دوست عزيز 115 كيلو كه تو ميگي سرعت كابله بايد ببيني سايتها رو چه طوري بالا مياره .لتت درميادنقل قول:
Printable View
دوست عزيز 115 كيلو كه تو ميگي سرعت كابله بايد ببيني سايتها رو چه طوري بالا مياره .لتت درميادنقل قول:
بااجازه اینو فهمیدم و خیلی هم اذیت می کنه!!!!ولی نه تو لود کردن سایت!!!!من با اینترنت یه کافی نت مجهز به خطوط پر سرعت تو2دقیقه یه انجمنی رو لود می کنم!!!!ولیبا این نوع اینترنت برای اولین بار که انجمن میاد بالا فقط 3دقیقه طول می کشه که من صفحه اول رو ببینم و کم کم شروع می کنه به لود کردن بقیه انجمن ها و در نهایت تو5دقیقهکل انجمن هی و حاظر جلوت وایساده!!!!که مطمئن باش دوست من این برا یه اینترنت صلواتی!!!! خیلی کمه!!!!
اون اذیتش تو دانلوده که وقتی رو لینک کلیک می کنی می بینی نوشته30کیلو در ثانیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!ولی 5ثانیه بعد مثل برق شروع می کنه به پایین اومدن تا حدی که به1.5کیلو در ثانیه میرسه و در خلوت ترین حالتش به2.79کیلو در ثانیه میرسه!!!!!که بازم به نظرم از اینترنتdial-upبهتره
من یه مشکلی دارم ! رفتم یه ایرانسل پیدا کردم ( از داییم گرفتم :دی ) شمارش 09366 از چهار شنبه دان می کنم سرعتشم حدود 10 کیلو بر ثانیست ... خیلی باهاش حال کردم فقط 60 ریال مایه توش داشت ولی پنج شنبه یه اشتبایی کردم مایش0 شد ولی بازم دان می کرد از امروز دیگه دان نمی کنه تا وصل میشم قطع می شه ! ببینم چرا اینجوری شده اگر شارژش کنم بازم مجانی دان می کنه ؟ باهاش 160 مگ دانلود کردم ... خیلی حیف شد ایکاش بیشتر ازش استفاده می کردم ...
با سلام به همگی . چند تذکر در مورد ایرانسل هست که در صورت مراعات کردن سرعت به نحو چشمگیری افزایش می یابد و سلامت خود و گوشی تضمین می شود . این تجربه ای است که خودم کسب کرده ام و از هیچ جای دیگری برداشت نشده.
تذکر 1 : سرعت مودم موبایل در کنترل پنل را بر روی 2.4 کیلو بایت بگذارید . نتیجه بهتری می گیرید.
تذکر 2 : توجه داشته باشید که سرعت دریافت و ارسال همواره نوسان صعودی داشته باشد در غیر این صورت صفحات باز نشده و یا بسیارکند باز میشه.( این مشکل بسیاری از کاربران است) سرعت را هواره زیر نظر داشته باشید.
تذکر 3 : بعد از هر 2 یا 3 ساعت سقف سرعت پر می شود یعنی سرعت دریافت نوسان ندارد در این صورت باید DC شوید و دوباره وصل گرددید.( در قسمت کانکشن مشاهده می کنید که نوشته limited )
تذکر 4 : برای شروع ابتدا سایتهای کم حجم مثل گوگل را باز کنید و بعد به دنبال سایت های دیگر بروید.
*** : گوشی را به دور از میدان های مغناطیسی مثل مانیتور و بلندگو نگه دارید.
تذکر مهم : گوشی را به دور از خود نگه دارید حدود 3 الی 4 متر چون احتمالا دچار سوزش در سر و یا سردرد شدید می شوید.
ممنون
موفق باشید:10:
اره ای ول ممنونم ازت.خفن!!!ببین زیاد هم باهاش حال نکن که مثل من میشی!!!
