سلام .
همین آوا نیک یا شا (شاه؟) نیک ؟ ... اینا ADSL شون چجوریاست ! ؟ ...
اگه آدرس سایت اینترنتی دارین قرار بدین ، اگر هم نیست ! آدرس محل شرکتا رو بگید .
ممنون .
Printable View
سلام .
همین آوا نیک یا شا (شاه؟) نیک ؟ ... اینا ADSL شون چجوریاست ! ؟ ...
اگه آدرس سایت اینترنتی دارین قرار بدین ، اگر هم نیست ! آدرس محل شرکتا رو بگید .
ممنون .
امروز رفتم آنا بهم پورت نداد، گفت تمام پرتامون پره! 1 ماه بعد بیا!! :دی
معلومه دیگه گفتم که. همه برگشتن آنا، پارس هم درست شده الان :دینقل قول:
البته سرعت شبانه هنوز 7 8 هست اما قطعی کم شده
سلام خدمت دوستان همشهري و عزيز
به نظر من ما اصلا در حدي نيستيم که بخواهيم در مورد اينترنت نظر بديم چون در واقع ما اصلا اينترنت نداريم!!!!!
رفيق من توي آلمان زندگي ميکنه تعريف ميکرد در مورد اينترنتش، ميگفت اينجا اينترنت رايگان که به همه خونه ها ميدن و يه جور حق شهرونديشونه 6 mb در حالي که اگه بخواي اينترنت پر سرعت بگيري با پول ماهيانه خيلي نا چيز سرعتت تا 32 mb قابل ارتقاست(ماهيانه 10-20 هزار تومان ما)....
اين در حاليه که ما داريم اينجا خودمونو به آب و آتيش ميکشيم که بله يه اينترنت با سرعت مثلا 512 بگيريم که اونم با اين هزينه ها و با اين کيفيت ..... واقعا جاي گريه داره ،يه مثال ديگه تو همين ترکيه بقل دستيمون اينترت ترکسل واسه موبايل 2 mb!!!!!!!!!!! :19: ولي ما چي؟ در عوض جناب ايرنسل ما اومده آهنگ پيشواز و طرحهاي رنگا رنگ گذاشته واسمون که خوش باشيم و سرمون به اين چيزا گرم باشه ، همشم به ضرر ملته و به نفع خودشون ....
اين وضعيت اينترنت تو کشور مون حالا بيايم شهر خودمون اروميه ....
من از وقتي اينترنت داشتم فقط با ترکانت بودم در کل بد نيست راضيم اما چند تا مشکل داره مثله قيمت بالا, افت سرعت در بعضي مواقع,و نا محدود نبودن اينترنت شبانه .....
آنا اينترنت که به نظر من مزرخفترين شرکت ايرانه،رفته بودم مغازه دوستم که نماينده آنا بود با سرعت 1 مگ که شرکت داده بود بهش سرعت دانلود 15 کيلو بايت بوود
بازم دمه تبريز گرم اينترنت 128 نا محدود واسه 3 ماه چقدر باشه خوبه؟تو اروميه يه چيز حول و حوشه 80 تومن در مياد در حالي که اونجا اين عرفه 40 تومن !!!!!!!!!!
واقعا ما بايد به کي بگيم اين مشکلاتمون رو ،اصلا کيه که گوش کنه ....:41:
عزیز آخه اینترنت حرام هستش، اینجا هم ما خودکفا!!! هستیم و نیاز به جوامع غربی و اطلاعاتشون نداریم.نقل قول:
استفاده این مردم قحطی زده هم از اینترنت معلومه دیگه. کافیه توی گوگل یک کلمه فارسی تایپ کنی. حرف اول رو نزده نشون میده ملت دنبال چی میگرده.
برای همین هم دارن یواش یواش همینو هم جمع میکنن و به قول خودشون اینترنت دیال آپ برای مردم ایران که کارشون چت و عکسه کافیه.
