تشكر.ببخشيد كه مزاحم ميشم.
Printable View
تشكر.ببخشيد كه مزاحم ميشم.
با سلام.آيا امكانش هست كه نشانه را طوري تنظيم كرد كه خودش روي دشمن قفل بشه؟ و لازم نباشه كه خودمان روي حريف ميزان كنيم.با تشكر
سلام
نه عزيزم
امكانش وجود نداره
البته تو حالت Quick Kill تقريبا راحت مياد روي هدف
با سلام.منظورتان Quickdraw هست؟ چون گزينه اي با نام Quick Kill نيست.با سپاس
پس در اين صورت شما مي خواين چه كار مفيدي توي بازي انجام بدي؟ :31:نقل قول:
اين بازي به صورت طبيعي آسون هست و تموم كردنش اصلا كاري نداره ....
اين هم يك صفحه پر از ترينر و سيو بازي براي بازي GuN :
البته براي راحتي اينجا گذاشتم ( ولي مي دونم جاش در انجمن كد تقلب بازي است! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.هدف تمام كردن سريع بازي نيست.بلكه هدف لذت بردن از بازيه.پس بهتره كه بهترين تنظيمات را كه دوستان قبلا انجام دادند و موفق بودند و توانسته اند كه با لذت بيشتري و با تسلط بيشتري بازي كنند ؛ را ما هم انجام بديم و به همين خاطرسوال ميشه.باتشكرنقل قول:
سلام دوست عزيز...نقل قول:
اولا اگر نشانه اسلحه خود به خود روي دشمنان بياد و شما فقط كليك كنيد فكر نمي كنم بازي لذتي داشته باشه....
دوما من منظوري نداشتم اگر ناراحت شديد معذرت مي خوام....
:10: :10: :10:
سلام.من مخلص شما و آقا AMIN و بر و بچه هاي پي سي ورد هم هستم.موفق باشي.با سپاس :11:نقل قول:
با سلام.خسته نباشيد.دوستان در اين مرحله از بازي كه قهرمان داستان در زندان هست ؛ بازي متوقف ميشه و اين پيغام مياد.به نظر شما علت چيه؟ با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز.....
امكان داره به اين دلايل باشه:
1- اشكال در ويندوز
2- اشكال در سي دي بازي
3- پايين بودن بعضي قطعات كامپيوتر مانند كارت گرافيك يا رم
حالا اگر چيز ديگه اي هم باشه دوستان اشاره مي كنند
با سلام.از سيوهاي بازي چه طور ميشه استفاده كرد؟ منظورم اينه كه اين سيوها را چه جوري بايد اجرا كرد؟ با تشكر
سلام دوست عزيز....
اگر منظور شما سيو هايي ست كه در چند پست قبل معرفي شده، بايد اونها رو دانلود كني و سپس در my documents و در قسمت بازي gun و در قسمت save هاي بازي كپي كرده و سپس بازي رو اجرا كنيد و همان save رو load كنيد.
اگر باز هم توضيح خواستي بگو تا دقيق تر برات توضيح بدم. با تشكر
سلام دوست من.از لطف شما سپاسگذارم.بازي را تا مراحلي انجام دادم و سيو كردم و بعد آن مشكل و پيغام خطا ايجاد شد.حالا ميخوام بازي را دوباره نصب كنم.آيا ميتونم از سيوهاي خودم استفاده كنم وديگه از اول بازي نكنم.اگر ميشه ؛چه جوري؟ مثل بالا كه توضيح داديد؛ بايد عمل كرد.با سپاس بيكران از جنابعالينقل قول:
بله دوست عزيز. بايد همونطور كه گفتم عمل كني و save هات رو در my documents و در قسمت بازي gun كپي كني و اگر پيغامي مبني بر جايگزيني اين فايل با فايل هاي درون پوشه مشاهده كرديد، yes ( يا ok ) را انتخاب كنيد.
