دوستان یه پیشنهاد !
میشه یه کاری کرد ! هر سوالی به ذهنتون رسید اینجا نپرسید و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جواب رو پیدا کرد !
البته با عرض شرمندگی
Printable View
دوستان یه پیشنهاد !
میشه یه کاری کرد ! هر سوالی به ذهنتون رسید اینجا نپرسید و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جواب رو پیدا کرد !
البته با عرض شرمندگی
سلام به همه دوستان خسته نباشید. با عرض پوزش خدمت عزیزان به دلیل کنکور و یه سری مشکلات خیلی دیر به پی سی سر میزنم خیلی ممنونم از کسانی که تاپیک رو می چرخونن.
سلام.نقل قول:
می تونی از کنترل Data Grid View استفاده کنی و بانکت رو در اون قرار بدی یه جستجو کن پروژه رو واسه دانلود گزاشتم.
با تشکر از همه عزیزان قربانتان علی:11:.
سلام ببخشيد ميشه كار با ديتا بيس اكسس در vb.net 2005 را ياد بدهيد؟
سلام
تز رحمتی که میکشید ممنون
سلام
از زحمتی که میکشید ممنون hamishebahar
سلام .
دستتون درد نکنه.
میشه بگید چه جوری میشه با تابغ getpixel رنگ یک پیکسل رو تشخیص داد؟
راستی:
اون پستی که گفته بود خط:
<Import Project="$(MSBuildToolsPath)\Microsoft.VisualBasic .targets" />
رو به:
<Import Project="$(MSBuildBinPath)\Microsoft.VisualBasic.t argets" />
تغیی بدیت رو میشه یکم در موردش توضیح بدید؟
این کد توی کجای برنامه هست که باید تغییرش بدیم؟باید با notepad بازش کنیم؟
یه توضیح خیلی دقیق بدید.چون خیلی نیاز دارم به یه همچین چیزی.
فایلپروژه رو با نت پد باز کنید آخراش همچین کدی میبینید که تو 2008 اونطوریهنقل قول:
اگه مثل خط پایینیش بکنید فایل پروژه تو 2005 هم اجرا میشه
کد:Dim bmp As New Drawing.Bitmap(YourFile)
Dim C As Color = m.GetPixel(x, y)
دوستان ++vc یه سوال:
من قبلا با ویژوال بیسیک کار می کردم ولی حالا تازه رفتم vc
یه مشکل تازه واردی داشتم
از منوی file/new رو که میزنم کادری باز میشه که کلا متفاوت از کادر کتابه و کلی بساطی که در ویژوال سی هست رو نداره
گمانم در ویژوال سی ++ این موارد قابل تنظیم هست
به عکس زیر نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می خوام پروژه mfc رو انتخاب کنم که موجود نیست
با تشکر
سلام
اتفاقی مجدداً یک سری به این تاپیک زدم، گفتم برای کمک، یک سوال ساده را جواب دهم.
در زمان نصب نوع پروژه mfc را برای VS نصب نکرده اید، یا فایل نصبتان کامل نبوده.نقل قول:
من می خوام پروژه mfc رو انتخاب کنم که موجود نیست
سلام
من یه سوالی در مورد تلفن گویا داشتم . یه کامپننتی توی asp.net داره که میشه اضافه کرد . در واقع یه چیزی مثل فایلهای dll ،ولی این ocx هست . اسمش kdTele .همه چیزش رو از تو ایننترنت پیدا کردم .ولی نمیتونم کامپوننت هاش رو تو asp وتوی toolbox اضافه کنم . یعنی از choose item استفاده می کنم ، ولی هیچ انفاقی نمی افته بعدش.اضافه نمی شه !!!
میشه کمکم کنید درستش کنم؟
سلام
کاملاً بدهی و واضح است که همچین چیزی به Toolbar بخش وبی اضافه نخواهد شد.
اگر مشکل نداشته باشد و بتوانید در وب استفاده اش کنید (چون این چیزها مخصوص برنامه های دستکتاپی است)
باید آن را به Reference ها اضافه کنید و استفاده کنید.