برید خدا رو شکر کنید که لااقل میشه 4 تا صفحه گشت و گذار کرد تو اینترنت. این تنها سرگرمی جوانان ما!!:41:
به نظر من این مشکل با کم کردن سرعت اینترنت و فیلتر کردن سایتها حل نمیشه یه مثل معروفی است که میگه انسان نسبت به هر چیزی که از آن منع شود حریصتر میگردد یعنی وقتی کسی که دنبال این مسائله اگه تو نت پیدا نکرد میره از جای دیگه گیر میاره پس این دلیل نمیشه که قانع باشیم به این سرعت و این وضعیت اینترنت .بهترین راه فرهنگ سازیه وقتی یه نفر واقعا نسبت به عواقب این مسائل آگاه باشه بهترین سرعت اینترنت و بزاری جلوش و فیلترینگم واسش حذف کنی بازم سراغ این جور مسائل نمیره ....نقل قول:
دقیقاً!!نقل قول:
ولی این فرهنگ سازی زوری از بچگی زوری آموزش داده شده و سخت میشه عوضش کرد.
حالا از اینا بگذریم اینترانت ملی اومده برید حال کنید. با سرعت مافوق اینترنت جهان میتونید برید و از پایگاههای اسلامی استفاده کنید و کلی هم فیض ببرید. تازه باید پول هم بدید.
مارو هم دعا کنید. :46:
توي يكي از سفرهام به مشهد با قطار با يه مهندس فني باسواد مخابرات همسفر شده بودم. بهش همين مشكلات سرعت و غيره كه دوستمون گفتن رو گفتم. ميدونين چي گفت؟
گفت ما اومديم دكل هاي پرسرعتي رو راه اندازي كرديم ولي چون تقاضا واسش نيومد ما هم بعد از ضرر كردن جمش كرديم. فلترينگ و استفاده يه طرف قضيه هست و طرف ديگه هم مسائل فني هست. اينترنت كه از هوا نمياد. از دو تا سيم مسي مياد! اينكه ميگي آلمان فلان جور هست ازش بپرس كه از چي استفاده ميكنن؟ اونا زيرساخت هاي فنيشون قوي هست. ما فعلا اون قدر تقاضا نداريم كه بخواهيم انتظار زيرساخت هاي فني قوي و سرمايه گزاري از طرف مخابرات باشيم!
بعله درست. اما برای همچین چیزی خدا تومن پول میگیرن. خوب معلومه کسی اینقدر احمق نیست که از شکم و پول گوشتی که هر روز بالا میره بزنه بیاد اینترنت پر سرعت بگیره براش نون و آب نمیشه که.نقل قول:
باید اینترنت هم هزینه ای داشته باشه که تمام خانواده ها از هر خوشه ای !!!!! بتونن به صورت دائم داشته باشن.
قول میدم تقاضایی براش میاد که تو خواب هم نمیبینن.
ایرانسل دیدید که چطور اومد و بازار موبایل رو متحول کرد.... اما چون موبایل وسیله ای غیر شرعی نبود اجازه دادند.
ولی اینترنت و آگاهی مردم از دنیا به ضرر خودشون تموم میشه فقط برای خانواده های خوشه بزرگ میرسه.
قول میدم اینترنت پرسرعت هم مثل ماهواره جمع میشه به زودی. البته در حال حاضر این دو مشابه هم هستند به شرطی که استفاده کننده بلد باشه.
