شما درست میگینقل قول:
ولی به هر حال بخاطر یکسری دلایل موقتا قفل و مورد بررسی قرار میگیره
ممنون
Printable View
شما درست میگینقل قول:
ولی به هر حال بخاطر یکسری دلایل موقتا قفل و مورد بررسی قرار میگیره
ممنون
متاسفم...نقل قول:
شما به جای اینکه مسئله رو حل کنی صورت مسئله رو پاک کردی...
دوست عزيز همونطور كه ساسان جان گفت دليل قفل شدنش چيز ديگه بود.براي همين نوشتم موقتا قفل ميشه.نقل قول:
:46:
به هر حال باید به این قفل شدنهای بی مورد تاپیکها عادت کنیم...(این چه دلیلی بوده که یهو ایجاد شده...!)نقل قول:
این خاصیت هر مدیر یا همکار جدیده که با ایجاد تاپیکهایی تحت عنوان قوانین انجمن...(در صورتی که قبلا هم وجود داشته...) و بستن چند تاپیک یکجوری بخواد...
من قبلا از همکارها نوآوری و ایجاد تایپیکهایی با محتوا و مخاطب زیاد دیده بودم نه بستن تاپیکهایی که ممکنه نیاز خیلی ها رو بر آورده کنه و مفید باشه...(ضمن اینکه قدیم دلیل بستن تاپیکها بیان میشد...!)
دوست عزيز همونطور كه ديديد من نوشتم موقتا قفل ميشه نه اين كه كلا قفل بشه.هر وقت به طور قطعي بسته شد دليلش هم گفته ميشه.نقل قول:
کاملاً موافقم .....نقل قول:
دوستان مثل این که توجه نکردن:
موقتاً قفل شد !!!
امیدوارم که این دفعه متوجه شده باشین
بهتره دیگه هم دربارش بحث نشه !
ممنون
دوستان عزيزم سلام
خواستم يه مطلبي بگم
عرضم به خدمتتون كه كادر مديريت در رابطه با تاپيكهاي كلي در حال تصميم گيري هستند و ممكنه مدتي طول بكشه
بخاطر همين قرار شد اين چند تاپيك موقتا" قفل بشن تا در رابطه با آنها تصميم گيري بشه و در نهايت نتيجه در اين تاپيك اعلام ميشه...
ما كه بد انجمن رو نميخوايم...حتما داريم رو يچيزي فكر ميكنيم كه بسود كاربران و همچنين انجمن
خوب...شايد اينرو نميدونيد امير جان كه كوچكترين كاري كه مديران و يا همكاران قراره انجام بدن با هم مشورت ميكنن و هيچكاري بدون مشورت انجام نميشهنقل قول:
این خاصیت هر مدیر یا همکار جدیده که با ایجاد تاپیکهایی تحت عنوان قوانین انجمن...(در صورتی که قبلا هم وجود داشته...) و بستن چند تاپیک یکجوری بخواد...
حالا ميخواد قفل شدن يك تاپيك باشه
يا
انتقال تاپيك ها
يا
ايجاد زير مجموعه ها
و حتي انتخاب كاربران فعال!
ايعني يك مدير يا همكار در اينجا شخصا تصميم نميگيره كه فلان تاپيك رو من خوشم نمياد ازش پس قفل بشه!
انجمن موبايل , بزرگترين انجمن پي سي از لحاظ حجم كاربران و اينرو قبول كنيد كه مديريت اين قسمت كار زياد آسوني نيست و همكاران و مديران اين قسمت تمام سعي و تلاش خودشون رو براي هرچه بهتر شدن انجمن ميكنند.
ولي برخي حرفهاي كاربران مارو دلسرد ميكنه...و خستگي رو تو تنمون باقي ميذاره...