سلامنقل قول:
بله،منم همین کار رو کردم ، تو Refrence اضافه کردم ، توی پوشه Bin هم اومد،حتی وقتی choose item رو توی toolbox میزنم،کامپوننت ها رو تشخیص میده و پیدا می کنه،ولی وقتی اضافه می کنم چیزی نشون نمیده!!!:question:
سلام
گفتم، نشان نمیدهد و نخواهد داد، اگر اگر اگر قابل استفاده باشد باید در کدهایتان از کلاسهای داخلش استفاده کنید.
یعنی مجچدداً تاکید میکنم، نباید منتظر دیدن چیزی روی صفحه وب باشید، شما باید کد نویسی کنید و در داخل خود از امکانات ابزار فوق استفاده کنید.
سلام
به اختمال زیاد خندتون میگیره:
1- دو دسته radiobuttom جدا از هم دارم میخوام مجزا از هم کا کنن ؟
ممنون
سلام
یعنی دو گروه که هر کدام میتواند یک مورد select شود؟نقل قول:
دو دسته radiobuttom جدا از هم دارم میخوام مجزا از هم کا کنن ؟
کافبیست ظرف دو گروه را متمایز کنید.
مثلاً دو سری را در دو Panel یا GroupBox یا ... جدا قرار دهید.
:10:تشکر از پاسخ سریعتوننقل قول:
سلام
یه برنامه مدال دارم توی form 2 چنتا textbox دارم میخوام ار متن اون text box ها در form 1 استفاده کنم ولی جواب نمیده (اگه لطف کنید مبتدیانه توضیح بدید:31:)
ممنون
سلام
معادل دستور زیر که در VB6 کار میکنه رو در #C میخواستم.
dim a as long
(a=picturebox1.point(x,y
خیلی فوری جوابش رو لازم دارم.
سلام
در تاپیک زیر پرسیده شده بودنقل قول:
معادل دستور زیر که در VB6 کار میکنه رو در #C میخواستم.
dim a as long
(a=picturebox1.point(x,y
forum.p30world.com/showthread.php?p=2732976#post2732976
یعنی اگر تصویر null نباشد و نوعش هم Bitmap باشد
چیزی مثل این میشود.
کد:System.Drawing.Color color= ((System.Drawing.Bitmap)this.PictureBox1.Image).GetPixel(x, y);
یا
int color= ((System.Drawing.Bitmap)this.PictureBox1.Image).GetPixel(x, y).ToArgb;
چه جوری میتونم فقط زمان(ساعت) رو در دیتابیس ذخیره کنم که بعدا هم هنگام استفاده بتونم بهش دقایق یا ساعاتی رو اضافه یا کم کنم
در ضمن هنگام استفاده در C# اون رو تویه چه دیتا تایپی ذخیره کنم
سلام.. می خواستم اگه می شه تو ساختن یه دفترچه تلفن ساده به زبون #C بهم کمک کنین.. misiii
سلام
پیشنهاد میکنم که تاپیک مجزا بزنید و کار را هم عملاً شروع کنید.نقل قول:
سلام.. می خواستم اگه می شه تو ساختن یه دفترچه تلفن ساده به زبون #C بهم کمک کنین..
و سوالات و مشکلات خودتان را بپرسید.
شما به راحتی میتوانید با چند جدول در Access با فیلدهای مناسب شروع کنید.
سلام میشه با c# برنامه موبایل سیمبیان ویرایش سوم ایجاد کرد و اینکه این سیمبیان مال کدوم شرکته وچه زبانی هست و با چه زبانی میشه برنامه های اون رو ایجاد کرد ؟
سلام
من در خصوص موبایل ها و نوعشان و قابلیت هایشان چیزی نمیدانم.نقل قول:
سلام میشه با c# برنامه موبایل سیمبیان ویرایش سوم ایجاد کرد؟
ولی مایکروسافت یک نگراش کوچک ویندوز با نام CE دارد که برای موبایل و وسایل قابل حمل است.
یک نسخه فشرده Framework هم وجود دارد که کلاسس هایی که در وسائل قابل حمل وجودشان معنی نداشته، حذف شده. (مثل کلاسهای ASP.Net)
درنتیجه برای وسائل قابل حمل و موبایلهایی که CE را داشته باشند، میتوان تحت دات نت کد نویسی کرد.
