والا پسرخالم میگه که گفتن امتحانی در کار نیست و معدلش باید بالای 16 باشه تا بتونه تغییر رشته بده. درسته؟نقل قول:
Printable View
والا پسرخالم میگه که گفتن امتحانی در کار نیست و معدلش باید بالای 16 باشه تا بتونه تغییر رشته بده. درسته؟نقل قول:
تغییر رشته فقط برای ورودی های فراگیره یا ورودی های کنکوری هم میتونن تغییر رشته بدن؟
میدونم که ورودیهای کنکور هم میتونن اما چطورشو یا بهتر بگم شرایطشو نمیدونم.نقل قول:
اگه می رفتید سایت دانشگاه و آیین نامه ی آموزشی رو می خوندید کاملا متوجه موضوع می شدید
سایت دانشگاه:
لینک دانلود آیین نامه ی آموزشی:کد:www.pnu.ac.ir
اینم بخش تغییر رشته:کد:http://www.pnu.ac.ir/rule-book/amoozeshi/part2.PDF
تغییر رشته
ماده 48 : دانشجو در طول تحصیل در مقطع کاردانی و کارشناسی می تواند، با داشتن شرایط زیر و موافقت شورای
آموزشی مرکز از یک رشته تحصیلی به رشته تحصیلی دیگر در همان گ روه آزمایشی و در همان مرکز تغییر
رشته دهد:
1_دارای شرایط بند های 1 و 2و 3و 4 و تبصره ی 1 ماده ی 37 باشد.
2_ با توجه به حداکثر مدت مجاز تحصیل پس از تطبیق درس های و پذیرفتن واحدهای درسی گذرانده شده طبقنقل قول:
ماده 37 : انتقال دانشجو به مراکز دانشگاه منوط به شرایط زیر است:
1_ دانشجو شرایط ادامه تحصیل در مرکز یا دانشگاه مبدا را داشته باشد.
2_ دانشجو حداقل 24 واحد درسی را در مرکز یا دانشگاه مبدا با موفقیت گذرانده باشد.
3_ میانگین کل دانشجو حداقل 12 باشد.
4_ نمره آزمون ورودی دانشجو از نمره آزمون پایین ترین فرد پذیرفته شده در همان رشته تحصیلی و در همان
سال در مرکز مقصد در سهمیه مربوط کمتر نباشد . با انتقال د انشجو از مراکز دانشگاه به مراکز ردیف بالاتر
جدول ردیف بندی مراکز دانشگاه، مرکز مقصد موافق باشد.
تبصره 1: دانشجویان رشته های تحصیلی علوم با میانگین کل حداقل 15 و دانشجویان رشته های تحصیلی علوم
انسانی با میانگین کل حداقل 16 از داشتن شرط موضوع بند 4 معاف می ب اشند. این معافیت مشروط بر
گذراندن حداقل 12 واحد درسی غیر عمومی است.
مفاد فصل یازدهم، امکان گذراندن واحدهای درسی مورد نیاز در رشته تحصیلی جدید را داشته باشد.
تبصره 1: تغییر رشته دانشجویانی که به دستگاههای اجرایی خاص تعهد دارند، با رعایت کلیه شرایط این ماده و
اعلام موافقت دستگاه اجرایی ذی ربط امکان پذیر است.
تبصره 2: تغییر رشته به رشته های تحصیلی که در ضوابط گزینش آن ها شرایط خاص پیش ب ینی شده، اضافه بر
رعایت کلیه شرایط این ماده موکول به احراز شرایط مربوط نیز می باشد.
تبصره 3: دانشجوی پذیرفته شده از طریق دوره های فراگیر، اضافه بر رعایت کلیه شرایط این ماده به استثنای
3 و 4 ماده 37 ، باید درس های مرتبط با رشته تحصیلی مورد تقاضا در دوره دانشپذیری مربوط را ، بندهای 2
با نمره حداقل 12 در یک نیمسال تحصیلی بگذراند . دانشجوی پذیرفته شده از طریق آزمون سراسری، در
صورتی که متقاضی تغییر رشته حتی اگر همراه با تغییر گروه آزمایشی باشد، نیز می تواند از مزایای این
تبصره استفاده کند. مفاد این تبصره شامل رشته های تحصیلی است که نیمسال دانشپذیری داشته اند یا دارند.
