----حل شد----
----حل شد----
----حل شد----
سلام
آقا خیلی ممنون یه خرده پیش رفتم و تا این مرحله و حتی بعدش هم رفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی آخر کار که ایمج رو رایت کردم و تو لپتاپ گذاشتم دوباره تا اون مرحله رفت ولی باز دوباره اون ارور رو داد حالا چند سوال اساسی دارم:
1- آیا می شه تا این مرحله که تو عکس بالا هست من درایور رو انتخاب نکنم بعد از اینکه ویندوز روی لپتاپ نصب شد برم درایورها رو نصب کنم؟؟؟
2- من 64 بیت رو انتخاب کردم و نشد یعنی 32 بیت هست؟؟؟و اینکه باید تمام درایورها رو حتما انتخاب کنم؟؟؟و اینکه تمام درایورها رو نمی شناسه یعنی توی اینزرت نمیاد باید چه کار کرد؟؟؟
با تشکر
بای
اگر ارور داده کار از خودت ایراد داره ... من اولین بار خودم چندین بار تست کردم تا بلاخره تونستم اجرا کنم ... باید زحمت هم بکشی مفت مفت نمیشه ... درایور ها رو که بهت دادم دیگه چی میخوای؟نقل قول:
ولی آخر کار که ایمج رو رایت کردم و تو لپتاپ گذاشتم دوباره تا اون مرحله رفت ولی باز دوباره اون ارور رو داد حالا چند سوال اساسی دارم:
1- آیا می شه تا این مرحله که تو عکس بالا هست من درایور رو انتخاب نکنم بعد از اینکه ویندوز روی لپتاپ نصب شد برم درایورها رو نصب کنم؟؟؟
2- من 64 بیت رو انتخاب کردم و نشد یعنی 32 بیت هست؟؟؟و اینکه باید تمام درایورها رو حتما انتخاب کنم؟؟؟و اینکه تمام درایورها رو نمی شناسه یعنی توی اینزرت نمیاد باید چه کار کرد؟؟؟
با تشکر
بای
1- خیر ... گفتم حتما باید درایورها توی این مرحله integrate بشوند به CD XP ...
2- احتمالا ویندوزت 32 بیت هست و درایورها هم که گذاشتم 32 بیتی هستند برای 64 بیت کار نمی دهند... اگر نمیدونی کدوم درایور هست همه آنها رو انتخاب کن و اگر 64 بیتی میخوای زحمت سرچ با خودت و دکتر گوگل
در مرحله صفرم
لب تاب من vaio fz250 . می خوام با روشی که گفتین روش xp نصب کنم .یک سوال داشتم اونم اینه که اگه یه موقع xp روش نصب نشد مشکلی از نظر recovery خود ویستا که نداره.یعنی نهایتا همین ویستا رو که دارم. و سوال دومم این بود بعد از نصب xp درایورهاشو از کجا گیر بیارم.
یه چیز دیگه داشت یادم می رفت من از مدل هاردش سر در نمی یارم می خواستم اگه لطف کنید اون درایورایی رو که برای دانگرد کردن ویندوز لازم است برام بذارید.(xp 32) من شدیدا به xp برای نصب نرم افزارهایی که ویستا ساپورتشون نمیکنه نیاز دارم.
با تشکر
سلام
یه سی دی دیگه خراب شد
ببینم می شه تو عکس زیر
درایور رو انتخاب نکنم؟؟؟؟راستی ویستا روی این لپتاپ بدون این دردسرها نصب می شه؟؟؟چه کار کنم این همه بساط نخوام داشته باشه و همین جوری یه چیزی نصب بشه روش؟؟؟
با تشکر
بای
سلام من سی دی را درست کردم و وقتی برای نصب میزنم یه ارر ابی میده
وقتی که مینویسه Windows setup is starting...