من الان هفته ای میشه که از دست روزی3ساعث خلاص شدم و دارم روزی9 یا 10ساعت اینترنت می کنم ضمن اینکه از شبهاش نمی گذرم!!!و تا3یا4کار می کنم باهاش.میشه بگی چطوری شارژش تخلیه شد؟در ضمن کدش زیاد فرق نمی کنه که چیه و این کلا یه حرف از اول اشتباهه چون من تا الان برا5ایرنسل دار مختلف این کارو کردم!!!!منم دارم دارم بی شارژباهاش کار می کنم!!!!!!یعنی شارژم 0
می دونی ؟نمی دونم چیکارش کردم که یه دفعه تو50دقیقه کل شارژش از4850اومد به0!!!!میشه بگی چیکار نباید کرد که شارژ مصرف نکنه؟یعنی چطوری شد که شارژ مصرف کرد؟
و در پایان هم نترس و دوباره شارژکن سیم کارتتو
چجوری سرعت مودم رو روی2.4بزاریم؟کابلش دو متر نیست که اونقدر بزاریمش دور!!!!من گوشیم کنار دستمه!!!!!!خودم هم می ترسم ازش.
برای تغییر سرعت مودم
Configure<= کلیک راست بر روی کانکشن ساخته شده ( مخصوص مودم موبایل)<= My Network Places
و از قسمت Maximum speed سرعت را انتخاب کنید.
ببین می تونی یه 8 تومن بدی بلوتوث بگیری اونوقت تا 10 متر می تونی اونورتر بزاری ، من یه بلوتوث 100 متر دارم تو طبقه ی پایینمونم بخوبی کار می کنه ... البته به 100 متر نمی رسه چون خود گوشیماکزیموم حدود 18 مترهنقل قول:
چجوری سرعت مودم رو روی2.4بزاریم؟کابلش دو متر نیست که اونقدر بزاریمش دور!!!!من گوشیم کنار دستمه!!!!!!خودم هم می ترسم ازش.
-
برای گوشیه من هم یه راهی ÷یشنهاد کنین => موتو ال7 ( این رو هم بگم که من وقتی خریدمش هیچ سی دی همراهش نبود چیکار کنم؟)
در انجمن جستجو کنید یا در اینترنت !
برنامه های موتورلا یافت میشه
البته اینو باید بگم که ، فکر می کنم برنامه های مدل های دیگه ی موتو به هم دیگه بخوره !!
دوستان من خیلی مبتدی هستم . گوشیم کا 810 هستش و از اعتباری ایرانسل ( بدون ثبت نام ) استفاده می کنم
میشه بگین برای استفاده از اینترنت با موبایل باید چه مراحلی رو طی کنم ؟ آیا باید حتمن به کامپیوتر وصل شد یا با خود موبایل به تنهایی میشه ؟ برای چک کردن ایمیل ها با موبایل چطور باید این کار رو کرد ؟
حالا سرعتش چطوره؟
نقل قول:
در ایران ( تهران ) سرعت میگن عالیه
و اطراف ایران ( تهران ) شمال !
جاهای دیگه داغونه..
نقل قول:
نه نیازی به کامپیوتر نیست
این مراحل رو طی کنید
یه اس ام اس به شماره 2225 بزنید حاوی:
s ericsson k810
بعد تنظیمات برای شما ارسال میشه
و ذخیره می کنید
نقل قول:
خوب دیگه !
گفتم که اون ور ها جز ایران حساب میشه ! :biggrin:
دوست عزيز تو فقط با دادن يك كد ميتوني تنظيمات gprs رو دريافت كني كد پايين رو بگير و بعد گزينه ي ارسال رو بزننقل قول:
البته اييت كاها رو تو گوشيت انجام بده
#6*3*140*
ايينهم بقيه كدهاي ايرانسل
http://www.boysbandar.blogfa.com/post-7.aspx
این کد رو دادم به گوشی جواب داد به دلیل برخی تغییرات استفاده از شبکه ممکن نیست لطفا در فرصتی دیگر درخواست خود را بفرستیدنقل قول:
به خاطر ترافیک شبکه این خطا رو هم میده !
ايرانسل اين ها روهم داره ديگه بايد سوخت وساخت چند ساعت ديگه امتحان كن ان شائ الله شبكه خلوت ميشه وتنظيمات را دريافت ميكني .در جواب دادنش شك نكن .از سليقه ي شما به دليل خريدن k810 خيلي خوشم اومد گوشي با حاليه.نقل قول:
خيلي خوفه.
