اینم ویدیویی از بررسی این گوشی هست به مدت 4 دقیقه
کد:http://www.youtube.com/watch?v=FXyDBn-8G8o
Printable View
اینم ویدیویی از بررسی این گوشی هست به مدت 4 دقیقه
کد:http://www.youtube.com/watch?v=FXyDBn-8G8o
نقد و بررسي گوشي موبايل Nokia N82
نوكيا ان 82
فرصت داشتن عکسهای خوب را از دست دادهاید؟ دوربین 5 مگاپیکسلی بسیار کارآمد مجهز به فلاش Xenon، HSDPA یا Wi-Fi ندارید؟ هیچ مشکلی نیست. با نوکیا N82 کارتان راحت میشود. گوشی موبایل نوکیا N82 گوشی کارآمد و در عین حال زیبایی است که در اینجا معرفی میشود.
نوکیا N82 گوشی زیبایی است. صفحه کلید خوبی هم دارد. بلندگوهای استریوی این گوشی در سمت راست آن قرار دارند. کلید دوربین در سمت راست قرار گرفته است. این گوشی ابعادی برابر با 17.3×52×112 میلیمتر دارد. وزن آن نیز 114 گرم است. نوکیا N82 شباهت زیادی به مدل نوکیا N95 دارد. با مقایسه این دو گوشی شباهتهای زیادی را بین آنها خواهید دید. برای مثال، هر دو گوشی به دوربین 5 مگاپیکسلی و GPS داخلی به همراه پشتیبانی از A-GPS مجهز هستند. مبدل صوتی 3.5 میلیمتری، HSDPA و 802.11b/g وایرلس از دیگر ویژگیهای این دو گوشی به شمار میروند.
گوشی موبایل نوکیا مدل N82 با نوکیا N95 تفاوتهایی هم دارد. شکل ظاهری این دو با هم فرق میکند. نوکیا N95 به صورت کشویی طراحی و ساخته شده است. کمی بلندتر و در عین حال، سنگینتر است. اما N82 به صورت ساده طراحی شده است.
در مورد دوربین N82 نیز میتوان گفت که کیفیت بسیار خوبی دارد. این دوربین یک دوربین 5 مگاپیکسلی با رزولوشن 1944×2592 پیکسل است که به لنز Carl Zeiss، فوکوس اتوماتیک، فلاش Xenonمجهز شده است. در این گوشی دوربین دیگری نیز با کیفیت CIF برای مکالمههای تصویری در نظر گرفته شده است. از بارزترین ویژگی نوکیا N82 میتوان به فلاش Xenon اشاره کرد که شبیه گوشیهای سونیاریکسون، مدلهای K810i و K850i میباشد. همان طور که میدانید دوربینهای فلاشدار در شرایط کمنور به داشتن عکسهای بهتر و باکیفیتتر کمک زیادی میکنند.
باتری مصرفی آن نیز یک باتری 1,050mAh است که برای مدتی معادل 225 ساعت استندبای و 4 ساعت و 20 دقیقه مکالمه مفید عمر میکند. این گوشی به اتصال microUSB مجهز است، اما در مدل N95 از miniUSB بهره گرفته شده است. حافظه داخلی گوشی همراه نوکیا مدل N82 یک حافظه 100 مگابایتی است. اما یک عدد کارت حافظه microSD دو گیگابایتی به همراه آن ارائه شده است.
صفحه نمایش نوکیا N82 یک صفحه نمایش 2.4 اینچی 16 میلیون رنگی TFT با رزولوشن QVGA است. این صفحه نمایش کیفیت خوبی دارد. در این گوشی از زنگهای پلیفونیک، مونوفونیک، MP3 و True Tones پشتیبانی میشود.
مشخصههای اصلی گوشی همراه نوکیا مدل N82:
• صفحه نمایش 2.4 اینچی 16 میلیون رنگی TFT با رزولوشن QVGA
• دوربین 5 مگاپیکسلی با رزولوشن 1944×2592 پیکسل مجهز به لنز Carl Zeiss، فوکوس اتوماتیک، فلاش Xenon
• مبدل صوتی 3.5 میلیمتری
• HSDPA
• 802.11b/g وایرلس
• پشتیبانی از زنگهای پلیفونیک، مونوفونیک، MP3 و True Tones
• باتری 1,050mAh
• ابعاد: 17.3×52×112 میلیمتر
• وزن: 114 گرم
• مدت زمان مکالمه: 4 ساعت و 20 دقیقه
• مدت زمان استندبای: 225 ساعت
به نظر من بهترین n82 هست که میوتونی بگیری
البته k850 برای تصویر برداری عالیه:21:
بالا تقریبا تایید میشه ولی : گوشی 850 نسبت به بقیه گوشی های 5 مگاپیکسلی کیفیتش کمه
850 كيفيت فيلم برداريش بالاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18::18:
يا 82؟؟؟؟؟:13:
خوب معلومه ان82 خیلی خیلی خیلی بهتره...