دوست من :10: میشه به من کمک کنی که چه جوری میشه کارگرهای پل را متوقف کرد اوایل بازی گان هستش که پلی که روی روتخانه کشیده شده توست سرخ پوست ها تصرف شده بعد پنج سانیه وقت میده که من میمونم چکار کنم
سلامنقل قول:
چیز خاصی نداره
نباید بزارین که پل رو خراب کنن
ای بابا چه قد دیر این تاپیک ها رو میزنید
حداقل زودتر بزنید که ما هم بتونیم کمک کنیم یادمون میره دیگه!
این تاپیک در زمان عرضه بازی زده شده عزیزمنقل قول:
به واسطه سوال یکی از دوستان بالا اوووومده
به تاریخ پست اول رجوع کنید
WoW:18:نقل قول:
ببخشید دقت نکرده بودم:46:
موفق باشید :10:
تو نسخه دو سی دی با اسم gun by mega soft که من بازی کردم این جوریه:نقل قول:
باید با هم قطاریت یا هم سلولیت با کلید اف(f)حرف بزنی) درست نمیدونم من دوبار تا آخر بر دمش و ولش کردم و چندین ماهه که بازی نمیکنم و درست نمیدونم ترتیبشو ولی همون جا دست چپت موقعیکه زندان بان میاد نزدیکت خوب کنارش برو و برس و جاییکه علامت اومد همونکلید افو بزن و با کلیک راست گردنشو بزنو صبر کن تا همسلولیت درو باز کنه و باهاش برو .تمام
باید کلید سی(c) رو بزنی و بالا بگیری رو به آسمون توجه کن که باید زیاد نگیری چون زمان داره.نقل قول:
بعد رو تیر کمونی اونا تیر بزن با کلیک چپ بزن. هرچند ثانیه صبر کن بعد اونا میان .بکششون و منتظر بعری ها باش.تمام. aki.shahamat@hotmail .com or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو نسخه دو سی دی بازی شرکت activistin این جوری کار کردم :
یه چاله آتشفشانی کوچیک میبینید؟ وقتی اونجا ها وایساد تیرکمون دینامیتی بندازید رو نقطه ای که دود و آتیش داره اگر هم نداره مهم نیست همش یه طوریه .اون خونشو میبره و تقریبا به نصف خون نرسیده میره بالای همون محلی که خواهید دید و هر از چند گاهی تیر و دینامیت میندازه.عصبانیش کنید با حرکت به این طروف و اون طرف
و فقط بسته های دینامیتی رو بزنید نه چند تایی .هر بار یه ستون می افته به 3 یا 4 ستون که رسید شما بازی تموم کرید بقیه فیلمو نمیگم تا خودتون ببینید.!! من اکبر شها متی ام از براز جان و دوبار بازیو تا آخر بردم. سیو هاشم داشتم و چون چندین ماه بازی نمی کردم حذفشون کردم!متاسفم!!؟؟!خیلی ولی این جوری بهتره
من تو نسخه دو سی دی بازی شرکت activistin این جوری کار کردم :
یه چاله آتشفشانی کوچیک میبینید؟ وقتی اونجا ها وایساد تیرکمون دینامیتی بندازید رو نقطه ای که دود و آتیش داره اگر هم نداره مهم نیست همش یه طوریه .اون خونشو میبره و تقریبا به نصف خون نرسیده میره بالای همون محلی که خواهید دید و هر از چند گاهی تیر و دینامیت میندازه.عصبانیش کنید با حرکت به این طروف و اون طرف
و فقط بسته های دینامیتی رو بزنید نه چند تایی .هر بار یه ستون می افته به 3 یا 4 ستون که رسید شما بازی تموم کرید بقیه فیلمو نمیگم تا خودتون ببینید.!! من اکبر شها متی ام از براز جان و دوبار بازیو تا آخر بردم. سیو هاشم داشتم و چون چندین ماه بازی نمی کردم حذفشون کردم!متاسفم!!؟؟!خیلی ولی این جوری بهتره
ایمیل :aki.shahamat@hotmail. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بالایی نزینید این دو تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]