عزیزم منم برات متا سفم ونگران برای آیندت.:27:نقل قول:
امیدوارم که موفق باشی :40:
Printable View
عزیزم منم برات متا سفم ونگران برای آیندت.:27:نقل قول:
امیدوارم که موفق باشی :40:
مجتبی جان قیمتی من دارم 700 تا 740 تومان هست...
منظورم هم کابل tv هست...هم کابل کامپیوتر...هم کابل پرینتر...بند گوشی...دستمال...
آقا دیروز پاهام تاول زد از بس این مغازه اون مغازه دنبالش گشتم...اصلا مثل اینکه ریشه ش خشک شده بود ، اونایی که نداشتن قیمت پایین می دادن و می گفتن که قراره بیارن.اونایی هم که داشتن بالای 700 می گفتن:18:!!!نقل قول:
سرآخر همکار بابام از یه جا پیدا کرد 675 تومن.حالا امروز قراره ساعت 11 برم بگیرمش...تموم چیزایی هم که شما عزیزان و از توو سایت های مختلف راجع به هشت گیگ خوندم رو توو مغازه روش تست می کنم یه بار طرف چینی نندازه بهم...
راستی این چیه که رو بعضی از جعبه های 8گیگ عکس مرد عنکبوتی داره بعضی هم نداره؟!
فرقی با هم دارن؟؟؟
سلامنقل قول:
فرقشون اينه، تو اونايي كه رو جعبش عكس داره فيلم كامل Spiderman 3 ريختن، همين!
شاد باشي:40:
اره اونا روش فیلم اسپایدر هست...
قیمتش هم یکذره بیشتره...
چی؟؟؟فیلم مرد عنکبوتی؟؟؟قیمتش چقدر فرق می کنه؟
آقا امروز رفتم دنبالش انگار طرف داره مارو سرمی گردونه...گفت ندارم!دوباره باید صبر کنم تا فردا ، خدا کنه فردا بیاره...اصلا بهتون بگم ریشه ش خشک شده!!!
هیچ جا نداره...اعصابمو ریخته بهم!
من که گفتم ان81 8گیگ و ان95 8گیگ نایاب شده...
قیمت اسپایدر من 40 تومتن گرونتره...
بهتره ان82 بگیری...
چون تخمشو ملخ خورد...
این سیاست ان95 8گیگ و نوکیا هست...
چون داره 2 تا رقیب جی 810 سامسونگ و ان96 وارد بازار میشه...ان95 8گیگ نایاب شده...(من قبلا هم گفتم این گوشی از اون دسته گوشی هاس که دوست ندارن بازی رو واگذار کنه)...
رقابت سختی میشه...
فکر نمیکنم بخواد نوکیا تولیدشو متوقف کنه !!
قیمت ان 95 8 گیگ 422 یوریو هستش
تو سایت فروش خود شرکت نوکیا
یعنی 590 تومن!!
سلام من دوباره از Sydney اومدم Dubai.اینجا N95 8GB زیاده قیمتشم از 590 تومان هست تا گرونترین حالت 610 تومان .حالا چرا ایران کمه خدا میدونه.Spider Man 3 Edition دیگه نیست.
اره تو دبی دیگه اسپایدر من نیست...
ولی نگران نباش تو دبی هم نایاب میشه...ابن سیاست نوکیا هست که توضیح دادم...
علی جان تولید متوقف نشده...
این سیاست هست...
فعلا فقط بخاطر جی810 و ان96...
چون با نایاب شدن مخصوصا تو ایران قیمت بدجوری میره بالا...
همین الان ان81 8گیگ شده 560 تومان...
ولی من میگم بیشتر صبر کن و عجله نداشته باش تا یه گوشیه خوب بگیری.95 برتریش به 82 تابلو هستش 96 هم که می دونی دیگه فقط قیمتش زیاده نسبت به 8 گیگ.من پیشنهاد میدم بیشتر بگردی تا بتونی یه 8 گیگ گیر بیاری چون این طور که معلومه قراره قیمت ها بره هوا
دوستان عزیز...بالاخره تونستم بخرم!بعد از این همه گشت و گذار و جستجو!!!
اصلا پیدا نمیشد!اینم شانسی گیرم اومد.
با قیمت 685 تومن و طرح اسپایدرمن(خودمونیم ، عجب غولیه)!
