مال منهم 1 بار این طور شد ولی فقط 1بارنقل قول:
Printable View
مال منهم 1 بار این طور شد ولی فقط 1بارنقل قول:
نقل قول:با اینکه علی جان تونست بازی رو تموم کنه ولی روش حل این مشکل رو عنوان می کنم. (به خودش گفته بودم ولی نه در تاپیک)نقل قول:
پیغام خطا - 'error 183 failed to create to create dump' (در Windows Vista 32-bit این مشکل ظاهر میشه)
- برای حل مشکل قبلا از سوی سازنده ها توصیه شده بود که در منوی Graphics از بخش Options, تنظیمات Texture Detail و Effects Fidelity رو در حالت Medium قرار بدید.
- ولی حالا با انتشار پچ ها این مشکل بر طرف شده و میتونین این قسمت از تنظیمات رو در بالاترین حد (Ultra) قرار بدین. برای این منظور لازمه اول پچ ورژن 1.1.0 رو نصب کرده و سپس پچ ورژن 1.1.2 رو نصب کنین.
کد:http://thepiratebay.org/torrent/4734631/Warhammer_40_000_Dawn_of_War_II_v1.1.0_Patch_GTI
کد:http://thepiratebay.org/torrent/4741183/Dawn_of_War_2_v1.1.2_-_February_23th_Update_GTI
یه فیکس هم اومده که فک کنم همین مشکلو برطرف میکنه
150 کیلوبایت
کد:http://gf.wiretarget.com/wh/vty-0229.rar
سلام
من می خوام این بازی رو بخرم می خواستم ببینم خریدنش فایده داره یا نه؟
و همچنین تو مایه ی چه بازیاییه
راستی میشه تو این بازی مثل c&c پایگاهی داشته باشی و unit های مختلف بسازی؟
با تشکر
- بله! سری بازیهای Warhammer 40,000: Dawn of War همیشه جزیی از بهترین بازیهای استراتژی هستند.نقل قول:
میانگین امتیازات این بازی هم از سایتها و مجلات بازی تا به حدود 85 % هست.
- این بازی از بابت محیط شبیه به سری StarCraft کار شده با این تفاوت که در این بازی امکان پایگاه سازی وجود نداره. بنابراین تعداد نیروها هم محدوده و حالت نقش آفرینی هم به بازی اضافه شده... در پست اول توضیحات کافی در مورد بازی هست. ( در عناوین قبلی همین سری امکان ساخت و ساز بود که تا به حال Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade بهترین بازی از این سری حساب میشه.)
سلام..
من یه مشکل تو اجرای بازی دارم...بازی رو که نصب میکنم ارور زیر رو میده:
Unable to execute command dow2 .exe
سلام بچه ها امروز 1 ضد حال اساسی خوردم windows را عوض کردم(vista 64) حالا dawn of war سیو قبلی من را نمیشناسه اگه راهی بلدید کمکم کنید لطفا وگرنه 2 باره بازی را باید از اول برم
آقا من یک مشکل دارم که فکر نمی کنم از سیستمم باشه ( یعنی امکان نداره )
وقتی میرم توی بازی بعد از 10 دقیقه یا 15 دقیقه بازی گیر شدیدی پیدا میکنه !!!
یک چیزی میخوام بدونم موقع ورود به بازی باید چی کار کنیم؟؟؟؟
این Instal برای چیه؟
یک آموزش ورود به بازی رو بدید.
والا شرکت با شرکت فرق میکنه مال من یک File به اسم Dawn of war 2 داره که با همون راحت اجرا میشهنقل قول:
فایلی هم به اسم Instal نداره
سلام
سال نو مبارک
من که بازی رو تموم کردم - بعضی درگیریهاش واقعا" نفس گیر هست بخصوص لول های بالاترش ( کلا" 18 لول داره-70 روز)
فقط یه سوال با اینکه سیستمم بالاست ولی تنظیمات گرافیک رو که رو ultra میزارم برخی تنظیماتش رو اتومات رو high میزاره ( تو ایکس پس ) کسی میدونه قضیه چیه ؟
راستی تو تاپیک درخواست ترینر دادم جواب درستی نگرفتم کل نت رو هم جستجو کردم یه ترینر از cheathappen گیرم اومد که فقط experience کار میکرد ولی خیلی بیخود بود چون خیلی کم بالا میبرد و وقتگیر هم بود .
حالا اگه کسی چیزی پیدا کرد ممنون میشم
مرسی
خوب اخه گزینه ای بالا تر از high براش نذاشتن
برو تو سایت you tube ببین چیزی پیدا میکنی؟؟نقل قول:
البته جدیدا فیلترش کردن
کسی جوابی ندارهنقل قول:
ترو خدا 1 کاری بکنین بدبخت شدم خیلی از بازی رو جلو رفته بودم
هرکی این بازی رو کرده لطفا بنویسه که با چه squad جلو رفته دلیلش رو هم بنویسه؟؟؟
نقل قول:
سلام
سال نو مبارک . مگه تو یوتیوب ترینر پیدا میشه!!!!!!!!!!
راستی مال من که ف.ی.ل.ت.ر نیست!
اره بابا من 1 بازی رو می خواستم که پیدا کردم مال بازی disciplesنقل قول:
فکر کنم شرکت کارت اینترنت من فیلترش کرده
راستی توی game spot هم میتونی دنبالش بگردی
هنوز کسی نمیدونه مشکل من چیه؟؟؟؟؟؟
بابا وسط بازی یکدفعه گیر میکنه دیگه نمی تونی بری!!!!!!!!!!
