سلامنقل قول:
میتونید کنسولتون رو ببرید فروشگاه نکست جن براتون کپی خور کنند.
Nextgen.ir
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
میتونید کنسولتون رو ببرید فروشگاه نکست جن براتون کپی خور کنند.
Nextgen.ir
موفق باشید
شما اول تلفنی ازشون بپرس ببین این بازی رو دارن (چون بعضی از بازیها رو تو سایتشون نمیذارن)نقل قول:
این یارو هم که ازش حرف زدین دیسکش خراب بوده یه خالی بسته که خودشو لو نده!
اگه پرتو هم این بازی رو نداشت یه سری به این قسمت سایت Next-Gen بزن:
تلفنی هم بهتر به سوالتون جواب میدن:کد:http://nextgen.ir/shop.php
66958764
مرسی دوست عزیز
خواهش...!نقل قول:
راستی اگه بازم مشکلی بود در خدمتم.
:12:
سلام.
میشه یه کم درباره کپی خور کردن وی توضیح بدید؟ اصلاً چجوری کپی خورش می کنن؟ مثل دی اس براش حافظه میذارن؟
سلامنقل قول:
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم، 2 روش برای کپی خور کردن Wii وجود داره؛ یکی استفاده از مدچیپ در کنسول هست که بصورت سخت افزاری این عمل رو انجام میدیم، دوم روش نرم افزاری softmoding که نرم افزاری انجام میشه و راحت تر هست.
موفق باشید
نقل قول:
2 تا مشکل دیگه هم هست:
1. یک بازی معرفی کنید که علاوه بر اینکه پر هیجان و پر حرکت هست به درده کل کل هم بخوره مثلا رکورد زدن
2.فوتبال wii رو چطوری بازی میکنند؟ اصلا به درد میخوره؟
ببخشید من جواب می دم!!
1.rayman raving rabids 1 , gameparty , warioware smooth moves
2.فوتبالش از نظر من مسخرس من خودم زیاد بازی نکردم با a پاس می ده برای شوت هم باید wiimote رو به جلو حرکت بدی و ...
کلا بی خیال!
بازیهایی که آقا امیر زحمتشو کشیدن همون بازیهایی بود که منم میخواستم بگم...نقل قول:
ولی من با مسخره بودن فوتبالش موافق نیستم، کلا نمیشه با Wii-Remot بعضی از بازی ها رو درست کنترل کرد ولی با دسته های معمولی خود Wii فوتبال بازی کردن باهاش خیلی میچسبه! (منظورم این دسته هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه لينك امالوتور و رمهاش را بگذاريدنقل قول:
ميشه لينك امالوتور و رمهاش را بگذاريدنقل قول:
دوست عزیز در حال حاضر Emulator ی برای این کنسول وجود نداره ... اگر هم باشه کار نخواهد کرد. به این سایت سری بزنید:
موفق باشیدکد:http://www.emulator-zone.com/
خیلی ممنونم. فقط میشه بگید به روش نرم افزاری، کپی خور کردنش چقدر در میاد برام؟ تو ایران رو میگم. بازیهاش همه جا گیر میان؟ چنده بازیاش؟
نمیخوام حرف پیمان عزیز رو رد کنم، ولی تا اونجایی که من میدونم دیگه خیلی کم از طریق نرم افزار Wii رو کپی خور میکنن چون این روش مشکلات زیادی داشت (از جمله اتصال خراب به اینترنت)...!نقل قول:
الان شما اگه این کنسول رو خریدی هر جا ببری از روش سخت افزاری براتون کپی خورش میکنن.
در روش سخت افزاری به کنسول شما مودچیپی به نام Wiikey اضافه میکنن که این مودچیپ کمک میکنه Wii بتونه بازیهای کپی شده رو هم به خوبی اجرا کنه، که قیمتش هم حدود 20 تومانه (ولی خوب با نصب این مودچیپ گارانتی دستگاه به کل نابود میشه)
قیمت بازیهاش هم حدود 2 تومانه (البته با کیفیت خوب)
موفق باشی... :46:
مطمئنی این بازیا پر تحرکن (خیلی مهمه) و به درده کل کل میخورن؟نقل قول:
اینطوری میشه مثل xbox و playstation دیگه نه؟ یعنی با حرکت دست کاری نمیشه کرد؟نقل قول:
نه با دست کاری نمیشه کرد
درباره مورد اول شما مطمئن باش این بازیها همونایی هستن که میخوای البته از بقیه دوستان هم میشه پرسید (با ایجاد تاپیک جدا)نقل قول:
درباره مورد دوم هم آره درسته، دسته تبدیل میشه به همون دسته های Xbox و PS3
ببخشین دیسک های بازی این کنسول دی وی دی اند ؟
خیلی ممنونم از کمک های همگی. من دارم از خرید X360 منصرف میشم. آخه هدف بازی کردن سرگرمی مطلقه که Wii این رو خیلی خوب اجرا کرده. راستی، وقتی کپی خور بشه، مشکل خاصی به وجود میاد یا نه؟
مشکل خاصی که نه ...
