با درود
مشکلی که من با این برنامه دارم اینه که بعضی از بازی ها مثل نید فور اسپید و فیفا 11 رو اجرا نمیکنه
کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه که این مشکل رو برطرف کنم ؟
Printable View
با درود
مشکلی که من با این برنامه دارم اینه که بعضی از بازی ها مثل نید فور اسپید و فیفا 11 رو اجرا نمیکنه
کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه که این مشکل رو برطرف کنم ؟
بچه ها من هنوز نتونستم از شر ورژن 3 اين برنامه خلاص بشم و ورژن جديدش رو نصب كنم !!!
اگه ميشه يه آدرس درست از لينك دانلود سرور و كلاينت و كركش بگذاريد چون مثلا آدرس توي آدرس موجود سرور و كلاينت دان ميشه ولي كرك دان نميشه و يه آموزش نصب هم براش بگذاريد چون بر خلاف گفته ها تون نصب اين ورژن 3 كه من دارم كه خيلي بدبختي داره و با زبان فارسي مشكل داره و و بايد زبان سيستم رو ENG كرد و كركش رو هم بايد انداخت توي STARTUP و فايروال بايد آف بشه و فاير وال آنتي ويروس هم بايد آف باشه و در بعضي موارد با اينترنت هم به مشكل ميخوره و بايد يكسري تغييرات انجام داد و هزار تا بد بختي ديگه
يكي از دوستان براي جلو گيري از آپ شدن برنامه گفته بود بايد از توي فايروال ويندوز بايد برنامه رو بلوك كرد . خواستم بدونم اين روش چطوري انجام ميشه
در خاطمه سكسري اسكين خوب هم كار رو تكميل ميكنه
دم همتون گرم
من حدود 1 ساله دارم از smart استفاده میکنم و خداروشکر مشکلی تا حالا باهاش نداشتم
دقیقا نمیدونم ولی تو server فکر کنم گزینه auto update داره
کلا smart launch با زبان فارسی مشکل داره
توصیه میکنم فقط این نرم افزار رو واسه گیم نت استفاده کنید و اگه کافی نت و گیم نت دارید استفاده نکنید
فقط نمیدونم چرا pes2011 اجرا نمیشه ، فایل setting بازی اجرا میشه و خود بازی از ویندوز اجرا میشه ولی توی smart نه و یه ارور عجیبی میده
یکی دیگه هم این که کسی نمیدونه چجوری تنظیمات موس تو client ها باید گذاشت ؟ خیلی دنبالش گشتم ولی نتونستم
چه اروری میده و دقیق بگید که چی میشهنقل قول:
اسکین و شکل های smart رو از سایت omnicrola.com دانلود کنید
خوشحال میشم کمکی کنم به بچه
برای نیدفور اسپید بازی اجرا میشه ولی جز صفحه سیاه چیزی نمیاد و مجبور میشم سیستم رو یک بار از آیدی کاربر خارج کنمنقل قول:
در مورد فیفا 11 هم فقط یک صفحه سفید میاد و بعد بسته میشه
البته جالبه که من در مورد pes11 مشکلی ندارم و بازی اجرا میشه !
نید فور اسپید از ویندوز اجرا میشه ؟ ، واسه ما که راحت اجرا میشهنقل قول:
فیفا رو هم نصب نکردم
سلام احتمالا مسیر اصلی بازی رو در Work Directory قرار ندایدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هست تو ویندوز 7 مشکلی داشته باشه ؟
با سلامنقل قول:
مشکل من با راهنمایی شما حل شد
سپاسگزارم :11:
سلام دوستان
من میخاوم این برنامه رو گیم نتم امتحان کنم اما چند تا چیز و نمیدونم
من همه کاراش و کردم برنامه نصب شد بعد برنامه Server و باز کردم ip ها رو هم دادم بعد که برنامه admin و باز میکنم نمیشه Connect کردش و این پیغام خطا رو میده : No Connection to the server module اتصالی به سرور واحد نیست !!!! در حالی که من سرور و باز کردم برنامش و و ip هم دادم
میخواستم راهنمایی کنید
در ضمن Firewall و antivirus رو سیستم سرور نصبه -
اینجا جوابم و بدید یا یاهوم alidemeter
سلام همه چیزایی که تو این لینک گذاشتی رو گرفتم زدم کرکم کار نکرد
windows خاصی باید داشته باشم ؟؟
چه ویندوزی بهتره ؟
ویندور سیستم هایی که کلاین روشون نصبه با ویندوز سرور باید یکی باشه ؟
یه توضیحی رو این چند تا سوال من بدید ممنون میشم
با سلام
آقا من با قیمت گزاری smart مشکل دارم یعنی نمی تونم براش قیمتی رو تعیین کنم.
