اگه روی انجمن شما کاربران زیادی باشه و نمیخواهید اطلاعاتتون از دست بره کار از دست من بر نمیاد
ولی اگه تازه انجمن رو نصب کرده باشی میتونی از فارسی ساز Utf-8 استفاده کنی و از اول انجمن ها رو ساخت
Printable View
اگه روی انجمن شما کاربران زیادی باشه و نمیخواهید اطلاعاتتون از دست بره کار از دست من بر نمیاد
ولی اگه تازه انجمن رو نصب کرده باشی میتونی از فارسی ساز Utf-8 استفاده کنی و از اول انجمن ها رو ساخت
لطفا در مورد اين فارسي سازها توضيح بديد. تازه مگه بكاپ گرفتن از ديتابيس اينقدر سخت و خطرناكه!نقل قول:
نوشته شده توسط AHT
اگه نياز به لينك هم بود بزاريد.
ممنون :blush:
نه نگاه كنيد مثلا وقتي كاربران زيادي با اينكديگ عربي پست داده باشند و شما فارسي ساز رو Utf-8 کنید ارسال های کاربران همون عربی میمونه و انجمن شما بهم میریزه و ربطی به بک آپ گرفتن نداره
ميگم كه اگه مطالب قبلي با عربي باشه خوب سعي شده كه با همون كاراكترهاي عربي و چنتا كاراكتر تركيبي يه چيزي شبيه فارسي نوشته بشه و اينجا يه سواله كه اگه اونو به Utf-8 تبديل كنيم اون نوشته هاي قبلي همونجوري ميمونه يا با اينكوديدگ جديد نمايش داده ميشه؟ زياد از اين چيزا سرم نميشه ولي يه مثال ميزنم!
وقتي يه متن فارسي رو تو يه ويندوز عربي بنويسيم بالاخره حرفاييش رو با كليدهاي تركيبي ميزينيم (حرفايي كه تو عربي نيست) و بعد اگه اون متنو تو يه ويندوز فارسي ببينيم بدون اشكالا نمايش داده ميشه چون جاي كاراكتر ها كه عوض نميشه!
با اين حال اگه ميدونيد در مورد اين فارسي سازها و Utf-8 يه توضيح بديد! ممنون :blush:
ببینید اگه کسی تو اینکدینگ عربی نوشته باشه ولی اینکدینگ به Utf-8 تبدیل بشه هیچیش رو نمیشه خوند و بالعکس برای مثال شما الآن اینکدیگ این صفحه رو عوض کنید میبینید هیچی نمیشه خوند
در مورد فارسی ساز هم همینطوره
اگه شما فارسی ساز Utf-8 نصب کنید انجمن با اون اینکدیگ بالا میاد و دیگه نمیشه نوشته های انجمن رو خوند
آهان! اينو آزمايش كرده بودم ولي چون آخر شب پست كردم ديگه...
در هر حال ممنون!
ولي حالا شما فرض كنيد كه من ميخام رو لوكال اين برنامه هاي انجمن رو آزمايش كنم. خوب فارسي ساز utf-8 بايد مخصوص هر برنامه اي نوشته بشه يا به طور کلي هم ميشه يه طرح اصلي فارسي سازي به اين روش رو کليه برنامه ها پياده کرد.
و اگه بلديد روشهاي تبديل به utf رو بگيد.
راستي اين اسکريپت فارسي که در بين سورس صفحات انجمنها ميزارند چيکارس!؟
بله باید فارسی ساز هر برنامه مخصوص به خود باشه
با این برنامه به راحتی میشه انجام داد
EmEditor
باید از منوی فایل و انتخاب Reload فارسی ساز عربی رو انتخاب کنید
سپس کل متن رو انتخاب کنید و کپی بگیرید
بعد Reload رو به UTF-8 تغییر بدید و متن رو پیست کنید
امير جان از اموزشت ممنونم
من چند تا مشكل پيدا كردم
1- اون فايل ارسي سازي كه معرفي كرده بودي فقط كنترل پنلو فارسي ميكرد و فرومو فارسي نميكنه
2- اينو با easyphp نصب كردم حالا چطور ديتا بيس رو انتقال بدم روي سرور كلا در اين باره توضيح بده
3- قالب ها رو بايد كجا بريزم؟؟؟ و چطور نصبشون كنم
1- نمیدونم برای من داخل فروم رو هم فارسی میکنه
2- بک آپ بگیر بعد بک آپ رو توی سرور آپلود کن
3- خودم دقیق نمیدونم باید یه توضیح انگلیسی به نام Install داشته باشه
2 - امير جان يعني فقط فايل هاي بك آپ رو آپلود كنم؟؟؟؟
3 - آيا نيازي به درس كردن ديتا بيس توي سرور هست يا نه
ممنون AHT جان. اگه در مورد اين mybb اطلاعات يا فايلهاي بيشتري داري لطف کن بزارشون اينجا!
