من بهتون k810 رو پیشنهاد میدم حدود230000 تومانه
در ضمن توصیه میکنم هرچی میخواهید بگیرید به جز سامسونگd900 که در نصب بازی و نرمفزار(اگه بشه روش نصب کرد) کلا فه میشید.
Printable View
من بهتون k810 رو پیشنهاد میدم حدود230000 تومانه
در ضمن توصیه میکنم هرچی میخواهید بگیرید به جز سامسونگd900 که در نصب بازی و نرمفزار(اگه بشه روش نصب کرد) کلا فه میشید.
ویرایش شد......
سلام دوستان .من نمي دونم بين s500 -w580 - d900i كودوم رو انتخاب كنم .اگه مي شه راهنماييم كنيد .از s500 خوشم اومد .اما ديدم شما ها نوشتيد باطريش ضعيفه . اگه مي شه كمك كنيد .مرسي .ممنون
اس500 هر چی باتریش ضعیف باشه از دی900 بهتره.
دی900 برتریش در دوربینشه.
اصلا قابل مقایسه نیستن.
بین اس500 و دبلیو580 من به دبلیو580 رای میدهم به خاطر داشتن امکانات موسیقیایی و زیبایی بیشتر. قیمتش هم حدود205 تومان میگن شده.
اما اگه دوربین هم برات مهمه کا770 رو بگیر که قیمتش 205تومانه دوربین3 داره و زیبا هم هستش.از نظر صدا مثل دبلیو580 میمونه وا ز نظر دوربین مثل کا800.
باطري w580 چه جوريه ؟ نقاط ضعف d 900 چيه ؟ ممنون
من با مدل های سامسونگ اصلا کاری ندارم و نمیگم بخر نخر ولی تو اون لیستت
اس500 واقعا گوشیه توپیه و صفحه السیدی واقعا با کیفیتی داره و کلا عالیه اما باطریش گوشی رو ساپورت نمیکنه چون باطریه چینی روشه و اطلا منااسب نیست
دبلیو 580 هم که دیگه غوغاست و شددا خریدش رو توصیه مکنم صدایی برابر با 850 دبلی دارهو اصلا تکمل شده گوشی محبوب و پر افتخاره دبلیو 810 هستش.
سوال دیگه ای بود در خدمتم
دی900 فقط یه گوشی اسلاید هستش که دوربین 3 داره.از لحاظ موسیقیایی اصلا نمیتوه رقابت کنه.
گوشی های s500 و w580 جزو گوشی های رده پایین سونی اریکسون هستند(سونی اریکسون خودش چیه ؟ وای به حال رده پایینش)
این رو شما با یک بار در دست گرفتن این گوشی متوجه میشید
کیفیت ساخت و کیفیت بدنه و خود گوشی بسیار پایینه
اسلاید خوبی نداره
کیبورد خوبی نداره
از باطی خوبی استفاده نمیشه
کیفیت موزیک اون خوب نیست و هنذفری های خوبی نداره(فقط s500)
جنس بدنه اون از پلاستیک نا مرغوب هستش
پیشنهاد میشه u600 بگیری
به به
گوشی با السیدی به کیفیت s500 و صدای واضح و بلند w580 رو میگی خرابه با اونوصف هایی که کردی . . .