در ضمن وقتی هم که شارژ تموم میشه کلاینتو نمی بنده . اگه میشه راهنماییم کنید.
ممنون
من این کرک نصب کنم خود به خود کرک میشه ؟
با درود
من میخواستم بدونم چگونه میشه نسخه پشتیبان تهیه کرد از این برنامه
منظورم پشتیبان گیری از حساب های کاربری هستش
با سپاس
سلام.ممنونم از سایت خوبتان من مدیریت کافی نت آنتیک هستم.میخواستم بدونم برنامه کامل اسمارت لانچ را همراه با کرک وهمزمان با آنتی ویروس را میتوانم از شما خریداری بکنم.چون من این برنامه را دارم ولی زمانی که آنتی ویروس را نسب میکنم برنامه اسمارت لانچ میپره به این خاطر میخواستم .ممنون
با سلام وخسته نباشید. اگه میشه به من کمک کنید . من تقریبا همه قسمت های اسمارت لانچ رو بلدم فقط یه مشکلی در قسمت price دارم. قسمت وارد کردن پول و ساعت. گیم نت من ساعتی 1000 تومان هستش. اگه میشه با عکس بهم بگین چطوری باید این قسمت رو کامل کنم.
با تشکر
سلام دوستان من تو برنامه smartlunch یه مشکل دارم و مشکلم این هست که وقتی یوزرها رمزشونا فراموش میکنن نمیدونم از کدوم قسمت برای یوزرهاشون رمز جدید وارد کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
اگه میشه فارسی سازشم بزارین من دربدر دنبالشم ولی پیدا نمیکنم
ممنون میشم کمکم کنید
اگه میشه برام میلش کنید
سلام به همه دوستان و اساتید محترم انجمن
من یک هفته ای هست که دارم با اسمارت لانچ 4.1 کار میکنم
با بازی ها که اصلا مشکلی ندارم هم NFS هم PES2011 راحت اجرا میشن
چندتا سوال دارم.
1- میشه اکانت مهمان رو بست؟
2- چطوری میشه تخفیف تعریف کرد؟
با تشکر
سلام دوستان
بازی من تو درایو Dاست موقعی که ادرس بازی را میدهدم به این شکل D:\COUNTER FARSI ارور میدهد ایا روش خواصی برای لیست کردن بازی ها در اسمارت لانچ وجود دراد
ye soal dg man chera man hamye bazi haro adres midam mesle forozen ya wow to clint rahat baz mikonevali counter sourc va call of 4 ejra nemishe eror mide
دوستان خسته نباشيد
من يه گيم نت دارم و خيلي وقته كه از smart lanch 3 استفاده ميكنم و خداييش راضي هستم ولي ميگن ورژن 4.1 اومده و خيلي بهتره اما من توي نصب و شناسوندن سيستم هام به سرور با شماره 3 پدرم در اومده و ميترسم نتونم از شماره 4.1 راحت استفاده كنم و اگه نتونم نصبش كنم يا وسط كار مشكل پيش بياد ضايع هست و مشتري ميپره
براي اسمارت 3 ابتدا سرور رو نصب ميكنم و بعد كرك سرور رو هم توي محل نصب و هم توي START UP كپي ميكنم و بعد كلاينت ها رو و كركشون رو و بعد فايروال رو OFF ميكنم و زبان رو هم بايد حتما روي انگليسي بذارم وبعد سرور كلاينت ها رو ميشناسه
حالا ميترسم ريزه كاري هاي ديگه اي داشته باشه كه با اين ورژن 3 متفاوت باشه و مشكل ايجاد كنه و ميگن خود به خود آپ ميشه و كرك از كار مي افته ( اين ورژن 3 ابتدا ميگه ميخواي آپ كنو و ميگي نه ميگه موردي نداره داداش ) در ضمن من از نت هم استفاده ميكنم كه با 3 نميتونم روي دستگاه هام شير كنم و ميخوام بدونم ميشه اين كار رو كرد يا نه
اگه فكر ميكنيد به مشكل نميخورم لطفا لينك دانلود خودش و كرك سرور و كلاين رو بذاريد و اگه مورد ريزي هم وجود داره گوشزد كنيد
اين SKIN ها هم خيلي خوشگل هستن و روش استفاده شون رو هم اگه بگيد جالب ميشه
پيشاپيش از همتون ممنونم
[/QUOTE]
کسی هست تو ویندوز 7 مشکلی داشته باشه ؟[/QUOTE]
من هر کار کردم نتونستم برنامه ادمین رو به سرور متصل کنم.