اميدوارم يكمي منطقي برخورد كنيد دوستان گلم :11:
منم میدونم که برای هر کاری ممکنه مشورت بشه ولی قبول کنید که این مشورت زمانی واقعی خواهد بود که منافع هیچ کدام از طرفهای مشورت در اون دخیل نباشه..!نقل قول:
در مورد مدیریت این انجمن هم میدونم کار آسونی نیست (البته این رو موقعی که مدیر میشدید باید بهش فکر میکردید)
همون طور که برخی حرفهای کاربران شما رو دلسرد میکنه برخی از رفتارهای مدیران هم کاربران رو به شدت دلسرد میکنه..!
همونقدر که شما برای این انجمن زحمت میکشید کاربران هم زحمت میکشند (چه بسا کاربرانی که خیلی هم بیشتر از مدیرها و همکارها در این انجمن زحمت کشیده اند) تازه به نظر من برخلاف بعضی انجمنهای دیگه کاربران بخش موبایل خیلی بیشتر زحمت میکشند...
حرفهات منطقی و قشنگ بود.منم باهات موافقم.تو این انجمن تا اونجا که من دیدم کاربران بیشتر از مدیران فعالیت دارن.تو بیشتر انجمن های دیگه من خودم شاهد بودم مدیران انجمن با تشویق کاربران میخان که باعث فعالیت کاربران بشن.و حتی برای اینکار عنوانهای مختلفی هم به کاربران میدن.ولی اینجا کاربر فعال آخر راهه....نقل قول:
باید قبول کنیم مدیریت p30world واقعا ضعیفه.:13:
دوستان اين تاپيك انتقاد از مديران و همكارن كه نيست، پيشنهاد و انتقاد از انجمنه.
اگه از من يا همكار و مديراي ديگه شكايتي دارين ميتونين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح كنيد.خواهشا اين بحث رو تمومش كنيد.
اگه پيشنهاد و انتقادي در مورد اين انجمن داريد همينجا مطرح كنيد، ما با كمال ميل پاسخگوي شما هستيم.
با تشكر
سوءتفاهم نشه.من منظورم این نبود که خدایی نکرده مدیران یا همکاران کم کاری میکنند.منظور من کل انجمن هست.یه جورایی نظم نداره.مثلا اگه مثل بیشتر انجمن های دیگه برای هر کدوم از برندها بخش آموزشها و پرسش و پاسخ و یا بخش های تخصی مثل هک بود خیلی بهتر میشد.اینجا فقط یه بخش هست به اسم نوکیا یا...که هر مطلبی رو باید اونجا مطرح کرد.درسته که برای هر موضوعی تاپیک ایجاد شده ولی قبول کنید که کمتر کسی برای درخواستش تو این تاپیکها پست میده .چون با زدن تاپیک زودتر به جواب میرسه.ضمنا به نظر من باید تو این انجمن برای سرچ کردن فرهنگ سازی بشه!نقل قول:
موفق باشید:11:
از کسانی که با شما مخالف هستند نترسید, از کسانی بترسید که با شما موافق نیستند ولی آنقدر جرات ندارند تا مخالفتشان را آشکارا به شما بگویند...نقل قول:
" ناپلئون بناپارت "
من به نوبه خودم از بازگشایی مجدد تاپیک برنامه های Uiq3 از تیم مدیریت کمال تشکر را دارم.
باتشكر از بناپارت به خاطر جمله قشنگش و همچنين شما به خاطر ياداوري اين جمله. ولي خوب؟ اين الان پيشنهاد و انتقاد براي انجمن بود؟نقل قول:
بابا خواهشاً اینقدر این تاپیک رو شلوغ نکنید ...
واقعاً اگه موضوع مهمی برای مطرح کردن دارید بیان کنید ...
در ضمن به نظر من اگه یه مقدار هم با لحن بهتری بتونیم با مدیران و همکاران انجمن موبایل ارتباط برقرار کنیم خیلی بهتره .....
بعضی موقع ها یک جمله به اندازه یک کتاب حرف داره..!نقل قول:
فقط باید خواننده یکم دقت کنه..!