و میگی u600 بگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا کیفیت صفحه 600 رو دیدی که اینجور با خیال راحت میگی اصلا این گوشی هارو باهم مقایسه کردی؟
این کیفیت پایین و . . . رو که تایپ کردی رو شرکت برسی بدنه گوشی های سونی اریکسون گفته یا معده مبارک ؟؟؟؟نقل قول:
کیفیت ساخت و کیفیت بدنه و خود گوشی بسیار پایینه
اسلاید خوبی نداره
کیبورد خوبی نداره
از باطی خوبی استفاده نمیشه
کیفیت موزیک اون خوب نیست و هنذفری های خوبی نداره(فقط s500)
جنس بدنه اون از پلاستیک نا مرغوب هستش
کی گفته کیبورد مناسبی نداره؟
من w810 سونی ازیکسون رو با 3 تا u600 عوض نمیکنم
اسلایدش خیلی عالیه تا نیمه که بالا میاری اتوماتیک میبره بالا
s500 یه تم داره که واقعا محشره با گذشت زمان عوض میشه
کیفیت موزیک s500 رو با u600 بنده شخصا مقایسه کردم 500 به مراتب بهتر بود
جنس بدنش خیلی عالیه وقتی اسلاید رو دادی بالا میتونی پشت گوشی رو نگاهکنی که یه استیل خاصی روشه
من خودم n95 دارم و اینجا هم اعلام میکنم که تنها گوشی که کیفت السیدیش رو بهتر از ماله خودم دیم همین 500 هستش
پس لطفا پست الکی و بدون اطلاعات نگید که میشه گفت اسپم
من برای شما متاسفم که s500 رو به N95 ترجیح میدین و تعجب میکنم که اگه s500 رو به n95 ترجیح میدی چرا به جای n95 رفتی s500 خریدی
من دیگه ادامه نمیدم
باید بهت بگم که من بیشتر پست های شما رو دیدم جز اسپم چیز دیگه ای نبود و اینکه چرا دقت نمیکنی وقتی پستی رو میخونی؟نقل قول:
من برای شما متاسفم که s500 رو به N95 ترجیح میدین و تعجب میکنم که اگه s500 رو به n95 ترجیح میدی چرا به جای n95 رفتی s500 خریدی
من دیگه ادامه نمیدم
من گفتم
شما میگینقل قول:
تنها گوشی که کیفت السیدیش رو بهتر از ماله خودم دیم همین 500 هستش
این یکی بود حالا اینو ببیننقل قول:
من برای شما متاسفم که s500 رو به N95 ترجیح میدین
نقل قول:
من خودم n95 دارم
شما میفرمای:
اگه حرف حقی داری که بگی بسم ا...نقل قول:
چرا به جای n95 رفتی s500 خریدی
اگه که نه لطفا بیخود اسپم نده تو این تاپیکنقل قول:
من دیگه ادامه نمیدم
دوستان باتري s500 با w580 چه فرقي داره ؟ تو gsm ديدم هيچ فرقي نداشت .از دوستان عزيزم كه راهنمايي كردنم ممنونم .مي خوام w580 رو بخرم . راستي w580 هم عين s500 كنارش چراغ داره ؟
ببین اصلا حوصله کل کل کردن ندارم
تو هم دلت خوشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انداختی بالای اسمت
اینم اگه به بزرگی خودت ببخشی اشتباه تایپی بودنقل قول:
چرا به جای n95 رفتی s500 خریدی
خواستم اینو بنویسم
چرا به جای s500 رفتی n95 گرفتی
منظورمم اینه که تو که s500 رو بهتر از گوشی خودت میدونی چرا اونو نخریدی
حله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا قبوله s500 گوشی خوبیه ولی من تو عمرم اولین باره میشنوم ( و میبینم )که یکی میگه s500 از n95 بهتره
دوستان باتري s500 با w580 چه فرقي داره ؟ تو gsm ديدم هيچ فرقي نداشت .از دوستان عزيزم كه راهنمايي كردنم ممنونم .مي خوام w580 رو بخرم . راستي w580 هم عين s500 كنارش چراغ داره ؟
باطری w580 شارژ بیشتر نگه میدارهنقل قول:
نمیدونم چه جوریه ولی مدل باطری ها یکی هستند ولی میزان نگه داشتن شارژشون فرق میکنه :13:
در مورد سوال دومتون هم بگم که بله گوشی w580 دارای LED های نورانی در بقل گوشی هستند
با هم آشتی کنید :31:
:10:
اولا دوست عزیز تو گزینه هات k770 و 6120 نوکیا رو هم اضافه کن چون تو این رنج قیمت گوشیهایه خوبی هستندنقل قول:
اون LED ها هم چراغ قوه نیستند و یه جور رقص نور هستند :
w580:
افکت های نور
این گوشی هم مثل سونی اریکسون W580i (احتمالا منظورش S500 بوده)دارای افکت نور است. در کناره های گوشی LED هایی وجود دارد که ترکیب های مختلفی از افکت های نوری با رنگ ها و ریتم های مختلف تولید می کنند. وقتی که گوشی را باز می کنید یا می بندید می توانید این ترکیب های جذاب را ببینید که همین افکت ها را می- توانید در نور زمینه ی صفحه کلید نیز مشاهده کنید. در این گوشی 22 نوع افکت نور وجود دارد که می توانید از میان آن ها مورد دلخواه خود را انتخاب کرده و یا برای نام های خاصی در دفتر تلفن افکت مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید.