چون ای پی که برنامه سرور میگیره یه ای پی مزخرف هست
اگی کسی هست لطفا راهنمایی کنید
عزيزان من تا حالا از gameport استفاده مي كردم براي همين از Smartlaunch هيچي بلد نيستم
الان مشكل من همون اولش بعد از نصب ServerAdministrato است.
وقتي نصب ميشه و اجرا مي كنم توي سربرگ اول كشور و زبان هستش بعدش مي ره براي صفحه اكتيو كردن
تو اين قسمت من بايد كدوم گزينه رو بزنم؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
i am already a customer
يا
i want to try smartlaunch
برنامه رو كه اصل نگرفتيم پس گزينه اول نيست گزينه دوم هم كه ترياله كدوم رو بزنم چي كار كنم يكي كمك كنه منو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عد راه اندازی پیش فرض 100 سیستم چطوری تعداد رو کم کنیم رو سرور
دوستان خسته نباشيد
من يه گيم نت دارم و خيلي وقته كه از smart lanch 3 استفاده ميكنم و خداييش راضي هستم ولي ميگن ورژن 4.1 اومده و خيلي بهتره اما من توي نصب و شناسوندن سيستم هام به سرور با شماره 3 پدرم در اومده و ميترسم نتونم از شماره 4.1 راحت استفاده كنم و اگه نتونم نصبش كنم يا وسط كار مشكل پيش بياد ضايع هست و مشتري ميپره
براي اسمارت 3 ابتدا سرور رو نصب ميكنم و بعد كرك سرور رو هم توي محل نصب و هم توي START UP كپي ميكنم و بعد كلاينت ها رو و كركشون رو و بعد فايروال رو OFF ميكنم و زبان رو هم بايد حتما روي انگليسي بذارم وبعد سرور كلاينت ها رو ميشناسه
حالا ميترسم ريزه كاري هاي ديگه اي داشته باشه كه با اين ورژن 3 متفاوت باشه و مشكل ايجاد كنه و ميگن خود به خود آپ ميشه و كرك از كار مي افته ( اين ورژن 3 ابتدا ميگه ميخواي آپ كنو و ميگي نه ميگه موردي نداره داداش ) در ضمن من از نت هم استفاده ميكنم كه با 3 نميتونم روي دستگاه هام شير كنم و ميخوام بدونم ميشه اين كار رو كرد يا نه
اگه فكر ميكنيد به مشكل نميخورم لطفا لينك دانلود خودش و كرك سرور و كلاين رو بذاريد و اگه مورد ريزي هم وجود داره گوشزد كنيد
اين SKIN ها هم خيلي خوشگل هستن و روش استفاده شون رو هم اگه بگيد جالب ميشه
پيشاپيش از همتون ممنونم
باید کرکش کنی تا دیگه این پنچره نیادنقل قول:
فکر نکنم بشه کمش کردنقل قول:
من هر کار کردم نشد
نصب نسخه 4.1 اش هم تقریبا تو همین مایه هایی که توضیح دادی هستنقل قول:
لینک دانلودش رو هم تو صفحات قبل گذاشتن
یه نگاه کنی میبینی
با سلام
دوستان جدیدترین نسخه ای که الان روی سایت خودش هست
نسخه 4.5 است کسی از دوستان میدونه این نسخه کرک داره
یا نه ، و اگر داره از کجا میشه تهیه کردش.