راستی یه سوال دارم.شما قبلا گفته بودین که فیلم مرد عمکبوتی تووش هست ، خب؟
درست هم گفته بودین ، فیلم هست و با فرمت dcf.اما یه سوال!وقتی می خوام اجراش کنم گوشی پیغام می ده : "No Activation Key"!!!اینو از کجا گیر بیارم؟؟؟چی کار کنم که فیلم پخش بشه؟
با تشکر...
مبارکت باشه
جواب سوالتو نمیدونم
ایشالا چرخش برات بچرخه مجتبی جون!
خیلی خیلی ممنون علی جون...
مجتبی جان مبارکت باشه...
خیلی خوشحال شدم...
دیدی چه قولیه...
ببین همه چیش رو چک کن...ببین با اون مشخصاتی که بهت دادم یکی هست...اصل هست؟؟؟
برای اجرا کردن اسپایدر من بیا تو منو=بعد video center =بعد my videos=بعداونجا نوشته اسپایدر من...کلیک کن روش اجرا میشه...
فقط کیفیت رو ببینی 2 روز تو کفی...لول...
ممنونم اکتور جان ، لطف داری...اما نمی دونم چرا فیلم اسپایدرمن اجرا نمیشه و می گه No Activation Key!!!نقل قول:
حالا این Activation Key چیه؟از کجا باید گیرش بیارم؟؟؟
روو آیکن فیلمش عکس یه کلید زده و روش هم یه خط کشیده...چیکارش کنم؟
احتمال داره پاک شده باشه...یا قفل شده...
من از اول گفتم از ایران گوشی نگیر...
چون امکان نداره گوشی دست کاره نشه...
تمام چیز های گوشی رو به نوعی می دزدن و جنس درجه 3 میزارن جاش...
یک سری برنامه میزن...
منو فارسی می کنن...
واسه من که اینجوری نبود...
باطری و شاجر ت کجایی هست؟؟؟
ببین پشت کابل tv و کابل کامپیوتر و پرینتر بقلش یک شماره زده...(اگه 1 یا A زده باشه درجه یک هست...و اگه 2 و Bیا 3 زده باشه درجه پایینه)...
دستمال و بند داره؟؟؟
نه قفل شده و نه پاک فقط می گه "اکتیویشن کی" تاریخش گذشته...حالا نمی دونم اینو چیکارش کنم...بقیه ی چیزاش هم هیچ مشکلی ندارن و به خوبی کار می کنن و با اون چیزایی که گفته بودی هیچ فرقی ندارن و همه چیز رو داره.نقل قول:
فقط نمی دونم "اکتیویشن کی" رو از کجا گیر بیارم...
اتقاقا طرف گفت که از دبی آورده و کلی هم توو گوشی آهنگ های عربی هست!
حالا اگه قفل شده باشه چه جوری باید بازش کرد؟نقل قول:
چرا اينقدر اصرار داري دوست من كه فيلم رو رو گوشي ببيني.اين گوشي قبل از شما دست چندتا ايراني بوده مطمئن باش يه بلايي سرش آوردن كه گوشي بدبخت نميتونه بازش كنه.پس زياد روش فشار نيارر
خیلی هم برام مهم نیست فقط خواستم علتش رو بدونم:20:...ولی خدایی چه کارا که نمی کنن:41:...نقل قول:
حالا اين كوچيكشه . . . .
تاپيك منحرف نشه.
رفتم توو یکی از سایت ها که نمی دونم اسم کاملش چیه(خیلی وقت پیش که P990i داشتم دیده بودمش)و احتمالا همه میشناسینش ، همون که برای چک کردن سریال نامبر گوشی هاست(محل ساخت و ... بهت میده)واسه گوشیه خودمو دیدم خیالم از اصل بودنش مطمئن شد فقط نمی دونم توو ایران چه بلایی سرشون میارن که نمی توونن فیلم مرد عنکبوتی 3 رو اجرا کنن...من که می گم خودشون از توو ایران قفلش کردن!
من 1000 بار گفتم از ایران نگیر...
من پشت دستمو داغ کنم دیگه از ایران نمیگیرم...
چقدر ملت ايران بيچارن
تو امضاي پست يكي از بچه ها ديدم
مالزي اينترنت 1 گيگ براي كاربران خانگي ارائه ميده.
