سلام. مرسی از راهنماییتون.نقل قول:
به نظرتون ضرر بزرگی کردم که ویستای ارجینالشو از دست دادم؟
با محتویات درایو ریکاوری چی کار کنم؟ بریزمشون دور؟ یا رایت کنم رو دی وی دی نگه دارم؟
خیلی ممنون.
Printable View
سلام. مرسی از راهنماییتون.نقل قول:
به نظرتون ضرر بزرگی کردم که ویستای ارجینالشو از دست دادم؟
با محتویات درایو ریکاوری چی کار کنم؟ بریزمشون دور؟ یا رایت کنم رو دی وی دی نگه دارم؟
خیلی ممنون.
نگه دار ... بدرد میخوره ... بلاخره کم کم بالای 80 دلار پول همین ویندوز اوریجینال نسخه Oem رو دادید
سلام
ببخشید باز هم مزاحم شدم.
نظرت راجع به این چیه؟ چی کار کنم؟:45::23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و خسته نباشید
(به نظرم باید این پست را اینجا میفرستادم)
تمام مراحل نصب ویدوز xp کنار ویستا را متوجه شدم ولی مشکل من اینه که در مرحله سوم – بازگردانی بوت منوی ویستا و انجام عملیات DUAL BOOTING
من برای لب تابم دی وی دی ویستا ندارم که دوبار بوتلودر اون را دروست کنم (کثر لب تابها دی وی دی سیستم عاملی که روش نصب شده را ندارن) چه باید کرد ؟
آیا منظور از دی وی دی ویستا همان دیویدی ریکاوری ویستا هست ؟؟ آیا از این دی وی دی میتوان برای اصلاه بوتلودر ویستا استفاده کرد ؟
در غیر این صورت چه باید کرد ؟
با تشکر
پارتشن های قرمز رنگ رو باید تغییر سیستم FAT بدید مثلا به NTFS تا مشکل برطرف بشه ... عبارت Invalid نباید باشه و یا FAT32 یا NTFS باید بشهنقل قول:
اگر این امکان خاموش بود باید فورمت کنید
نقل قول:
الان DVD ویستا رو مجانی هم بهت میدن .. یکی تهیه کن از بازار منظور هر نوع DVD ویندوز ویستا هست :31:
آقا ایول ترکوندی پسر با این آموزشی که گزاشتی همه درو دکون باز کردن تو بازا پول خلق الله رو می گیرن ناجور
من اونقدر گرفتم که هیچ کدوم از اینا به پام نمیرسه
با سلام من یه لب تاپ hp دارم نمیخوام به پارتیشن recovery دست بزنم میخوام که ویندوز ویستاس originalam بمونه یه dos هم نصب کنم فکری به ذهنتون میرسه اگه ممکنه زودتر چون ماله مشتریه :D
داس رو باید با فرمت C نصب کنی .... بعد میتونی فایلهای پارتیشن C که با یک نرم افزار بک آپ گرفتی overwrite کنی
یه سوال : اگه اصلا هارد رو پارتیشن بندی نکنیم ، یعنی با همون یه دونه درایو خودش کار کنیم ... مشکلی پیش میاد .... یعنی تمام نرم افزارها و بازی ها رو روی همون یه درایو نصب کنیم ....