موافقم ....نقل قول:
حسين خان اين قضيه قسمت برنامه و بازي به كجا رسيد؟
آيا طرح خاصي براي اونجا در نظر دارين يا نه؟
ممنون.
انشالله داريم يه كاراي اساسي روي كل انجمن موبايل ميكنيم.ولي زمان ميبره.مطمئنن نتيجش راضي كننده خواهد بود.نقل قول:
................نقل قول:
بعضی موقع ها یک جمله به اندازه یک کتاب حرف داره..!
فقط باید خواننده یکم دقت کنه..!
(بعضي مواقع هم چند نقطه!)
از مديران اين انمجمن در واست دارم
كل تاپيك هاي الكي را پاك كنند
اگر اين انجمن آرشيو داشت خيلي عالي مي شد
نظر ديگه من
فعاليت خوبه ولي نظرات خوبه و لي يك چيزي بد است
اون اين كه هر كي براي خودش مي خواهد يك تاپيك ايجاد كند
تقاضای راه اندازی قسمت موبایل الجی رو در سایت دارم!قبلا تاپیک مربوطه رو در بخش پیشنهادات سایت زدم!مدیریت بخش الجی رو هم در کمال پر رویی میپذیرم!!
نقل قول:
منم موافقم.
نمیشه یه کاری کرد کسی تا مثلا 100 تا پست نزده نتونه تاپیک ایجاد کنه؟
ممنون.
سلامنقل قول:
تا اونجایی که ما بتونیم تاپیکهای بیهوده رو خذف میکنیم.
ضمن اینکه نمیشه اینکار رو کرد.شاید یه یوزر تازه سوالی
کاملا تخصصی داشت.ضمن اینکه به تعداد پستها ربطی
نداره،برخی یوزرهای قدیمی هم از این کارها میکنن.
مطمئنا اگر تیم موبایل تشخصی بده که اون قسمتنقل قول:
تقاضای راه اندازی قسمت موبایل الجی رو در سایت دارم!قبلا تاپیک مربوطه رو در بخش پیشنهادات سایت زدم!مدیریت بخش الجی رو هم در کمال پر رویی میپذیرم!!
کشش داره،زیر مجموعه ای جدا براش درنظر میگیره
فعلا تعداد و محتوای تاپیکهای مربوط به ال جی اونقدر
نیست که بشه براش به فکر زیر مجموعه بود
مخلصیم
موافقم...نقل قول:
متاسفانه ال جی با توجه به تولیدات زیاد و جذاب اما چون جایی در بازار ایران نداره (به دلیل نداشتن یک وارد کننده رسمی مثل مایکروتل...) بنا بر این تعداد کاربران کمتری نسبت به بقیه برند ها داره که فکر نکنم نیازی به داشتن کلوپ مجزا داشته باشه...
پس چرا در مورد پیغام خصوصی میشه این کار رو کرد؟نقل قول:
الان تو قسمت کلوپ گوشی ها(که بیشتر سوال های تخصصی اونجا مطرح میشه)دسته بندی بسیار خوبی انجام شده و فکر نمیکنم کاربر تازه وارد اینقدر سوالش تخصصی باشه که تو هیچ کلوپی مطرح نشده باشه که بخواد تاپیک جدید باز کنه..ولی تو قسمت برنامه و بازی این طور نیست و هر کی میرسه یه تاپیک باز میکنه.در حالی که تاپیک های مجزا برای انواع سیستم عامل ها تعبیه شده.مثلا تو قسمت بازی ها بیش از 20 تاپیک مربوط به بازی های جاوا هست.شایدم بیشتر... (پس اینجا هم نیازی به ایجاد تاپیک جدید نیست.) نمیشه اینا رو تقسیم بندی کنین.و هر کدوم یه زیر انجمن داشته باشن.
در مورد یوزر های قدیمی هم اگه یه کوچولو اعمال فشار بکنین دیگه از این کارا نمیکنن.من از طرف اونا قول میدم.:31:
مخلصیم.