اقا من با mybb به مشكلات زير برخوردم
1. فرم عضويتش باز نميشه
2. فرم ورود به سايتش هم باز نميشه
3. قالب ديگه اي نميتونم بذارم توش
4. كنترل پنلش انگليسي شده و هر كاري مي كنم فارسي نميشه
نمیدونم چرا آیا شما روی سرور آپلود کردی؟
نه من با easyphp نصبش كردم
لا اقل طرز استفاده و قرار دادن قالب ها رو ميگفتين
اقا من mybb رو روي سرور همون طور كه گفتيد هم نصب كردم ولي از مرحله ي Database Configuration به بعد اين ارور رو ميده چه كار كنم؟؟؟؟
Warning: fopen(../inc/config.php): failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\mashhadmit.org\httpdocs\forum1\i nstall\index.php on line 424
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\Inetpub\vhosts\mashhadmit.org\httpdocs\forum1\i nstall\index.php on line 425
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\Inetpub\vhosts\mashhadmit.org\httpdocs\forum1\i nstall\index.php on line 426
باید permission فایل config.php رو به 777 تغییر بدی
مرسي حامد جان بالاخره يكي جوابمونو داد
لطفا درباره ي قالها هم راهنماييم كنيد
خواهش میکنم.حالا مشکلتون حل شد؟واسه قالب هم به این مسیر برید.داخل جایی که برنامه نصب شده در فولدر admin>styles
داخل styles باید قالب رو بریزید.خودم تا حالا انجام ندادم واسه همین پیشنهاد میکنم اول روی کامپیوتر با eazy php تست کن بعد روی هاستت.موفق باشی
من تا حالا هر چي در مورد ساخت انجمن (دان) كردم سر كاري بوده اين بار ببينيم چي ميشه!!!
مگه مشکل شما چی بوده
یانو چند وقتا انجامش دادم ولی به نتیجه ای نرسیدمنقل قول:
نوشته شده توسط hamed1297
سلام! من MyBB رو روی لوکال هاست با استفاده از EasyPHP نصب کردم و فارسی سازش رو هم تنظیم کردم. اما دو تا مشکل بزرگ داره:
1- وقتی زبان فروم را فارسی تنظیم میکنم، فرم های عضویت و ورود باز نمیشن که هر دو مربوط به فایل Member.php هستند و فقط یک صفحه سفید بعد از کلیک کردن نشون میده :blink:
2- اگر نام اصلی فروم و یا نام کاربری را فارسی بدهم به ورتی نامفهوم نمایش داده میشه.
من از فارسی سازی که AHT در پست های ابتدایی معرفی کرده بودند استفاده کردم. در ضمن آیا فارسی سازی وجود داره که Adminstrator cp رو هم فارسی کنه؟ ممنون و خدا نگهدار.
فکر کنم فايل رو عوض کردند چون برا من Adminstrator cp رو فارسي ميکنه ولي اين فارسي سازي تنها مشکلاتي که داره ايناست:
يونيکد نيست و با يکي از حروف فارسي مشکل داره
فونتهاش به tahoma تبديل نشده اند
راست چين و چپ چين ها و اندازه فيلدها و سطر و سطون ها هنوز منظم نشده است.
فعلا همينا
ولي واقعا همين فارسي سازي رو که انجام دادند زحمت کشيدند و دستشون درد نکنه
بله آقاي سبحاني هر كسي كه ترجمه كرده دستش درد نكنه اما خب بايد مشكلات رو به مرور حل كنيم. شما جواب دو تا سوال من رو نميدونيد؟ ممنون.
