سلام
لزومي نداره برنامه همه اينها را پشتيباني كند، كافيه مثلا تمام فرمتها را به avi تبديل كنيد.
Printable View
سلام
لزومي نداره برنامه همه اينها را پشتيباني كند، كافيه مثلا تمام فرمتها را به avi تبديل كنيد.
1- خيلي مواقع نه امكان اين كار وجود داره مثل مواقعي كه شما سي دي هاي داراي فرمت هاي گوناگون منتشر مي كنيد واين فرمت ها در صورت تبديل به avi افزايش حجم ويا كاهش كيفيت پيدا مي كنندنقل قول:
2- از آن گذشته اين كار باعث كم كردن حجم كاريست كه كاربر مي بايست انجام دهد
3- مورد سوم اين است كه اين كار يك كار نشد نيست
4- مورد بعدي يافتن convertor هاي مناسب جهت تبديل فيلم هاي مورد استفاده است كه گاهي اين فيلم ها خارجي بوده واصلا ساخته خودتان نيست وشما براي افزايش كيفيت وكاربرد كار به پروژه خود اضافه كرده ايد
فرض كنيد شما يك cd آموزشي فوتوشاپ مي سازيد وتعدادي فيلم هاي اموزشي شركت LINDA كه يك سايت سازنده بزرگ اين فايلهاست را هم به پروژه خود اضافه مي كنيد واز اتفاق فرمت هاي منتشر شده وبا كيفيت فوق العاده اين شركت همگي MOV هستند ودر صورت تبديل مثلا به AVI وبا كيفيت برابر حجمشان تا 2 برابر افزايش مي يابد
يا شما قصد داريد با ماكرومديا فيلم هاي خود را منتشر كنيد واز بد حادثه اين شركت تنها فرمت تصويري را كه مي پذيرد FLV است
من يه راه خوب پيدا كردم
اگه حجم فيلم آموزشي را با TZ Copy افزايش بديم ( كمتر از 500 مگابايت ) توي همه ي پلير ها به راحتي اجرا ميشه و قابل كپي كردن نيست !!!
توي يكي از تاپيك ها كه در مورد قفل گذاري سي دي نسل جوان ( فكر كنم ) بود توضيح داده بود كه چطوري پوشه ها را براي ايزو باستر ناشناخته كنيم :5:
[/quote]نقل قول:
توي يكي از تاپيك ها كه در مورد قفل گذاري سي دي نسل جوان ( فكر كنم ) بود توضيح داده بود كه چطوري پوشه ها را براي ايزو باستر ناشناخته كنيم :5:
سلام دوست جديد من درصورت يافتن مطالب مرتبط در همين تاپيك منتشر كنيد
با تشكر
قبلا در مورد آنتي ايزو خيلي بحث شده بود به هر حال من دوباره لينك نمونه را ميزارم :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر از شما دوست عزيز وجديد!!نقل قول:
البته اين فايل رو ديده بودم ولي تصور مي كنم وجود اين لينك در اين تاپيك به غناي آن خواهد افزود اميدوارم باز هم فعال باشيد ضمنا در صورتي كه درباره مسائل مورد بحث در اين تاپيك يعني قفل گذاري بروي سي دي هاي اموزشي مطالب مناسبي يافتيد در همين قسمت منعكس نمائيد
با تشكر
+++
دوستان عزيز در صورتي كه برنامه ساخته شده توسط دوست گرانقدر nonforce راتست كرديد درباره ضعف ها وموارد مورد درخواست خود گزارش دهيد
اين كار به احتمال باعث يافتن موارد تكميلي جهت رفع نقوص موجود خواهد بود
ضمنا در صورتي كه با برنامه هاي ساخت اتوران همانند Multimedia Builder آنرا تست كرديد نتيجه را گزارش كنيد
ادغام شد(هخامنش)
سلام
قبلا گفته بودم كه دارم يه كارايي ميكنم
خوب اينم Lesco Protector Beta Version
مِتُد 1 : بدرد آموزش به شيوه اسلايدشو ميخوره...(فعلا خيلي نقص داره و بزودي كاملش ميكنم)
مِتُد 2 : نمايش فيلم آموزشي كه با پسوندهاي رايج مثل Mpeg و AVI وWMV ...عالي كار ميكنه...
مِتُد 3 : نمايش فايلهاي PDF بدون اجازه عكسبرداري فيلمبرداري و ...
مِتُد 4 : نمايش فيلم آموزشي در فرمت فلش ...
----نكات مهم:
1-خوب كافيه اينها رو دانلود كنين و در يك پوشه كنار هم بذارين و استخراج كنين تا يه فايل ايميج بهتون خروجي بدهد
حالا اون فايل رو رايت كنين و در درايوي كه برنامه براتون تعيين ميكنه قرار بدين تا اجرا بشه!
پس حتما بايد يه سي دي فدا كنين يا مثل من يه سي دي ريرايت كنار دستتون باشه كه اكثرتون دارين
کد:http://persiandrive.net/160903
کد:http://persiandrive.net/409626
کد:http://persiandrive.net/970978
کد:http://persiandrive.net/885435
2-چون خودم فقط XP دارم و روي ويستا يا ساير سيستم عاملها تستش نكردم پس برنامه رو به XP محدود كردم.کد:http://persiandrive.net/594266
3-تصوير در حالت 1024*768 پيكسل بايد باشه--(در ورژن بعدي خود برنامه درصورتيكه غير از اين باشه تنظيمش ميكنه و موقع خروج برميگردونه به حالت تنظيمي كاربر)
4-ترجيحا آنتي ويروس و ... خاموش باشه و بعد برنامه رو اجرا كنين ...
5-هرنوع باگ و پيشنهاد يا اگه تونستين فايلهاي آموزشي رو استخراج كنين اينجا يا از طريق PM بهم بگين .
6-چون هنوز جزء مستضعفين هستم و از ديالآپ استفاده ميكنم مجبور شدم به اين شكل افتضاح آپلود كنم! انشالله منم يه روزجزء مستكبرين آدياسالي ميشم !
7-كركرها خواهشن نظرات خودشون رو دريغ نكنن.