برای اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه کنید.
msdn.microsoft.com/en-us/library/aa446906.aspx
msdn.microsoft.com/en-us/embedded/aa731254.aspx
msdn.microsoft.com/en-us/netframework/aa497280.aspx
msdn.microsoft.com/en-us/library/ms172489.aspx
یه سوال دیگم دارم :نقل قول:
میشه از یک متغیر عددی در نام یک شی استفاده کرد
مثلا: یه button7 داریم و به صورت زیر عمل کنیم:
اگه نمیشه یه راکار شبیه این وجود داره؟کد:dim a as integer
a = 5 + 2
buttona.text = "woeful"
توی سی شارپ اگه بخوام n\ رو بکار ببرم نمیشه منظورم تو تکست باکس یادمه توی vb یه دستور برای رفتن به خط بعدی داشتیم حالا نمیدونم برای سی شارپ چیه ؟
سلام
این کار اصولاً صحیح نیست و چند بار هم پرسیده شده، اگر جستجو میکردید...نقل قول:
یه برنامه مدال دارم توی form 2 چنتا textbox دارم میخوام ار متن اون text box ها در form 1 استفاده کنم ولی جواب نمیده
برای راه حل و همینوطر توضیح راه حل های بهتر به تاپیک های زیر مراجعه کنید.
forum.p30world.com/showthread.php?t=115582
forum.p30world.com/showthread.php?t=249914
این کاملاً اشتباه است، یک اشتباه سینتکسی مطلق.نقل قول:
میشه از یک متغیر عددی در نام یک شی استفاده کرد
مثلا: یه button7 داریم و به صورت زیر عمل کنیم:
شما اگر میخواهید از نام به کنترلر برسید، باید از مجموعه Controls استفاده کنید.
سلام
نگاه کنید، من درست متوجه نشدم مشکل شما کجا است، ولی به این مثال دقت کنید.نقل قول:
سی شارپ اگه بخوام n\ رو بکار ببرم نمیشه منظورم تو تکست باکس یادمه توی vb یه دستور برای رفتن به خط بعدی داشتیم حالا نمیدونم برای سی شارپ چیه ؟
این کدها همه بربرند و به یک IL یکسان ترجمه میشوند.
(یک کاراکتر Enter در میان نوشته ها اضافه میکند.)
کد://C#
this.textBox1.Text = "Ali" + "\r\n" + "Mahdi";
this.textBox1.Text = "Ali\r\nMahdi";
'VB
Me.textBox1.Text = "Ali" + vbCrLf + "Mahdi"
لطفا اگه میشه یه مسال برام بزنید :40:نقل قول:
این کاملاً اشتباه است، یک اشتباه سینتکسی مطلق.
شما اگر میخواهید از نام به کنترلر برسید، باید از مجموعه Controls استفاده کنید.
ممنون
سلام
نقل قول:
لطفا اگه میشه یه مسال برام بزنید
فقط دقت کنید که باید در خصیصه Controls والد دنبال شی بگردید.کد:Dim a As Integer = 7
' === Me.button7.Text = "woeful"
Me.Controls("button" & a.ToString).Text = "woeful"
یا
Me.ParentName.Controls("button" & a.ToString).Text = "woeful"
مثلاً اگر دکمه تان روی خود فرم است والدش Me است.
اگر دکمه روی یک Panel با نام Panel1 باشد، والدش Me.Panel1 میشود و...
البته اگر زیاد میخواهید از این کارها انجام دهید، بهتر است از یک آرایه استفاده کنید، تا سرعت اجرا زیادتر شود و کد بهتر و بدون وابستگی به نام داشته باشید.
با سلام خدمت همه عزيزان ببخشيد كه دير به دير ميام. سيستمم حدود دو ماهي ميشه كه خرابه و هنوز درست نشده براي همين نميتونم آفتابي بشم انشاالله تا آخر ماه رمضون درست ميشه.
از دوست عزيزمون _H2_ بخاطر كمكهاي زيادشون هم تشكر مي كنم.
سلام دوست عزيز خسته نباشي همان طور كه با SQL ارتباط برقرار ميكني ميتوني با اكسس هم ارتباط برقرار كني يه جستجو بزني جوابتو پيدا مي كني.نقل قول:
قربانتان علي:11:.