تبصره 4: دانشجو در هر یک از مقاطع تحصیلی، تنها یک بار می تواند تغییر رشته دهد.
ماده 49 : تغییر رشته در مقاطع تحصیلی هم سطح، یا از مقطع بالاتر (کارشناسی) به مقطع پایین تر (کاردانی)، امکان
پذیر است.
ماده 50 : درصورت موافقت با تقاضای تغییر رشته، دانشجو موظف است در اولین فرصت در رشته جدید ثبت نام
کند و پس ازثبت نام، دانشجو حق بازگشت به رشته تحصیلی قبلی را ندارد.
تبصره: اقدام نکردن دانشجو به ثبت نام در رشته تحصیلی جدید در وقت معین به منزله انصراف از تغییر رشته
تلقی می شود.
ماده 51 : تغییر رشته همزمان با انتقال، مشروط به آن است که دانشجو شرایط انتقال و تغییر رشته را با هم داشته
باشد.
دوستان من میخوام به عنوانه رشته یه سومم زبان رو ادامه بدم
میخواستم بدونم در چه حدیه و چه قد وقت میخواد
خلاصه هر چی که لازم میدونید
ممنون میشم:10:
با تشکر:10::11:
کسی نبود؟! اطلاعاتی چیزی؟!
سلام
د.ست عزیز البته یه تاپیک دیگه همین انجمن متفرقه بود درباره اش
در انجمن زبان هم یه تاپیک هست
خوب شما چه اطلاعاتی می خواهید؟
:10:ممنوننقل قول:
شرمنده از اونیکی ها اطلاعی نداشتم:20:
اطلاعات که چی بگم سنگینیه درس هاش در چه حدیه و ...
البته اگر اونیکی تاپیک ها تاپیک هایه کاملی هستند موضوع رو ادامه ندم و به اونجا ها مراجعه کنم:46:
سلام
بستگی داره چه گرایشی را انتخاب کنید.
در مقطع لیسانس چه گرایش هست
دبری
ترجمه
ادبیات
که به ترتیب سختی
ادبیات
دبری
و ترجمه هستند
هر سه گرایش در دو ترم اول(مخصوصا)دذرسهایی یکسان پاس می کنند که بر گفت و شنود و مکالمه،قواعد و فهمیدن متون انگیلیسی تاکید دارندوتقریبا از ترم سه درسها جدا شده و از ترم چهار
درسهای اختصاصی ار گرایش شروع می شه.
که من چون ادبیات خوندم..تخصوصی های ادبیات را می دونم
رمان
نمایشنامه
شعر
فنون و صناعات ادبی
ترجمه متون ادبی
ترجمه ساده
مروری بر تاریخ ادبیات انگیلیس...
به نظر من
اگه نمی خواهید با این رشته کار کنید
بهتر است ادبیات بخونید.درسته که خیلی سخته اما بار دانش انگیلیسیتون شدیدا افزایش پیدا می کنه
اما اگر به دنبال کار هستید
دبیری و بعد هم ترجمه گزینه های خوبی هستند
ممنون قندعسل جان بابته وقتی که گزاشتید و اطلاعاته کاملتون:11:نقل قول:
ببخشید یادم رفت بگم که بیشتر نظرم رویه گرایشه مترجمیه زبان انگلیسی هست:10:
شما که تویه اون گرایش تجربه دارید خیلی سنگین میشه یا نه میشه باهاش حدودی کنار اومد!؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++
در پاسخه یکی دیگه از دوستان هم من
بیشتر کارهام و ... در کامپیوتر - نرم افزار هست
رشته یه دانشگاهیم هم مهندسی معدن - اکتشاف - آزاد هست
اصلا هم درس خون نیستم:31: فقط دوست دارم سرم شلوغ باشه:46:
سلام
می خواستم ببینم برای ثبت نام فراگیر پیام نور باید چی کار کنم؟
ثبت نامش کی هست؟
کتاب باید تهیه کنم؟ (می خوام کامپیوتر شرکت کنم)
آزمون داره؟ چه تاریخی؟
از اینجور سوالات. ممنون میشم کسانی که وارند کمکم کنند
پيام نور كه ثبت نامش حالانيست هروقت اعلام كرد دفترچه شركت درازمون ميگيري ، اونجا توش گفته چه واحدهايي بايد پاس كني حدود 14-17 تاست بعد كتاباشو تهيه ميكني واسه ازمون
نمی دونی حدودن کی هست؟
من الان توی روزنامه خراسان خوندم که اوایل بهمن شروع میشه.