یه n95 گرفتم
گوشی خوبی کلی حال میده
فعلا
به به عجب كاري كردي پسر
بهترين كارو كردي اگه 95 سادست يه سري اينجا بزن
البته برو از اول بخون متوجه بشينقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220205&page=24
95 سادس
فکر کنم بهتر از بقیه بود
معلومه دوست من
با اين راهكار جديدي كه در مورد باطري كشف شد.ديگه خيلي كامل شد
ممنون ازت خیلی باحالی
فقط میخوام gps فعال کنم نمیشه یه راهنمای میکنی ممنون
لطف داری دوست مننقل قول:
ممنون ازت خیلی باحالی
جی پی اس امکانات ماهواره هستش و هیچ ربطی به مخابراط و نمیدونم فعال سازی و بقیه نداره.نقل قول:
فقط میخوام gps فعال کنم نمیشه یه راهنمای میکنی ممنون
من دانشجو هستم و تو یه شهر دیگه الان هم کافی نت.آموزش رو داشتم به صورت پی دی اف خواستی برات میذارم البته 3 شنبه .ولی تو انجمن نوکیا بخوای خیلی راحت میتونی پیدا کنی.
ممنون اینو هم راه انداختم
چه خوب مشکل دیگه ای بود من در خدمتمنقل قول:
ممنون اینو هم راه انداختم
دوزبین k850 بهتره یا n82 ؟
جواب این پاسخ رو دوستان به صورت سلیقه شخصی ندین.نقل قول:
دوزبین k850 بهتره یا n82 ؟
هر کی یه چیزی میگه.نقل قول:
جواب این پاسخ رو دوستان به صورت سلیقه شخصی ندین.
بعضی جا ها k850 بهتر عمل میکنه بعضی جاها n82
فلش n82 قویتره ولی موقع فیلمبرداری خاموشه(چون زنونه اینو میگم وگرنه خودم ندارم نممیدونم)
k850 برای فیلمبرداری فلش جدا داره 3تا led داره.
تنظیمات k850 بهتره
دوربین وکیفیت این 2 گوشی مثل هم هست...فقط از نظر دوربین...
تو عکاسی 850 به دلیل برخی تنظیمات اضافی ولی در فیلم برداری واقعا 82 یه سر وگردن بالاترهنقل قول:
دوزبین k850 بهتره یا n82 ؟[
شش صفحه اول رو خوندم ولی کاملا الان گیج هستم
من بین این دو تا گوشی یکی رو میخوام انتخاب کنم اون هم تا فردا بعد از طهر
یکی N81 8 گیگ که واقعا گوشی کاملیه و یکی P1 یکی از گزینه های من اینه که بازی روش نصب بشه
بشه برنامه های زیاد روش نصب کرد
گوشی مقاومی باشه
من خودم U700 دارم و دارم میفروشم چون واقعا این صفحه کلید لمسی روش خیلی داره من اذیت میکنه بدون این که من بدونم شماره میگیره موقعی که تماسم تموم میشه نمی تونم صفحه کلید رو قفل کنم در ضمن و از همه مهمتر اینه تا تماس میگیرم قفل میشه و ادم نمیتونه باهاش کاری کنه
در ضمن این مطلب رو هم بگید که گوشی N81 , P1 باید ساخت کجا باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
n81 8gig گوشی کاملیه از هر نظر غیر از دوربین 2 مگاپیکسل
p1 هم خوبه دوربینش تو 3.2 مگاپیکسلا سره امکاناتش هم خوبه
من چون گوشیه کشویی دوست دارم بهت n81 8gig میگم بگیر هم جدیدتره هم همه چیز داره غیر از دوربین
ممنون از راهنمایی های شما عزیزان
اينجا يه مقايسه از اين دو برات ميزارم.
ولي به نظر من 81 چون السيدي بهتري داره خوبه ولي پي1 دوربينش برتره و 81 سيمبينش بالاتره ابعادش كوچيكتر ولي لمسي نيست.منم بين ايندو گير ميكردم در نهايت خودت انتخاب كننقل قول:
کد:http://www.gsm.ir/a5.asp?brandid1=5&brandid2=6&phoneid1=1323&phoneid2=1240
خواهش عزيز مننقل قول:
ممنون از راهنمایی های شما عزیزان
کا850 رو پیشنهاد میکنم...
از این 3 تا بهتره...
موفق باشی...
آكتور جان نميدونم 850 دستت گرفتي يا نه.اصلا يه جوري هستش انگار چرك روشه و وضعيت دكمه هاش مه ديگه نگو.اين دوستمون هم بين ين 2تا گوشي بالا دو دل هستن
اخه امکاناتش از اون 2 تا بهتره...
من از اون لحاظ گفتم...
ميدونم ولي همنطور كه گفتم بين او 2 گوشي يكي رو ميخوان بگيرننقل قول:
اخه امکاناتش از اون 2 تا بهتره...
من از اون لحاظ گفتم...
پی 1 بعد کا850 بهترین انتخابه............................
موفق باشید...
ولی همین p1 بهتره از k850 ولی انگاری زیاد خوش دس نیست این p1!!!!!!!!!!!!
چرا اتفاقا پی1 خیلی خوش دست تر از کا850 هست...
موفق باشی...
بابا اصلا نميشه مقايسه كرد.p1كجا 850 من اصلا از اين 850 خوشم نيومده برخلاف p1نقل قول:
چرا اتفاقا پی1 خیلی خوش دست تر از کا850 هست...
تو گوشيهاي جديد ديگه چيزي به اسمه هنگ نيست اگرم باشه با يه آپديت درست ميشه...نقل قول:
روش کامل اپدیت چه جوریه؟
خب به سلامتی شما گوشیت رو خریدی
بقیه ی سوالات رو در کلوپ ان 95 بپرس
مخلصیم