منبعدر واقع mobile-reviewکد:www.gsm.ir
در ضمن w580 فلاش و اتو فکوس نداره که خیلی حالگیریه :13:
چرا نمی خوای بفهمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اصلا قبوله s500 گوشی خوبیه ولی من تو عمرم اولین باره میشنوم ( و میبینم )که یکی میگه s500 از n95 بهتره
من گفتم تنها گوشی که دیدم السیدیش با کیفیت تر از 95 هستش همین 500 بود
اگه بازم نفهمیدی که دیگه نمیفهمی دیگه
1. جز رده ی متوسط هستند نه پایین.نقل قول:
2. سونی اریکسون یه شرکت جهانیه ساخت گوشیه اگه نمی دونستید.:19:
3.با دو جمله حرف بدون مدرک نمیشه کیفیت چیزی رو زیر سئوال برد
4.بهتره بدون تعصب و با دلیل و مدرک حرف بزنید ،خیلی از کسایی که اینجا میان میخوان اطلاعات درست کسب کنند.
5.کیفیت موزیک گوشی های سونی اریکسون حداقل بین خود گوشی ها حرف اول رو میزنه.اینو دیگه همه تجربه کردند.در ضمن سری W از نظر کیفیت پخش تفاوت فاحشی با بقیه ی سری های se نداره فقط نرم افزار walkman و دکمه های مربوطه و هندزفری متفاوتند.
تفاوت که زیاد داره مثلا دبلیو 810 و کا 750 گوشی هایی هستن که هم رده هستن یعنی هر دو تو یه زمون اومدن بازار ولی کیفیت های این دو گوشی هم در صدا هم در دوربین 2 مگا و هم در مانیتور زمین تا آسمونهنقل قول:
پخش تفاوت فاحشی با بقیه ی سری های se نداره فقط نرم افزار walkman و دکمه های مربوطه و هندزفری متفاوتند
من از لحاظ کیفیت پخش صدا گفتم اونم توی هدفون.(اینکه هدفون ها مشابه باشند:8: خیلی مهمه).ضمنا گفتم فرقشون چندان محسوس نیست نه اینکه کاملا یکی باشهنقل قول:
از نظر باقی امکانات ، موافقم.با هم فرق میکنند
دوستان قيمت w580 چنده ؟ از كجا بخرم ؟ ميشه يه فروشنده خوب معرفي كنيد ؟ صداي w580 چجوره ؟ راحت ميشه صداي طرف مقابل رو شنيد . اخه شنيدم خيلي ضعيفه
نقل قول:
دوستان قيمت w580 چنده ؟ از كجا بخرم ؟ ميشه يه فروشنده خوب معرفي كنيد ؟ صداي w580 چجوره ؟ راحت ميشه صداي طرف مقابل رو شنيد . اخه شنيدم خيلي ضعيفه
هر چی که تو دنیای خارج میشنوی رو ولش
من خودم صداشو با دبلیو 850 مقایسه کردم عالی بود در یک حد بودن
100 فروشنده خوب تو علایدین هست
210 تومان قیمتشه
یعنی چی راحت میشه شنید دیگه چه صیغه ایه؟؟؟؟؟؟
مگه میشه گوشی جدید باشه و نشه صدای کسی رو شنید؟؟؟/
اگه به فکر خریدشی آره حتما بخرش
S500 خوبه ولي شما K770 هم ميتوني بگيري
سلام دوستان
از بین گوشی ها تا 200 تومن حالا 220-230 هم بشه اشکال نداره گوشی سیمبین داریم؟
اگر نه بین k810 k770 w580 کدوم؟
دوست عزیز من شخصا w580
آقا اگه عكس برات مهمه k810
در غير اين صورت w580
w950 سیمبین داره!
سلام یک گوشی می خواستم بخرم تا سقف 200 تومن:
1-ظاهر برام خیلی مهمه
2-دوربین برام اصلا" مهم نیست(ولی داشته باشه)
3-نمی خوام دست همه باشه
4-gprs حتما" داشته باشه
سوال:نسل سوم با نسل دوم فرقشون چیه؟
نظرتون درباره ی S500 چیه؟a1200 چطوره؟و قیمتش؟
با تشکر
سلام دوست عزیز .
من به جای شما بودم D830 سامسونگ میگرفتم . درسته یه کم کمیاب شده ولی خیلی گوشی عالی هستش .
همه اون چیزهایی که شما میخوای رو داره . من رنگ زرشکی این گوشیو داشتم و خیلی ازش راضی بودم . ضخامت فقط 9.9 میلیمتر هستش .
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش باید حدود 170 تا 180 هزار تومن باشه .
موفق باشی .