برای رشته کامپیوتر نمی دونین که چی لازمه خونده بشه؟ منظورم همون کتابهاست.
یعنی اول باید انتخاب واحد بشه بعدن آزمون می گیرن؟
آزمونش کی هست؟
سايت پيام نور توگوگل سرچ كن واست مياره ،احتمالا" بايد درمورد هررشته و موارد ازمون توضيح داده باشه
من رشته مديريت درخدمتم ولي كامپيوتر اطلاعاتي ندارم !
اره اول واحدهاي مشخص شده بعد همون واحدهاراامتحان ميدي پاس ميكني به عنوان ترم اول توحساب ميشه
مرسی فدات شم
توی سایتش که چیزی نبود. شاید بعدن بذارن
از بچه هایی که اطلاعات دیگه ای دارن ممنون میشم کمک کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عضو شو سوالتو سرچ کن پیدا میکنی
ممنون از شما
من الان دارم کلاسهای آزاد پیام نور میرم تا بتونم تو امتحاناش قبول بشم.(فکر نکنی مخم فابریکه.چون چند ساله از درس دور بودم دارم میرم کلاس)
احتمالا تو یک دو هفته آینده دفترچه اش میاد.
کامپیوتر 3 رشته داره.
سخت افزار.
It
مربی کامپیوتر.
که مربی کامپیوتر واحدهاش کمتره.
برای ترم اول باید این درسها رو بخونی.
زبان انگلیسی.
اندیشه اسلامی(معارف)
زبان فارسی.
ریاضی.
برنامه نویس پاسکال.
هم کتابهاش بیرون موجوده هم فایلهای پاور پوینت درسهاش تو سایتش هست هم بیرون Cd درسهاش رو میفروشند.
کارشناسی یا کارشناسی ارشد یا دکتری؟؟؟؟نقل قول:
من این تاپیک رو زدم چون در مورد این دانشگاه مبحثی وجود نداشت.لطفا هر سوال و مساله ای در مورد این دانشگاه دارید در اینجا مطرح کنید.
امروز مثلا با خوشحالی رفتم دفترچه کارشناسی بگیرم ولی یه قانون مذخرفی گذاشتن هر کی دیپلم فنی داره باید بره با فوق دیپلم بیاد.ونظری ها هم حتما باید پیش دانشگاهی داشته باشن.
خیلی حالم گرفته شد.
دوستان قبولیش آسون هست یا نه ... من خواهرم می خواد امتحان بده ... یه چند سالی هست درس نخونده... برای رشته روانشناسی
سخت نيست اسونم نيست بستگي داره به خودش ديگه !
معدلش چنده ، چندساله درس نخونده ، خانوم همه روكامل توضيح بدين لطفا" :دي
ستاره چون این بچه پنج شش سالی هست درس نخونده معدلش 17 و خورده ایه ... خانم مشاور شما میگید چیکار کنیم امیدی هست ؟
بله بابا ، جواب ميده ، رشتش چي بوده اينو ذكرنكردينا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا" بفرمائيد دقيقا"چندسالشونه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره جون 28 سالشه و رشته علوم انسانی
خوب رشتش انساني بوده ، پس با روانشناسي كم وبيش درحدچندواحد اشناييت داره ، دركل خارج از شوخي روانشناسي رشته خوندني بيشتر، پس ميتونه ازپسش بربياد ، چون دانشگاه پيام نور اصفهان توطول هفته هم كلاس داره ، پس ميتونه !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفربعدي لطفا" توصف واستيد
یعنی اینجا هیچ کس نمیخواد فراگیر بخونه؟
یه سوال دیگه میشه تو دانشگاه آزاد برای ادامه تحصیل در کاردانی رشته عوض کرد مثلا دیپلم برق دارم برم ادامشو مکانیک بخونم.