ولی ممکنه 10% بازی هایی که می خری کار نکنه البته شاید فقط wii من اینطوری باشه باز دوستان جواب میدن
البته من فقط یه راهنمایی میتونم به شما در مورد خرید کنسول بکنم (نمیخوام هم بحث کنسوله بهتر رو راه بندازم)نقل قول:
در کل اگه شما به Game Play (روند بازی) اهمیت میدین بهترین انتخاب میتونه کنسول Wii باشه، ولی اگه گرافیک بازی برای شما بیشتر مهمه به هیچ وجه نباید سراغ این کنسول رفت چون نتیجش پشیمونیه...
برای کسانی که به گرافیک بازی اهمیت خاصی میدن کنسول Xbox-360 پیشنهاد میشه (این حرف کاملا پذیرفته شده هست و از روی تعصب چنین چیزی نمیگم)
اما اگه گرافیک و Game Play اهمیتی برای شما نداره و فقط از لحاظ سخت افزاری به کنسول اهمیت میدین مناسب ترین انتخاب PlayStation 3 هست. (منظورم اینه که اگه میخواین علاوه بر بازی به فیلم دیدن، آهنگ گوش کردن، عکس مشاهده کردن و به اینترنت وصل شدن با عالی ترین کیفیت بپردازید ویا اینکه میخواین کنسول شما شبیه به یک PC عمل کنه این انتخاب برای شما مفید خواهد بود)
موفق باشید... :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبلاگ هواداران نینتندو شروع به کار کرد...
nintendofans.blogfa
فعالیت این وبلاگ فعلاً بیشتر به کنسول دی اس محدود میشه ولی اگه کسی از طرفدارهای وی پیشنهاد همکاری داره، لطفاً در نظرها مطرح کنه.
من نمی دونم wii چی هست.
ظاهرا کنسول هست.
چه طوری؟
بازی هاش چه جوری هست؟
نخندید
شما یه سر برو صفحه ی 2.من یه سری اطلاعات گذاشتم.
چرا بخندیم.ما هم که از اون اول نمیدونستیم wii چی هست.
اگه بخوام تو یه پاراگراف توضیح بدم اینطوری می گم:نقل قول:
من نمی دونم wii چی هست.
ظاهرا کنسول هست.
چه طوری؟
بازی هاش چه جوری هست؟
نخندید
در حال حاضر پرفروش ترین کنسول در سطح جهان. گرافیکش ضعیفه اما دسته هایی داره که حرکت رو تشخیص می دن و بازیهاش خیلی جالبن. از محصولات خیلی موفق شرکت نینتندو و یکی از موفق ترین کنسول های جهان. بازیهاش معمولاً بازیهای شادی هستن (میگم معمولاً) و نسبت به کنسول های رقیبش معمولاً تو rating سنی پایین تری قرار دارند اما کمتر کسی هست که این بازیها رو دوست نداشته باشه و معمولاً برای آدم یه سرگرمی کامل و مطلقه و خیلی از بازیهاش به شکل کارتونی تهیه شده اند.
این هم که شما نمی شناسید اصلاً چیز عجیبی نیست چون تو ایران هنوز جا نیفتاده و این خیلی چیز مسخره ایه. همه بیشتر تو فکر سونی و مایکروسافت هستن در حالی که پرطرفدار ترین شرکت در سطح جهان هنوز براشون جا نیفتاده! حتی اخبار هم وقتی خبر بازشدن نمایشگاه بازی های کامپیوتری رو داد گفتش شرکت های بزرگ بازی در جهان سونی و مایکروسافت هستن!!!!!!! حتی اسم نینتندو رو هم نبرد!
بنابراین کسی نمی خنده! :10:
imakbari سلام از پست های دقیق و منطقی شما بسیار متشکرم فقط من از دوستانی که در زمینه wii اطلاعات بیشتری دارند مرا یاری کنند میخوام دستگاه wii بخرم که با کیفیت باشه و چیپ که به کار رفته مطمئن و سالم باشه و اگر جایی را میشناسید با ذکر دقیق شماره تلفن و ادرس مرا در این زمینه کمک کنید و کدام ریجن برای خریدن بازی مناسب تر و بازیهای کدام بیشتر یافت میشودچون xbox , ps3 حس واقعی گیم رو کامل یه بازی کننده القا نمیکنه متشکرم
سلام. خیلی ممنونم. در مورد محل خرید اطلاعات کافی رو ندارم. میدونم که تو مرکز خرید پایتخت دارن، همین طور هم تو مرکز کامپیوتر شهرک غرب.نقل قول:
imakbari سلام از پست های دقیق و منطقی شما بسیار متشکرم فقط من از دوستانی که در زمینه wii اطلاعات بیشتری دارند مرا یاری کنند میخوام دستگاه wii بخرم که با کیفیت باشه و چیپ که به کار رفته مطمئن و سالم باشه و اگر جایی را میشناسید با ذکر دقیق شماره تلفن و ادرس مرا در این زمینه کمک کنید و کدام ریجن برای خریدن بازی مناسب تر و بازیهای کدام بیشتر یافت میشودچون xbox , ps3 حس واقعی گیم رو کامل یه بازی کننده القا نمیکنه متشکرم
دوستان
سران این تاپیک یعنی اینجوری بگم شاخاتون کین؟
ما توی وبلاگمون به دو نفر که وی دارند و دربارش اطلاعات خوبی دارند نیازمندیم.
اگه تمایل داشتید به من یه ای-میل بزنید تا عضوتون کنم.
ببخشید که بی ربط بود.کد:aminakbari93@gmail.com
وبلاگ هواداران نینتندو با دو مطلب مالتی مدیا در دی اس و راهنمای r4 به روز رسانی شد. به علاقه مندان پیشنهاد می کنم چک کنن.
به دوست خوبمون X-Volt هم پیشنهاد می کنم برای اطلاعات بیشتر در مورد مالتی مدیا در دی اس و فلش کارتهای m3 و r4 به وبلاگ nintendofans.blogfa مراجعه کنند.
پ. ن: هنوز کسی نمیخواد مشارکت کنه؟ مگه هیچ طرفداری از wii اینجا نیست؟
سلام. ببخشید من دوباره این سوال تکراری رو می پرسم ولی آیا مطمئن هستید کپی خور کردن wii بیست تومن خرج بر می داره و بازیهاش دو هزار تومن هستند؟ من یه جا دیگه شنید بودم 90 تومن خرج داره!
اگه سریع تر جواب بدید خیلی خیلی ممنون می شم. راستی، برای کپی خور کردن تو ناحیه شمال غرب تهران، به خصوص منطقه 2 جایی رو سراغ دارید؟ برای خرید بازی چطور؟
سلام . منظورت تو شهرک غرب بود؟ آره من یکی از دوستام توی مجتمع کامپیوتر غرب مغازه داره اسمه مغازش هم البرز هست
من خودم wii رو از اون خریدم شمارش هم ... یادم نیست فردا برات می نویسم
90 تومان... :18:نقل قول:
نهایتا کپی خور کردنش 30 تومان در میاد، بازیهاش هم هر کدوم 4 تومانه
موفق باشی...
خیلی ممنونم از همگی. اگه 30 تومن باشه، هر بازیش هم 4 تومن خیلی عالیه!
اون مغازه ای که تو شهرک غربه، کپی خور هم می کنه؟ میشه آدرسش رو بدید؟
بله . کنسول های کپی خور شده ی خودشو ارزون می ده ولی یه کم گرون کپی خور میکنه الان پرسیدم گفت بسته به نوع و تاریخ ساخت کنسول از 50 تا 80 هزار تومان .): حالا خودت زنگ بزن بپرس
خیلی ممنونم. اگه یه جای ارزون تر هم معرفی کنید، هرجای تهران که باشه، ممنون میشم. تو مرکز پایتخت کپی خور نمی کنن؟
اصلاً قیمتش چقدره؟ خب اگه صرف میکنه از همون ایران بگیرم. این جا 260 یوروه حدوداً. هر یورو هم 1400 تومنه حدوداً. اونجا چنده؟
راستی، وبلاگ هواداران نینتندو با مطلب DS Organizer Review به روز رسانی شد.
ما یک عضو گرفتیم یک نفر دیگه هم برای قسمت wii وبلاگمون می خواهیم
دوستانی هم که باز می خواهند عضو شوند باز بگن چون بیشتر هم بشیم اشکالی نداره!
دوستان اگه دوست دارید نینتندو بیشتر توی ایران معروف بشه، لینک ما رو توی امضاتون در سایت های دیگه قرار بدید
دوستان این رو به عنوان یک پیام تبلیغاتی نبینید چون این وبلاگ برای من سودی نداره.
هر کس یکم اطلاعات داره بگه عضوش کنیم.
من نمی دونم یه iPod 100GB بگیرم یا یه wii
لطفاً بهترین قیمت کپی خور کردن wii تو مرکز خرید پایتخت رو بگید به من!
چرا فعالیت دو تا تاپیک نینتندو انقدر کم شده؟ نه سوالی، نه جوابی. ناسلانتی پرفروش/طرفدار ترین کنسول های جهان هستند ها!
میدونم سوالهام خیلی خسته کننده، اعصاب خورد کن و تکراری هستند، ولی هیچ جوابی هم درست نیست دیگه!