سلام دوست عزیز
برنامه و آموزش جالب و کاربردی هست ولی مشکل اینه که کامل نشده !!!
من که گوشیم n82 هست ویکسری از تنظیمات گوشیم با برنامه فرق دار و یه مشکلی هم با ویندوزم winxp sp2 دارم که یکی از یوستان بهش اشاره کرده !
یه کاریش بکنید :)
ممنون
سلام دوست عزیز
برنامه و آموزش جالب و کاربردی هست ولی مشکل اینه که کامل نشده !!!
من که گوشیم n82 هست ویکسری از تنظیمات گوشیم با برنامه فرق دار و یه مشکلی هم با ویندوزم winxp sp2 دارم که یکی از یوستان بهش اشاره کرده !
یه کاریش بکنید :)
ممنون
برنامه جالبیه ولی کسی نمیدونه چه طوری میشه این کار رو با کابل بلوتوث برای ان95 کرد ؟
نقل قول:
قربان بنده كه در پست قبليم گفتم اين برنامه روي گوشي هاي N82,N80,N95 و........ كار نميكنه
با سلام.....هر چند مطرح کردن این سوال اینجا نیست ولی من باn70 با روشی مشابه اینترنت کامپیوترم رابه گوشیم متصل کردم ولی با این روش مرورگر opera miniکانکت نمیشه.....میشه یه مرورگرخوب معرفی کنید(درضمن اگر کسی اموزش اتصال n70راخواست براش بذارم)
دوست عزیز من با یه ترفند خیلی ساده این مشکل رو حل کردم .نقل قول:
شما باید قبل از کانکت و تست روی بلتوث تو کامپیوتر جنبار کلیک کنید و بعدش سریع تو گوشه وصل شید.
این مشکل رو همه بلتوث های ورژن 2 با بلتوث کامپیوتر دارن.اما ورژن 1.1 یا 1.2 بدون نیاز به کلیک کردن راحت کانکت می شه. من با این روش فقط تونستم به اینترنت وصل شم. امیدوارم شما هم بتونید.
سلام
روش جدیدی برای استفاده از این امکان برای گوشی های n95 و n82 کسی پیدا نکرده که جواب گرفته باشه ؟؟؟؟
من تو همه ی فروما گشتم ولی جواب نگرفتم یه جوانمرد کمک کنه !!!!!!
واقعا دستت درد نکنه خیلی عالی بود
کار جالبیه ...!!!
ولی اگه Adsl داشته باشیم دیگه به این زیاد لازم نداریم
آخرشم نتونستم وصل شم
سلام
من رو N95 8gb نمیتونم.
نصف گزینه ها توی موبایل من نیست.
لطفا یاری دهید.
سلام
من کل آموزش رو خوندم ولی به چند تا مشکل برخوردم
اول اینکه من دو تا پورت دارم که من اولی رو انتخاب کردم Com 8 درست انتخاب کردم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل بعدی اونجا که نوشتید باید Encrypt کنیم رو اصلا نفهمیدم
تو قسمت Bluesoleid نوشتید که به درایور Bluesoleid بریم خوب شما حرفه ای هستید میدونید درایورش کجاست من خر که بلد نیستم چکار کنم؟ میشه آدرس دقیقش رو بدید؟
در آخر بدون انجام Encrypt گفتم بقیه کارها رو انجام بدم اون تسته رو هم که گفتید زدم دقیقا بدون مشکل تست کرد اون فایل متنی رو هم که تو درایو c موبایل گفتید رو ایجاد کرد دقیقا مثل عکسی بود که گذاشته بودید پیغام میداد کانکت شده ولی بعد از چند ثانیه میگفت دیسکانکت شد دلیلش چیه؟
اینم ورژن برنامه من
یک ساعت داشتم این آموزش رو میخوندم آخرش هم به نتیجه نرسیدم :19: لطفا کمک کنید مشکلم حل بشه
ممنون از شما
:11:
منم نتونستم استفاده یی از این مطلب ببرم !!!!!
انتظار داشتم دوستان بیشتر در باره ی این مطلب راهنمایی کنند ولی ظاهر امر این طور نشون میده که هیچ مطلب جدیدی باسه ی گفتن ندارن !!!!
هیچکسیم که گوشیش جزء گوشیهای n82 n95 n95 8gb بود در رابطه با این موضوع که تونسته استفاده کنه یا نه چیزی بیان نکرده !!!!