سلام>
میشه تو کلوپ گوشیها یه تاپیک گفتگو ازاد زد که مدیرا یه کاری کنن پستها شمارش نشه؟اگه زده بشه از اسپم های تاپیک های مختلف کم میشه.
برای یک تاپیک نمیشه این کارو کرد.نقل قول:
اگه نیازی باشه زیر مجموعه متفرقه موجودهنقل قول:
ممنون
با سلام و خسته نباشید
من حدود سه روز پیش تاپیکی با عنوان (آقایان و خانومها بیایید و یک نظر بدهید)را زدم ولی الان نیستش و فکر کنم پاکش کردید
میشه دلیلشو بگید
با تشکر
دليلش هنگام Trash شدن پستتون گفته شده.ميتونيد از قسمت Trash ببينيد.نقل قول:
من یه پیشنهاد برای خود همکار عزیزمون توی بخش موبایل H M R 007 دارم .....
دوست من شما در انجمن موبایل همکار هستید ... همکار یه انجمن شدن هم یکسری مشکلات و دردسرهای خاص خودشو داره ....
مثلاً نباید نسبت به برند و مدل خاصی از گوشی تعصب بی موردی نشون بده و باید مثل یه داور در مسابقه ورزشی کاملاً بیطرف و عادلانه قضاوت کنه .....
اما دوست من شما اگه یه نگاهی به امضاء خودتون بندازین کاملاً با این حرف من مغایرت داره و ممکنه سر همین یه موضوع کوچیک بحث ها و بگو مگوهای زیادی شروع بشه و یا ممکنه شما رو به طرفداری از یه برند خاص محکوم کنن ......
پس بهتره برای اینکه حرف و حدیثی پیش نیاد و شما هم بتونید بهتر به انجمن سروسامان بدین امضاء خودتون رو عوض کنید ....
امضاي ايشون رو با دقت نگاه كنيد!
نقل قول:
اگه امضا رو با دقت نگاه کنید متوجه می شید من فکر اونجاشم کردم.البته میخواستم نماد موتورلا و سامسونگ رو هم توش بیارم ولی شلوغ میشد و از قیافه می افتاد!نقل قول:
و اما اگه منظورتون اون UIQ3 ها باشه، چون خودم گوشیم UIQ3 هست به عنوان یک کاربر معمولی توشون فعالیت میکنم و ربطی به همکار بودنم نداره.
--------
سامان جان ممنون از توجهت.
موفق باشی.
سلام علیکم.
میخواستم ببینم طرحی که برای قسمت برنامه های کاربردی و بازی ها داشتین به کجا رسید؟
آخه خیلی اوضاعشون (مخصوصا بازی ها) وحشتناک دراماتیکه.
ممنون.
چرا هيچ قسمتي براي نرم افزار و مشكلات Smartphone نيست؟ من به مدير هم pm دادم، اما جواب ندادن!
کسری خان گوشیتون چیه؟ هر گوشیی برای خودش کلوپ مخصوص داره. لازم نیست همه اسمارت فون ها بچپن تو یه تاپیک.:27:نقل قول:
اين اسم ما مثل اينكه تو اين فروم خيلي مشهور شده:31:نقل قول:
آخه Smartphone ها كه همه يه جور هستن! نيازي نيست واسه هركدوم يه تاپيك بزنيم! مال من i-mate sp3 هست
دوستان سلامنقل قول:
دوست عزیز فقط آیمت ها و یا ویندوز موبایل ها نیستن که اسمارت فون محسوب میشن و همه هم یه جور نیستن
شما باید بری توی ویندوز موبایل ها بگردی دنبالش
با سلام و خسته نباشید.من در جریان روند این تاپیک نیستم ولی انجمن موبایل نیاز ضروری به بخش های جدا واسه سیمبین 9.1 ، Uiq و جاوا داره . هم برای بازی هم برای نرم افزار.
با تشکر