ممنونم
علی.
با سلام خدمت دوستان عزیز،
من چند وقتی است که از نرم افزار sevennet که یک نرمافزار ایرانی پر از باگ و اشکال هست واسه کافی نت
خودم استفاده میکنم و حالا قصد تعویض این برنامه با برنامه های خارجی بدون باگ و اشکال رو دارم که با نرمافزار
Smartlaunch برخورد کردم ودر مرحله تست و بررسی اون هستم و با چند اشکال در نصب و تنظیمات برخورد
کردم که اگر کسی از دوستان بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم .
اول از همه من از ورژن 4.1 استفاده میکنم ولی اخرین ورژن روی سایت خودش الان 4.5 است یک Patcher برای
اکتیو کردن پیدا کردم که تصویر اون رو در زیر قرار میدم ( اکثر کرکها رو انتی ویروسهای مختلف به عنوان ویروس
و تروجان شناسایی میکردنند غیر این پچ ) عکس پچ رو هم در زیر قرار میدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up4.--------.com/images/a28dz37gqiyvi5e5sdh.jpg
و بعد از اجرا پیغام عملیات فعال سازی با موفقیعت انجام شد نمایش داده میشودولی دو مشکل وجود دارد یکی اینکه
تصویر زیر رو مشاهده کنید.
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]کد:http://up4.--------.com/images/ultzg5vhxlr24t19kmz.jpg
و این تصویر رو
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]کد:http://up4.--------.com/images/ibena6yu00tzgog59oga.jpg
واما مشکل دوم ،
بعد از نصب ServerAdministrato است.
وقتي نصب ميشه و اجرا مي كنم توي سربرگ اول كشور و زبان هستش بعدش مي ره براي صفحه اكتيو كردن
تو اين قسمت من بايد كدوم گزينه رو بزنم؟؟؟؟
i am already a customer
يا
i want to try smartlaunch
با اینکه قبل از اجرای برنامه کرکش رو فعال کردم ولی بازم این صفحه می یاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]کد:http://up3.--------.com/images/8bv3d0v2icsrhgcfjgqr.jpg
واین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up9.--------.com/images/5f01c7hk0iins6jwpc5b.jpg
و یک مشکل دیگه اینه که با دادن ip به Server مشکل دارم وقتی برنامه Smartlaunch 4.1 Administrator رو باز
کردم در صفحه wel come وقتی ip میخواهی بدی ipserver رو قبول نمیکنه اینم عکسهاش
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]کد:http://up4.--------.com/images/8zmp89qgwovvyuz2dwf2.jpg
اما یک مشکل دیگه اینکه موقع نصب قسمت clinet تو سرور ارور میده و نصب نمیشه و من نتفرامورکهای 1.1و2.و3.5و4
و هم نصب رو تمام سیستمهام دارم اینم عکس ارور نصب نشدن کلاینتها ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up4.--------.com/images/bf8dzabrzm0cdcvulh9b.jpg
خوب همش همین 40-50 تا ایراد بود دوستان اگر اطلاعاتی دارند دریغ نکنند.
تنها مشكل من اينه كه وقتي ميخوام ويندوز عوض كنم از پوشه date توي سرور كپي ميگيرم توي يك درايو ديگه و بعد از نصب ويندوز جديد date كپي شده را ميريزم تو پوشه سرور date
اينجوري ازش backup ميگرفتم و مشكلي نداشت اما حالا وقتي اين كارو ميكنم تمام اطلاعات مال چند هفته پيشه رو مياره نميدونم مشكل از كجاست لطفا راهنمايي كنيد
دوستان کسی هست این برنامه را توی ویندوز 7 نصب کرده باشه؟
ممن گیم نت دارم توی اصفهان و نصب کردم بعد از نصب کرک توی ویندوز 7 درایو ها و فولدر ها توی پنجره جدید باز می شند از اینکه سیستم ویروس ندارد کاملا مطمئن هستم یک بار دیگه هم این مشکل را داشتم که حل شد اما حلا هر کاری می کنم مشکلم حل نمیشه همه تاپیک هارو هم خوندم و کارهارا انجام دادم
مشکل از اونحجا شروع شد که ویندوز را دوباره عوض کردم و اسمارت لانچ را با کرک نصب کردم
روی چند تا سیستم دیگه هم تست کردم فایل های کرکش را هم از چند لینک و جای مختلف دانلود کردم
لطفا اگه کسی راهی به نظرش میرسه راهنمایی کنه
سلام
لطفا دوستان من رو راهنمایی کنند ....