من که مشکلی ندارم چون کاردانی دارم ولی فکر نکنم نیازی به مدرک کاردانی باشه.مدرک پیش میخواد(هر چند که رشته های فنی و کار و دانش پیش نمیخواند)
من كارداني فني معماري دارم .
پيش دانشگاهي نداشتم .
رشته ي معماري كه نداره !
مي تونم مثلا It رو از اول شروع كنم اگه قبول شدم ؟
سوالات از چه رشته اي مياد !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال باید بالاخره من چه کنم؟!
من ترمه 6 مهندسی هستم
باید معدله دیپلم بدمن یا پیش دانشگاهی؟!
آقا من برا پیام نو اقدام کرده بودم گفتن باید پیشدانشگاهی رو تا شهریور امسال رد کنم
و مدیر موسسه گفت 700 تومان میگیرم پیش دانشگاهی رو تضمینی قبولت میکنم بعدشم گفت 2 میلیون میگیرم میبرمت ترم دوم پیام نور
حالا گذشته از اون یه پیشنهادی بهم شده در دانشگاه علمی کاربردی در ازایه 2 میلیون پول من رو میبرن دانشگاه علمی کاربری در یکی از رشته های کامپیوتر و مدیریت و کاردانی هستش
ذشته دیپلمم هم کامپیوتر کاردانش هست حالا نمیدونم چیکار کنم به نظره شما دانشگاه علمی کاربردی چطوره؟؟
آقایون پیام نوری :
کی میتونه بره تو سایت پیام نور تهران ؟ برای من فقط باز نمیشه یا برای شما هم همین جوری هست ؟
tehran.pnu.ac.ir
برا من باز میشه
کد:http://www.pnu.ac.ir/
به ما گفتند که باید نمره هامون رو بریم تو همون سایت ببینیم و بعد انتخاب واحد کنیم ، حالا بیچاره دانشجویان نمی توندد برند حداقل نمره هاشون رو تو سایت ببینند !!
خدا به دادمون برسه تا وقتی که بخواهیم مدرک مهندسی رو از این دانشگاه بگیریم !!
آقا من ديپلوم كاردانش دارم .
و رفتم تو كلاسهاي پيام نور واسه دانشگاه ثبت نام كردم .
ولي الان كه دفترچه اومده مدرك پيش دانشگاهي ميخواهد .
حالا چيكار كنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
برایه منم با اون ادرسه اصلی مشکلی ندارهنقل قول:
برو خوبهنقل قول:
قیمتاشون هم خوبه
:13:یه نفر جوابه منم بدهنقل قول:
هه هه هه میگیری ایشاللهنقل قول:
به جایه این حرفا به داده من برس:46:
آقا این نمیه حضوریش چه طوریاس
کلاسا اجباریه؟
قیمتاش چه طوره؟
:20:تو این دفترچه هه که همه یه موارد رو زدهنقل قول:
والا ندانم
من برای یه ترم حدود 120 تومان دادم برای مهندسی کامپیوتر حالا هم هنوز برای انتخاب واحد نتونستم برم !!نقل قول:
آقا این نمیه حضوریش چه طوریاس
کلاسا اجباریه؟
قیمتاش چه طوره؟
پول کلاس رو باید بدی ولی میتونی سر کلاس نری !
آهان!نقل قول:
پوله کلاسا رو هم باید بدیم؟!:41: ای بابا
کلا برایه شما 120 تومن شد؟!
:21:خواهر دل نسوزون اینطوری! به جایه اینکارا شماره تلفن رو در صورته وجود بده که بچه یه مردم بره سره کار و زندگیش!نقل قول:
سلام عزیزم من هم کاردانشی هستم ولی کجای دفتر چه نوشته که شما می گینقل قول:
امسال دیگه ازین خبرا نیست که فنی وکاردانش پیام نور بخونن
یه خورده تو جواب دادن دقت کنید خواهشا