دوست عزيز تا به حال ده بار ستاپش كردم و...... ماركش easy setupe و به كلي دلايل نمي شه پسش دادنقل قول:
نوشته شده توسط H3SAM
كمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممك
Printable View
دوست عزيز تا به حال ده بار ستاپش كردم و...... ماركش easy setupe و به كلي دلايل نمي شه پسش دادنقل قول:
نوشته شده توسط H3SAM
كمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممك
دوست عزیز لینک خرابهنقل قول:
نوشته شده توسط Arashi
من این بازی تموم کردم سوال داشتید بگید
در ضمن من فقت چهارتا چیت بازی رادارم دو تای دیگه کجاد؟
جون وقدرت
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط potter
کوشه کار یه جارو هست ورشدار فاصله بگیز وکلید راست رانگه دار وشیفت رابزن وقتی گارد گرفت کلید را ول کن
بااین کاریک سوم جونش میپره دو بار دیگه این کارو بکن
کسی درباره چیتهای بازی اطلاع داره یانه؟
Ghost Dog جان
یک بار برای یکی ازآشناهام همین اتفاق افتاد وبه هیچ وجه سیو نمی کرد
ولی یک با از اول استارت گیم کرد درست شود توهم این کارو یک بار دیگه بکن شاید بشود
اگه نشود وارد لود گیم شو وکانیکت گیم کن تا ببینیم چه وشود عزیز جان
آقا سلام. من تو قسمت بعد از درهاي معلق ماندم.همونجا كه يه آدم رو بايد بزني كه هي خونش پر مسشه . اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
اگه زنه را میگی اول یک کلیک راست میزنی بعددگمهqرا میزنی تا چوبش را بگیری بعد هم همون فنی را میزنی که در تایپ قبلم بودنقل قول:
نوشته شده توسط metal_heart
اقا كسي مرحله قطار و رد كرده چطوري بايد نگه داريمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام عزیرمنقل قول:
نوشته شده توسط kamran_d12
باید ازاین واگن بری توی ان یکی واگن بعد برگردی وقتی صاف شود بری در را واز کنی ;) ;)
در مورد سیو نشدن یا لود نشدن امکان داره درایوی که ویندوز یا بازی نصبه جای کافی نداشته باشی یعنی کمبود فضا داشته باشه این رو چک کن
آخه...؟؟!!%نقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
اگه کمبود جا داشت که اجرا نمی شود :grrr: :sad: :puke: :angry: :blink: :wac: :weird: :thumbsdow :angry:
داستی برو بچ چیزی درمورد چیتهای بازی فهمیدید
من فکر می کنم که چیتها همون کیفهای توی بازی که هر کدوم یکی را واز (ویکولنزجگج) مکنه
من بعد از اتمام بازی رفتم یه قسمتی که تو اون حرکات به خصوصی بود که ترکیب کلیدها رو هم نوشته بود.
شما می دونید کدوم قسمت رو می گم
بچه ها وجود چهار ویروس در این بازی طبیعی یانه
ویروسها ازنوع natas.mp هستند وادرس شونا اینه
G:\Program Files\The Matrix - Path of Neo\actors\wm_ghost_sword.dcn_11
G:\Program Files\The Matrix - Path of Neo\actors\wm_katana_a.dcn_11
G:\Program Files\The Matrix - Path of Neo\actors\wm_katana_a_dw.dcn_11
G:\Program Files\The Matrix - Path of Neo\actors\wm_wooden_sword.dcn_11
خبر فوتی فوری
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mez_medad
با چه آنتي ويروسي به اين نتيجه رسيديد ؟؟؟
منتظرم
کسی رمز نصب بازی ماتریکس راداره
ببخشيد اميد جان دانلود برنامه اي كه گذاشته بودي اجرا نميشه(انتي بله)من هم براي اجراي ماتريكس نيازش دارم.اگه مي شه اونو درستش كن مرسي.
