حتما امشب نگاهش میکنم بخدا سرم خیلی شلوغه !!
همین جوری یه نگاه کردم سیستم نوشتنش جالبه کار خودت ؟
Printable View
حتما امشب نگاهش میکنم بخدا سرم خیلی شلوغه !!
همین جوری یه نگاه کردم سیستم نوشتنش جالبه کار خودت ؟
سلام . خسته نباشی حسین جان خبر دارم سرت شلوغه . آره کار خودمه این ک ها رو تست کردم دوربین فقط یه نقطه ثابت رو نشون میده . میخام که مثل دوربین توی بازیه شاهزاده ایرانی .یا خدای جنگ باشه .یا همون سوم شخص.
روی یه پروژه واسه صدا سیما کار میکنم . الانم تو امتحانات هستم . باشه صبر میکنم کارات که کمتر شد ان شاء اله دیگه همکاری کنی. راستی کد گراویتی یا همون جاذبه رو میتونی برام بزاری ؟ اون کد ها توی پست های قبلی کار نمی کنند .
یه چیزه توپ میخام . ردیفش کن بیزحمت . فکر نکنم زیاد وقتت رو بگیره . ممنون
مشکل کد های حسین چیه که وقتی من به برنامه دادم حرکت نمیکنه
پروژه رو آپ میکنم همون کدها های که میگین کار نمیکنه(با گیم استودیو 7.07 ساختم):29::angry:
کد:http://myproj.webng.com/file/cd.zip
کدهای شما رو در اولین فرصت چک میکنم پروژه من هم ایراد نداره شما نمیتونیت راه اندازی کنین به هر حال ....نقل قول:
pro 3d game studio
:13:
نمیدنم چطوریه تو ماله شما کار کرد همون ( با همون کد های قبلی ) راستی زمین من آسمون نداره ها مشکلی نداره ؟
pro 3d game studio
دوست عزیز کد شما از بیخ و بون باید عوض شه من توصیه میکنم شما از کد های آماد استفاده کنی من فردا (پنج شنبه ) نحوه استفادشو بهت میگم اینجوری برات بهتره وقتت هم کمتر تلف میشه تازه به صدا وسیمات هم میرسی
(اگه ملیادر شدی بیا لپ تاپ بخر تا من هم میلیونر بشم یه شوخی پولکی .دی)
ببخشید من تازه کدهای شما رو دیدمنقل قول:
اگه شما قبلا برنامه نویسی کار کرده باشی متوجه میشی
کارش خیلی سادست یعنی مختصات مورد نظر رو به اونی که میخوای پاس بدی
سلام
خسته نباشی
ممنون از توجه شما
ولی این کدها که نوشتم کار میکنند. لزومی نداره از بیخ و بن عوض شن !!!!!
فقط دوربین ثابت هست که اونم دارم درست میکنم. میخام مثل دوربین توی بازی شهر وحشت بشه .resiedent evil
شما میتونی یه کد به من یاد بدید که نمای بین چند تا دوربین رو عوض کنه وقتی که بازیکن player به دوربینی که نسبت به بازیکن نزدیکتره ، نزدیک میشه ؟
می خوام آریه ای از دوربین ها رو مثلا 200 تا . که توی هر روم دو تا دوربین باشه . داشته باشم .
اگه بازی resident evil رو ندیدی تو گوگل سرچ کنی حتما یه چیزای پیدا میکنی.
ممنون/. استی راجه به گراویتی چیزی نگفتی. ؟؟؟؟؟
کد جاذبه چند خط بیشتر نیست . پس چرا اونو ننوشتی ؟؟؟؟
لطفا برام بزارش :31:
سلامت باشینقل قول:
نوشته شده توسط pro 3d game studio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه من از هر بازی که خوشم نمیاد شما ازش مثال میزنی
کدهای شما وقتی جای گزین کردم حتی با کیبرد هم حرکت نمی کرد (A.W.D.S)
اون قضییه دوربین رو باید بیشتر توضیح بدی ولی من امروز یه چیزای برات بسازم
درباره جازبه : خیلی سادست شما فقط باید زمان حرکت یه عامل دیگه اضافه کنی به عنوان جاذبه(ent_move)
آقایون و اساتید محترم . چرا دیر دیر سر میزنید . بعدش هم اصلا یه جواب قانع کننده به سوالات نمی دید؟
آقا این کد گراویتی رو بنویس. لطفا .
من که نمیدونم چی باید بنویسم . آخه اینم شد جواب:
درباره جازبه : خیلی سادست شما فقط باید زمان حرکت یه عامل دیگه اضافه کنی به عنوان جاذبه(ent_move
خوب یه مثالی بزن که چطوریه .
قابل توجه بقیه دوستان . دارم رو کد های دوربین به صورت حرفه ای کار می کنم . ان شا الله درست که شد میزارم همینجا استفاده کنیم.
اگه بد حرف زدم ببخشید اعصابم داغونه.