لپ تاپ کند میشه ؟
درضم ویستا جای Xp رو نمی گیره ؟ میشه از ویستا همون استفاده xp رو برد ؟
الان هم که تمام بازیها ویستا می خوان
دوست من اين Cd كه ساختي روي همه ي مدلا كار ميده؟؟ اگه ميده يه حال اساسي بده و آپلودش كن كه ما آماتورا گند نزنيم تو سيستممون، خيلي لطف ميكني اگر همچين كاري بكني، دمتم گرم!!نقل قول:
سلام جناب REGISTERED USER عزيز :11:نقل قول:
با تشكر از آموزش بسيار مفيد و آموزنده ای كه لطف كرديد :11:
من ميخوام در كنار Vista ، ويندوز XP رو هم نصب كنم منتهی به قسمت تايپ shrink ميرسم اين پيغام برام مياد :
. there is no volum in focus
. Select a volume and try again
به نظرتون من چيكار كنم ؟ :46::11:
-------
ويرايش : با عرض معذرت يه سوال ديگه هم داشتم :
هارد نوت بوكم 250 هست (كه البته 230 نشون ميده ) يعنی 10 تا برای Recovery و 220 برای درايو C
من اگر XP رو بريزم پارتيشن بندی بايد به چه صورتی باشه ؟
70 تا برای ويستا و 70 تا هم برای XP بايد باشه ؟
ميبخشيد كه سوالاتم آماتوری هست :43::11:
-----------
به فرموده ، سوال رو در اين تاپيك آوردم :11:
من لپ تاپمو تازه خریدم و هر ویندوز ویستایی غیر از مال خودشو نصب می کنم یه صفحه آبی (مرگ ویندوز) نشو میده و ری استارت میشه! مشکل چیه؟
نقل قول:
سلام ؛ خوب :
1- این پیغام از این بوجود اومده که شما نمیتونید پارتیشن بوت یا سیستمی را که بصورت default برای شما تعریف شده، تقسیم بندی کنید . فقط میتوانید پارتیشن های معمولی دیتا رو دستکاری کنید ... شما باید اول دیسک خود را به پارتیشن درجه پایین تر توسعه و بعد shrink کنید نه به طور مستقیم ... این راهنما به درست استفاده کردن شما به پارتیشن بندی کمک میکنه :
پیشنهاد میشه از یک نرم افزاری که به شما جازه این کار روی میده استفاده کنید همانند paragon patrition manager و acronis disk manager و ... در محیط بوتکد:http://support.microsoft.com/kb/325590/en-us
2- برای ویستا حداقل 40 گیگابایت و برای XP حداقل 20 گیگابایت پیشنهاد میشه
بهرحال دست خودتون هست اما آنقدر باشد که بتوانید در کنار ویستا 10 گیگابایتی حداقل تا 10 گیگ هم نرم افزار جانبی در همان درایور نصب کنید یا آنقدر فضا باید تا هنگام image و کارهایی که به cache درون پارتیشن سیستم نیاز دارند، فضا در اختیار داشته باشید
موفق باشید :5:
سلام
من یه مشکل بزرگ با لپ تاپم دارم. مارکش HP هست و ویندوز ویستا داره. خیلی بازیها و برنامه ها روش جواب نمیده و منم میخوام XP کنمش.
از همون اول یه درایو اضافه داشتم که D بود و وقتی میرفتم توش میگفت اینجا مال Recovery هست و پاکش نکن. اما حالا که میخوام ویندوزم رو عوض کنم اصلا نمیشد. C ور میخواستم فرمت کنم میگفت نمیشه. ویندوز Xp Sp2 رو میذاشتم برای نصب که خودشم بعد فرمت کنه اصلا میگفت نصب نمیشه. داداشم میگفت شاید برای اینه که اگه کسی لپتاپ رو دزدید نتونه ویندوز عوض کنه.
من نمیدونم چیکار کنم دیگه. بعدش اومدم D رو که recovery هست رو فرمت کردم. نمیدونم مشکل پیدا میکنه یا نه و احتمال دادم که بعدش ویندوز نصب بشه.
حالا تو این هیر و ویر CD رمم قاطی کرده و CD رو نمیخونه.
داداشم میگه که باید پارتیشن بندیش کنیم از اول که ممکنه این قفل رو بشکنه که ویندوز بتونم نصب کنم. از یه دوستم پرسیدم گفت که با برنامه هایی که فرمت میکنن فرمت کن.
میشه منو راهنماییم کنید؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: چه داداش باهوشی دارید :31:نقل قول:
داداشم میگفت شاید برای اینه که اگه کسی لپتاپ رو دزدید نتونه ویندوز عوض کنه.
برای نصب XP برید اینجا (باید دانگرید کنید):نقل قول:
داداشم میگه که باید پارتیشن بندیش کنیم از اول که ممکنه این قفل رو بشکنه که ویندوز بتونم نصب کنم. از یه دوستم پرسیدم گفت که با برنامه هایی که فرمت میکنن فرمت کن.