میگن واسه مجانی شدن اینترنت ایرانسل به موبایلی که سیم کارت ایرانسل توش هست باید یه کدی بدی تا مجانی بشه
هر کسی این کد رو داره یک اینجا بنویسه یا پست خصوصی بده
من از این مطلب مطمئنم
متشکرم من این کد را خیلی لازم دارم
کسی نیست یه جوابی به من بده !!!نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
میگن واسه مجانی شدن اینترنت ایرانسل به موبایلی که سیم کارت ایرانسل توش هست باید یه کدی بدی تا مجانی بشه
هر کسی این کد رو داره یک اینجا بنویسه یا پست خصوصی بده
من از این مطلب مطمئنم
متشکرم من این کد را خیلی لازم دارم
من مطمئنم که این کد وجود داره
دوست من اگه همچين كدي هم باشـــه تا حالا 100% غيره فعالش كردن ؟
سيم كارت هايي كه خودش مجاني بود رو دارن غيره فعال ميكننـــ ديگه اون كد رو غيره فعال نكننـــ :11:
پست بالاييت رو ويرايش كنـــ اين همه نقل قول چرا گذاشتيــــ :46:
موفق باشيد!:40:
یه سوال:
از کامپیوتر اینترنت اومدن با gprs ایرانسل ارزون تر درمیاد یا تلفن خونه؟
فکر نمی کنم با صرفه باشه با موبایل بیای
چون هر کیلو 1 تومن میفته !
و در کل به مصرف کنندش بستگی داره
یکی شاید بخواد فقط چت کنه
آقا ما همه کارا میکنیم
کانکت هم میشه ولی رسیو ندارم هیچ سایتی تو کامپیوتر باز نمیشه ولی تو گوشی باز میشه
چند روزي ميشـــه اينجوري شده مشكل از Gprs ايرانسل هستشـــ :11:نقل قول:
سلام
مال من باهش یک سال مفتی کار کردم و بعد از یک سال پول میندازه چه کنم شماره ی من 09364
کمک کنید.
دوست من بيشتر ايرانسل هايي كه پول كم نميكرد الان با بررسي دارن يكي يكي سيم كارت ها رو پولي ميكننــــ و الان خيلي كم پيدا ميشـــه سيم كارت هاي ايرانسل پول كم نكنــه:11:نقل قول:
دوستان ايرانسل شورش را در اورده
ديروز شارژ كردم امروز مي بينم اعتبار را نوشته صفر
زنگ زدم 140 ميگه تا 24 ساعت ديگه حل ميشه انشاالله
اصلا برا چي بايد صفر بشه كه 24 ساعت ديگه مشكل حل بشه
gprs internet no free
irancell
tnx
خیلی باحال بود.:10::10::10:
سلام
من09369200000 هستم!
برای منم رایگانه فقط سرعتش پایینه!!!!!!!!!!!!!
چه کار کنم؟؟؟:19::19:
از ديشبي سيم كارت هاي كه اعتبار كم نميكرد درســـت شده ديگه اعتبار كم نميكنـــه :41:نقل قول:
سرعتش هم بد نيســـت ولي شما كه سرعتتون كمـــه ميتونين كه چت كنيــــد كــه :31:
سلام
این ارور بعضی موقع ها پدر منو درمیاره و به اینترنت نمیتونم به اینترنت وصل شم:
Failed to establish a network connection!
دلیلش چیه؟
مطمئن هستي تنظيمات Gprs رو تنظيم كردي براي دوستاي من اينجوري نشده وصل ميشه يه روز سرعت كمه يه خــوبه :20:نقل قول:
سلام
مال من اعتبار كم ميكنه يك راه حل بگين.!
سلام
مال من اعتبار كم ميكنه يك راه حل بگين.!
نقل قول:دوســـت من سيم كارت شما تنها نيست كه داره پول كم ميكنـــه حالا بيشتر سيم كارت كم ميكنـــه و راهي هم نداره :41:نقل قول:
سرعتش بد نيست ولي هزينش زياده من 3 دقيقه تو اينترنت بودم نزديك 300 تومن كم كرد