چطوری می شه در این نرم افزار قیمت استفاده برای بازیهای آنلاین تعیین کرد و چطوری می شه برای بازی های آفلاین ( شبکه داخل گیم نت ) قیمتی جداگانه گذاشت ؟
ممنون
سلام من اسمارت لانچ 4.1 نصب كردم وقتي ميخوام سيستم ها رو روشن كنم با اسمارت لانچ اين ارور ميده
Could not receive language files list.
System.Net.WebException: The remote name could not be resolved: 'www.smartlaunch.net'
at System.Net.HttpWebRequest.GetRequestStream(Transpo rtContext& context)
at System.Net.HttpWebRequest.GetRequestStream()
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtoc ol.Invoke(String methodName, Object[] parameters)
at Smartlaunch.Release40.v40.GetLanguageFilesList()
at Smartlaunch.Forms.x2f9a685a2e9d84d4.x5b9b81955fc34 715()
لطفا راهنمايي كنيد
با سلامنقل قول:
من هم همچین مشکلی دارم راه حل چیست ؟
نقل قول:
از يكي شنيدم اين مشكل بخاطر مچ نبودن مادر بورد سرور با كلاينت هاست
من خیلی وقت بود از smart launch 4.1 استفاده میکردم از دیروز client خود به خود آپدیت میشه و از کار میفته با فایروال ویندوز هم بلاک کردم ولی به سرور وصل نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنین خیلی ضروریه
ما هم بعد مدتها اومدیم ، دوستان هر سوالی دارن بگن در خدمتیم
2 سالی میشه که این نرم افزار عالی رو دارم استفاده میکنم
سلامنقل قول:
لطفا دوستان من رو راهنمایی کنند ....
چطوری می شه در این نرم افزار قیمت استفاده برای بازیهای آنلاین تعیین کرد و چطوری می شه برای بازی های آفلاین ( شبکه داخل گیم نت ) قیمتی جداگانه گذاشت ؟
ممنون
این ارور مربوط میشه به زبان سرور و کلاینت ها توجه داشته باشید که باید زبان سرور و کلاینت ها دقیقا مثل هم باشه دوستاننقل قول:
شما باید یه سری بری تو سرور اصلی (به آدمین نریدها) بعد قیمت کاستومر از اونجا میتونید قیمت های مختلف برای ایدی های مختلف بزارید برای نوعیت مختلف منظورمه و ساعات مختلف بخاطر این که الان اسمارت لانچ پیشم نیست دقیقا یادم نیست که بهت ادرس بدم شرمندهنقل قول:
کسی هست تو ویندوز 7 مشکلی داشته باشه ؟[/QUOTE]
من هر کار کردم نتونستم برنامه ادمین رو به سرور متصل کنم.
چون ای پی که برنامه سرور میگیره یه ای پی مزخرف هست
اگی کسی هست لطفا راهنمایی کنید[/QUOTE]
سلام دوست عزیز .منم مشکل شما رو دارم. اون آی پی مک هست که میشناسه.هر کاری کردم نشد.فقط با ورژن 4.5.31 درست کار میکنه که اونم براش یه کرک دارم که کار نمی کنه براتون یه جا آپ میکنم شما هم امتحان کنین. اگه تونستین به منم بگین. ادرس ای میلم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من با smart launch 4.1 کار میکنم و تا حدودی همه چیزشا میدونم هر کس سوالی داره بپرسه...
من crack برنامه smart launch 4.5 و میخواستم کسی داره ؟من هر جا گشتم پیداش نکردم ممنون میشم اگه کسی داره کمکم کنه....:11: