرار بدید.
اگر اینطور باشه عالی هست.نقل قول:
طلاعات دقیق تر در مورد گوشی P5 برگرفته شده از سایت تحقیقاتی موبایل وابسته به کشور سوئد.
گوشی پی5 دارای 360 MHz سرعت پروسه خواهد بود.
دوربین 5 مگاپیکسلی با فلش معمولی.
LCD این گوشی نیز 2.8 اینچ است.
رزولیشن این گوشی فعلا معلوم نیست چنده اما با احتمالی که این سایت در موردش داده و با توجه به پروسه قویتر و
ال سی دی بزرگتر میشه گفت رزولیشن این گوشی میتونه 480*640 باشه اما رزولیشن 240*320 را هم گفته که
میتونه داشته باشه.
متاسفانه حرف هیچ کدام از منابعی که تا به امروز در مورد سرعت پروسه این گوشی مطالبی رو نوشته بودند
صحیح نیود. توضیحات لازم نیست من چند تا عکس جدید رو که از گوشی P5 که در اصل اسم گوشی P200
است رو میزارم تا خودتون اطلاعات دقیق تر رو از روی عکس های گذاشته شده متوجه بشید.
P200 دارای فوکوس نقطه ای است و سی پی یو این گوشی 208 Mhz است.
برای دیدن عکس های بیشتر میتونید به لینک زیر مراجعه بکنید.
کد:http://dailymobile.se/2008/05/14/tons-of-sony-ericsson-p5-paris-pictures/#more-6377
نگفتم.....
واقعا که.....
حالا شما خودت رو ناراحت نکن!:2:نقل قول:
حالا فک می کنه چی شده!:13:
-----------------------------------------
پس اینطور که معلومه گوشیه مالی نیس
من نمیدونم این گوشی چه فرقی با p1 داره به غیر از دوربین و سیستم عامل و چند تا چیز چزئی؟
راستی مگه میشه مدلش P200 باشه؟
این که از P900 ,... کمتر میشه؟
من که گیج شدم
دیدن حدس من درست بود
چون سی پی یو قویتر لازم نبود
ضمنا برای این کار باید برد عوض می شد که خیلی هزینه بر بود
چرا اینقدر از روی تعصب صحبت می کنید
یعنی واقعا 208 کافیه
به نظرم 300 می خواست (یه پیشرفتی باید داشته باشه یا نه...)
نقل قول:
الان گوشی هایی مانند w960 و P1i و خیلی گوشی های دیگه از همین سی پی یوی 208 استفاده میکنند.
من به عنوان کسی که پی1 رو در حدود 8 ماهه که دارم حتی 1 دفعه هم ندیدم گوشیم هنگ بکنه و یا کمبود سرعت
داشته باشم. تا الان یک مموری 4 گیگابایتی تو گوشیم بود و تمام حجمش پر شده بود از آهنگ و تکه های فیلم و
عکس و فقط 200 مگابایت فضای خالی داشت. اما سرعتش تا الان خوبه. امروز هم یک مموری کارت 8 گیگابایتی برای
گوشیم سفارش دادم و تا چند روز دیگه بدستم میرسه.
با توجه به صحبت های به نظر من برای یک گوشی با سیستم عمل سیمبین اون هم با پلتفرم UIQ3 همچین سرعتی
براش مناسبه. البته اگر بیشتر بشه خوبه اما با همین سرعت هم تا الان من مشکلی نداشتم. اما شما بطور نمونه
گوشی های نوکیا رو که سرعت سی پی یوشون 369 MHz processor هست مانند ان81 و یا 5700 رو که نگاه کنید
میبینید هنگ های بیجا دارند. و خیلی ها از سرعت گوشی ناراضی هستند.
برای روشن شدن این نکته شما به انجمن های esato و یا impart که یکی از 2 انجمن بزرگ دنیای موبایل در اینترنت
هستند سر بزنید براحتی متوجه میشید که گوشی های نوکیا حتی با داشتن سرعت بالا تر در خیلی از مواقع
هنگ میکنند.