موفق باشید
خدا نکنه اعصابت داغون بشه :10:نقل قول:
نوشته شده توسط pro 3d game studio [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مگه شما از ent_move استفاده نکردی ؟
فکر کنم باید کار کردن باهاش رو بلد باشی شما زمان حرکت از x و y یا z استفاده میکنی خوب شما اگه فلسفه جاذبه رو بدونی حتما میدونی که نیرویی که باعث کشش به پائین ه خوب شما زمان حرکت یه عامل z اضافه کن تا شیئت رو به پائین بکشه این مقوله خیلی وقت گیره خودم حصوله ساختشو ندارم خودت از این تئوری استفاده کن برای ساختکد:ent_move(vector(x,y,z),nullvector);
به امید موفقیت:10:
امید وارم با جوابم قانع شده باشی .من خیلی برای گیم سازی زحمت کشیدم نتونستم خیلی ازش درآمد کسب کنم خیلی هم دنبال ساخت یه گروه حقیقی بودم چون یه برنامه نویس تنها خیلی دیر به جای میرسه به هرحال من نتونستم گروه هم رو جمع کنم بخاطر همین یه مقداری از این ضمینه فاصله گرفتم ولی تا اونجای که بتونم به بقیه کمک میکنم
دستور colition می خواهم که وقتی به دیوار خورد speed=0 نشه می خواهم لیز بخوره
سلام حسین جان ممنون از راهنماییت. ولی من خودم از دستور مولفه زد استفاده کردم .متاسفانه اصلا به درد نمی خوره.دنبال یه راه بهترم مثل داشتن فیزیک . جاذبه واقعی برای هر شی داخل بازی .
یه زحمت دیگه هم برات دارم.
یه انیمیشن برا پریدن کارکترم بهش دادم . وقتی کلید اسپیس رو میزنم پرش میکنه. مشکلم اینجاست که اگر پشت سر هم اون کلید رو چند بار بزنم ، کارکترم هی میره بالاتر . میخام یه کد بهم بدی که شرط کنه اگر بیشتر از یک بار دکمه اسپیس زده بشه انیمیشن loop بشه نه اینکه هی ارتفاعش از زمین بیشتر بشه.
منظورمو خدا کنه متوجه شده باشی.
بیشتر توضیح بدهنقل قول:
آخه چه جور وقتی به دیوار خورد لیز بخوره منطقت ایراد داره .:41:
نقل قول:
آخ آخ تو هم خوردی به مشکله بقیه ... فیزیک متاسفانه فیزیک یک مقوله سنگینه و باید برای اینکار باید زیاد مطالعه کنی .یه راه بهتر اینکه فیزک رو شبیه سازی کنی .تو ورژن 7.0.7 موتور فیزک نیوتون به این برنامه اضافه شده پروژش هست میتونی از داخالش ببینینقل قول:
دنبال یه راه بهترم مثل داشتن فیزیک . جاذبه واقعی برای هر شی داخل بازی .
کد:C:\Program Files\GStudio7\work\earthball.c
نقل قول:
یه انیمیشن برا پریدن کارکترم بهش دادم . وقتی کلید اسپیس رو میزنم پرش میکنه. مشکلم اینجاست که اگر پشت سر هم اون کلید رو چند بار بزنم ، کارکترم هی میره بالاتر . میخام یه کد بهم بدی که شرط کنه اگر بیشتر از یک بار دکمه اسپیس زده بشه انیمیشن loop بشه نه اینکه هی ارتفاعش از زمین بیشتر بشه.
خوب توضیح دادی گرفتم :31:
خوب شما یه شرط داخل شرطت بزار برای این کار منم روش کار میکنم
دور از جون ما که .... :21:نقل قول:
منظورمو خدا کنه متوجه شده باشی
:11:
سلام .نقل قول:
خوب توضیح دادی گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شما یه شرط داخل شرطت بزار برای این کار منم روش کار میکنم
کارهای زیادی میشه کرد . !
میشه گفت اگه با زمین تماس داشت بپره . !
یا
اگه با هیچ شئی تماس نداشت نتونه بپره .
اینم فکر جالبیه
سلام اره ممکنه من تو دارک بیسیک می تونم همچین چیزی بسازم اما تو 3dgs نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرمز دیواره و آبی دوربینه عکس هم از بالای بازی گرفته شده بعد از برخورد هم تو روت به دیواره ولی با سرعت کم تر داری به سمت جلو حذکت میکنی
حالا کمک کنید
دوست عزیز در اولین فرصتنقل قول:
سلام آفایون بجز حسین کی اینجا برنامه نویسیش خوبه؟
این حسین که اصلا بیکار نیست طفلک وقته سر خاروندن نداره.
یکی پیداشه جواب ملت رو بده . :19:
نبود؟:19:
یکی از بچه ها زحمت اینو بکشه :
برنامه ای بنویسید که :
وقتی یک اینتیتی در یک محدوده خاص قرار میگیرد برنامه قادر به تشخیص این عمل باشد.
