این کوپه سری 3 بی ام و هستش .یکی از اینا به احتمال قوی 320-325-330 و شاید هم کوپه کابریولت این مدل.نقل قول:
Printable View
این کوپه سری 3 بی ام و هستش .یکی از اینا به احتمال قوی 320-325-330 و شاید هم کوپه کابریولت این مدل.نقل قول:
خودم 99% احتمال میدم 325 بوده چون 3عدد متفاوت کنار هم بود. (عدد وسطشو اشتب دیده بودم)نقل قول:
به احتمال قوی 320-325-330
آقا سوال غلطه!!!!!!
مگه میشه از نظر دیگه ای (غیر از قیافه) هم قشنگ باشه؟! که شما میگی قشنگترین ماشین از نظر قیافه!
نکنه انتظار داری از نظر قدرت یا سرعت یا وزن قشنگ باشه!!!!!!!!!!!!!
شما كوتاه بيا.:27:نقل قول:
البته سری 3کوپه با موتور 3لیتری توئین توربو تولید میشه که 335 هستش نه 330 که این مدل فعلا به طور رسمی وارد نشده و بیشتر مدل 325 و 320 موجوده
واقعا با خوندن مطالب دوستانی که از سمند تعریف کرده بودن خندم گرفتم،شدیدا...!!این که خیلی روشنه.اسم سمند رو در کنار بنز و بی ام و اوردن مثل مقایسه تیم پگاه می مونه با منچستر یا چلسی!!!!!!سمند اگه یادتون باشه دو هفته پیش توی گفتگوی ویژه خبری شبکه 2 بحثش بود یه دکتر دانشگاه بود(دکتر خاکسار)می گفتم سمند طراحی اصلیش مال فولکس واگن آلمان بوده و به دلایلی از رده خارج شد و ایران با مجوز اونا داره مونتاژ می کنه. وقتی اینو گفت دهن منطقی(مدیر عامل ایران خودرو) دیگه بسته شد.!!!!
سمند هم بدنه زشتی داره و بخصوص جلو داشبوردش که حالم رو بهم می زنه از امکانات فنیش بحث نمیکنم چون ممکنه سکته کنید.!!خودتون توی همین بحث عکس های آئودی رو دیدی چقدر تفاوت هست بین اونا و ما حداقل ما 50 سال عقبیم. شما به این سایت مراجعه کنیدعکس تمام ماشین ها هست بدنه ها و جلو داشبورد های مدل های جدید ماشین ها رو ببینید حداقل برای یا گرفتن دکمه هاشون باید یک سال دوره دید.اون وقت شما دم از سمند می زنی!!!!کد:WWW.NETCARSHOW.COM
به نظر من از نظر زیبایی (بدنه و جلو داشبورد)هیچ ماشینی تو ایران به پای بنز و بی ام و نمی رسه و از تولیدات مونتاژی داخل توی قیمت های پایین 206 خیلی نازه و قیمت های بالا مگان و بخصوص مزدا3.
چند سال پیش من عکس همین فولکس واگنی که میگی رو دیدم.اولش فکر کردم سمنده.ولی وقتی مار کش رو دیدم ،پشمام ریخت.آخه کپی سمند بود. اصلا مو نمیزد.نقل قول:
زیبایی فقط محدود به ظاهر نیست دوست عزیزنقل قول:
حرف شما درسته اما برای ماشین وقتی بحث از زیبایی می شه منظور زیبایی بدنه و جلو داشبورده. کسی قدرت موتور و مصرف سوخت و... رو جزو زیبایی ماشین به حساب نمی یاره.نقل قول:
دوست عزیز قصد من از اینکه این سوالو به این شکل پرسیدم به این خاطر بود که کسی سراغ چیزهای دیگه ماشین نره یه جورایی حالت تاکیدی داشتنقل قول:
در ضمن برای اینکه بحث به بیراحه کشیده نشه.دیگه بریم سر اصل سوال
مثل اينكه اول يكى بايد بياد معنى كنه خودروى وارداتى يعنى چه!
◙
نقل قول:دوست عزیز من ایرادی به سوال شما نگرفتم بلکه شما در جواب اون دوستی که به سوال شما اعتراض کرده بود گفته بودید( زیبایی فقط محدود به ظاهر نیست دوست عزیز)من هم جواب این حرف شما رو دادم.البته اون دوستمون هم یه خورده سخت می گیره سوال از لحاظ نگارشی ممکنه کمی ایراد داشته باشه اما از نظر عامیانه درسته.در هر صورت موفق باشید.
خوب درست که نمیشه زیبایی سمند رو با طراحی مدرن و پیشرفته قرن 21 مقایسه کرد .طراحی سمن مطعلق به اوایل دهه 90 هستش ولی به نظر من طرح قابل ملاحظه ای هستش .