نميدونم اين چه مشكلاتيه كه شما داريد
ولي خوب فارسي كردن قسمت مديريت خيلي طول ميكشيد من هم حوصله اين همه ترجمه كردن ندارم
براي اين كه همه فونت هاش تاهوما بشه كافيه وارد قسمت تنظيمات قالب شويد و اونجا در پايين صفحه هر چي فونت ديديد به تاهوما تغيير بديد
دوستان محترم لطفا يك نسخه فارسي ساز ديگه معرفي كنيد و لينك بديد شايد مشكلم حل بشه. هر چي نگاه ميكنم مشكلي توي ساختار فايلها نميبينم. ممنونتون ميشم اگه يه نسخه ديگه معرفي كنيد. يك لينك چند صفحه قبل ديدم اما وقتي وارد صفحه دانلود ميشم هيچ لينكي وجود نداره! ببخشيد ...
مشکل اصلي همون منظم کردن قسمتهاي قالبه! از نظر ويرايش فارسي جهت و مکان اجزا و اندازه صحيح بايد انجام بشه.
و عوض کردن فونت با ويرايش تنظيمات قالب از داخل خود برنامه کار راحتيه ولي کامل نيست (حد اقل برا من) چون هنوز خيلي قسمتاش نياز به تغير داره.
اگر فکر میکنید شدنی هست چند قسمتش کنیم و هر کس روی یک قسمتش کار کنه.تا کامل شه
خيلي مشكل داره من كه ديگه روش كار نكردم
به نظر من سيستم smf خيلي سبك و راحت و پر امكاناته
سلام
من هم بی بی رو نصب کردم و تا حالا به هیچ مشکل خاصی برنخوردم الا یه مشکل!
نام انجمن ها و زیر شاخه هایی که ایجاد میکنم به فارسی به صورت حروف اجق وجق (نامفهوم) در می آید ولی بقیه حروف فارسی کاملا خوانا هست ( در این حالت اینکودینگ روی یو تی اف 8 قرار دارد ) و وقتی اینکودینگ رو به عربی تبدیل میکنم دقیقا برعکس میشه یعنی نام انجمن ها و زیر شاخه ها فارسی میشه و بقیه حروف اجق وجق میشن !!
چی کار کنم ؟
برای رفعش باید نام انجمن ها رو پاک کنی
بعد قبل از این که نام انجمن و زیر شاخه رو وارد کنی اینکدینگ رو به Utf8 تغییر بده تا یکسان شوند
یا از فارسی ساز عربی استفاده کن (که توصیه نمیکنم)
Aht عزیز با تشکر از جواب سریع و صحیح شما
واقعا کارم رو راه انداختی
دیگه نمی دونساتم چی کار باید بکنم
کاملا درست شد
ممنون و متشکر از شما
من يه سوال داشتم ...
من چه طور مي تونم permission فايل config.php رو به 777 تغيير بدم ؟!!
لطفا كمك كنيد ايميل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي عجب سايت كاملي داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما يه سري بزنيد ;)
---------------------
خيلي متشكرم من دو تا آموزش ديگه اي رو كه تو انجمن گذاشته بودم گرفتم همشون راحت دانلود شدن و بدون مشكل يه دنيا تشكر .
همه اينها درست ولي آخه مي شه توضيح بدي اون تكس فارسي كه نوشته جاش كجاست و اصولا بايد اين وي بلتن رو چجوي به خوردش بديم
ببين اگر صفحه سفيد است بايد " را داخل فايل فارسي ساز member.lang.php قرار نداده باشند!نقل قول:
نوشته شده توسط moslem-visual
در مورد دومي بايد بگم شما داري از encode عربي بايد استفاده كرده باشي يعني در كل بايد بگم encode فروم با نوشته شما تطابق نداره! :biggrin:
اگر فايل پيوست داشتم فارسي ساز خودم را برايتان قرار مي دادم!
از اين سايت ها استفاده كنيدنقل قول:
نوشته شده توسط Ray9