اقا يكي كمك كنه اين بازي اصلا سيو و لود نميكنه
چند بارهم new game کردم ولی اصلا سیو نداره که بخوام سیو کنم
کمکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
كمك:
اولاي بازي توي فاضلاب گير كردم. اول يك بمب رو بايد بزاريم پايين يك پايه و منفجرش كنيم، اونجا خراب ميشه از خرابه ها ميريم بالا دوباره ميرسه به يك محل ديگه كه مشابه محل اوله اونجا هم بمب مي زارم براي دور شدن به طرف افراد خودي ميرم، كه ناگهان راه پله و محل ورود ناپديد ميشه و يكي از رئيسها كه با كتوشلوار مشكيه مياد هرچي ميزنمش يا پرتش ميكنم پايين بازم مياد نميدونم چه كار بايد بكنم البته كمي كه ميگذره محل ورودي افراد خودي دوباره نمايان ميشه.
بازي واقعاً ضعيفه.
میگم این دوتا Patch که واسه بازی اومده چییه به ترتیب 56MB و 13MB ؟
یه مشکل در بازیه matrix داشتم
با سلام
من بازی Matrix رو خریدم وقتی اون و بازی کردم خیلی ازش خوشم اومد حتما کسایی که این بازی رو کردند میدونند که وقتی یه ساعت دو ساعت بازی کردی اصل بازی شروع میشه و همش به ماتریس ماموریت میدند تا بره و اونا رو انجام بده در اوایل بازی وقتی میخواستی وارد یه ماموریت بشی بایستی دکمه Start رو بزنی ولی حالا که میخوام وارد یه ماموریت بشم یه دایره طلایی کوچولو گذاشته و جلوش نوشته ضربدر 1 حالا من نمیدونم منظور بازی از دایره کوچیک چیه؟ ببینم کسی میتونه بهم به راهنمایی کنه؟راستی اینو بگم که من ps2 دارم و اگه کسی میخواد منو راهنمایی کنه با دکمه های ps2 منو راهنمایی کنه نه کامپیوتر خلاصه من منتظر جواب شما هستم ((هر چند میدونم کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه چون این موضوع رو تو 2 3 سایت دیگه مطرح کردم)) با تشکر
کسی نیست کمکم کنه؟
عزیزم منظورت از اینکه " به ماتریکس ماموریت بدن" اینه که به " Neo ماموریت بدن" تواون دایره هم شما باید Level قدرت خودتونو معلوم کنید و با کمک یه گذینه دیگه وارد مرحله بشید به توضیحات نه چندان کامل شما فقط میشه اینجوری راهنماییتون کرد اگه می خواهی یه عکس از اون قسمتی که باهاش مشکل داری بگذار و درست توضیح بده کجا مشکل داری تا بهت بگم چون من این بازی رو تموم کردم.نقل قول:
نوشته شده توسط تكنولوژي
سلام
من وقتي وارد بعضي مراحل ميشم خود به خود بدون اينكه اخطار بده مياد بيرون اشكال از چيه
اقا یه نفر که این بازی را انجام داده بگه ایا مثل همون ماتریکس قبلی میمونه یا نه. چون من با اون ماتریک حال کردم ولی نمیدونم اینو بخر یا نه. کمک کنید
سلام دوست عزیز شما می خواهید این بازی رو از چه نظر با ورژن قبلی مقایسه کنید اگه از نظر گرافیلی می خواهید مقایسه کنید که باید بگم به نظر من نسخه قبلی رو بیشتر روش کار کردن این نسخه فقط از نظر گرافیکی پیشرفته تر هست ولی اگه از نظر داستانی می فرمایید که این هم پایانش مثل مجموعه فلمهای Matrix... هست فقط یک قسمت من درآوردی به آخر اون اظافه کردن که خیلی بازی رو زشت و بی معنی کرده.از نظر ساخت اون هم بازی Enter the Matrix رو خود wachowski brothers (کارگردانهای فیلمهای ماتریکس)ساختن ولی این نسخه توسط این دو برادر ساخته نشده و هیچ نظارتی توسط اونه روی ساخت این بازی نشده ولی در کل بد نیست اگه بگیری ضرر نکردی.نقل قول:
نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
از نظر داشتن باگ و خطاهاي گرافيكي مثل قبلي ميمونه.نقل قول:
اقا یه نفر که این بازی را انجام داده بگه ایا مثل همون ماتریکس قبلی میمونه یا نه. چون من با اون ماتریک حال کردم ولی نمیدونم اینو بخر یا نه. کمک کنید
ولي از نظر بازي شباهتي با هم ندارن. قابليت اين رو داره كه يك بار بازي كنيم (اينو بازي نكنيم ديگه چي بازي كني :laughing: م)
من غول آخرش رو گير كردم چه كار بايد كرد؟
كسي بازي رو تا اخرش يا تا 3 يا 2 مرحله مونده اخرش داره لطف كنه سيوشو بزاره ممنون
بله دوست عزیز من تمومش کردم یه بار رو Normal و یه بار هم رو Hard واستون آپلود کردم از زیر دانلود کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط Alireza007
لینک غیر مستقیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مستقیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دانلود منیجر دانلود شود
خيلي ممنون دمت گرم
كسي بازي رو تموم نكرده؟نقل قول:
نوشته شده توسط Mirage
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط Mirage
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
يعني كسي نتونسته بازي رو تموم كنه
اگه یه کم چشمهاتو باز کنی میفهمی که من 100.000.0 بار گفتم که بازی رو تموم کردم مشکلت رو دقیقا بگو اینقدر هم پست سر هم پست نده. :sad: "قول آخرشو گیر کردم" :puke:نقل قول:
نوشته شده توسط Mirage
آخر بازي يك قسمت خودشون به بازي اضافه كردن كه ماشين و آهنپاره ها رو سر هم ميكنن و يك قول بوجود مياد و ما هم پرواز ميكنيم، كمي با غوله ميجنگيم پرتمون ميكنه بعد شروع ميكنه به پرتاب كردن اشياء به طرفمون چند بار جاخالي ميديم، پايين صفحه مينويسه Space رو فشار بدين بعد ميزنيم به سمت چپ غوله و كمي با غوله ميجنگيم پرتمون ميكنه بعد شروع ميكنه به پرتاب كردن اشياء به طرفمون كمي كه جاخالي داديم پايين صفحه مينويسه Space رو فشار بدين بعد ميزنيم به سمت راست غوله و دوباره با غوله ميجنگيم و دوباره پرتمون ميكنهنقل قول:
نوشته شده توسط H3SAM
بيشتر نتونستم برم چون جونم تموم ميشه.
توضيح ديگه اي هم ميخواد
Mirage جان این جا احتیاج به حوصله زیادی داره نباید بگذاری که حتی یک بار هم قول به شما ضربه بزنه شما باید با جاخالی دادن اون رو اصبانی کنید وقتی که اصبانی میشه با فشار دادن Space به اون ضربه بزنید وقتی که میچرخید چندتا ساختمان نیمه خراب اونجا هست فکر کنم تعداد اونها دروبر 5 تا 6 تا هست میتونید برای اصبانی شدن اون از این ساختمان ها استفاده کنید پشت اونها قایم بشید وقتی که اون قوله اون ساختمان ها رو ار جلوی راه شما خراب کرد اصبانی میشه و فریاد میکشه باز هم باید به اون ضربه بزنید.فقط حوصله و دقت می خواهد نگذارید به شما ضربه بزنه حتی یکی.راستی Savegame های خودمو گذاشتم واسه دانلود خواستید میتونید از بالای صفحه دانلود کنید.
چقدر ساده بود.نقل قول:
نوشته شده توسط H3SAM
مارو بگو كه يك هفتست گير كرديم.
یادت باشه فقط باید ضرباتشو جا خالی بدی :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط Mirage
اون زنه رو چه جوري بايد كشت هر چي مي زنم دوباره جونش پر مي شه