خيلي ممنننننونم!
الموفقون!
سلام ژولي !
الان دقيقا ساعت 3 نيمه شب هستش كه دارم اين مطالب رو تايپ مي كنم !!
راستش داشتم از اين طرفها رد مي شدم گفتم فايلهاي اپلودي شما رو داونلود كنم اگرچه من از نظر سرعت در دريافت فايلها مشكلي ندارم واز طبقه مستكبرين ظالم به حساب مي يام !!! ولي با اين حال نمي تونم از برداشت خودم وابراز نظرم پرهيز كنم شما احتمالا مرا ومرام گفتاري مرا بهتر مي شناسيد
البته شايد قبل از تست پروژه شما كه اطمينان دارم براي آن زحمت بسيار كشيده ايد گفتن اين جملات درست نباشد اما با اينحال با خواندن جملات مندرج ونگاشته شده شما بي اختيار اين تصور به من دست داد كه شما از اپلود فايلهاي پروژه خود بيشتر قصدتان خود آزمائي و يا يافتن باگها توسط به قول شما كركر ها بوده است؟ در صورت خطا گفتن مرا تصحيح فرمائيد
البته اين امر به خودي خود اصلا بد كه نيست شايد خيلي هم خوب باشد چرا كه در بدترين حالت آن مي تواند الگوئي باشد براي ديگر دوستان جهت دستيابي به مراتب عالي امور قفل گذاري !!
با اين حال به نظر مي رسد شما قصد اموزش سيستم كاري خود را به ديگران نداريد
در صورت امكان به ديگر دوستان علاقه مند كمك كنيد تا ديگران نيز پروژه شما را تست وبه شما كمك كنند!
خيلي خوب حالا صبح شده !
فرصت شد يه تست كوچولو كردم روي برنامه پك شده ژولي
در صورت تمايل به باز كردن ودستيابي به فايلها فايل Lesco.Chm رو بروي هارد خود كپي كنيد سپس پسوند اون رو از chm به zip يا rar تغيير دهيد اكنون مي توانيد فايلهاي داخلي اون رو ببينيد !!!
البته ژولي فايلها رو با يك پسورد محافظت كرده كه اتوران اون رو به صورت اتوماتيك وارد مي كند وبرنامه ها كد گشائي شده در player اجرا مي شوند
براي دستيابي به پسورد از يك keylogger ساده استفاده كنيد !
در صورتي كه حوصله اين كار ها را ندارد از يك TRACING ساده استفاده كنيد ساده ترين اين برنامه ها يك ويروس ياب همانند KASPERSKY مي باشد !! در صورت كار بروي برنامه به صورت حرفه اي تر از برنامه هاي قدرت مند تر استفاده كنيد
نتيجه : براي شروع كار قابل قبولي بود!
نقاط قوت= امكان اجرا در درايو مجازي موجود نيست
امكان عبور از اتوران ودستيابي در حال اجراي اتوران بسيار مشكل است
امكان اجراي اتوران از روي هارد وجود ندارد
ضعف ها: فايل PDF به محض اجرا هنگ مي كند وبراي استفاده از آن بايد كنترل+ آلت + ديليت رابگيريد!!
ضعف دوم : دسترسي به فايلها آسان است
ضعف سوم: اخطار ويروس ياب در بيشتر كامپيوتر هاي مجهزبه ويروس يابهاي قدرت مند مشاهده ومانع اجراي كار مي شود
ضعف چهارم: برنامه بساير كند وبراي سيستم هائي كه داراي حافظه هاي جانبي يا دائمي كمي هستند همانند LAPTOP ها يا سيستم هاي PENTIUM 2 مرگ آور است
ضعف پنجم: در صورت استفاده از فايلهاي اموزشي طولاني با حجم زياد سيستم هنگ كرده قابل استفاده نيست !
پكر مورد استفاده براي PLAYER وبرنامه اصلي مرد استفاده از اطلاعات شما برنامهeXPressor 1.6.0.1 بوده است!
اما در نهايت !!!! WELCOME TO SCORPIONS LAND ژولي جان
واقعا هم كه "يه تست كوچولو كرد"ي
اگر شما تونستي به هر وسيله اي رمز اون فايل رو بگي من يكي
قفلگذاري رو ميبوسم و ميذارم كنار و به اونجام هم ميخندم!اين رو جدي ميگم
محرم عزيز حتما keylogger و TRACING و ... استفاده كن و پاي حرفت باش
البته به شما خورده نميگيرم چون نقدت اصلا منصفانه نيست و كلي چيزهايي كه اين روش داشت رو يا
متوجه نشدي يا صحبت نكردي در هر صورت نسخه خام اوليه هست.
اينكه PDF هنگ ميكنه رو اصلا نميفهمم چون رو كامپيوتر عهد عتيق من داره كار ميده(P4 CPU2 Ram768SD )
خداييش اينكه نوشتي "سيستم هاي PENTIUM 2 " خودت حالت بد نميشه!
بابا اين سيستمها ديگه در موزه هاي حيات وحش و در قسمت تاكسي-درمي نگهداري ميشن!
درمورد "دسترسي به فايلها آسان است " شما آپلود كن فقط حرف كه نميشه. ديدي كه من PDF دوستمون رو كشيدم بيرون و آپلود كردم.
از حرف تا عمل هزار كيلومتر راهه!
"در صورت استفاده از فايلهاي اموزشي طولاني با حجم زياد سيستم هنگ كرده قابل استفاده نيست !" خداييش پيشگو هم شدي!
"
پكر مورد استفاده احتمالي براي PLAYER برنامه expressor بوده است" در اين مورد هم فكر كنم يه كركر نظر بده حرفتو پس ميگيري
-----------------------------------
اون قسمتهايي رو كه در مورد اوپن سورس نوشتي چون در خلسه بودي اصلا جواب نميدم!