البته باید این نکته رو هم در نظر داشت که گوشی مانند پی1 و یا پی2 شعارشون اینه که برای کارهای بیزنسی
طراحی و ساخته شده اند و نه برای بازی کردن با گوشی. در نتیجه این گوشی ها با این سی پی یو و این
سیستم عامل مناسب اون کاری که باید انجام بدند هستند. اما گوشی هایی مانند ان81 از نوکیا شعارشون
اینه که این گوشی برای بازی ساخته شده.
اما اگر برای کارهای دیگه مانند فیلم نگاه کردن و مرور اینترنت بخواهیم مقایسه ای بین گوشی های سونی
اریکسون داشته باشیم اونوقت ما Xperia رو میتونیم مثال بزنیم که هم سرعت بیشتری داره و هم مخصوص
کاری ساخته شده که باید انجام بده.
البته اینم نظر شخصی من بود و از طرف کسی هم صحبت کردم که مدتهاست داره با یک گوشی که سرعت
سی پی یوش 208 مگاهرتزه کار میکنه.
موفق باشید. :11:
75 مگابایت Ram ؟ من تا حالا با گوشیهای سونی اریکسون کار نکردم ولی یه خورده کم نیست ؟
گوشیهای دیگه سونی اریکسون مثل P1 از چه Ram استفاده میکنن ؟
ممنون .
ممنون بابت عکسها.
ولی خوب بد نبود اگر CPU با قدرت بالاتری میگذاشتن.
در مورد رم هم 128 رم گوشی هست و در حالت عادی معمولا بین 60-70 درصد از اون آزاد هست و با باز شدن برنامه های بیشتر از این مقدار کم میشه.میشه گفت مناسبه ولی جا داره بیشتر بشه.
ولی رزلوشن رو دیگه واقعا هیچ تغییری ندادن؟
این که شد همون p1 و G900 با پوسته جدید........
یک مطلب رو میخواستم در مورد Cpu بگم که جایی خوندم که اون عددی که برای سرعت Cpu انتخاب میشه نمیتونه سرعت واقعی اون رو نشون بده.بلکه سرعت Cpu به تعداد عملیاتی که در ثانیه انجام میده بستگی داره.
مثالش هم Cpu که روی لبتاب هست و Cpu هایی که روی کامپیوتر های دسکتاب هست .
با اینکه پروسسور لبتاپ ها از لحاظ عددی کمتر هستن سرعتشون خیلی کمتر نیست.
حالا نمیدونم تا چه اندازه این که گفتم درسته.
دوستان اگر اطلاعاتی دارن در اختیار بقیه بگذارن.
بد نیست یه تاپیک در این مورد زده بشه.برای مقایسه پروسسورهای گوشی های مختلف.
سلام حامد جان ...
208 مگابایت در گوشی تبدیل میشه به 180 مگابایت استفاده مفید ... همه گوشیها همینطور هستن نه تنها این گوشی ...
Ram هم به نظر من فکر میکنم طبق فاعده Cpu پیش بره ... و فکر میکنم 75 مگابایت واسه یه اسمارت فون کم باشه ... البته من با گوشیهای سونی اریکسون کار نکردم که بدونم این مقدار Ram مشکلی پیش میاره یا نه ولی در کل به نظر بیشتر بود بهتر میشد ...
موفق باشی ...
زینا خانوم
مرسی از جوابت
باید بگم تو یک سال گذشته گوشی های ان73، پ1 (مدت کوتاهی) و و950 رو داشتم
قبول دارم 73 با این که cpuش یکم بالاتره از اون دو تا (220تاس) ولی کند تره و بیشتر هنگ می کنه
ولی من از سرعت 950 (گوشی فعلیم) راضی نیستم. نمیگم خیلی بده ولی بعضی وقت ها (مخصوصا save بلوتوث)
اعصاب خوردکنه
شاید اگه از 300MHZ استفاده میشد بهتر بود
این نظر منه در هر صورت
آخه هنگ کردن گوشی اینقدر که به رم دینامیکی بستگی داره به
سی پی یو بستگی نداره
واسه مثال 990 و پی1 رو ببینید
چرا هنگ پی 1اینقدر کمتره با سی پی یو یکسان ؟
ضمنا 5700 یا ان 81 کمتر از پی 1 هنگ می کنن محض اطلاع !