مثلا وقتی یه کارکتر جلوی در وایمیسه با زدن یک کلید مثلا O در باز بشه.
باید از دستور Trigger استفاده کرد ولی چطوری؟
اینشو دیگر اساتید ( جز حسین ) بهتر می دانند:31:
حسین سرش شلوغه .:46:
بابا دلم کباب شد !!نقل قول:
سلام
فعلا راه نمایت میکنم وقت کردم برات میسازم
به نمومنه های پیشساخته یه نگاهی بنداز راستی منم یه همچین چیزی ساختم به بلاگم یه نگاه بنداز
ببین اگه به کارت میاد کدشو بهت بدم البته فقط قسمت مربوطه رو
سلام
حسین ممنون از راهنماییت
این وبلاگت کجاست یه آدرسی چیزی بده که برم نگاه کنم
:20:
حسین خان اگه اینو میدونی همین جا جواب بده که منم معتلشم دستت طلا
راستی کسی آموزشی مقاله ای از این بازی سراغ داره؟
چشم .امروز سعی میکنم به کارای عقب موندم برسم
پست تکراری
ببخشید
سلام . پس کی به این کارای عقب مونده میرسی حسین؟
چطوری میتونم کدی بنویسم که اگر کارکتر از دری رد بشه بره مرحله بعدی . ممنون اینو حتما جواب بده
سلام
از این کد استفاده کن تا اگه بازیکنت به یه چیزی خورد بره مرحله بعد
زمان برخورد تابع بالا اجرا میشهکد:var angle[3];
function bounce_event
{
if (EVENT_TYPE == Event_impact)
{
ENT_playSOUND(MY,whamm,50);
vec_TO_ANGLE(my.pan,BOUNCE); // rotate in bounce direction
}
// etc. ...
}
action bounceball
{
...
my.enable_impact = ON; // sensible for impact
my.EVENT = bounce_event;
...
}
این کدها مهم هستن
کد:my.enable_impact = ON; // حساسیت یه برخورد
my.EVENT = تابع ه زمان برخورد
با این تابع اگر در محدود مشخص شده شیئی قرار گیرد تابع مورد نظر اجرا میشودکد:function trigger_event{
if(event_type==EVENT_TRIGGER){
code_txt.string="plaese enter code";
range_code=1;//in range
code_txt.visible=on;
code_txt.pos_y=screen_size.y-20;
}
}
action code_panel{
my.trigger_range = 150;
my.ENABLE_TRIGGER = ON;
my.event = trigger_event;
}
دستت درد نکنه حسین جان . بالاخره یه حالی به این قسمت دادی.
با سلام میشه یک نمونه بازی ساخته شده با این موتو را
معرفی کنید اگر بیشتر باشد بهتر است
یا علی
سلام اینجا رو ببیننقل قول:
کد:http://www.conitec.net/english/gstudio/gallery.php
بعلت تکرار پست ویرایش شد ................................................
سلام دوستان میگم آیا میشه همه چیز رو توی برنامه های سه بعدی ساخت و همه اون هارو توی این برنامه گذاشت و دیگه با ابزارهای ساخت این نرم افزار کاری نداشته باشی؟
آیا تکسچرها و رنگ بندی های اضافه شده به اون باقی میمونه؟
ساخت مدل ها فقط 20 درصد از کار هاهست .بقیه اجراء رو باید با برنامه نویسی فعال یا ازشون استفاده کنی البته یه راه ساده هم هست که از کدهای پیش ساخته استفاده کرد.نقل قول:
تکسچرها و رنگ بندی و کلا همچی رو هم میتونی زما اجرا عوض کنی فقط باید کد براش بنویسی
مشکل من با همون نوشتن کد هاست :d
فکر نکن سخته وقتی زحمت بکشی یاد بگیری راحت میشه
سلام حسین . کد هایی که برات فرستادم رو که یادت هست. لطف کن کاملشون کن. عجله دارم . بزارشون تو اولویت . در مورد باز کردن در بودن . یادته دیگه ؟
دستور trigger
یه تابع بیرونی میخواد که بلد نیستم بنویسم . خودت یجوری دزستش کن .
بازم ممنون .
منتظرم
سلام میخوای من بجات بازی ت رو بسازم :19::19::19::19::19:
من اون کد رو برات ادیت میکنم و به زودی میزارم
عکس هایی که در پست 2 است با 3d game studio ساخته شده ؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من با 3ds max 8 مدل جالبی ساختم و می خواهم آن را در 3d game studio بیاورم چون از مدل هایی که می شود با MED Model Editor ساخت خوشم نمی آید. چگونه می شود ؟
سلام دستت درد نکنه تا حالا هم خیلی کمک کردی ولی من فقط دنبال برنامه نویسی هستم میخوام فعلا کد ها رو جور کنم بعدش اگه خدا خواست یه بازی دزست کنم.