سلام
من توی درست کردن access points مشکل دارم چون توی data bearer من اصلا data call وجود نداره فقط packet data و wireless lan هست گوشیمم n95 :41:
یه چیز دیگه هم میخواستم بدونم اینکه توی برنامه یه قسمتی فکر میکنم برای اتصال با کابل نوشته بود 2box cable کسی بلد نیست با اون حالت کار کنه :27:
با سلام خدمت شما دوستان گرامی میخواستم بگم که راهی هم برای اتصال گوشی هایی که از سیمکارت ایرانسل استفاده میکنند وجود داره اگه می خواهید بدونید چه جوری به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید .در ضمن روی همه گوشی ها کار میده بخصوص sony k750 و در ضمن رایگان هست
در قسمت لینک های آموزش اینترنت
نقل قول:منم دقیقا همین مشکل رو دارم.نقل قول:
لطفا کمک کنید.
نقل قول:
عزيز اين برنامه تحت گوشي هايي كه ذكر كرديد كار نميكنه.....
ميتونيد از برنامه hisii استفاده كنيد...
دوستان بازم ميگم.....
اين برنامه روي گوشي هايي مانند n82,n95,n95 8gig كار نميكنه............ همچنين بر روي n80
براي استفاده از اينترنت در اين گوشي ها ميتونيد از wlan آنها استفاده كنيد (البته در اينصورت نياز به يك wireless lan هم براي كامپيوتر داريد)
خب دوست عزيز اگه ممكنه لينك اين برنامه رو هم قرار بده...عده زيادي منتظرن...ممنون:46:نقل قول:
از اموزشی که دادید تشکر میکنم
روی گوشی 5700 جواب داد
یه سوال :
حتما باید کامپوتر هم کانکت باشه تا اینترنت موبایل فعال باشه ؟
من وایلس دارم ولی نمی دونم چجوری با گوشی ست کنم
می تونین راهنماییم کنین؟
واقعا دمت گرم خیلیییییییییییییییییییییی حال کردم
دوستان در آينده نزديك ايشالا هم كانكت شدن توسط Wlan را براي گوشي هاي جديد مثل N82 و N95 ميگذارم و هم آموزش برنامه Hissi
نقل قول:
دوست عزيز اين كه مسلمه..... :)
ممنون امين جان، من منتظرم:10:نقل قول:
سلام خدمت دوستان...
من هم وایرلس دارم و به مشکل خوردم...در اون مرحله که در صفحه ی 6 توضیح دادید(شماره 4) که میگه تیک رو بزن و در قسمت Home Network Connection (صفحه ی 7) یکی از کانکشن ها رو انتخاب کن.من همچین جای خالی ای ندارم که در اون بنویسم Local Area Connection .....کلا اگر کسی از دوستان که وایر لس داره یا بلده راهنمایی کنه....
من ویندوز xp دارم و درایورم bluesoleil می باشد و گوشیم هم N73 me هست...
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم....
برای من روی 5700 نصب نشد
لطفا کمکم کنید من فقط به خاطر همین رفتم یک بلوتوث خریدم
روی N95 8gb هم امتحان کردم نشد
کککمممممممممممممممممممممم ممککک
ببخشید من درست متوجه نشدم این bluesoleil که میگید نوع درایو ی هست که باید بخرم؟
یا هر نوع از درایو بلو که بخرم این 2تا رو داره؟
دستت درد نکنه.ببینیم کار می کنه.
الان که حسش نیست بعدا امتحان میکنم!
آقا من از کجا بفهمم که بلو توث من blusoleile یا Widcomm است ؟؟؟
آخه من نرم افزار بلو توث ندارم لطفا راهنمایی کنید خیلی لازم دارم.....
از جای دیگه نمیشه پورت رو فهمید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همین سوال رو دارم...نقل قول:
من توی xp تونستم وصل شم ولی دفعه ی بعد دیگه وصل نمیشه الان هم ویستا دارم فکر میکنم توی قسمت ساختن کانکشن مشکل پیش میاد.
یعنی هیچ راهی نیست که بشه با ویستا وصل شد؟
وایدکام یعنی برای دستگاه های بلوتوثی که داخل مادر برد هستند.نقل قول:
بلوزویل هم یعنی دستگاه های بلوتوثی که به درگاه usb وصل میشند
دوستان من چندبار گفتم بازیم میگم. برای کانکت شدن باید قبل از تست نرم افزار چند بار روی اسم بلوتوث توی pc کلیک کنید که بشه ارتباط بر قرار کرد. مشکل نصف بچه ها اینجا همینه. کلا همه بلوتوث ها pc با بلوتوث های ورژن 1.2 به بالای گوشی این مشکل رو دارن.
اصلا در حالی که داشتم روی آیکنش کلیک می کردم کانکت شدم ولی کار نکرد.نقل قول:
راستی نگفتید با ویستا نمیشه کانکت شد؟
ببخشید این sing کردن رو چطور ی باید انجام بدیم
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133