---------------------------
در هر صورت از اينكه وقت گذاشتي نظر نوشتي ممنون خصوصا "نتيجه : براي شروع كار قابل قبولي بود!" رو نميدونم چطور از دستت در رفته
-----------------------------------
راستي بيزحمت مدل سيستمت رو بگو ببينم چرا ميگي كنده؟
من با اين سيستم زهوار در رفتم بدون كوچكترين مشكلي دارم باهاش كار ميكنم
دوستاني كه تست ميكنن نظر فراموش نشه
ممنون
از اينكه اينقدر ناراحت شدي متاسفم اولش كه گفتم من چه جور آدمي هستم!!!
انچه كه در ذيل مي آيد مرا به شگفتي واداشت شما به جاي توضيح دندان نشان مي دهيد!!نقل قول:
نمي تونم از برداشت خودم وابراز نظرم پرهيز كنم شما احتمالا مرا ومرام گفتاري مرا بهتر مي شناسيد
نقل قول:
"در صورت استفاده از فايلهاي اموزشي طولاني با حجم زياد سيستم هنگ كرده قابل استفاده نيست !"خداييش پيشگو هم شدي
مگر اينكه بخواهيد سي دي خود را به كساني كه حتما سيستم p4 دارند بفروشيد ويا مي توانيد بروي پاكت سي دي بزرگ بنويسد فروش به كساني كه سيستم هاي قديمي تر دارند ممنوع !!نقل قول:
خداييش اينكه نوشتي "سيستم هاي PENTIUM 2 " خودت حالت بد نميشه!
جهت اطلاع از نظر ديگر دوستان منتظر مي مانيمنقل قول:
اينكه PDF هنگ ميكنه رو اصلا نميفهمم چون رو كامپيوتر عهد عتيق من داره كار ميده(P4 CPU2 Ram768SD )
احتمالا درباره packer شما يه صفحه اختصاص مي دم !!نقل قول:
پكر مورد استفاده احتمالي براي PLAYER برنامه expressor بوده است" در اين مورد هم فكر كنم يه كركر نظر بده حرفتو پس ميگيري
سيستم من p4 3.4 4mb cach هست بنابراين به عقيده كارشناسان ضعيف نيست!!نقل قول:
راستي بيزحمت مدل سيستمت رو بگو ببينم چرا ميگي كنده؟
آنچه در بالا ابراز كردم صرفا جهت ارتقاي كار وسطح كيفيت كارتان بود در هر حال درصورت دلخوري ديگر راجع به كارهايتان نظري از من نخواهيد شنيد!!
موفق باشي
بخدا روي P2 هم جواب ميده . شك نكننقل قول:
مگر اينكه بخواهيد سي دي خود را به كساني كه حتما سيستم p4 دارند بفروشيد ويا مي توانيد بروي پاكت سي دي بزرگ بنويسد فروش به كساني كه سيستم هاي قديمي تر دارند ممنوع !!
منتها ديگه هيچ جا P2 نيست
ملت به دادم برسين!
شما معني Recommended System Requirements ميدوني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-------------------
خداييش ناراحتي هم داره
البته شما همونطور كه بلدي آدم رو ناراحت كني همونطور هم بلدي از ناراحتي در بياري
در هر صورت تابستون امسال كارهاي جالبي درست ميكنم كه نتوني عيب بذاري روش
آخه داريم به امتحانات پايان ترم نزديك ميشيم كمتر ميتونم پاي كامپيوتر باشم
حالا خودم يه كم بگم راجع به اين كار:
1-يه قسمت از كار درمورد محدود كردن كاربر به استفاده از سي دي رام خاص هست كه خود سي دي
ما اون رو تعيين ميكنه، اين روش واقعا كمك ميكنه به امنيت سي دي . حداقل از شر درايو مجازي خلاص ميشيم
من از اين قسمت كار شخصا خوشم مياد و حتما روش بيشتر كار ميكنم .
2-عدم اجازه عكسبرداري و فيلمبرداري از پروژه اگه دوستان موردي سراغ دارن كه روي سي دي كار شده بگن
خداييش اينها همش كار برده و تابع رو تابع سوار شده ولي خودم هم ميدونم كار زيادي ميخاد تا تكميل بشه
3-اينكه شما يه پلير اختصاصي براي PDF هاتون داشته باشين كه نياز به اكروبات و اين برنامه ها رو نداشته باشه خداييش بدم نيست ها
4-در تمامي مراحل ساخت من يه چشمم به كارم بود و يه چشمم به پروژه و اينقدر كدها رو دستكاري ميكردم كه هيچ موقع Cpu Usage از
حد 50% بالاتر نره و مجبور شدم بخشي كدهام رو فداي همين Cpu Usage بكنم پس به هيچ وجه كند نيست و سيستم شما هم كه خداييش حتي
نسبت به مدلهاي روز هم چيزي كم نداره نميدونم چرا كند اجرا ميشه؟
5-در مورد پيدا كردن پاسورد هم فقط يك سيستم فولادين و چند ده روز پروسس شبانه روزي ممكنه به نتيجه برسونه . از توضيح بيشتر معذورم.
6-من اين رو گذاشتم كه نظر بقيه رو و احيانا پيشنهاد و ... رو ببينم ولي منصفانه وگرنه خودم هم به ضعفهاش واقفم .
منم زيادي حساسم ها
اگه رنجوندمت عذرخواهي ميكنم
--------------------------------------------------------------------------
eXPressor 1.6.0.1 برنامه اي قدرت مند جهت قفل گذاري بروي پروژه هاي اجرائي شما وهمچنين اتوران سي دي
دوستان عزيز جهت اين قضيه من يك تاپيك جديد باز كردم بنابراين مسائل مربوط به اتوران را در لينك زير دنبال كنيد
با تشكرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2377347#post2377347
تايپ وتهيه توسط محرم اسرار 2=MAHRAMASRAR2
بابا بسه ملتو خفه کردی...نقل قول:
سلام ژولي !
البته شايد قبل از تست پروژه شما كه اطمينان دارم براي آن زحمت بسيار كشيده ايد گفتن اين جملات درست نباشد اما با اينحال با خواندن جملات مندرج ونگاشته شده شما بي اختيار اين تصور به من دست داد كه شما از اپلود فايلهاي پروژه خود بيشتر قصدتان خود آزمائي و يا يافتن باگها توسط به قول شما كركر ها بوده است؟ در صورت خطا گفتن مرا تصحيح فرمائيد
البته اين امر به خودي خود اصلا بد كه نيست شايد خيلي هم خوب باشد چرا كه در بدترين حالت آن مي تواند الگوئي باشد براي ديگر دوستان جهت دستيابي به مراتب عالي امور قفل گذاري !!