سلام و خسته نباشید
من یه مشکلی تو استفاده از gridview دارم.می دونم که میشه یک buttonField توش گذاشت و بعد توی متد selected index changing ازش استفاده کرد.ولی مشکل اینجاست که من میخوام 2 تا دکمه بزارم که هر کدوم یه مقدار رو برای یک صفحه خاص بفرسته!مثلا BTN1 مقدارidرو به صفحه p1 و BTN2 مقدارTYPE رو به صفحعP2 بفرسته.ولی نمیدونم چه جوری و با کدوم پارامتر باید بفهمه که کدوم کلید زده شده!!!!!
اگه کسی میتونه کمک کنه ،ممنون میشم
سلام
اگر منظورتان کنترلر DataGridView است ...
برای تشخیص کلیک میتوانید از رویداد CellClick استفاده کنید که e.ColumnIndex شامل ستون مورد نظر خواهد بود.
توی vc#2008 اسمش gridview ...
همچین رویدادی نداره مال من!NameSpace خاصی رو باید اضافه کنم!؟
سلام
میبخشید، پست تان را سریع خواندم و جواب دادم، باید از لفظ "صفحه" تان متوجه میشدم که منظورتان asp.net و تحت وب است.
برای تحت وب میتواند دکمه یا هایپرلینک قرار دهید.
اگر فرضاً منبع اطلاعات شما شامل دو فیلد ID و Caption باشد متوانید به طریقه زیر عمل کنید
در بخش html ای از کدی شبیه این استفاده کنید و نیازی به کد vb.net و c#.net هم نیست!
(یک ستون با نمونه دکمه و یک ستون با نمونه هایپر لینک)
(کد:<asp:GridView ID="GridView1" runat="server" ... >
<Columns>
....
<asp:TemplateField>
<ItemTemplate>
<input id="Button1" type="button" value="<%# Eval("Caption") %>" onclick="return window.open('page2.aspx?paramname=<%# Eval("ID") %>');" />
</ItemTemplate>
</asp:TemplateField>
<asp:TemplateField>
<ItemTemplate>
<a href="page2.aspx?paramname=<%# Eval("ID") %>"><%# Eval("Caption") %></a>
</ItemTemplate>
</asp:TemplateField>
...
البته Eval چندان بهینه نیست ولی من برای اینکه دستوری که برای شما مینویسم در هر شرایط کار کند مجبورم از آن استفاده کنم!
)
موفق باشید.
پس از Bind استفاده کنیم ؟نقل قول:
(
البته Eval چندان بهینه نیست ولی من برای اینکه دستوری که برای شما مینویسم در هر شرایط کار کند مجبورم از آن استفاده کنم!
)
موفق باشید.
چه شرایطی ما رو مجبور میکنه که از Eval استفاده کنیم ؟
ممنون
سلام
در واقع فقط شرطی که ندانید DataSource شما چی خواهد بود! ندانید از DataSet استفاده خواهید کرد یا DataReader یا و... !نقل قول:
چه شرایطی ما رو مجبور میکنه که از Eval استفاده کنیم ؟
یا اینکه بخواهید در هر شرایطی از مخلوطی از اینها استفاده کنید !!
در کل بعدی میدانم شرط "اجبار" اتفاق بیافتد.
=====
حقیقتش اصلاً فکر نمیکردم کسی به این جمله در این جای دورافتاده توجه کند.
دستور Eval بازدهی بالایی ندارد، این دستور مقدار String را برای مشخص کردن فیلد قبول میکند و نیاز دارد که آیتم های منبع اطلاعات برای طریقه تامین دیتای مرتبط با String اسکن شوند، این String شما میتوانید نام یک Property از منبع یا ایندس Default منبع باشد که در مورد دوم طبیعتاً در خود منبع هم جستجویی برای یافتن دیتای مورد نظر انجام خواهد شد.
مثلاً اگر منبع دیتای شما یک DataTable از DataSet باشد، هر سطر دیتای شما یک System.Data.DataRowView خواهد بود. (که خود System.Data.DataRowView هم به System.Data.DataRow اشاره خواهد کرد.)