من نمیدونم امروز صبح 2 مرحله رفتم فکر کردم درست شده بعد یکدفعه دقیقا جای غولش گیر کرد!!!!!!
نمیدونم دیگه چی کار کنم!!!
اصلا هر بازی ای که Xlive داره برای من اینطوریه GTA هم بعد از 3 ساعت بازی اینطوری میشد!!!!!
راستی نگفتین این Install که توی فلدر بازی هست چی کار میکنه؟
بازی بسیار جذاب و خوبیه، ولی مثل سری اولش نمیشه چون دیگه اون حالت بازیهای استراتژی رو نداره که پایگاه و نیرو بسازی! سبکش شده مثل World in conflict ولی خوب به پای اون هم نمیرسه.
نه بابا کجا شده مثل world in conflictنقل قول:
شده 1 چیزی تو مایه های commandos
دوستان terminator armor باید چه کار کرد؟ هر چی مرحله میرم پیدا نمیشه . برای اسلحه های اساسی لازم میشه
Terminator Armor - در بخشهای پایانی بازی (بعد مرحله Angel Gate) بدست میاد که جایگیزن لباس اصلی میشه و شما میتونین از وسایلی که لازمش وجود این لباس هست استفاده کنین ولی ضعف بزرگ این لباس غیر شارژ بودن اونه که من استفاده از اون رو پیشنهاد نمی کنم.نقل قول:
منم همین مشکل رو دارم ولی تو ویستا تا حد قابل قبولی حل میشهنقل قول:
من فقط نسخه 1 کماندوز رو بازی کردم ولی یادم نمیاد که میشد توش نیروهایی که تلف شدن رو جایگزین کرد.نقل قول:
عزیزم من که نگفتم اینجوری
از لحاظ اینکه فقط چند تا commander داری و با اون ها میری جلو گفتم
commandos بازی real time بود ولی این نه
ولی world inconfilict با این خیلی فرق داشت
منم بازی رو گرفتم از سبکش خوشم اومد کلا اینجوری بیشتر حال میده تا اینکه بخوای همش خونه بسازی و سرباز تولید کنی، یجورایی بازی رو به سبک rpg نزدیک کرده اینطوری.
به هر حال هر دوي اين بازي ها يعني wic و dow شديدا به من حال دادند!نقل قول:
ميگم من اين بازي رو خريدم ولي مثل اينكه اينترنتيه!چيكار كنم؟ يه راه حل بديد.
بره من که نیاز به اتصال به اینترنت نداشت، نسخه ای که البته من خودم دانلود کردم حتی نصب هم نمی خواست.
شما اول 1 پروفایل افلاین از توی live بساز بعد وقتی ازت پرسید می خوای به اینترنت وصل شی no رو بزن.
الان دیگه به نظرم بازی داره خسته کننده میشه.
بعد از حدود 40-50 مرحله که بازی کردم الان دیگه تمام مراحل تکراری هستند و نقشه ها دقیقا همون نقشه های مراحل قبل اند فقط غول آخر مرحله فرق داره. تنها هدفی که شما رو برای تموم کردن این مراحل تکراری و خسته کننده تشویق میکنه تجهیزات جدید هست که به بازیکن میده. هر نقشه تا حالا چندین بار تکرار شده!
اوایلش خیلی عالی بود ولی حالا دیگه نمیدونم چی میشه گفت. طوری شده که فقط یک موقعیت رو بیگانه ها هی از شما میگیرن و بعد شما باید از دستشون در بیارید یا به یک موقعیت شما حمله میکنند و شما باید دفاع کنید و این کار برای هر موقعیت یا نقشه 10 بار تکرار میشه!
نمیدونم با این وضع تا کجا میشه ادامه داد.
درسته بازی تکراری میشه.
ولی مرحله اخر جالب بود.
در کل بازی خیلی قشنگی بود.
منم تا آخرش رفتم بازی خوبی بود ولی به نظر من خیلی خوب سازنده ها از پتانسیل این بازی استفاده نکرده بودن.
آره آخراش تکراری می شد بازی ..روند بازی یکی بود همش
من که همون اول صحنه بازی رو دیدم دیگه حالم به هم خورد.
بسی حالم به هم خورد ازش.
بازی خوبی نبود.
من که نپسندیدم.
سلام منون نزنید ولی تو تاپیک کرک وسریال هم این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد. گفتم شاید کسایی که بازی رو دارن بتونن راهنمایی کنن.
کسی میتونه سریال نصب بازی Warhammer 40,000 Dawn of War II رو بزاره.
ممنون
سلام.این بازی به سیستم من می خوره؟low
بهتر بود تو این تاپیک سوال میکردید.نقل قول:
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=260102
فكر نميكنم. با اينكه گرافيك خيلي بالا نيست ولي خيلي سنگينه و لود كردن ها شديداً طول ميكشه.نقل قول:
من تجدید نظر میکنم در مورد این بازی.
یه کم وقت گذاشتم روش دیدم داره خوشم میاد ازش.
جالب بود.
از نسخه 1 خیلی بهتر بود.( Mark of Chaos )
بره من اینطوری نیست، لود ها هم سریعه.نقل قول:
برای منم لود ها سریعه.نقل قول:
راستی برای Live بازی کردن باید نسخه اصلی بازی رو داشته باشیم؟