اما آنچه كه مرا به نگاشتن واداشت اين قضيه است كه به ظاهر شما به Open Source كوچك ترين اعتقادي نداريد درصورت خطا بودن مرا تصحيح فرمائيد !
هر کی میاد یه کاری ارایه بده سریع میگی : شما قصدت تست پروژه و از این حرفاست و نمی خواین چیزی یاد بدین!!!
می خوام بدونم تا حالا توی این همه تاپیک که برای قفل گذاری نوشتی چند تا نمونه کار واقعا از خودت گذاشتی؟ چند تا آموزش قفل گذاری گذاشتی؟ خدایی هیچی در مور قفل گذاری سی دی تا به حال نگفتی؟ یا لااقل یه آموزش کوچیک هم از خودت نداری؟ البته این آخری هم که هیچ ربطی به قفل گذاری سی دی نداره و باید توی بخش امنیت نرم افزار باشه...
کارت شده فقط حرف زدن ... راست میگی یه خورده عمل کن... مگه نگفتی پروژه ژولی رو به راحتی میشه داغونش کرد و فایلاشو کشید بیرون؟ پس کو اون فایلا؟؟؟ همه تاپیک هایی که می زنی همین طوریه و هیچی از خودت بیرون نمی دی و هی ادعا میکنی که دیگران نمی خوان چیزی بیرون بدن!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
ژولی عزیز ....در اولین فرصت ممکن فایلاتو تست می کنم...یکم سرم شلوغه ... نتیجه رو حتما بهت میگم
عصباني نشو صادق جان !نقل قول:
چند تا آموزش قفل گذاری گذاشتی؟ خدایی هیچی در مور قفل گذاری سی دی تا به حال نگفتی؟ یا لااقل یه آموزش
با عصبانيت كاري درست نميشه!
اين هم لينك جديدترين آموزش من درباره قفل گذاري بروي اتوران كه 5 ساعت روي اون وقت گذاشتم!
ضمنا اين برنامه اگر چه قابليت كاربرد دوگانه دارد وامنيت برنامه شما را بالا مي برد ولي در عين حال بيشتر كاربرد دومش مورد نظر ماست و ربطي به امنيت نرم افزار ندارد عزيز من !! لطفا ابتدا كل پست ارائه شده در زير را مطالعه فرمائيد
لطفا قبل از مشاجرات مدتي در سايت جستجو كنيدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=225076
قصد ما در اين تاپيك وتاپيك هاي مشابه دستيابي به روشي براي قفل گذاري وامنيت بالا جهت نرم افزار هاي ارائه شده هموطنان گرامي به داخل بازار است پس لطفا صبور باشيد
درباره پروژه من بايد بگويم به زودي اپلود خواهد شد
با تشكر از صادق و همينطور ژولي و ديگر دوستان ديدار كننده تاپيك
ژولي جان برنامه شما را به صورت كامل تست كردم متوجه شدم به غير از برنامه كاربرده شده در فوق شما از يك روشsteganography يا برنامه شبيه به آن استفاده كرده ايد كه با اينكريپت وقرار دادن فايلها در فايلي ديگر(مثلا قرار دادن يك برنامه اجرائي در يك متن يا عكس ) امور خود را به پيش مي برد
به نظر من تركيب اين دو يك قفل خوب براي شما ساخته ودر صد وضريب موفقيت شما را بالا برده است من قفل شما را تحسين مي كنم! در صورت علاقه به افزايش دانسته هاي خود وبه اشتراك گذاشتن اطلاعاتي كه در اين راه كسب كرده ايد در لينك تاپيك فوق الذكر شركت كنيد
ضمنا من پست هاي 48 و49 را در صفحه قبل ويرايش كردم ونكات جديدي به آنها افزودم تا از هر گونه شبه واختلاف پرهيز شود
موفق باشيد
فایل های Extract شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download Link:
۲۴۵۸ k
نقل قول:
کد:http://invisible32.persiangig.com/My_Program/Extracted-File.rar
صادق جان كم كم داره ازت خوشم مي ياد !!
حالا بگو ضعف ها كجا بود؟
ضمنا من يه برنامه پيدا كردم كه مي تونه اين ايميج رو در درايو مجازي باز كنه!
يه خورده توضيح مي دي من دارم روي عين همين پروژه كار مي كنم
في الواقع دارم كار ژولي رو ده مرحله سخت ترش مي كنم
فكر نمي كنم بتوني دخل اون يكي رو بياري!
البته قبل از اون بايد يه خورده به من اطلاعات بدي بگو چكار كردي؟
ضمنا اگه اطلاعات مفيدي كسب كنم در اختيار شما مي زارم
صادق جان سلام
نمره شما 20
خيلي عالي بود
ولي خداييش به كسي ياد نده تا ديگران هم امتحان كنن
لازم شد ورژن جديدترشو بذارم
نقل قول:
حالا بگو ضعف ها كجا بود؟
باشه...صبر می کنیم که دیگران هم امتحان کنن...نقل قول:
ولي خداييش به كسي ياد نده تا ديگران هم امتحان كنن
منظورتون رو متوجه نمی شم...یعنی بدون نیاز به رایت سی دی... در این صورت توی اون آموزشتون جزو ضعف های برنامه اضافه کنین..نقل قول:
ضمنا من يه برنامه پيدا كردم كه مي تونه اين ايميج رو در درايو مجازي باز كنه!