نتیجتاً دستور ("Eval("filedname بعد از فرآیند آماده سازی اول دریافت حالت Default Property ارجاعات اینچنینی را به شی System.Data.DataRowView ارجاع میدهد تا آن هم به System.Data.DataRow ارجاع دهد و ایندکس فیلد مورد نظر پیدا شود.
اگر دیتاهای شما از نوع خواننده پرسرعت DataReader هم باشد، باز باید هزینه فرآینده آماده سازی اولیه را بپردازید تا نهایتاً دیتاهای شما به DataReader اصلی ارجاع داده شود.
اگر هم دیتای شما موارد فوق نباشد و کاملاً شخصی باشد، باز باید تمام Property های واجد شرایط (بدون پارامتر و قابل خواندن) جستجو و یافته شوند و تازه در این جستجو فیلدهای مستقیم جایی ندارد و فقط Property ها جستجو میشوند.
مثلاً فرض کنید من سطر اطلاعاتی شخصی زیر را ساخته ام و میخواهم آرایه ای از اینها را به عنوان منبع اطلاعات خوراک کنترلر کنم.
با این دیتا فقط میتوان دستور ("Eval("BBB را صادر کرد و بدون Property راهی برای دسترسی به مقادیر AAA و CCC وجود ندارد، ضمن اینکه دسترسی به همان BBB هم فقط با جستجوی رشته متنی Property ها امکان پذیر میشود.کد:Public Class Class1
Public ReadOnly AAA As Integer
Private m_BBB As Integer
Public ReadOnly Property BBB() As Integer
Get
Return Me.m_BBB
End Get
End Property
Public Function CCC() As Integer
Return Me.AAA + Me.BBB
End Function
Public Sub New(ByVal a As Integer, ByVal b As Integer)
Me.AAA = a
Me.m_BBB = b
End Sub
End Class
=====
اما راه حل بهتر.
مقدار Container.DataItem هموراه مستقیماً به شی آیتم جاری منبع اشاره میکند، یعنی اگر از DataSet استفاده میکنید یک شی System.Data.DataRowView خواهد بود و اگر از DataReader استفاده میکنید، خود DataReader (و نیز DataRecord) خواهد بود و برای اطلاعات خاص دستی و دلخواه هم به تک آیتم مورد نظر (مثلاً Class1) اشاره میکند.
در این روش چون به شی اصلی دسترسی مستقیم دارید میتوانید از تمام مامکانات شی اصلی استفاده کنید (دسترسی به متدها و ایندکس عددی فیلد و یا enum فیلدهای و نام فیلد و...)
نتیجتاً باید به نوع منبع اطلاعات اشراف داشته باشید و یک علمیات قالبریزی به شی مناسب انجام دهید
اگر desinger بخواهد لطف کند در موارد مشخصی شده با فونت ایتالیک مقادیر مجاز را هم نشان خواهد داد.کد:<!-- If DataSet & DataTable -->
<%# DirectCast(Container.DataItem, System.Data.DataRowView)(0) %>
<%# DirectCast(Container.DataItem, System.Data.DataRowView)("fieldname") %>
<!-- If TypedDataSet & TypedDataTable -->
<%# DirectCast(Container.DataItem, System.Data.DataRowView)(0) %>
<%# DirectCast(Container.DataItem, System.Data.DataRowView)("fieldname") %>
<%# DirectCast(DirectCast(Container.DataItem, System.Data.DataRowView).Row, TypedDataRow).fieldname %>
<!-- If DataReader -->
<%# DirectCast(Container.DataItem, System.Data.IDataRecord)(0) %>
<%# DirectCast(Container.DataItem, System.Data.IDataRecord)("fieldname") %>
<!-- Other -->
<%# DirectCast(Container.DataItem, Class1).AAA %>
<%# DirectCast(Container.DataItem, Class1).BBB %>
<%# DirectCast(Container.DataItem, Class1).CCC %>
=====
جمیعاً موفق باشید.
ممنون ، به من که خیلی کمک کرد...نقل قول:
در vb2008
چطوری میتونم زبان سیستم رو تو برنامه چک کنم اگر انگلیسی هست اونو فارسی کنه که دیگه کاربر نیاز نداشته باشه هربار خودش برای ورود اطلاعات این کار رو انجام بده؟