شما ميگي فيلم مرد عنكبوتي رو چرا باز نمي كنه
بابا بیخیال کمتر دل مارو ریش کن:19:...آخه گوشی بیچاره مشکلی نداره که اینقدر توو سرش می زنی:31:!نقل قول:
حرف کنایه آمیزی زدی:13:...فیلم مرد عنکبوتی بهانه س!من که مرد عنکبوتی ندیده نیستم ، فقط برام مهمه بدونم اینا چه بلایی سر موبایل های وارد شده میارن!نقل قول:
حالا این که علنیه و قابل رویت ، وای به حال مخفی هاش...
خدمت همه ی دوستان و عزیزان از جمله آقا احسان و آقا اکتور عرض کنم که فهمیدم چرا فیلم رو پخش نمی کنه...
رفتم توو چندتا فروم خارجی و علت رو دیدم ، اکتور جان می تونی به من بگی ورژن گوشیت چیه؟
این موضوع که موبایل من فیلم رو پخش نمی کنه کاملا برمی گرده به آپدیت و آخرین ورژن گوشیت...خب؟
ورژن گوشی من 15.0.0.15 هستش(آخرین ورژن موجود در بازار فعلی)و طبق اون مطالبی که توو فروم های خارجی دیدم نوشته بودن که گوشیشون رو آپدیت کردن به ورژن 15.0.0.15 و به خاطر همین هم فیلم رو پخش نمیکنه و همینطور بعضی از برنامه ها هم تووش نیست از جمله UniDic 2.00 که اکتور عزیز به من گفته بود از اول توو گوشیش بوده...
کسانی که آپدیت کرده بودن گفتن که فیلم مرد عنکبوتی پخش نمیشه و بهشون جواب دادن که این مشکل فقط به خاطر آپدیت به ورژن 15.0.0.15 هست و همین!
نتیجه می گیریم که گوشی من دستکاری نشده و این پخش نکردن فیلم مرد عنکبوتی 3 ش فقط به خاطر ورژن جدیدش هست که اکتیوکد مخصوص به خودش رو میخواد...
اکتور جان اگه شما هم گوشیت رو به ورژن 15.0.0.15 آپ کنی همین مشکل رو خواهی داشت.
خیالم راحت شد...فکر کردم بهم انداختنش!
مجتبی جان ورزن گوشی منم همینه...
هیچ دستی هم بهش نزدم...
سلام مجتبي جان اگه مي توني لينكشو بزار تا بيشتر تحقيق كنيم
چی بگم والا...توو تموم فروم های خارجی که همین طور نوشته بود:46:.نقل قول:
اینم هم لینکاش :نقل قول:
همین پست اولش رو بخون...کد:http://forum.vodafone.co.uk/index.php?showtopic=499
اینم دومیش :
کلا خیلی داستان داره این ماجرا ، توو اینترنت کلی توضیح دادن راجع بهش...کد:http://mybroadband.co.za/vb/showthread.php?t=97774
حالا ورژن جديدكي ميخواد بياد
شايد درست بشه با اين ورژن
I'm sorry to hear that you've lost applications after updating the firmware on your N95 8GB
منظورش چيه كه ميگه متاسفم بعد از آپديت برنامه هاتو از دست دادي
مگه آپ ميكني برنامه هات پر ميشن؟
شاید توو این ورژن اینجوریه...بعد از آپ به ورژن 15 این بلا سر گوشی میاد...نقل قول:
خودش هم که گفته "واقعا متاسف شدم از این که بعد از آپدیت 8گیگت برنامه هاتو از دست دادی".
من نمی دونم این ورژن چرا اینجوریه:41:...شاید اگه یه بار آپ کنمش به یه ورژن جدیدتر این مشکلش حل شه.
من که هیچ مشکلی با ورزن اصلی ندارم...
موفق باشید...
امیدوارم مشکلت حل شه...
ممنونم اکتور جان.فوقش هم اگه درست نشد فیلمش رو پاک می کنم و دوباره اسپایدرمن 3 رو با کیفیت DVD تووش می ریزم:21:!نقل قول:
شاید یه ورژن پایین تر مشکلات رو حل کنه
راستی آکتور جان شما با این ورژن گوشی رو خریدی دیگه گوشیت که آپ شده نیست