ببخشی من نمیدونم اون استاد دانشگاه از کجا این حرف رو زده .وقتی پلتفرم 405 پژو پایه این طرح بود (از اول طراحی)و موتور مورد استفاده هم مال پژو سیتروئن هستش اونم زمانی که پژو سیتروئن و فلوکس واگن هیچ طرح مشترکی با هم نداشتن .چطور ممکنه طرح مال فولکس واگن باشه.بله نمیشه انکار کرد که شباهت خیلی زیادی از نظر ظاهر به محصولات فولکس واگن آئودی داره ولی هیچ ربطی به این کمپانی نداره(اصولا من به خاطر همین کم اطلاع بودن اساتید گلمون از دانشگاه انصراف دادم)
خوب هر کس نظری داره.من تازگی ا یه چند تا عکس از پروژه سمند p2 دیدم باز شبیه نسل اول هستش ولی کمی کوچیکتر .بازم بتونم عکساش رو میزارم .ولی بحث جالبی شده من خوشم اومد
شما بدون اطلاعات کافی نظر دادی . اولا اون استاد دانشگاه توی گفتگوی ویژه خبری شبکه 2 این حرف رو زد و اگه بی سواد بود دعوتش نمی کردن دوما در حضور مدیر عامل ایران خودرو این حرف رو زد و اگه جوابی داشت حتما اون دفاع می کرد. این استاد دانشگاه در جواب این سوال این رو گفت که خودروی سمند خودرویی ملی هست یا نه؟ و ایشون گفت خودرویی که موتورش رو از پژوی فرانسه گرفتیم و بدنه اش مال فولکس واگنه دیگه ملی نیست . مدیر عامل ایران خودرو جوابی برای گفتن نداشت.نقل قول:
من هیچ وقت عادت ندارم در مورد چیزی که نمیدونم نظر بدم.
من چیز دیگه ای خوندم و قبلا هم توضیح دادم .یعنی این طرح از کجا اومده و چه جوری به دست ایرانخودرو افتاده .
بی ام و تکـــــه
دوستان اگه مسی واسه نظری که میده عکس هم بذاره خیلی خوب میشهنقل قول:
ممنونم
به نظر من فقط پیکان و شولت !
2 تاشون آخر ماشین هستن .
الان تيكه پروندي يا فعل معكوس بكار بردي؟نقل قول:
فکر کنم هردوشو انجام داد
به نظر من 206 از همه قشنگتره
نقل قول:
منم به شدت تایید می کنم.
اگه اهل اسپرت كردن هستي 206 از همه ماه تره.
نميدونم به غير از خودم كسي تو ايران اينو داره يا نه.ديگه از اين ماشين قشنكتر نيست به نظر من.
بنز مك لارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکراری..........
شما بنز مکلارن داری؟نقل قول:
پس چي فكر كردي!!!:31::10:نقل قول:
به این میگن سلیقه!!!نقل قول:
منم اینو انتخاب کردم. 6 ماه پیش توی شیراز، یه دونه از اینا دیدم. نکنه مال تو بود، کلک؟
هیچ ماشینی مثل این بنز های چراغ مستطیلی نیستش.
یا مثلا اینی که عکسش رو گذاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شورلت و بیوک
نه خداییش قشنگهنقل قول:
منظورت اینه که هرچی شورلت تا حالا ساخته شده همه مدلاش زیباست!!!نقل قول:
منظور دوستمون حتما نوا و بیویک های ایران هستش .
BMW M3
Hyundai Coupe
خوب البته، بهتر هست يه سقف قيمت هم اتخاب كنيم! وگرنه، ما تو ايران لامبورگيني هم داريم :31:
من از مردا 3 هم خيلي خوشم مياد
حالا یه خبر جالب و عجیب.مدیر شرکت لامبورگینی اعلا کرده حاظریم از ایران سفرش قبول کنیم
راستی یه چیز دیگه قبل از انقلاب ایران یکی از بهترین بازارهای لامبرگینی بوده.و شاه سابق چندین دستگاه لامبورگینی داشته که الان تعدادی از اونا توی موزه بنیادو کاخ سعد آباد هستن .و تعدادی هم دست کلکسیونر های خارجی.پس منتظر افسردگیهای حاد رو به شدید و وخیم خودوتون باشید با دیدین این گاوهای وحشی
آره شاه دو دستگاه لامبورگینی میورا داشته که فکر کنم یکی از اونها دست نیکولاس کیج باشه و یکی دیگش دست کلکسیونر انگلیسی
البته شاه سفارش ساخت ماشین به مازراتی هم میده که اونها به احترام شاه نام gibli (قبله) برای این ماشین میزارن که یکی از شاهکارهای طراحی تاریخه
راستی دوستان چند وقت پیش تو تهران یک مرسدس sl تیون شده وارد شده بود که خیلی شبیه slr بود و نمره شده هم بود
اما دیروز من تو نمایشگاه ماشین تو تهران(سید خندان) شاید باورتون نشه slr نمره شده دیدم البته با دقت ندیدم و پشت ماشین هم معلوم نبود من هنوز شک دارم که این ماشین slr بود یا sl تیون شده
والا خبر ندارم با این خبری هم که مدیر عمال لامبورگینی داده فکذ کنم واردات ماشینای سوپر اسپورت هم آزاد شده البته با هزینه بیشتر