سلام دوست عزیز مننقل قول:
ببنید باعث عقب افتادن علمی ما همین قانع بودن و سازش با شرایط موجوده،اولا کی گفته تقاضای اینترنت تو کشور ما کمه؟تقاضای اینترنت تو این کشور به مراتب بیشتر از کشورای آلمان و سویس و فرانسه و... دیگر کشورهای پیشرفته است چون جمعیتش خیلی بیشتره، خوب با این حساب چرا کاربران ایترنت تو ایران کمتره؟ دلیلش خیلی واضحه واسه اینکه اینترنت توی ایران گرونه .... الان حساب کن چه در صد هنگفتی تو ایران زیر خط فقر زندگی میکنند زیر خط فقر یعنی به زور داره خوردو خوراکشو در میاره و زندگی رو می چرخونه خوب این خانواده معلومه جایی واسه هزینه کردن برای اینترنت نداره،و به غیر از این قشر تو ایران خیلی از خانواده ها واقعا توان پرداخت این هزینه (ظااهرا اضافی رو) ندارند.از این گذشته شما اگه در آمد این دو کشورم حساب بکنی میبنی در آمد ایران و به خصوص مخابرات چیزی از آلمان و کشور های بزرگ دیگه نداره پس مشکلات مالی و هزینه بالا هم دلیل نمیشه که اینترنت ایرن اینجوری بی سر و سامان بمونه،و یه مسئله دیگه اینکه اینرنت توی تعاریف بین المللی رنگ دیگه پیدا کرده و اینترنت پرسرعت هر خانواده باید ارزان و دسترس در خانه یا محل کارش فراهم باشه همونجوری که یه شهروند باید آب و برق و گاز و امنیت و رفاهش فراهم باشه یعنی الان دیگه اینترنت یه مزیت نیست یه حق و حقوق واسه همه اقشار جامعه اینا رو گفتم که بدونیم اگه حتی درصد تقاضا خیلی پاین باشه بازم دلیل نمیشه که بیایم از حقمون بگذریم مثله این میمونه که بگید خونواده هایی که مصرف تلفنشون پاینه نیازی به تلفن ندارند و تلفن به اونا تعلق نمیگیره ... مخابرات وظیفشه که بیاد زیر سازی بکنه و بستر اینترنت پر سرعت فراهم بکنه و قیمتها رو بیاره پایین (در حد قیمتهای جهانی اینترنت ) حتی اگه تقاضا نباشه (که البته مطمئن باش با ایجاد این تغییرات حتی بقالیها هم اینترنت میگیرن واسه مغازشون) ....
هر چيزي يه مراحل و به قول معروف يه الگوريتمي داره. وقتي خون كمه بايد به مغز داد. الگوريتم كاهش قيمت اينترنت و افزايش سرعت اون به اين ترتيب هست :
1. شروع كن!
2. بقال احساس نياز بكنه واسه كامپيوتر!
3. بقال بره كامپيوتر ياد بگيره.
4. بقال بره كامپيوتر بخره.
5. بقال احساس نياز بكنه واسه اينترنت.
6. بقال بره اينترنت ياد بگيره.
7. بقال يه كمي با اينرنت كارتي و IN كار بكنه.
8. بقال احساس نياز بكنه به سرعت بيشتر.
9. بقال بره درخواست اينترت پرسرعت بكنه.
10. تقاضا بره بالا تا زيرساخت هاي فني جديد از طرف مخابرات پي ريزي بشه.
11. با افزايش تقاضاي بيشتر، هزينه ها بين بقاليها سرشكن ميشن.
12. پايان!
البته اگه به طور واقعي كامپايل بشه ميبيني كه ايراد زياد داره! چون خيلي از مراحل ذكر نشده! پس به همين راحتي كه ميگين نيست و زمان بر هست. خيلي پر واضح هست كه ما توي اجرا اين برنامه عقبتر از آلمان باشيم و خيلي هم واضح هست كه افغانستان و عراق هم از ما عقبتر باشن!
من دوستم تو پارس کار میکنه میگفت بعله همین بقال ها میان اینترنت میخرن و اینقدر تقاضا زیاد شده بود که مخابرات بهشون پورت نمیداد. اگه یادتون باشه دوره نمایشگاه که پارس ارزون میداد میگفت 10 روز دیگه وصل میکنیم که شد 16 17 روز. و در این مدت هر روز با مخابرات سر مشترکین زیاد دعوا بود و مخابرات میگفت ما جا نداریم و مشترک زیاده نمیشه. آخر یک پول گنده ای گذاشتن جیب مخابرات تا اینکه راضی شد به سبک ایرانی راه های اداری طی بشه :27:نقل قول:
مورد دوم هم اینکه منطقه ما در خیابان دانشکده خطم pcm بود (2سال پیش) رفتم پیش رئیس مخابرات گفتم من دانشجو هستم و نیاز به اینترنت دارم برای پروژه درسیم.