این روش ها دیگه قدیمی شده ... از من تازه کار به شما ها توصیه : این روش ها به درد نمی خوره !!! آخه یعنی چی بیاین همه برنامه های طزف رو ببندین!!! توی موقع دیدن Pdf موس اونو از کار بندازین!!! شاید طرف می خواد همزمان یه کار دیگه هم بکنه ...مثلا یه آهنگ دلخواه گوش بگیره!!! در ضمن این ها نمونه کارا هستن ..دلیلی نداره که کاری کنین که حتما روی سی دی رایت بشه...نقل قول:
يه خورده توضيح مي دي من دارم روي عين همين پروژه كار مي كنم
في الواقع دارم كار ژولي رو ده مرحله سخت ترش مي كنم
فكر نمي كنم بتوني دخل اون يكي رو بياري!
روش کار و تلاش ها باید این باشه : فایل های منبع توی مموری ریخته بشه... نه توی هارد
من که با کسی قرار داد ندارم که بخوام فایل ها رو اکسترکت کنم ... این حرفتون اصلا به مزاجم خوش نیومد...
خيلي خوب منتظر باشيد پروژه ازمايشي من امشب آپلود ميشه
البته برخلاف گفته قبلي خودم از يك روش اينكريپت جديد استفاده كردم كه ده برابر سريع تر است وامنيت هم 98 در صد بالاتر مي رود
================================================== ===========================
خيلي خوب باز هم سلام
براي اينكه نخواهم باز هم پست جديدي ايجاد كنم در همان پست قبلي تايپ مي كنم
پروژه آزمايشي من آپلود شد در صورتي كه تمايل داريد به تست برنامه پيغام خصوصي بدهيد تا لينك رو بهتون بدم
با تشكر
سلام
اينم بتا 2
1-روش محافظت از سورس تغيير کرد.
2-محدوديتهايي نظير اجرا از روي سي دي حذف شد و فايل از روي هارد قابل اجراست.
3-CPU Usage به شدت پايين اومد.
4-محدوديت عکسبرداري و فيلمبرداري حذف شد.
5-محدوديتهاي قبلي حذف شد و كاربر ميتونه همزمان MultiTasking داشته باشه مثلا موسيقي گوش كنه يا هرکار ديگه اي...
6-حجم کل فايلها 3.5 مگ هستش .
كافيه فايل ستاپ رو اجرا كنين تا برنامه نصب بشه و بعد هم اجراش كنين مثل همه نرم افزارهاي ديگه.
کد:http://persiandrive.net/166224
کد:http://persiandrive.net/398779
کد:http://persiandrive.net/660998
منتظر نظرات شما دوستان هستمکد:http://persiandrive.net/567473
ژولي
جناب ژولی:
این برنامه شما بعد از چند بار اجرا دیگه وقتی می خوای PDF رو ببینی اررور میده و هیچی نشون نمیده:13:... یک بار هم دوباره نصب کردم نشد!!!
شما برنامه رو با Auto Play Media Studio 7.1 ساختی:19:ن... درسته؟؟؟ چرا اصرار زیادی به دوبار پک کردن نرم افزار دارین؟ از FoxitReader برای خوندن PDF هااستفاده می کنی که با کوچکترین عملی هنگ می کنه و اررور میده ...
در کل سازگاری برنامه به دلیل حساسیت زیاد و تغییرات زیاد ، بسیار بسیار کمه!!!
سلام صادق جاننقل قول:
فکر نمیکنم اینطور باشه
من بارها امتحان کردم حتی یکبارهم مشکل نداشت
لطفا دوستانی که دانلود میکنن بگن همچین مشکلی دارن یا نه
ممنون از معرفت شما که نظر دادی
اگه وقت کردی ببین میشه فایل رو بیرون کشید
ممنونم
ژولي جان سلام!
برنامه رو تست كردم به ظاهر صرفا به Pdf بسنده كرده ايد
خوب بايد بگويم موقع اجراي برنامه با پيغام dont send مواجه شدم وفقط وقتي كه ويروس يابم رو غير فعال كردم اجراشد
اينكه شما از كاربر انتظار داشته باشي ويروس يابش رو ببنده يا غير فعال كنه يه انتظار بي جا وحتي تا حدي براي كاربران تازه كار همراه با ترس هستش مثلا آنها تصور مي كنند شايد شما قصد نصب يك ويروس يا برنامه مخرب كه ويروس ياب مانع آن مي شود را درسيستم آنها داريد !!!!
اين امر را در اثر تجربه در فروم سايت هاي مختلف كسب كرده ام
بنابراين به جاي توصيه به كاربران كه لطفا ويروس ياب خود را غير فعال كنيد با توجه به اينكه احتمالا در صدد ساخت يك پكر يا شايد چيزي شبيه به آن هستيد بنابراين بهتر است به دنبال رفع عيوب آن باشيد
در صدد دست يابي به اين مقصود بهتر است چند ويندوز از سرويس پك يك تا 3 بروي سيستم خود نصب كنيد وبروي هر كدام يك ويروس ياب بروز شده تا برج 5 سال 2008 كه همه ويروس ها را مي شناسد نصب كنيد سپس قبل از آپلود فالها يا پروژه خود حتما بروي همه اين ويندوز ها تست كنيد بدينگونه احتمال دستيابي به نتيجه در زمان كوتاه تر بهتر ميسر مي شود
وقبل از اتمام مطالب وترك فروم بايد بگويم محافظت از فايلهاي pdf مي تواند بدون اين همه زحمت انجام شود برنامه هاي بسياري وجود دارند كه امكان جلوگيري از ذخيره سازي يا كپي فايل را ميسر مي كنند احتمالا در صورت امكان ووجود وقت يا در اين تاپيك يا در يك تاپيك جداگانه تعدادي از اين برنامه ها را معرفي وبررسي خواهم كرد
شما زياد وقت خود را بروي يافتن راه هائي كه قبلا كشف شده اند نكن
كار شما همانند كسي مي ماند كه قصد دارد دوباره چرخ را اختراع كند!!!
به جاي وقت گذاردن بروي اين مسئله مي توانيد از برنامه هاي از پيش ساخته ويا شايد حتي open source بگرديد
اگرچه درصد امنيت پروژه شما شايان توجه است
با تشكر از شما
دوستدار شما محرم اسرار2= mahramasrar2
بد نبود کار شما
سلام محرم عزيزنقل قول:
من اون PDF رو اين دفعه مخفي نکردم ولي Hash شده گذاشتمش و پلير موقع اجرا بّرش ميگردونه
قاعدتا ويروس ياب براي اين کار نبايد پيغام بده .