میشه منو راهنماییم کنید؟
و برای پارتیشن بندی برید اینجا :
لطفا تاپیک ها رو هم کامل بخونید و انجام بدید نه اینکه پست خودتون رو اونجا تکرار کنید
اقای ریجستر عزیز واقآ ممنونم از این تاپیک خیلی به من کمک کرد. یه مشکلی برام پیش امده اگه لطف کنی منو راهنمایی کنی ممنونت میشم. من طبق حرفهای شما تونستم هاردمو پارتیشن بندی کنم و xp رو نصب کنم ولی بد به سرم زد یه پارتیشن جدید دیگه درست کنم تا اصلاعات مهمم رو انجا ذخیره کنم با paragnant هم اینکارو کردم ولی وسط کار دستگام ریستارت شد و بالا نیومد و الان هر دو ویندوزم پریده که خوشبختانه هم درایو back up سرجاش هست و هم سی دی recovery دارم ولی با recovery maneger که برشون میگردونم موقع بالا امدن windows میگه startup مشکل داره از اون روشی که برای اصلاح startup بد از نصب xpتوضیح دادید هم زفتم مشکلم حل نشده میشه دوباره کمک کنید الان کلاً دستگاهم تعطیل شده.
لپ تاپتون چیه ؟ باید با ریکاوری درست بشه ... دوباره سعی کنید و گزینه restore C را انتخاب کنید چون اطلاعات باید صفر بشه
لپ تاپتون چیه ؟ باید با ریکاوری درست بشه ... دوباره سعی کنید و گزینه restore C را انتخاب کنید چون اطلاعات باید صفر بشه
مدل 6899ee hp از سری 6700 ممنونم ازت هر کاری فکر کونی باهاش کردم نشد در نهایت cd XP رو گذاشتم و موقع نصب drive C فورمت کردم و سریع دستگاهو خاموش کردم که نصبش نکنه اینجوری کلا startup پاک شد و دوباره CD recovery گذاشتمو نصب کردم ایندفه reset to factory زدم و کلا همه چیزو حتی هاردو که پارتیشن بندی کرده بودم به حالت کارخونه ای در اورد و درست شد ولی حالا دوباره می خوام Xp نصب کنم درایورهایی که سایت Hp برای این مدل و برای Xp گذاشته همرو دانلود کردم ولی درایورهای اصلی صداو گرافیک و مدم و ... نصب نشده درایورهایی که برای مدلهای دیگه HP دادید برای این مدل هم کار میکنه اگه میشه لینکی برای این مدل هم بزار. البته میدونم این یکی سوال جاش اینجا نیست.مذرت و ممنونم.
جالبه می دونید جاش نیست اما ...!نقل قول:
توی بخش درایور مطرح کنید
روي يه نوتبوك من ويندوز xp رو بعد از ويستا (از قبل نصب شده بود) نصب كردم ... بوت منو ويندوز ويستا وجود نداشت و لپ تاپ با اكس پي لود ميشد ...
با يه سي دي بوتيبل ويستا startup recovery رو زدم اين بار برعكس شد... باز بوت منو وجود نداشت ولي اين بار ويستا لود ميشد ...
اين دفعه اومدم با سي دي ويندوز اكس ريكاوري كنسول رو اجرا كردم و fix boot رو زدم ... باز شد مثل اول... فقط ويندوز اكس پي لود شد
قبلاً روي پي سي وقتي كه با سي دي بوتيبل ويستا startup recovery رو ميزدم بوت منو درست ميشد ... هم اكس پي وجود داشت هم ويستا
بتازگی لپ تاپ مدل Pavilion Dv6700 با پردازنده Turion X2 گرفتم .
ویستای ارجینال داره و تصمیم به نصب ویندوز ایکس پی رو گرفتم .
اما مشکل اینجاست که هارد رو شناسایی میکنه ولی زمانیکه قصد فرمت پارتیشن رو دارم برای نصب ارور میده که درایو Corrupt شده در حالیکه از صحت درایو با نرم افزارهای چک کننده درایو مطمئن هستم .
و از طرفی وقتی از قسمت فرمت پرش میکنم در ابتدای نصب همون درصد اول ارور میده که یا درایو خرابه یا سی دی نصب خرابه در حالیکه از صحت سی دی نصب اطمینان دارم ..
از کسی شنیدم که میگفت کلا لپ تاپ های Hp دارای هارد های ویستا ساپورت هستن و بهیچ عنوان اجازه نصب ویندوز Xp رو نمیده .
