I agree with sepid ... ILI can be the better choice ...
specialy , for learning grammer !and also convesation but less that grammer points !
good luck ..
Printable View
I agree with sepid ... ILI can be the better choice ...
specialy , for learning grammer !and also convesation but less that grammer points !
good luck ..
I agree with every one :31:
Ili (kanoon zaban), kish institute, Safir are the bests
But I really believe that if you yourself don't try to learn, Great institutes and great teachers won't help you .
Good luck:10:
Definitelyنقل قول:
by the way, I don't recommend saffir, it is only a popular institute, not successful one.
Cavandish
or
Iran Australia
at Valiasr sq
Just Iran language institute
سلام.من بهمن ماه دارم ميرم سربازي . توي اين 6 ماه باقيمانده تصميم دارم زبانم رو فول كنم ! مي خواستم از دوستان بپرسم بهترين اموزشگاه زبان انگليسي در محدوده غرب تهران (آريا شهر ؛ دهكده) كدومه ؟ و آيا جايي رو مي شناسيد دوره فشرده داشته باشه با بهترين روش ؟
ممنون ؛ منتظر جوابم !
سلام.خیلی ببخشیدا!اخه چی تو کم بود رفتی خدمت!میموندی درستو میخوندی دیگه یا میرفتی سرکار!نمیدونم چرا اکثر جوونا به خدمت انقدر علاقه دارن.حالا اونهایی که رفتن چی بهشون رسید
کیش بد نیست، تو اشرفی اصفهانی، بالاتر از بلوار مرزداران
از كساني كه توي كلاسهاي زبان سفير بودن ميخوام نظرشونو راجع بهش بگن .
همينطور كلاسهايي مثل NBE .
(مقايسه اي در كار نيست پس trash نكنيد)
باسلام.
دوستان بهترین آموزشگاه های زبان تهران رو اگه ممکنه معرفی کنن.دوتا سوال هم داشتم
- آموزشگاه زبان جهاد دانشگاهی شریف (ستارخان) چطوره؟ کسی اونو میشناسه؟
- حوالی شهرک غرب یا سعادت اباد، کدوم اموزشگاه ها (برادران) رو معرفی می کنین؟
"ببخشید تو این بخش از زبان انگلیسی استفاده نکردم"
سلام
بستگی داره که تو کدوم مهارت دوست داری قوی بشی؟ مثلا کیش بیشتر رو speaking کار میکنه و برعکسش کانون گرامرو قوی میکنه.
موفق باشی.
این که میگی فقط برای انگلیش هس؟!!!
فرانسه چطور...؟
راستش فرانسه رو بی اطلاعم. :20:نقل قول:
سلام...من تعریف جهاد دانشگاهی رو خیلی شنیدم ، باید خوب باشه...اما در مورد کانون...والا من چندتا از دوستام میرن اونجا خداییش هم عالی کار میکنن...ولی اینطور که همشون متفق القول ( درست نوشتم؟! ) میگفتن یه جورایی مثل پادگان میمونه!!خلاصه بازهم تحقیق کن...اما اینو بدون که خود فرد تو یادگیری از همه چیز مهمتره...یا علی...
سلام دوستان
من اصفهانی هستم و برای اونایی که آموزشگاهایی در اصفهان میخوان یکی آموزشگاههای گویش و زبان ایران رو معرفی میکنم
که این آموزشگاهها چندین شعبه داره.مثلا گویش بهارستان.سعادت آباد.آپادانا.بزرگمهر.نوربا ان.پروین.ملکشهر.شاهینشهر.و. .......
سلام
موسسه خوب برای آموزش زبان انگلیسی بصورت فشرده تو تهران چی خوبه؟؟
فشرده باشه و لهجه آمریکایی .
لطفا آدرس یا شماره تلفن هم بزارید
برای لهجه بریتیش موسسه خوبی تو تهران هست؟؟
ممنونم
همین انجمن:31::46:
اگر فعال بشید ، باور کنید پیشرفت میکنید.چون خیلی از کاربران تا سطوح بالای زبان پیشرفت کردند و با تبادل نظر در زبان قوی میشی . ضمنا با ایجاد دوستی با کاربران فعال و همکاران انجمن ، آموزشگاههای خوبی که استفاده کرده اند به شما معرفی خواهد شد (خدا رو چی دیدی شاید خودشون مدرس هم باشند)
نقل قول:
البته حرف شما درسته
ولي من براي خودم نميخوام. منم ديگه الان 10 ساله زبان رو گذاشتم كنار
كسي از من پرسيد .
اگر سراغ دارين تو تهران راهنمايي كنيد
به صورت فشرده، اگر مبتدی باشه و بخواد خوب یادبگیره و در کنارش موسسه ای که فشرده کار کنه شاید موسسه کیش بهترین گزینه باشه.
باید کلاسهای 5روز در هفته را شرکت کنند که اگر هیچ وقفه ای هم نندازه، میتونه در عرض 2 سال پیشرفت قابل توجهی داشته باشه...
البته این نوع کلاسهای فشرده برا همه جواب نمیده به انگیزه و همت شخص هم برمیگرده...
بنابراین تضمینی نیست...
موفق باشید
نقل قول:
ممنون
بله انگيزه خيلي مهمه. من هم بهش گفتم انگيزه با هوس فرق داره
پس هنوز هم كيش بهترينه تو فشرده.
ميشه آدرس يا شماره تلفن كيش رو بديد؟؟
سلام
منم دنبال یک سری کلاس های conversation می گردم. نمیخوام به کلاس های ترمیک برم. فقط می خوام توی بحث های آزاد شرکت کنم. اگه جایی رو سراغ دارید لطفا" معرفی کنید
thanks
متاسفانه الان که میگردم سایتش را پیدا نمیکنم...نقل قول:
فکر میکنم این بود که الان غیر فعال هستش:
کد:http://www.kaci.ir/
من تنها محدوده ی شمال غرب تهران را میدونم که موسسه ی پسرانه ی خوبی طرف مرزداران هست، متاسفانه شماره تلفنی ازش ندارم...
و برا خانمها هم موسسه کیش 19 که تو اشرفی اصفهانی، نرسیده به مرزداران هست، یکی هم تو آیت الله کاشانی و یکی هم تو شهرک غرب...تا آنجا هم که میدونم آنی که تو اشرفیه نامدار تره...
البته شعبه ی اصلی کیش هم که چهارراه جهان کودک، خیابان زوبین هستش...
ببخشید که نتونستم بیشتر از این کمکتون کنم...
موفق باشید:11:
سلام:20:نقل قول:
حیف اهل اصفهان نیستید وگرنه سراغ داشتم. جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان کلاس های open discussion میذاره و مال سطح های خیلی بالا هست. میخواستم برم ولی چون اینترچنج میخونم بهم اجازه ندادن:31::31::31:
امیدوارم کلاس مورد نظرتون را زودتر پیدا کنید:46:
نقل قول:
سلام
118 زنگ زدم اينو به من داد
خواهران: 66904868
برادران:66462747
برادران: شعبه امير آباد . خ فرصت بود
خواهران: هم والا به من جواب درست حسابي نداد
برادران گفت كلاسها از ديروز شروع شده .44 تومان براي امتحان تعيين سطح بعد ثبت نام
اگر مرزداران شعبه داشته باشه براي دوستم هم نزديكتره تا امير آباد
از شما هم بخاطر وقتي كه گذاشتيد و راهنمايي كرديد ، سپاسگزارم
نقل قول:
شايد دير جواب داده باشم ولي جهاد شريف مديريت قويي داره.زياد ازش تعريف نمي كنم چون از كتابي استفاده مي كنه كه اسم بنده استTop Notch ولي كلا تو جهاد دانشگاهي ها شريف و علوم پزشكي ايران كلا قوي ترند.جهاد شريف همن طور كه خودت گفتي تو ستارخان نبش پل كوچه خورشيدي پلاك 3 و جهاد علوم پزشكي سر خيابان گاندي جنوبيه
خوب كيش تنها گزينه براي كساييه كه مي خوان لهجه بريتيش رو كار كنند.ولي متاسفانه مديريتش به قدرت كانون نيست.هر چند هر دو يه جورايي دولتيند ولي كانونيا علارغم كله شق بازيهاشون قشنگ كار مي كنند.نقل قول:
من کلا تنها برخوردی که با موسسات آموزش زبان داشتم همین جهاد دانشگاهی بود ... یه بار حدود 6-7 سال پیش بود که رفتم واسه تعیین سطح همین جهاد دانشگاهی ... البته نمی دونم شعبه اصلی بود یا فرعی بود ؛ بهرحال اونی بود که خیابون انقلاب نرسیده به چهارراه کالجه ... جوّ اش خوب بود ...نقل قول:
* سوال : بعد که من رفتم ، همه کسانی که اومده بودند رو نشوندند کنار هم و از همه یه امتحان گرفتند ... یعنی فرقی نمی کرد از نظر سن و مقطع و اینا ... اصولاً روش شون همینه ؟ (البته بعدش یه مصاحبه هم داشتند) ... کنجکاوم ...
کلاسهای زیر هم من تعریفش را شنیدم:
1- آریان پور
2- شکوه
3- ایران - کانادا
4- قطب راوندی
همه این موسسات دارای شعب مختلف در سطح تهران می باشند.
من خودم اونجا نرفتم و همونطور که گفتم از نظر کیفیت تعریفش رو از چند نفر شنیدم...نقل قول:
* سوال : بعد که من رفتم ، همه کسانی که اومده بودند رو نشوندند کنار هم و از همه یه امتحان گرفتند ... یعنی فرقی نمی کرد از نظر سن و مقطع و اینا ... اصولاً روش شون همینه ؟ (البته بعدش یه مصاحبه هم داشتند) ... کنجکاوم ...
اما سابقه ی امتحان ورودی تو سه موسسه ی دیگر رو دارم که همشون به سبکی که شما گفتید انجام شد...
یعنی ابتدا از همه یه امتحان مشترک میگیرن و بعدش مصاحبه میکنن و سطح طرف معلوم میشه...
همم .. خب حالا سوال من همینه که این رویه یه مقدار باعث کاهش دقت نمیشه ؟ ... فرض کن سطح متوسط سوالات x باشه ، حالا اونی که سطحش x+10 باشه و اونی که x+1 باشه همه شون فرضاً دوتا دونه رو غلط می زنن و اینطور به نظر میاد که تفاوت سطحشون اندکه در حالیکه اینطور نیست ... بطور مشابه اونی که x-10 هستش و اونی که x-20 هستش شاید چهارتا دونه رو کلاً درست بزنن و باز همین حالت پیش بیاد ...نقل قول:
شایدم من درست متوجه نمیشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف شما درسته اما معمولا این اختلاف سطحی زیاد که مثال زدید یا تو مصاحبه و یا نهایتا تو یکی دو جلسه ی اول کلاس معلوم میشه و بعد کلاس تقریبا یکدست میشه...نقل قول:
همم .. خب حالا سوال من همینه که این رویه یه مقدار باعث کاهش دقت نمیشه ؟ ... فرض کن سطح متوسط سوالات x باشه ، حالا اونی که سطحش x+10 باشه و اونی که x+1 باشه همه شون فرضاً دوتا دونه رو غلط می زنن و اینطور به نظر میاد که تفاوت سطحشون اندکه در حالیکه اینطور نیست ... بطور مشابه اونی که x-10 هستش و اونی که x-20 هستش شاید چهارتا دونه رو کلاً درست بزنن و باز همین حالت پیش بیاد ...
شایدم من درست متوجه نمیشم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن به هر جهت هر کلاسی قوی و ضعیف داره...و مثلا توی یک کلاس هشت نفره که سطحش x هست ، دو نفر x هستند و سه نفر x+1 و دو نفر x-1 و مثلا یکنفر هم x+2 و علیرغم این اختلافات همشون تقریبا مثل همدیگه هستند...
[quote=barton2500;3726428]باسلام.
دوستان بهترین آموزشگاه های زبان تهران رو اگه ممکنه معرفی کنن
این که یه آموزشگاه خوبه یا نه بستگی به خودت داره که زبان رو برای چی میخوای یاد بگیری. یعنی چه استفاده ای میخوای ازش بکنی. اگر میخوای گرامر و سطح لغت بالایی داشته باشی بهتره کانون رو انتخاب کنی. خصوصا اگه امتحانی مثل کنکور و ... رو پیش رو داری.محیط کانون مثل مدرسه میمونه. فقط معلم حرف میزنه.تو فقط مینویسی میخونی امتحان میدی!
اگر هدفت روان صحبت کردن و برقراری ارتباط با یه فرد خارجیه موسسه سفیر تو این کار استاده! کلاسهای فعال و خوبی داره. در یه جمله: حوصلت از انگلیسی خوندن سر نمیره. کلی اصطلاح و ... هم یاد میگیری.
اگه میخوای بری اونور آب و فرصت زیادینداری و زود باید تافل یا آیلتس بگیری برو ایران کانادا یا آریان پور. اینا برنامه کلاساشون طوریه که به سرعت مطالب رو آموزش میدن و تو رو برای امتحان اصلی آماده میکنن. ولی کلا کلاساشون فشرده تره. مثلا ایران کانادا یه سری کلاس داره که هر روز هفته به جز جمعه هاست!
در مورد موسسه کیش اطلاعات زیادی ندارم ولی به هر حال یه زمانی جزو خوبها بوده!
و دور شکوه و جهاد دانشگاهی و ... رو خط بکش که دیگه اینا عمر مفیدشون تمومه!
در ضمن من زبان تدریس میکنم. اینایی که گفتم همش رو از نزدیک دیدم و تجربه اش رو دارم.
نقل قول:
برای فرانسه فعلا کانون بهترینه. با اینکه کتابش rofflect کتابه سختیه ولی معلمای با سوادی داره. از طرف سفارت مجری برگذاری امتحانای پیشرفته DELFو DALF شده. ( یه چیزی مثل همون تافل و آیلتس توی انگلیسی) ولی کلاسهای فرانسه هم همون جو کلاسای انگلیسی رو داره و خیلی خشک و رسمیه. عین مدرسه!
موسسه قطب راوندی هم برای فرانسه خوبه.
خود سفارت فرانسه هم توی قسمت فرهنگیش کلاس داره ولی زیاد جالب نیست. اولا برنامه ریزی و سازماندهی شده نیست. یعنی یه جورایی همه چیزش رو هواست. ثانیا بدرد کسایی میخوره که فرانسه رو تا حد زیادی بلد باشند و بخوان دوره کنن. ولی تنوع زیادی داره. کلاسای تئاتر و فیلم و شعر و... زیاد دارن.
خب امتحان تعيين سطح استاندارد حدود يك ساعت و نيم طول ميكشه و معمولا 4 بخش Listeninig;reading;general , speaking رو داره.دو تا سوال رو شانسي جواب دادند زياد تاثير گذار نيست چون براي مثال امتحان general به طور استاندارد براي بزرگسالان 120 سوال داره.و تازه وقتي جوابا مي ره تو يه فرمول خاص اونموقع سطح طرف معلوم ميشه.فكر كنم امتحاني كه اونموقع شما دادي زياد شرايط خوبي نداشتهنقل قول:
شكوه ها سه گروهند.دكتر محسن شكوه،مهندس شكوه(كه خواهر زادشه)و مهندس كشاورز.در واقع وقتي با هم مشكل پيدا كردند اينجوري شد.به نظرم بهتره كلي در موردشون حرف نزني.يكي از اونا همين الان فوق العاده كار مي كنه.نقل قول:
من اینجا تو شهرستان یه مدتی کلاس می رفتم. تو موسسه کیش. تو سطح متوسطه (I3) کلاسمون به خاطر کم بودن تعدادمون کنسل شد. دیگه هم اینجا کلاسی توی این سطح یا بالاتر پیدا نکردم. می خوام برای آخر هفته ها بیام تهران و برگردم. از توضیحاتی که دادید به نظرم موسسه سفیر طرز کارش به کیش شبیه تره تا بقیه. منظورم از نظر تأکید روی مکالمه است.نقل قول:
اگر میخوای گرامر و سطح لغت بالایی داشته باشی بهتره کانون رو انتخاب کنی. خصوصا اگه امتحانی مثل کنکور و ... رو پیش رو داری.محیط کانون مثل مدرسه میمونه. فقط معلم حرف میزنه.تو فقط مینویسی میخونی امتحان میدی!
اگر هدفت روان صحبت کردن و برقراری ارتباط با یه فرد خارجیه موسسه سفیر تو این کار استاده! کلاسهای فعال و خوبی داره. در یه جمله: حوصلت از انگلیسی خوندن سر نمیره. کلی اصطلاح و ... هم یاد میگیری.
اگه میخوای بری اونور آب و فرصت زیادینداری و زود باید تافل یا آیلتس بگیری برو ایران کانادا یا آریان پور. اینا برنامه کلاساشون طوریه که به سرعت مطالب رو آموزش میدن و تو رو برای امتحان اصلی آماده میکنن. ولی کلا کلاساشون فشرده تره. مثلا ایران کانادا یه سری کلاس داره که هر روز هفته به جز جمعه هاست!
در مورد موسسه کیش اطلاعات زیادی ندارم ولی به هر حال یه زمانی جزو خوبها بوده!
در ضمن من زبان تدریس میکنم. اینایی که گفتم همش رو از نزدیک دیدم و تجربه اش رو دارم.
اطلاع دارید موسسه سفیر کلاس آخره هفته هم داره یا نه؟
آدرس و تلفن تماسی ازشون دارید؟
مسیر رفت و آمدش هم برام مهمه. اگه نزدیک ایستگاه مترو باشه که حرف نداره!
با این شرایط موسسه خوبی رو سراغ دارید برای من؟
پیشاپیش هم از راهنماییتون ممنونم.
سلام
برای تقویت زبان من موسسه کانون زبان رو پیشنهاد میکنم که روی گرامر تاکید زیادی دارن
اما موسسه کیش روی listening و speaking تاکید دارن
اما خوب برای تقویت گرامر میشه از کتاب های موجود برای تقویت گرامر استفاده کرد
اما چون برای صحبت کردن و گوش دادن باید حتما یک نفر کنارت حضور داشته باشه همون کیش گزینه خوبیست
امیدوارم کمکت کرده باشم
من برای پیدا کردن بهترین کلاس زبان تقریبا پوستم کنده شد.
وقت و انرژی و هزینه زیادی گذاشتم.
واسه همین خیلی دوست دارم از تجربیات سایر دوستان هم استفاده کنم
برام خیلی مهم بود که کلاس مختلط باشه تا ترسم توی صحبت کردن بریزه واسه همین موسسه ایران کانادا رو انتخاب کردم البته تجهیزات آموزشی خوبشون هم بی تاثیر نبود.از شانس خوبم هم توی کلاسی افتادم که معلمش عالی بود.هم لهجه قشنگی داشت و هم اطلاعات و شیوه انتقال مطلبش عالی بود.کلا کلاس جو جالبی داشت طوریکه هر روز روزی 4 ساعت اصلا برامون خسته کننده نبود.
بعد از دو ترم که استادمون رو عوض کردن تازه فهمیدم که داشتن یه معلم خوب مهمترین چیزیه که به پیشرفت زبان آدم کمک میکنه و بقیه مسائل اونقدرا هم مهم نیست.واسه همین با بقیه بچه ها تصمیم گرفتیم از معلممون بخوایم بیرون از موسسه برامون کلاس بزاره.
و خدارو شکر تا الان هم کلاسمون خوب پیش رفته.
بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن و تجربیات مفیدی که تو زمینه یاد گرفتن زبان داشتن که قطعا هم به درد من میخوره و هم اوناییکه مثل من تازه کارن.
سلام
عنوان تاپیک پرسشیه ولی پست شما توضیحی
در مورد معلمک خوب حرف شما را قبول دارم. ولی با یک معلم بودن بیشتر از سه ترم برای دانشجو منفعت نداره که هیچی ضرر هم داره. چون یک معلم بیشتر از آن مدت برا ی دانشجو تکراری میشه منظورم ارائه اطلاعات تکراری هست.
حتما حتما من توصیه می کنم بعد از دو ترم معلم خودتون را عوض کنید. حتی اگه که به نظر بیاد معلم جدید کمتر می دونه. واقعا به نفع خودتونه.
یکی از مواردی که من تو موسسه کانون دیدم اینه که هر ترم معلم کلاس باید عوض بشه. یکی از تنها محسنات کلاساش همینه. به شما هم توصیه می کنم زیاد با یک معلم نمونید
موفق باشید :11:
دوست عزیز فکر کن یه ترم یه استاد داری که از هر نظر عالیه و لهجش در حد گوینده های اخبار انگلیسی کانال 4.نقل قول:
ترم بعد یکی میاد که نابوده.
این اتفاق واسه من افتاد.لهجش انقدر خراب بود که من هم با اطلاعات ناقصم مطمئن بودم داره بعضی کلمات رو اشتباه تلفظ می کنه.
حرفتون رو قبول دارم که عوض شدن استاد باعث افزایش اطلاعات آدم می شه ولی اگه مثل من بد شانس باشین چی؟
من بیشتر از یه ساعت نتونستم کلاسو تحمل کنم.
انصراف دادم و از موسسه اومدم بیرون.
یکی از دخترای کلاس 8 تا استاد عوض کرده تا بلاخره کلاس ما رو پسندید.