من برنامه نويسي رو دارم تازه ياد ميگيرم و تجربي هم ياد ميگيرم و اگه اين اسمش اختراع دوباره چرخ هست ايرادي نداره
چون احتمال زياد بعد چند هزارسال به گاري و بعد به پيکان و بالاخره بلابدور به خودروي ملي ميرسم!
ولي خداييش همين که 48 ساعت زير دست شما دوستان دّووم آورده فکر کنم امنيتش بدک هم نباشه.
راستي يه چيز ديگه:
من از مولتي پک خوشم مياد و معمولا يه دوجين پکر رو کارم استفاده ميکنم و فکر کنم که ويروسياب رو همين حساس کرده.
بله درسته اگه کار روي چندتا سيستم امتحان بشه و ضعفاش شناسايي بشه بهتره.
اينم بگم که شخصا نمونه کارهاي صادق و نونفورس رو ميپسندم ولي فعلا سوادم در حد کامپايلرهاي با زبان سطح بالاست که
محدوديت فراوان دارن و خداييش نصف سلولهاي خاکستريم حروم دور زدن اين محدوديتها ميشه ولي مطمئن باش تا يکسال ديگه
برنامه هاي جالبي براي استفاده عموم ميذارم روي سايت.
همونکاري که الان نونفورس داره انجام ميده يا قبلتر شهيد پرشينکيتي (ره) انجام ميداد و خيلي قبلتر خدابيامرز سودا (قد) انجام ميداد!
در هر صورت اگه دوستي روي امنيت برنامه نظر بده ممنون ميشم.
فکر کنم مهمترين چيزش امنيتش باشه که در مورد همون هم صحبت نشد!
راستی این تکنیک روی فیلم و فلش و غیره هم میشد بذارم
ولی حجم بالا میره و مشکل آپلودش مانع شد وگرنه به همین شکل روی سایر فایلها هم میشه گذاشت.
ممنون محرم جان بابت توضيحاتي که دادي.:11:
:11:نقل قول:
با سلام با توجه به تلاش بچه هاي من يه نمونه آماده كردم كه فقط يه آهنگ براي نمونه است :8:
البته من خيلي از قفل هايي كه ميشه با اين تركيب كرد رو به دليل بي نيازي به رايت نذاشتم !!!
مثل ترك 0 , متصل كردن فايل , ترك مجازي و ...
فايل به صورت يك ايميج ساده iso. هست :20:
خوب حالا اون فايل آهنگ رو خارج كنيد و اگه خارج شد مشكل اين نمونه را ذكر كنيد
با تشكر
لينك دانلود
[PHP]http://king-spy1.persiangig.com/ax_rod/Ron%21nCDlock2.iso[/PHP]
این چیزا چه ربطی به جلوگیری از کپی فایل توی هارد داره؟ مثلا ترک صفر چطوری می خواد جلوی کپی فایل توی هارد رو بگیره؟نقل قول:
فایل Extract شده :
به دليل حفظ نظم تاپيك بخش اعتراض به ديگر كاربران حذف شد(هخامنش)کد:http://invisible32.persiangig.com/audio/Mariah%20Carey%20-%20Touch%20my%20body.mp3
[/QUOTE]نقل قول:
خوب حالا اون فايل آهنگ رو خارج كنيد و اگه خارج شد مشكل اين نمونه را ذكر كنيد
با تشكر
لينك دانلود
[PHP]http://king-spy1.persiangig.com/ax_rod/Ron%21nCDlock2.iso[/PHP]
دوست جديد من سلام وبا عرض خوش آمدگوئي!
البته استخراج فايل شما به نظرم در عرض كمتر از نيم ثانيه امكان پذير است !!
كافيست شما برنامه هاي فشرده سازي را بروي سيستم خود نصب داشته باشيد
به عنوان نمونه winrar 3.71 اكنون كافيست بدون لود كردن ايميج به داخل درايو مجازي بروي ايميج شما كه با پسوند iso ذخيره شده كليك سمت راست كنيد سپس از گزينه هاي موجود گزينه پاياني يعني extract to را بر گزينيد اكنون مي بينيد كه فايل با نام Mariah Carey - Touch my body.mp3 وبا حجم 812 كيلوبايت مثل ماست استخراج شده !!!
البته به تصور من براي كار اول براي شما قابل قبول است منتهي سعي كنيد كه تلاش خود را بر امنيت فيلم هاي آموزشي يا متون كه در اين گونه سي دي ها كاربرد دارند متمركز كنيد تا با بحث تاپيك منطبق باشد
با تشكر از شما وبا اميد به ديدن كار هاي حرفه اي تر وبهتر از سوي شما
محرم اسرار2= mahramasrar2
اگه روی سی دی رایت هم شده بود بازم اینجوری می کشیدی بیرون... شما مثله اینکه قضیه رو نگرفتی... ایشون وقتی به صورت ISO فایل میدن یعنی این که شما لاقل بزار روی درایو مجازی بعد سعی کن بکشی بیرون... از شما در تعجبم..:13:نقل قول:
دوست جديد من سلام وبا عرض خوش آمدگوئي!
البته استخراج فايل شما به نظرم در عرض كمتر از نيم ثانيه امكان پذير است !!
كافيست شما برنامه هاي فشرده سازي را بروي سيستم خود نصب داشته باشيد
به عنوان نمونه winrar 3.71 اكنون كافيست بدون لود كردن ايميج به داخل درايو مجازي بروي ايميج شما كه با پسوند iso ذخيره شده كليك سمت راست كنيد سپس از گزينه هاي موجود گزينه پاياني يعني extract to را بر گزينيد اكنون مي بينيد كه فايل با نام Mariah Carey - Touch my body.mp3 وبا حجم 812 كيلوبايت مثل ماست استخراج شده !!!
البته به تصور من براي كار اول براي شما قابل قبول است منتهي سعي كنيد كه تلاش خود را بر امنيت فيلم هاي آموزشي يا متون كه در اين گونه سي دي ها كاربرد دارند متمركز كنيد تا با بحث تاپيك منطبق باشد
با تشكر از شما وبا اميد به ديدن كار هاي حرفه اي تر وبهتر از سوي شما
دوست خوب وپر تلاشم سلامنقل قول:
به نظرم جواب شما در پرسش شماست!!
فرض كن سي دي بود من براحتي باز هم مي توانستم ايميج ايزوبگيرم وبعد اين بلا رو سرش بيارم!!
اگرچه بسياري از برنامه ها مانند خانواده riper ها اين كار را به آسودگي انجام مي دهند
در صورت عدم دسترسي به اينگونه برنامه ها شايد برنامه نام آشناي jetaudio گزينه مناسبي باشد
اين برنامه به غير از اجراي آهنگ ها مي تواند آنها را با حجم حقيقي بروي هارد ذخيره كند
اگرچه آنچه گفتم به عنوان يك قاعده كلي بود
حال در صورت توجه به استفاده از مولتي مديا بيلدر توسط دوستمان جهت ساخت پروژه وبا توجه به اكستركت شدن فايلها توسط اين برنامه بروي هارد در حين اجرا كار حتي باز هم راحت تر مي شود!!
با تشكر از نظرات شما
سلامنقل قول:
والا دیگه نمی دونم چی بگم...بازم قضیه رو نگرفتی ... شما یک بار بزارش توی درایو مجازی و ببین اصلا فایله چه جوریه؟؟؟ این روش هایی که گفتی میتونی عملی کنی یا نه!!! اونوقت خودت جوابتو می گیری!!!ایشون ذکر کردن که می تونن از روش های بیشتری برای جلوگیری از ایمیج هم اعمال کنن.روش ایشون روش بسیار جالبیه!!! البته برای من. این روش البته در مورد VCD ها هم اعمال میشه ... که روش کپی هم تنها با ISO Buster ممکنه... که در صورتی که روی سی دی باشه خیلی خیلی مشکل میشه و بسیار طول میکشه...
خوشحال میشم دوستمون روششون رو بگن.
صادق جان من قضيه رو گرفتم اميدوارم پس از توضيحات پائين شما هم متوجه بشي چون عدم تفاهم بد درديه !!!
بايد ادعا كنم تا به حال برنامه اي نديدم كه درمقابل Ripping مقاومت كنه !
نظر من رو مي خواهيد؟ بايد بگم سي دي هاي صوتي غير قابل قفل گذاري هستند
حالا چرا؟
1- فرض كنيد شما يك سي دي صوتي حاوي ده آهنگ يا بيشتر را قفل گذاري مي كنيد وبه من مي دهيد من هم براحتي سي دي را در سي دي رام گذاشته در دو دقيقه با Isobuster و ديگر ياران نگاهي به سي دي مي اندازيم !
2-اكنون با متوجه شدن قفل هاي به قول شما مقاوم تر وبدسكتور وديگر اقوام اين خانواده بدون از دست دادن خونسردي برنامه Jetaudio را اجرا مي كنم
3- در برنامه Jetaudio به غير از گزينه Rip كه بيشتر به كار سي دي هاي صوتي معمولي مي خورد يك گزينه ديگر نيز نهاده شده Record از ديدن اين دكمه به ياد چه مي افتيد؟ البته من اطمينان دارم شما آنقدر باهوش هستيد كه تصور نكنيد اين دكمه تنها براي ضبط صداي نازنين شما قرار داده شده !!!
4- اكنون با تنظيم كردن ميكسينگ وbitrate ونوع فرمت صوتي مثلا ام پي تري وانتخاب درگاه هاي ورودي وخرجي صدا از كنترل پنل جامع برنامه جت آيديو حالا راحت سي دي را اجرا و همزمان دكمه Start را مي فشارم !!(فراموش نكنيد در پايان اتمام هر آهنگ STOP را بفشاريد)
همين وبس آهنگ ها با اجرا از روي سي دي بروي هارد ذخيره مي شوند !!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++
تبصره=
مي فرمائيد اگر تعداد آهنگ ها بيشتر بود مثلا 100 آهنگ يا 150 آهنگ چي ؟
خوب در اين صورت سي دي شما يك كولكسيون ارزشمند است بنابراين ارزش اندكي اطلاف وقت را دارد !
اقلام مورد نياز جهت Rip كردن سي دي هاي با تعداد آهنگ هاي بسيار
1- يك برنامه قدرت مند با قابليت Ripping و داراي گزينه Batch
' گرچه برنامه هاي بسياري جهت اين قضيه ساخته وآماده داونلود در اينترنت است اما من شخصا برنامه هاي شركت Realnetworks را كه قابليت ضبط صدا به صورت استريمينگ را دارا هستند وحتي تعدادي به غير از ضبط آماده رايت هم مي باشند را توصيه مي كنم
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++
نكته :فراموش نكنيد گزينه Batch را بفشاريد تا با هر بار اجراي آهنگ بعدي نياز به اجراي عمليات از آغاز نباشيد
اكنون همه چيز آماده است سي دي را اجرا كنيد وبرنامه Ripping خود را هم در انتظار نگذاريد برنامه با توجه به ميزان قابليت ونوع ساخت با اجراي آهنگ ها آهنها را از طريق گذرگاه ورودي ميكروفون يا Aux ضبط مي كند وبا فرمت مورد علاقه شما بروي هارد در پوشه مشخص شده ذخيره مي كند
با پايان يافتن آهنگ برنامه ترك جديدي جهت آهنگ بعدي مي گشايد
اكنون مي توانيد مانيتور را خاموش كنيد وچند ساعت بعد پس از پايان يافتن كار نتيجه را مشاهده كنيد
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
راه چاره:
از نظر من شما بايد موارد زيادي از اطلاعات وعكس ها ومتون متفاوت را در اتوران سي دي خود بگنجانيد تا كاربر بدون آن اطلاعات به تمامي مقصود خود نرسد مثلا مي توانيد عكس خواننده هاي آن آهنگ ها يا متوني كه مي سرايند را در اتوران بياوريد سپس بروي اتوران يك قفل قدرت مند بگذاريد
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
نتيجه نهائي : آهنگ ها ودر كل صوت در صورتي كه توسط حس شنوائي ما قابل فهم باشند پس ديگر قفل خود را از دست داده اند ! و راه هاي زيادي از قبل ميكروفون داخلي يا خارجي و.....براي ضبط آنها وجود دارد پس بنابراين اينجاست كه اتوران به داد شما مي رسد
پس توصيه مرا بشنويد وهمه تخم مرغ هاي خود را در يك سبد نگذاريد !
تايپ وتهيه محرم اسرار2= mahramasrar2
به دليل حفظ نظم تاپيك بخش ابتدايي و نامربوط به تاپيك حذف شد(هخامنش)
سلام دوست عزيزنقل قول:
کار شما رو من اينطور ديدم که امدين و بخش ISO رو در WinHex از بين بردين
و روي MP3 هم حجم مجازي کار کردين 0
ISO رو براي اين خراب کردين چون Extract کردنش با IsoBuster راحت تره ولي Joliet ظاهرا مشکل تره
ولي اگه يه پيغامهاي خطايي که ميده توجه نکنيم و کافيه IgnorAll رو بزنيم و دست آخر هم وقتي ميگه فايل معيوبه ميخاين Delete بشه ؛
ميگيم نه!
فايلم که صادق گذاشته ديگه. من ديگه آپلود نميکنم.
من شخصا منتظر ديدن کارهاي بعديت هستم فقط خداييش کم حجم درست کن.
اينترنت من که ذغالسوزه مال بچه هاي ديگه رو خبر ندارم.
البته اين محرم فکر کنم جزء مستکبرين باشه!
اول ببخشيد كه نتونستم بيام :20:
مثل اينكه شما اصلا متوجه نشديد من چي گفتم !!!
من گفتم كه از گذاشتن قفلهاي ديگر براي اجراي شدن در درايو مجازي خودداري كردم شما ها دارين رو فايل iso. كار مي كنيد آخه چرا !!!؟!؟!؟!
يه درايو مجازي بسازيد فايل رو بزاريد توش بعدش روش كار كنيد .اونطوري كه هر بچه 1 ساله هم بلده :18:
منظورم از ترك 0 هم اين بود كه شما به راحتي نمي تونيد از اين CD ايميج بگيريد تا روي فايل ايميج آن كار كنيد.
يه چيز ديگه !! من گفتم براي نمونه يك آهنگ , شايد اون يك فيلم بود و ديگه jetaudio و ضبط صدا به كار نمي اومد .
يه نمونه ديگه دارم آماده مي كنم كه اگه مورد قبول دوستان عزيز بود آموزشش رو بنويسم .
يا حق
شما یه دونه از همین ها که میگی قفل بذار و آپلود کننقل قول:
هر محدودیتی میذاری هم بذار
فقط کم حجم باشه
منتظر کار شما
خوب نمونه 2 آماده شد
مراحل كار
1 - دانلود كنيد
[html]http://king-spy1.persiangig.com/ax_rod/Ron%21nCDlock3.rar[/html]
2 - فايل را استخراج و cue. را براي رايت انتخاب كنيد . با نرو 7 به بالا راحت رايت ميشه (اگه تونستيد تو درايو مجازي اجرا كنيد :27:اسم برنامه رو ذكر كنيد = منظورم اسم برنامه است كه شما تونستيد ايميج را باهاش به راحتي و با شبيه سازي كامل اجرا كنيد )
حالا هدف :
1 - گرفتن ايميج كلي
2 - استخراج ويدئو
همين !!!
فايل ويدئوئي كه اجرا ميشه توسط mPlay.exe هستش كه در پوشه A قرار داره به نظرم فايل exe توسط نرم افزار كپچر شما ساخته شده كه فايل ويدئوئي رو اجرا مي كنه( Camtasia Studio )
ضمنا جالب بود خوشم اومد داري كم كم فعال ميشي اميد وارم بازهم فعاليت كني وتاپيك رو به جنب وجوش وادار كني
در هر حال فايل با isobuster راحت استخراج ميشه
اين لينك استخراج شده فايله كه آپلود كردم
حجم 16 كيلوبايت (خوب كم حجم ساختي Camtasia Studio جدا از نظر قدرت كپچر وفشرده سازي فايلها خوب كار ميكنه جالبه )
1.avi
اگه امكان داره آموزشش رو هم دريغ نكنکد:http://www.zshare.net/video/12077588d77f9143/
اين تاپيك صرفا براي همين قضيه ايجاد شده
با اميد موفقيت شما وبا تشكر
باز هم تشكر
سلام رونين عزيزنقل قول:
ايده خوبي داري بهت تبريک ميگم
فکر کنم روش بيشتر کار کني نتايج جالبتری هم ميده
وقتي ايميج رو رايت ميکني ديگه هيچ خدايي رو بنده نيست
هرکاري کردم نتونستم ايميجي ازش بگيرم که کار کنه
البته با ايزوبوستر ميشه فايل فيلم رو بيرون آورد ولي افزايش حجم داره
پيشنهاد من به شما اينه که فايلهاي جانبيتو مثلا همون فيلم رو بيشتر محافظت کني يا مثل من که اون pdf رو بطور کامل وابسته به exe کردم بکني
که اگه با ايزوبوستر بيرون آورده شد هم کار نکن
البته ظاهرا شما در اين مورد هم پيشبيني روش پک شدن در Macromedia رو مطرح کردي و يادمه قبلا يکي از دوستان آموزش هم براش روي سايت گذاشته بود.
در نهايت کار شما عالي بود و کلون (v3.3) بدون پروفايل نتونست کپي سالم بگيره و با پروفايل هم امتحان نکردم. و الکل (v1.9) هم نتونست.
يه نکته مهم سازگاري سي دي قفلگذاري شده شما با سي دي درايوهاست . من روي Asus و LG Combo امتحان کردم بدون مشکل بود
دوستاني که رايتش ميکنن نتيجه رو بگن.
ممنون بابت کم حجمي پروژه
موفق باشي