یه ارر ابی میده میگه برو سایت update-software.com
و اپدیت کن
نیمدونم
شاید مال اینه که ویستا روش نصبه
فکر کردم که مشکل از cd هست که ساختم
رفتم یه سی دی MRT گرفتم ولی اونم همین ارر را میداد
کسی نمیدونه چشه؟
اگر سی دی تونست هارد رو بشناسه که هیچ به این بخش مربوط نیست و مشکلت یا ناسازگاری قطعات با ویندوزته و یا مشکل از خود ویندوزی هست که نصب کردینقل قول:
فکر کردم که مشکل از cd هست که ساختم
و اگر نتونست هارد رو بشناسه و ارور hdd not found دوباره اومد به این قسمت مربوطه
مشكل NTLDR
سلام منم مشکل Bootloader Path: \NTLDR vرو دارم خودش boot pach را زده NTLDR در صورتی که باید windows باشه برا ی همین کار نمی ده و هیچ جوریم نتونستم تغییرش بددم . درایو هام همه NTFS هستن لطفاً راهنمایی کنید
اگه از بچه ها كسي چنين مشكلي رو حل كرده لطفاً راهنمايي كنيد.
اگر توی سایت توشیبا نیست و جاهای دیگه هم پیدا نکردی باید برای مدل های مشابهش دانلود کنی یا بری سایت قطعات سازنده این لپ تاپ و درایورهای جامع شون رو دانلود کنی
نه کلا ارر میده میگه برید و bios را upgrade کنید من نمیدونم چیکارش کنماصلا کسی سی دی ویندوز نداره برا ما بفرسته :Dمن بچه اصفهان هستمممنون میشمنقل قول:
بوت نشدن XP بعد از ریکاور کردن ویستا
مشكل NTLDR
تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه
نمیدونم این error چیه
اگه کسی راه حلش بلده به من بگه
-=---------------------------------------------=-
با سلام دوست عزیز به مقاله دیگری از REGISTERED USER مراجعه شود مشکل شما حل خواهد شدنقل قول:
ضمنا بنده این دو نرم افزار را هم دوباره آپلود کردم میتوانید از لینکهای زیر دانلود کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219532
EasyBCD_1.7.2
[HTML]http://www.savefile.com/files/1558778[/HTML]
VistaBootPRO_3.3.0
[HTML]http://www.savefile.com/files/1558780[/HTML]
من از دو برنامه EasyBCD_1.7.2 و VistaBootPRO_3.3.0 استفاده کردم و هر دو بوت xp و vista ظاهر می شه ولی وقتی رو xp اینتر می کنم error مربوط به missing ntldr رو می ده در حالی که ویستا بالا میاد.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
مراحل رو از اول تکرار کن ... در یکی از مراحل احتمالا خطا داشتی چون این روش به صورت دیفالتش 100 در صد موفقیت آمیز بوده
این به نرم افزار مربوط میشه ... این مقاله رو بخون :نقل قول:
مشكل NTLDR
تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه
نمیدونم این error چیه
اگه کسی راه حلش بلده به من بگه
-=---------------------------------------------=-
کد:http://neosmart.net/wiki/display/EBCD/Windows+XP
اقا من همه این کارارا کردم
اما وقتی میخواد اول نصب بیاد که درایو انتخاب کنم این ارر لعنتی میاد
کد:A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
کد:
If this is the first time you've seen this error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:
The BIOS in this system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor or visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for an updated BIOS. If you are unable to obtain an updated BIOS or the latest BIOS supplied by your vendor is not ACPI compliant, you can turn off ACPI mode during text mode setup. To do this, simply press the F7 key when you are prompted to install storage drivers, The system will not notify you that the F7 key was pressed - it will silently disable ACPI and allow u to continue your installation.
Technical installation:
*** STOP: 0x000000A5 (0x00000001, 0x8136C698, 0x00000000, 0x00000000
دیگه دارم سیر میشم از لپ تاپ:19:
:19::19:
برنامه update هم گرفتم
اما ارر میده
وقتی میخواد update کنه
اولین پست رو نگاه کن و ببین چیه ... مشکلتون همینهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219326&page=3
رجيستر عزيز
سيستم من اچ پي 6755 هست و هاردم از نوعich8m
درايورهايي كه معرفي كرده بودي تا Ich7 رو بيشتر ساپورت نميكنه
دايور واسه سيتم من داري؟
بعدم اينكه تنظيمات Bios براي فعال كردن رو نتونستم در Setup پيدا كنم
لطف ميكني اينم راهنمائي كني
توی همین بخش یک پچ برای HP DV6000 گذاشته بودم که درایور intel matrix storage رو ساپورت میکردنقل قول:
رجيستر عزيز
سيستم من اچ پي 6755 هست و هاردم از نوعich8m
درايورهايي كه معرفي كرده بودي تا Ich7 رو بيشتر ساپورت نميكنه
دايور واسه سيتم من داري؟
بعدم اينكه تنظيمات Bios براي فعال كردن رو نتونستم در Setup پيدا كنم
لطف ميكني اينم راهنمائي كني
یه چند صفحه عقب تر برگردی میبینی .... اواخر صفحه 2
در ضمن اگر نمیخوای برای HP ها دانگرید انجام بدی میتونی native mode رو disable کنی :
آموزش کامل توسط سایت HP :
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00758841&dlc=en&lc=en&cc=us
با سلام
با مشكل بالاخره ، حل شد.
موفق باشيد.
با سلام.
می خواستم بدونم آیا میشه از Xp Sp3 استفاده کرد یا نه؟
فرق نداره .... ویندوز Xp از سال 2002 تا 2008 یه سیستم بوت بیشتر نداشته و نداره ! و کارش هم برای نصب یکی هست ... هیچ فرقی نیست
دوست عزیز سلام . من یه لبتاپ سونی NR160N دارم ! وقتی می خوام ایکس پی رو بریزم ( با همون آموزشات )
بعد از بوت شدن ، یه ارور می ده موقع نصب که : Jraid.sys file is currepted ... و سیستم رستارت می شه ! / چند بار سی دی رو عوض کردم و دوباره رایت کردم ولی !
چیکار باید بکنم ؟
احتمالا مشکل از سی دی ویندوزت بوده یا هنگام کپی کردن توی هارد برنامهnlite مشکل داشته
دوباره باید بسازی پیشنهاد میکنم از یک سی دی ویندوز سالم استفاده کنی
موفق باشی
با دو تا سی دی ویندوز آزمایش کردم ! خود سی دی ویندوزه سالم بود ! وقتی با nlite تبدیل می شد ...
بسیار خوب ، برای حل این مشکل شما از این درایور استفاده کنید :
Intel Matrix Storage Manager ... این درایور استاندارد کانکتورهای raid هست و فکر نکنم مشکلی داشته باشی و همچنین جزو جدیدترین اپدیت های برای نوت بوکهاست
پیشنهاد میشه کلا دوستانی که سونی وایوو دارند از این پک اصلاحی استفاده کنند
Intel Matrix Storage Manager Driver v 6.1.0.1002
Operating System: Windows (all)
File Size: 4.113 MB
Description:
Supports SATA RAID 5/10 on ICH8R/7R, SATA RAID 0/1 on ICH8R/7MDH/7R/6R, AHCI on ICH8R/7MDH/7M/7R/6R/6M, matrix RAID on ICH8R/7MDH/7R/6R.
OS Support:
Windows Server* 2003, Windows Server* 2003 Enterprise x64 Edition, Windows Server* 2003 Standard Edition, Windows Server* 2003 Standard x64 Edition, Windows* XP Media Center Edition, Windows* XP Professional, Windows* XP Professional x64 Edition
What\'s New:
Verify and Repair feature
Automatically checks for data inconsistencies upon reboot after a dirty shutdown for RAID1/RAID5/RAID10 volumes and repairs them (RAID1/RAID5/RAID10 only)
Read the complete release notes here:Before proceeding with your driver installation we suggest you make sure you are installing the latest version available and for the appropriate model/revision and Operating System. We strongly suggest following 'readme' instructions for installing drivers when available. Often restarting your system will be necessary for the new driver to become active and start functioning properly.کد:http://downloadmirror.intel.com/df-support/11309/ENG/release%20notes.html
کد:http://www.techspot.com/drivers/driver/file/download/7931
موفق باشید
سلام من يه لبتاپ گرفتم asus f3 وينوزش ويستا هست ميخوام xp کنم چکار بايد بکنم
عين pc معمولي ويندوز بريزم
براي ريکاوري هم يه Dvd داره به نام recovery dvd asustek computer inc يعني فايل ريکاوريش ساخته شده و اماده تو همين dvd هست؟؟؟؟؟
ببین ، آموزشی که من در پست اول گذاشتم رو می تونی اجرا کنی ولی به شرطی که این ارور HDD not found اول نصب ویندوز XP برای شما بیاد ... عین یک PC هست و تفاوتی نداره فقط ممکنه همین خطای مزاحم بیاد که توضیح دادن چطوری یک سی دی XP حاوی درایورها بسازی
بعد از نصب نیز باید درایورهای ویندوز XP را برای نوت بوکت از خود سایت ASUS بگیری ...
بله اگر بخوای به حالت ویستا اصلی برگردانی و ریکاوری کنی همون DVD کفایت میکنهنقل قول:
براي ريکاوري هم يه Dvd داره به نام recovery dvd asustek computer inc يعني فايل ريکاوريش ساخته شده و اماده تو همين dvd هست؟؟؟؟؟
سلام من با windows sp3 اون درايوي که vista توش بود فرمت کردم و xp رو نصب کردم ntfs ولي ويندوز بالا نمياد با اون dvd حالا چطوري دوباره همون vista رو بريزمنقل قول:
dvd رو گذاشتم و به صورت بوت دوباره ويندوز رو شروع به نصب کرد و يه درايور رو خواست cd درايورش رو گذاشتم شروع به نصب کرد
حالا اون درايورهايي که از سايت asus دانلود کنم همين هست که توي cd هست؟؟؟؟؟؟؟
فعلا ممنون . الان تستش می کنم.
البته من از این لینک دانلود کردم : ( لینک بالایی مشکل داشت )
SOftpedia...
وااااااااااااااااای
بازم ایراد داره !
این بار می گه iastor.sys is curepted ! چه کنم پسرم ...
آن رجیستر عزیز واقعا کمک بزرگی کردی به من ... خیلی خیلی ممنون
توی سایت اینتل این لینک :
ورژن آخر درایورش بود که با توضیحات کاملت ...
خیلی خیلی ممنون .
خواهش میکنم قابلی نداشت
ببین اون سی دی ریکاوری هست نه درایور ... فقط میتونه هارد رو فرمت و ویستا رو دوباره نصب کنهنقل قول:
رو گذاشتم و به صورت بوت دوباره ويندوز رو شروع به نصب کرد و يه درايور رو خواست cd درايورش رو گذاشتم شروع به نصب کرد
حالا اون درايورهايي که از سايت asus دانلود کنم همين هست که توي cd هست؟؟؟؟؟؟؟
بجز اون باقی درایورها رو باید از سایت ایسوز بگیری
سلام ببخشید من سونی FZ15 دارم و میدونم هاردم ساتا هستش ولی از بقیه مشخصاتش که گفتید
1.Intel ICH6/7/8/9 S-ATA AHCI و RAID Controllers
2. Intel ICH5R S-ATA RAID Controllers
خبر ندارم میشه راهنمایی کنید!
همون فایل سونی که صفحه قبل برای دوستان گذاشتم یا اونی که توی تذکر آموزش هست استفاده کنید برای دانگرید مشکلی نداره
سونی ها Imms دارند و مشترکند
اقا 2 تا لینک هست که جفتش خرابه
بعد میشه توضیح بدی این 2 تا لینک کارشون چیه؟
سلامنقل قول:
اونوقت من بايد درايورهاي چيرو دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