فکر میکنید چی جواب داد؟؟ گفت برو از صبح بشین دانشگاه اینترنت پر سرعت داره کار کن :2:
حالا یکی نیست به ایشون بفهمونه دانشگاه 10 تا کامپیوتر داره که 5000 نفر روزانه میخوان ازش استفاده کنن.
خلاصه آخر گفت تقاضا زیاده و به زودی قراره گسترش بدیم که الان بعد از 2 سال هنوز خبری نیست.:13:
من هم مجبور شدم با کلی منت از خط همسایه بگیرم.
این جواب رئیس مخابرات دانشجو ی مملکت باشه با بقال مملکت چطور برخورد میکنه؟؟؟:19:
من با صحبت شما موافقم و حرف من متضاد حرف شما نیست من فقط سوالم از شما و مسئولین اینه که ما چرا عقبیم؟؟؟ من فقط دنبال دلیلش میگردم ، همین...نقل قول:
در رابطه با سرعت اینترنت توی کشورهایی ذکر کردید شما را به دیدن این خبر و مقایسه ای که بین اینترنت کشورها عرضه شده دعوت میکنم.
تیتر و قسمتی از خبر :
رتبه ای که باعث خجالت ایرانیان است
سرویس اجتماعی ـ درعصر ارتباطات و درحالی که کابینه برخی دولت ها به دلیل عقب ماندن از پیشرفت روزافزون تکنولوژی ارتباطی استیضاح می شوند، ما ایرانیان که ادعای برتری علمی وفن آوری درحداقل خاورمیانه را داریم در بین تمام کشورهای جهان رتبه 186 را درسرعت دسترسی به اینترنت کسب نموده ایم.
به گزارش خبرنگار "تابناک"، براساس آزمایش و گزارش وب سایت جهانی Speedtest.net ایران در سرعت دسترسی کاربران به اینترنت در رده های پس از کشورهای همچون افغانستان وعراق قرار دارد.
اینم لینک خبر که میتونید بقیه مطلب و بخونید :واینم یه خبر موثق دیگه ( تابناک) :کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=60686
که نشون میده اینترنت افغانستان الان روی فیبر نوریه ....کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=75958
این که جوابش خیلی مبرهن است دوست عزیز ! ...نقل قول:
چرا عقبیم؟؟؟
چرا که ما عقبیم ! پس ما عقبیم × ! × دلیلش اینه که ما خودمون خواستیم ، باعث و بانیش هم خود ماییم ! ... وقتی که مسؤلین ما چنین اند این جور عقب افتادگی هم لایق ماست ! چه کسایی و کسانی چنین مسؤلین رو مسؤل قرار دادند ؟ ! ... خب اگه ما ادعا میکنیم که جامعه مثلا مردمیست !!!! و شاید محتملا (!) مردم اینجور افراد رو انتخاب کردند ؛ حالا که مردم ناراضی هستند ، پس چرا نمیتونن اونا رو از مسؤلیت عزلشون کنن !!!!!!! پس لطفا کلمهی پر محتوی { حکومت مردمی رو بیخود تو حلق مردم فرو نکنید !!!! }
در مورد افغانستان و عراق :
افغانستان : بعد از حملهی امریکا ، نیاز به اینترنت که خود آمریکایی ها درستش کردند ،نیازیست مفرط !!!! چون امریکایی ها با اینترنت به دنیا اومدند !!!! و نبودش آزارشون میده !!! (چه امنیتی چه لااقل مصارف مردمی ) لااقلش مردمش عقدهای نیستند از این بابت !!
در مورد عراق : عراق شانس اورد که ریاست جمهوری داره ! : یعنی داره حکومتش سر و سامان میگیره × و چون مستقیم با کشورهای اروپایی ( از جمله آلمان و ترکیه و ... ) ارتباط مستقیم داره و تبادل فرهنگ و کالای بیتی ! باید در دستور کار دولتش باشه !!!! و صد در صد این رو من به همه قول میدم ، اگه عراق با این وضع پیش بره ، یکی دو سه سال از خیلی خیلی جهات از ایران عزیزمون پیشی میگیره !!!
حالا اینا رو وللش ! برا اینکه مطالب مثلا سیاسی نباشه ( که سیاسی نیست و واقعا حقیقیست ! ) از حوزهی این مطالب خارج میشم ! و میرم سر موضوع یکی دو روز پیش !
دوستان ، جواب اون سوالم چی شد ! ؟ .... همین سوال :
آوانیک و شا ( شاه؟) نیک سرعت و تعرفهی ADSL هاش چطورن ! ؟ .... ( آدرس دقیق محلشون رو هم لطف کنید)
بهتره قاطی این بحثا نشیم فردا به عنوان اختشاشگر!!! میان میگیرنمون :31:نقل قول:
به نظر من آوانیک اینا رو بیخیال شو... من یک جا تعرفه هاشو دیدم گرونتر از ترکانت بود. در ضمن اگه این شرکت های بزرگ اینجور پشتیبانی داره، این شرکت های گمنام رو که دیگه باید فاتحش رو خوند :46:
همین بین 4 5 تا مقایسه کن و انتخاب کن.
سلام به دوستان و همشهریان عزیز
من سرعت 256 دارم و راضی هم هستم
ولی چند روزه که سرعت کم شده . بدین معنی که یه چیزی دائم در حالت دریافت از اینترنته ( توی کامپیوترم )
البته من همه نرم افزار ها که ممکنه آپدیت بشن رو قطع کردم. حتی آپدیت ویندوز . خلاصه وقتی که کانکت میشم چراغ مودمم شروع به چشمک زدن میکنه انکار که چیزی در حاله دانلوده .
من فکر کردم که ویروسه . ولی چند تا ویروس کش هم امتحان کردم درست نشد
ممنون میشم مشکلم رو حل کنید یا پیشنهادی بدید
دوست عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شما بهتر بود دقیقتر سوال میکردی که اینترنت و واسه چی میخوای؟ واسه تفریح و چت و وبگردی ...,واسه دانلود فیلم و گیم...,واسه کار و در آمد اینترنتی که نیازمند اینترنت بدون قطعیه ...
در کل اگه بخوای میانگین بگیری من ترکانت و پیشنهاد میدم قطعیش خیلی کمه سرعتشم به نسبت بد نیست , از اون دوتایی که گفتی چیزی نمیدونم,ولی فکر میکنم محبوبیت ندارن توی ارومیه :20:
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
اینترنت در حالت کلی سرعتش کم شده ،از چه شرکتی گرفتی ؟کدوم منطقه هستی؟نقل قول:
پینگ بگیر تایمات و نگاه کن ببین زیاد نیست؟
سلام دوست عزیز .نقل قول:
نوشته شده توسط deldare_ashegh30
خوب ، مسلما اگه منظورم برای دانلود بوده باشه که هست ، میتونم کارهای دیگهای علاوه بر چتـِ چرت ! ، کار و درآمد اینترنتی رو هم انجام بدم چرا که اگه سرعت واسهی دانلود رو داشته باشم کارهای دیگه سهل تره ! ...
آره ، منظورم فقط برای دانلود بود ! ... با کمترین قطعی و بیشترین سرعت و شاید ترافیک کمتر از سایر خدمات شرکت های دیگه ! ...
بهترين شركت آنا هست و بس توي اين مسئله شك نكين. هم قيمت هم پشتيباني درجه يك هست. من به هواي يه تيكه كاغذ تبليغاتي گول خوردم روفتم از آنا كنسل كردم تا برم از پارس آنلاين بخرم. سه ماهه 128 با حجم كلي 3 گيگ و شبها رايگان 21 تومن! واسه هر ماه ميشه يك گيگ حجمي و قيمت 7 تومن! چشمام شدن 8 تا چون خودم چهار تا دارم! رفتم با هزار مكافات شركت پارس آنلاين رو بعد از ده بار طواف ميدان خيام بالاخره پيداش كردم! آگهي رو نشون دادم گفت نه اون واسه خط هاي 366 نيست واسه خط هاي ديگه هست، خواستم بگم آخه پس مرض دارين آگهي كلي ميدين ولي چون دختر بود بيخيال شدم! ليست قيمت جديد رو كه ديدم بازم چشام زياد شدن! اون قدر جور وا جور بودن كه يه ساعت فقط ليست قيمت رو مرور كردم تا بالاخره يكيش رو پيدا كردم كه به نظر خوب بود(كه بعدا فهميندم نبود) خواستم يه ماه امتحاني قرارداد ببندم كه ديدم مدارك ثبت نام مثل دانشگاه لازم داره! گفت برو بيار دو تا هم فرم داد آرودم خونه ديدم بابا عجب كلاهي داشت سرم ميرفت. ميخواستم سرعت 128 با حجم 2 گيگ در ماه رو بگيرم 14 تومن كه اين طوري كه ازشون پرسيده بودم تازه شب ها هم سرعت ممكنه از حداقل سرعت بياد پايين و ممكنه كه سرعت بالاتر از 128 هم بره البته اگه مشتري كم باشه! يعني درواقع مثل خريد لپ لپ (تخم مرغ شانسي هست ممكنه بگيره ممكنه نگيره) بيخيالش شدم رفتم از آنا دوباره درخواست دادم سرعت 64 نامحدود 15 تومن خدا بده بركت!
اینطور هم نیست. برات تضمین میکنم روزا بالای 180 کیلوبایت دانلود خواهی داشت اما هر ساعت یک بار قطعی خواهی داشت بعضی شب ها تا صبح قطع میمونی سرعتت هم شبا شانسی میشه یا 7 8 یا نهایت 50.نقل قول:
خلاصه من اگه مجبور نبودم اصلا تمدید نمیکردم چون سرعت بالای روزانه با قطعی بیشتر از آنا به دردم نمیخوره.
دوستان براي دانلود فيلم و موزيك و برنامه چه سرعتي با كدوم شركت رو پيشنهاد مي كنيد قيمت هم تا 50 60 تومان مشكلي نداره
ممنون
براي دانلود فيلم و موزيك (+ بازي) با صرفه ترين راه دانلود آفلاين هست كه هزينه اي بابت اينترنت پرداخت نميكني! برو در موردش تحقيق كن.نقل قول:
ولي براي خريد اي دي اس ال ميتوني يه سري به اينجا بزني قيمت هاي آنا هست :
به نظر من براي دانلود سرعت 384 با حجم 9 گيگ 39 تومن شبها راحت ميتوني دانلود كني و روزها به وبگرديت برسي.کد:http://anasite.com/adsllist.htm
ميشه بگين منظورتون ا ز دانلود آفلاين چي هست؟
سلامنقل قول:
احتمالاً منظورشون استفاده از کارت --- و دیش ماهواره ای برای دانلوده.:20:
بالاخره این آنای ما وصل شد! :D چون آنا گفت یکم طول میکشه مجبور شدن پارس آنلاین رو هم تمدید کنم الان از هردوتاشون دارم، سرعت پارس آنلاین در روز بهتره ولی شبا افتضاحه بی برو برگرد (یعنی نه اینکه شانسی باشه ها، همیشه کم هست) روزها هم هی قطع میشه. اما آنا قطعی نداره فعلا و همون سرعتی رو که خریدم رو میده (حتی شبها)...
احتمالا دفعه بعد نامحدودش رو بگیرم و پارس آنلاین رو تمدید نکنم...
تا اونجا كه ميتونين آنا رو به دوستاتون توصيه بكنين. آنا مثل پارس آنلاين نيست كه يه پهناي ثابتي رو از مخابرات گرفته باشه و بعدش بين يوزرهاش پخشش كنه! اين درست نيست. كار آنا درسته. هر چي مشتريش بيشتر بشه خدماتش رو هم افزايش ميده و قيمت ها رو مياره پايين من خيلي وقت هست كه از آنا اكانت يك ماهه ميگيرم حتي 5 سال پيش كه دايال آپ بود آنا اينترنت و علم آور بهتر از اون يكي اي اس پي ها بودن حتي پوريانت كه با اون همه دك و پوزش آخرش جمش كردن! حالا كه آنا با علم آور يكي شده ببينين ديگه چي ميشه.
بله درستهنقل قول:
راستی، ازشون هم پرسیدم که قیمت ها رو کم می کنید یا نه، گفت اینشالا عید قیمت ها رو کاهش میدیم... (حالا الله اعلم)
با سلام
دوستان بهترین و ارزانترین اکانت وایرلس رو کدوم شرکت میده
اگه لیست قیمت دارین لطفا بگین
نمیدونم این آنا رو چشم زدم یا اشکال از طرف خودم هست!
کسی از آنا اکانت ای دی اس ال داره؟ ماله من الان سه روز هست که هر نیم ساعت یه بار قطع میشه. کس دیگه ای هم از آنا این مشکل رو داره؟
گفتم که مشتری ها این دوره میرن سراغ آنا همون وضعیت قبل میشه. عوضش فعلا پارس داره مثل ساعت کار میکنه :31:نقل قول:
یک قضیه تکراری شده. نگران نباش ماه بعدی نوبت ماست :دی
سلام داداشلار
اقا من از انا چند ماهی اکانت میگیرم
این ماه هم 512 محدود 2gig گرفتم
بهم گفتن شبهاشم رایگانه
مشکلم اینجاست که یکی میگه از ساعت 1 رایگانه بعضی ها از 2 میگن رایگانه
سایت انا هم کار نمیکنه
میشه راهنماییم کنید؟
یه زنگ بزن آنا از خودشون بپرس تا خیالت راحت بشه!نقل قول:
نه دوست عزیزنقل قول:
تعرفه حجمی ویژه شبها رایگان نداره! (512 دو گیگابایت و 1mbps سه گیگابایت)
128 و 256 و 384 شبها رایگان هستن (تعرفه حجمی شبها نامحدود)
من که از ترکانت خیلی راضیم،رایگان نمیده اما قطع و وصلی و دردسرم نداره با 128 سرعت دانلودم 15 هستش
برای دانلود کردن ( بیشتر وقتا ) البته نامحدود ترجیحا کجا بهتره؟
به نظر من سرویس نامحدود 64 بهترین انتخاب واسه دانلود و کارهای معمولی و وب گردی هست. اگه واسه دانلود شدن بیشتر عجله داری 128 حجمی شبها نامحدود بگیر. اگه بیشتر عجله داری از سرعت های بالاتر میتونی استفاده کنی. این لیست تعرفه های آنا هست :نقل قول:
کد:http://anasite.com/adsllist.htm
با 64 که بخوای یه فیلم بزنی یا 2 صفحه باز کنی که 2 بار پیر میشی. :31:
کمتر از 128 برای adsl فایده نداره. من اولین بار 256 گرفتم نتونستم بسازم :41:
256 در حال حاضر مناسبه به نظرم
الان اکانت 512 شبانه رایگان شده. اما سرعت اپلودش شده 128نقل قول:
ولی ساعتش رو نمی دونم از ساعت چند هست
سلام دوستان
من می خوام از dail up ارتقاع پیدا کنم الان کدوم شرکت بهتره؟؟ برم سراغ آنا؟؟ تعرفه هاشو دیدم؟ واسه نصبم پول می گیرن؟ چند می گیرن؟ چقدر طول می کشه؟ کلا چه جوریاس؟؟
اللریز آغریماسین:31:
من از آنا راضی هستم. ولی بهت پیشنهاد میکنم که واسه انتخاب ISP اول مورد استفادت رو مشخص کن. اگه دانلود زیاد داری برو سراغ آنا و یکی از سرویسهای نامحدودش رو بگیر ولی اگه وب گردی واست کار عمده هست حجمی بگیر از پارس آنلاین.نقل قول:
بقیه موارد رو هم خودشون میگن که باید چی کار کنی ولی در کل محض اطلاعات بیشتر به موارد زیر نیاز داری :
مودم ADSL
میکرو فیلتر یا ای دی اس ال اسپلیتر
اکانت از یکی از ISP ها