میخواستم بدونم آیا راهی داره و این گفته چقدر صحت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
vista support؟ این اصطلاح اشتباهی هست ...
خیر چیپست کنترلر هارد ساتا در ویندوز XP قابل شناسایی هست ولی شما باید این درایور ها را درون سی دی ویندوز integrate کنید ... روش آن اینجاست :
در ضمن intel matrix mass storage درایور مورد نیاز شماست ولی می تونید با استفاده از فعال کردن حالت sata native mode درون تنظیمات بایوس ، بدون نیاز به ساخت سی دی جدید ویندوز را نصب کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
مسئله اینجاست که هارد ساتا براحتی شناسایی میشه پارتیشن ها و تمامی درایوها ولی اجازه فرمت تغییر یا نصب رو برای ایکس پی نمیده بهیچ عنوان .
بعدشم پردازنده این مدل Turion X2 از AMD هست ونیازی به داریور کنترلر هارد نداره چون داره هارد رو شناسایی میکنه
این مورد شناسایی هارد بیشتر برای C2Dou و بردهای با کنترلر ICH7 به بالا وجود داره ولی برای AMD این مشکل وجود نداره
من حتی با SP3 هم تست کردم و نشد اگه اشتباه نکنم توی سرویس پک 3 باید این ایرادها برطرف شده باشه
پس ایراد از درایور کنترلر نباید باشه .
ممنون
یک سی دی دیگر هم تست کردید ؟ اگر میخواهید فرمت کنید و ایناستالر ویندوز نمی ذاره از یک نرم افزار مثل paragon hdd manager در بوت استفاده کنیدنقل قول:
مسئله اینجاست که هارد ساتا براحتی شناسایی میشه پارتیشن ها و تمامی درایوها ولی اجازه فرمت تغییر یا نصب رو برای ایکس پی نمیده بهیچ عنوان .
بله این حرف درستی بود دقت نکردم که AMD هستنقل قول:
بعدشم پردازنده این مدل Turion X2 از AMD هست ونیازی به داریور کنترلر هارد نداره چون داره هارد رو شناسایی میکنه
سلام
اولش که سیستم رو برای من آوردش فقط یه پارتیشن به حجم 230 گیگ و یه ریکاوری به حجم 10 گیگ داشت
گفتش میخوام اکس پی نصب کنم من هم با استفاده از نرم افزارهای Acronis Disk Director Suite 10 و همچنین Paragon Disk Manage 9 که سازگار با ویستا هستن از اونجا یه پارتیشن با حجم 25 گیگ از اون پارتیشن اولی جدا کردم برای نصب اکس پی .
بله با سی دی های دیگه ویندوز اکس پی از سرویس پک 1 گرفته تا سرویس پک 3 اصلی اینکارو کردم .
وقتی موضوع را با مشتری در میون گذاشتم گفتش که جای دیگه هم بردم و اونا هم نتونستن نصب کنن و گفتن ارور دیسک کارپت میده
در صورتیکه با تمامی نرم افزارهای چک کننده دیسک تست کردم هارد سالم سالمه و هیچ مشکلی نداره ولی یه موضوعی که من ازش سر در نیاوردم اینه که
گوشه بالا ال سی دی نوشته HP Pavilion DV6000 ولی با F1 که از سیستمش اینفو میگیرم توی بایوس میزنه
HP Pavilion DV6700 و جالبه که توی بایوس هیچ تنظیماتی رو باز نگذاشته فقط 2 تا گزینه برای تست هارد و تسیت رم گذاشته که با اونا هم که تست کردم میگه هارد و رم هر دو در صحت و سلامت بسر میبرن .
خیلی عجیبه سرچی که توی نت زدم توی یکی از این فروم های خودمون اگه اشتباه نکنم CentralClubs بود
یکی گفته بود برخی مدل های اچ پی بصورت فیزیکی روی هارد کاری انجام دادن که نشه روش اکس پی نصب کرد
حالا تعبیر ایشون این بود که میگفت هاردش ویستا هارد هست که منم این گفته رو خیلی قبول ندارم
خلاصه موندیم که با این لپ تاپه چیکار کنیــم ؟؟؟؟؟؟؟
از دوستان اگه کسی با این مورد برخورد کرده ممنون میشم اطلاعاتش رو در اختیار ما قرار بده ؟
تشکـــــــــــــــــر
سلام
با این که زیاد توی لپ تاپ ها تخصص ندارم ولی در مورد هارد فکر میکنم وقتی با نرم افزار هارد را تکه کرده اید هارد دچار ایراد شده است برای این منظور سعی کنید با یک نوع از ویندوز و یا لینوکس های پرتابل سیستم را بوت کنید و ببینید که آیا این مشکل در این نوع از نرم افزار هم بروز میکنه یا نه ، در صورتی که مشکلی نبود و این نوع نرم افزار ها ( مخصوصا نسخه های لینوکس ) هارد شما را شناخت ، میتونید درایو را یک بار فرمت کنید ( درون ویندوز و یا لینوکس همراه ) تا فرمت از نوع پایه انجام بگیره و احتمالا مشکل حل بشه .
در مورد دیگه امکان داره بوت سکتور به صورتی باشه که ویندوز ایکس پی نمیتونه روی اون بنویسه ، مثلا حفاظت شده باشه و . . . در این صورت شما باید کل هارد را بعد از گرفتن بک اپ Fdisk کنید و بعد به صورت عادی با یک هارد خام هر دو تا ویندوز را نصب کنید ، در این صورت البته دیگه نسخه اصلی ویستا را ندارید که البته به نظر من زیاد هم کاربردی نیست !!!
امیدوارم مطالبم به درد بخوره .
خیر
منم فکر کردم که شاید از این موضوع باشه که بئ پارتیشن بندی شده ولی وقتی مشتری به حرف اومد و گفت که با همون یه پارتیشن هم نتونسته نصب کنه و همین ایراد رو داده من مطمئن شدم که مشکلی از بایت پارتیشن بندی وجود نداره و با 2 الی 3 تا از نرم افزارهای گردن کلفت پارتیشن بندی از جمله Acronis Disk Director 10 و Paragon Disk manangement 9 و همینطور با فرمت از درون خود ویستا مطمئن هستم که نحوه پارتیشن بندی و هارد هیچ مشکلی نداره و ویستا براحتی و به کرات توسط خود مشتری بروی همین هارد نصب شده و بعد از اعمال تغییر در خود پارتیشن نیز من خودم یبار دیگه ویستا رو نصب کردم بدون هیچ مشکلی
خیلی عجیبه درسته ؟!
منم جوابی براش پیدا نکـردم
سلام به همگی من می خواستم این روش رو روی pc خودم امتحان کنم
ولی چند تا گزینه بود که متوجه نشدم یعنی اصلا پیدا نمیکنم مثلا راجع به MBR اگه میشه توضیح مختصری بدین
اگه میشه راهنمایی کنین
خیلی خیلی ممنون میشم
به مرحله یکی مانده به آخر رسیدیم. شما برای راه اندازی ویندوز ویستا از XP bootloader نمیتوانید استفاده کنید. پس شما Vista bootloader را در MBR پارتیشن C جایگزین میکنید و تنظیمات مربوط را برای راه اندازی دوباره XP در این سیستم جدید را انجام می دهید.
MBR یا مستر بوت رکورد رو میتونید اینجا اطلاعات درباره اش بگیرید :
فقط مختصر : برای بوت ویندوز و کلا سیستم عامل اولین جایی هست که توسط بایوس چک می شودکد:http://windows.p30world.com/archives/000749.php
سلام دوست عزیز،من با روشهايی که در سايت بود تمام مراحل را رفتم و ويندوز ايکس پی را براحتی و بطور کامل روی لپتاپ نصب کردم، اما حالا که دی وی دی ويستا را ميگذارم اصلا هارد را نمیشناسد و ارر می دهد ریست می کند، البته دستگاه من سری Cs سونی است که از مس استوريج برای درايور هارد استفاده می کند و همين مشکل را در نصب ايکس پی داشتم که با اضافه کردن درايور مورد نظر به سی دی ايکس پی را راحت نصب کردم... حالا که ميخواهم بوت ویستا را ريپير کنم اين دی وی دی ويستای من هارد را نمی شناسد!!!! چطور می تونم به اين دی وی دی ويستا هم درايور اينتل را اضافه کنم؟؟؟
يه سوال در اين مورد
جديدا بيشتر لپ تاپ ها مخصوصا سوني هيچ سي دي يا دي وي دي روش نيست
و بايد داخل ويندوز Vaio recovery را بزنيم تا شروع كنه به ساختن 2 يا 3 تا دي وي دي ، و يا 11 تا سي دي
و مشكل اينجاس كه موقع ريكاروي اصلا منو هاي بوت ويستا ظاهر نميشن و نرم افزار ريكاوري شروع ميكنه به
برگرداندن Image از روي سي دي ها به روي هارد
در چنين مواردي چكار بايد كرد ؟؟
کاری نمیشه کرد ... کلا برنامه recovery های سونی و ایسر و اچ پی اینطوری هستند و مستقیما image ها را بازگردانی می کنند و کاری به بوت منو و تنظیمات آن ندارند چون به صورت یک برنامه Clone copy طراحی شدند نه ادیتورنقل قول:
يه سوال در اين مورد
جديدا بيشتر لپ تاپ ها مخصوصا سوني هيچ سي دي يا دي وي دي روش نيست
و بايد داخل ويندوز Vaio recovery را بزنيم تا شروع كنه به ساختن 2 يا 3 تا دي وي دي ، و يا 11 تا سي دي
و مشكل اينجاس كه موقع ريكاروي اصلا منو هاي بوت ويستا ظاهر نميشن و نرم افزار ريكاوري شروع ميكنه به
برگرداندن Image از روي سي دي ها به روي هارد
در چنين مواردي چكار بايد كرد ؟؟
مشکل حل شد، دوستان اگر کسی خواست ويندوز ايکس پی روی لپتاپهای جديد سونی نصب کنه برای درست کردن مجدد بوت ويستا بعد از نصب ايکس پی از دی وی دی ويستای سرويس پک1 حتما بايد استفاده کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!
من مشکلم حل شد و تمام درايورها را برای لپتاپ سونی CS پيدا و با موفقيت نصب کردم، فقط درايور بلوتوث را هر کاری میکنم نصب نمی شود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته برنامه سونی یوتوليتی ار هم که برای راه اندازی کليدهای خود سونی مثل مديا است را برای CS پيدا نکردم!!!
اگر کسی ميتونه کمک کنه ممنون ميشم....
سلام .
از دوستانی که 1530 دارن ، کسی رو لپتاپش ویندوز XP نصب کرده ؟؟؟
من هر کاری میکنم نمیتونم XP نصب کنم . یه ارور میده که من ازش سر در نیاوردم .
عکسشو این پایین گزاشتم ، لطفا کمکم کنین .
نقل قول:
ای وای ... ای وای :13: ... یکم سرچ کنید قبل پست دادن :2:
سلام دوستان.ببخشید من میخوام اکس پی کنار ویستام روی لب تاپم نصب کنم
من دیروز ویندوز ویستا رو کامل دوباره نصب و پارتیشن بندی جدید کردهام و الان به جز درایو c دو تا درایو دیگه هم ایجاد کرده ام.فضای درایو c تقریبا 60 گیگ گذاشته ام چند تا سوال دارم واسه نصب اکس پی:
1-اکس پی رو تو d باید نصب کنم؟منظورم اینه که با وجود فضای خالی مناسب سی دیگه نباید که اکس پی رو هم اونجا نصب کنم که.درست میگم؟پس موقع نصب درایو مثلا d رو اگه واسه نصب انتخاب کنم خوبه؟
2-با توجه به اینکه مقالهی صفحه اول خیلی کلی هست و واسه کسایی هست که ویستاشون مشکل پارتیشن بندی داره و 1 درایو بیشتر نداره.اون مقاله به کارم میاد؟از کدوم مرحله ی اموزش پست 1 رو باید لحاظ کنم؟فکر کنم از مرحله ی 2 به کارم میاد درسته؟این مرحله رو میگم:مرحله دوم – نصب ویندوز XP و تنظیمات مورد نیاز
تا اخر مقاله رو باید انجام بدم؟منظورم دریافت easybcd هست
سلام بعد زدن پست بالام متوجه این پست شما هم شدم.اقا یعنی من که ام1530 دارم.مقاله این تاپیک رو نباید انجام بدم و برم تو اون تاپیک لینک بالایی که دادین؟یعنی اینقدر روشهای نصب اکس پی روی ویستا با هم فرق داره؟:18:نقل قول: