7600 gt گزینه مناسبیهنقل قول:
الان عکسارو دیدم
%100 مشکل گرافیکی داری
Printable View
7600 gt گزینه مناسبیهنقل قول:
الان عکسارو دیدم
%100 مشکل گرافیکی داری
ببینید. خیلی ساده است.نقل قول:
زمان اومدن XP یعنی سال 2001 و 2002 و 2003 هم دقیقا این حرف ها بود. تازه خیلی بدتر.
عده ای بدون اینکه متوجه باشند نمیشه جلوی ارتقا سیستم عامل رو گرفت از 98 دفاع می کردند.
اما الان کسی روش میشه بگه 98 بهتره؟
1- کسی روش میشه بگه XP که با رم 64 من خوب کار نمیکنه پس بدرد نمیخوره و همون 98 بهتره.
2- کسی روش میشه بگه XP که Need For Speed 1 رو اجرا نمیکنه پس بدرد نمیخوره و 98 بهتره.
3- کسی روش میشه بگه XP که روی سخت افزار من که مربوط به ساله 94 هست قفل میکنه. پس 98 بهتره.
و ...
فکر کنم متوجه شباهت قضیه 98 و XP با XP و Vista شده باشید.
فرد فوق باید اینجوری بگه که حرفش درست باشه:
1- من رمم 64 هست پس فعلا نمی تونم با ایکس پی کار کنم. بهتره سیستم خودم رو ارتقا بدم یا صبر کنم تا پولش جور بشه.
2- خوب فعلا Need For Speed 1 رو با 98 بازی می کنم و ایکس پی رو هم در کنارش دارم تا بازیهاش بیاد.
3- سخت افزارهای من قدیمیه و برای ایکس پی مناسب نیست. بهتره ارتقا بدم.
و ...
دلایل فوق نباید باعث بشه شما ایکس پی رو زیر سوال ببرید.
--------------------------------------------------------------------
الان هم شبیه همون افراد از ویستا انتقاد های الکی می کنند.
4 سال دیگه هم شبیه همون افراد از ویندوز 7 انتقادهای الکی می کنند و میگن ویستا بهتره.
این روند تمام شدنی نیست.
...
قبلا هم گفتم, حرفی نزنید که 2 سال دیگه باعث شرمندگیتون بشه.
اون موقع اگر بگید ویستا فلانه و ایکس پی بهتره, بهتون می خندند.
مثل شما که اگر کسی الان بگه 98 بهتر از ایکس پیه بهش می خندید.
%100 موافقم با حرفاتون:5:نقل قول:
من هم 100 درصد موافقمنقل قول:
آقای taghi_ramzi میشه مشخصات سیتمتون رو بگید
در ضمن الان سرویس پک 1 ویستا امده که از نظر گرافیکی خیلی بهتر و پر سرعت تر و سازگار تر از نسخه قبلیشه
نقل قول:ممنون از کمکهای شما عزیزان.نقل قول:
نوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک رو ارتقا میدم تا ببینم چی میشه.
اگر لازم باشه حتی مادربورد و سی پی یو رو هم ارتقا میدم.از نظر مالی مشکلی ندارم.
البته این رو هم بگم که با همه این حرفها در حال حاضر هیچ مشکلی ندارم با ویستا و سیستم خیلی خوب جواب میده چون کارهای سنگین انجام نمیدم.
اما خوب دوست ندارم اگر یه وقت خواستم کارهای سنگین انجام بدم کم بیاره.
به هر حال از راهنماییهای شما ممنونم
منم خیلی وقت بود که کوچ کردم .
ولی چون یه مشکلی پیش اومد مجبور شدم برگردم به Xp .
ولی دوباره برگشتم به ویستا ..
من خیلی وقته ویستا رو نصب کردم و هیچ مشکلی هم ندارم حالا میخوام بدونم ارزش این رو داره که سرویس پک 1 رو نصب کنم یا نه (حال ندارم دوباره اونهمه نرم افزار رو نصب کنم البته قدیما تو Xp با نورتون گاست کارم راه می افتاد )
راستی سرویس پک 1 رو هم میشه با همون کرک ویستا معمولی اکتیو کرد..؟
ویستای سرویس پک 1 که من خریدم، به صورت خودکار فعال شده نصب می شه.نقل قول:
به جای نورتون گوست می تونید از Acronis True Image استفاده کنید. با ویستا سازگاره و به خوبی از پارتیشنها پشتیبان می گیره.
من SP1 را از مایکروسافت گرفتم.433 مگابایت بود.نقل قول:
روی ویستا نصب کردم.ویندوز هم از کار نیفتاد.البته من از من از کرک Windows Genuine استفاده میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کدوم ویندوز ویستا برای کاربران خانه ای هست؟
Home Permium و Home Basicنقل قول:
هر دو نسخه خانگی هستن اما Home Basic فاقد Aero می باشد
حتما نصبش کن ارزش دوباره نصب کردنشو دارهنقل قول:
تغییرات عمده صورت گرفته در سرویس پک یک ویندوز ویستا:
- رفع بیش از یک صد ایراد جزئی و اساسی ویندوز ویستا
- افزایش کارایی و قابل اعتماد بودن
- سازگاری بیشتر با قطعات سخت افزاری و نرم افزار های کاربردی
- افزایش قدرت امنیتی - Security ویندوز ویستا
- افزایش 50 درصدی کپی و یا جابجاکردن فایلها مخصوصاً در محیط شبکه
- افزایش سرعت ویندوز در بارگذاری Boot ویندوز، Log Off و Login همچنین Shut Down
- بهبود در جاوا اسکریپت اینترنت اکسپلورر و
- بهبود در عملکرد نرم افزار Windows Disk Defragmenter
- سازگاری کامل با تکنولوژی های جدید exFAT ، شبکه بی سیم، IPv6 در شبکه های بی سیم و فن آوری Secure Socket Tunneling Protocol و بسیاری فن آوری های دیگر ....
- تغییرات بسیار در قابلیت جستجو و Search ویندوز ملقب به Desktop Search
- قابلیت های گرافیکی بهتر به دلیل تغییرات و بهبود در DirectX
سرویس پک یک ویندوز ویستا
مایکروسافت هر از چند گاهی ، سرویس پک هایی را برای سیستم های عامل ویندوز خود به منظور رفع مشکلات و افزودن قابلیت ها انتشار می دهد. مایکروسافت در بیانیه و پیش نویسی که حدوداً در اواخر اوت ۲۰۰۷ انتشار داد ، با جمال گسترده محتوی SP1 را تشریح کرده و طی آن سه بخش عمده در پروژه را اعلام نمود که شامل قابلیت اتکا و پایایی و اجزا ، تجربه اجرایی ، پشتیبانی استاندارد ها و سخت افزار های جدیدتر بود . یکی از بخش هایی که شایسته ذکر ویژه است ، اجرا می باشد که در تکمیل آن مقوله هایی چون عملیات کپی فایل ، Logging بر روی دامنه ( دامین ) کامپیوتر های متصل به هم و مرتبط ، تجزیه JavaScript در Internet explorer ، مسیریابی فایل های مشترک در شبکه ، سامان دهی و اداره فایل های Zip در Windows Explorer و Windows Disk Defragment مطرح بوده است . مزید بر موارد فوق ، توانایی در انتخاب درایور های مشخص جهت انجام Defragment بازگنجانی گردیده است.
سرویس پک یک برای پاره ای جدید از استاندارد های سخت و نرم افزاری که مشخصاً عبارتاند از فایل سیستم ExFAT ، شبکه Wireless ( بدون سیم ) 802.11n ، IP نسخه ۶ روی اتصالات و پروتکل Secure Socket Tunneling می باشند ، پشتیبانی ارائه می نمایند . نسخه به روزرسانی شده ای از Windows Installer در SP1 گنجانده شده است که پشتیبانی لازم را برای مالتی پکیج های تراکنشی ( بسته های چند تراکنشی ) فراهم می آورد . به عبارتی دیگر ظاهر کاربری ای که بسته Installer کوچکتری در اختیار دارد . در Installer ، سیستم ارشد تری پیاده و جاسازی می شود و فقط با توجه به محتوی Installer سیستم ارشد تر است که بسته Installer کوچکتر امکان ایجاد می یابد . بوت کردن سیستم ، با استفاده از ظاهر کاربری Firmware قابل تعمیم ، روی سیستم های X64 نیز تدارک دیده شده است . این قابلیت اصولا برای عرضه اولیه ویستا مقدر و منظور نشده بود ، لیکن در آن زمان بواسطه عدم وجود سخت افزار های سازگار ، چنین امری توام با تاخیر بوقوع پیوست.
در دو بخش از سرویس پک یک تغییراتی ناشی از تمایل و خواست فروشندگان نرم افزار اعمال و دیده شده است . جستجوی Desktop یکی از این تغییرات است که کاربران را قادر ساخته است که برنامه جستجوی پیش فرض Desktop را با اشکال دیگری متفاوت با برنامه جستجوی دسکتاپ مایکروسافت که در ویستا تعبیه گردیده است ، تغییر دهند . بدین ترتیب انواع دیگر و متفاوت برنامه های جستجوی دسکتاپ قارد خواهند بود بدون اختلال و شکاف در سرویس هایشان با سیستم عامل ارتباط داشته باشند . چنین تغییراتی بعلت ابراز شکایاتی از ناحیه گوگل مبنی بر اینکه وجود و حضور جستجوی دسکتاپ تعبیه شده در ویستا مانع بکارگیری جستجو دسکتاپ گوگل است ، بعمل آمد.
در ژوئن ۲۰۰۷ گوگل اظهار داشت که تغییرات ارائه شده طی سرویس پک یک ، اقدامی در جهت درست بوده است لیکن اصلاح بیشتر تغییرات ضرورت دارد تا برای مشتریان دسترسی گسترده تری را به دیگر ارائه دهندگان جستجوی دسکتاپ فراهم آورد . بخش قابل ذکر دیگر مشتمل بر ارائه مجموعه ایی از API های جدید امنیتی برای بهره گیری از نرم افزار های ضد ویروس است که در حال حاضر به نحوه اجرایی پشتیبانی نشده و به Patch کردن کرنل و هسته متکی است .
به روزرسانی Direct 3D 10.1 نیز برای گنجانیده شدن در سیستم برنامه ریزی شده بود که ضمن آن تعدادی از قابلیت ها را که قبلا در سخت افزار مرتبط با Direct 3D 10.0 اختیاری بودند ، اینک اجباری می ساخت . بیانه و پیش نویس فوق الذکر همچنین متذکر بر این نکته است که سرویس پک یک حاوی هسته (Kernel) به روز آوری شده ای خواهد بود که با نسخه Windows Server 2008 روانه بازار خواهد گردید . پشتیبانی برای کنسول Group Policy Management برچیده و حذف گردیده و مقرر است که همزمان با انتشار سرویس پک ، جایگزین آن منتشر گردد . طی یک آنالیز جامع و مفصل از جزئیات نسخه آزمایشی سرویس پک یک ویستا که توسط مجله APCmag.com انجام شد ، تغییرات بعمل آمده روی Vista code base و registry مورد بررسی قرار گرفت . این آنالیز حاکی از نصب چند صد پکیج روی نسخه بتا بود که بیشتر معطوف به قابلیت های Back-end در مقایسه با کارکردهای Front-end بودند . خبرنگار این مجله همچنین افزایش شگرفی را در اجرا و در قیاس نسخه اولیه ویستا شاهد بوده است .
تغییرات عمده صورت گرفته در سرویس پک یک ویندوز ویستا
رفع بیش از یک صد ایراد جزئی و اساسی ویندوز ویستا
- افزایش کارایی و قابل اعتماد بودن
- سازگاری بیشتر با قطعات سخت افزاری و نرم افزار های کاربردی
- افزایش قدرت امنیتی - Security ویندوز ویستا
- افزایش 50 درصدی کپی و یا جابجاکردن فایلها مخصوصاً در محیط شبکه
- افزایش سرعت ویندوز در بارگذاری Boot ویندوز، Log Off و Login همچنین Shut Down
- بهبود در جاوا اسکریپت اینترنت اکسپلورر و
- بهبود در عملکرد نرم افزار Windows Disk Defragmenter
- سازگاری کامل با تکنولوژی های جدید exFAT ، شبکه بی سیم، IPv6 در شبکه های بی سیم و فن آوری Secure Socket Tunneling Protocol و بسیاری فن آوری های دیگر ....
- تغییرات بسیار در قابلیت جستجو و Search ویندوز ملقب به Desktop Search
- قابلیت های گرافیکی بهتر به دلیل تغییرات و بهبود در DirectX
البته حرف شما تا حدودی درسته ولی اینو در نظر داشته باشیدنقل قول:
اگه فرق 98 با XP رو مثلا 10 بگیریم فرق ویستا با XP حداکثر 2 میشه...
نقل قول:
نوشته شده توسط amir_motevaledemeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستم من
mainboard:K8NF-9 Gigabyte
CPU: 3000+ Athlon
ram:2*512
HDD:160+40
Graphic:256 مدل دقیقش الان یادم نیست ولی مارکش Asus
از این سیستم ویستا فقط به کارت گرافیک نمره 2.6 میده و بقیه همه بالای 3.5 هستن.
سیستم خوبی دارید نباید با ویستا مشکلی داشته باشید البته اگه میگفتید کارت گرافیکتون چه مدلی بهتر می شد نظر دادنقل قول:
نمره 2.6 برای گرافیک در ویستا یکم پایینه دیگه کمتر از 3.0 نباشه خوبه
5.0 که باشه عالیه
واسه من گرافیکو نمره 3.8 داده
سیستم خوبی دارید نباید با ویستا مشکلی داشته باشید البته اگه میگفتید کارت گرافیکتون چه مدلی بهتر می شد نظر دادنقل قول:
5.0 که باشه عالیه
واسه من گرافیکو نمره 3.8 داده گیمینگ رو هم 3.0
سیستم خوبی دارید نباید با ویستا مشکلی داشته باشید البته اگه میگفتید کارت گرافیکتون چه مدلی بهتر می شد نظر داد اگه هم بشه رمتون رو تا 2 گیگ افزایش بدید خوبه چون 500 مگ رو ویستا همیشه استفاده میکنهنقل قول:
5.0 که باشه عالیه
واسه من گرافیکو نمره 3.8 داده گیمینگ رو هم 3.0
البته امتیاز 2.6 رو به گرافیک سه بعدی داده خود کارت گرافیک بالاتر آورده.
صریحا عرض کنم با وجودی که کمابیش از ویستا استفاده می کنم ولی فعلا از مخالفای پر و پا قرص ویستا هستم !!! چون هیچ لزومی به وجود پدیده ای به نام ویستا نمیبینم و ویستا بکس مایکروسافت رو به نظر من در حد شیادهای کلاهبردار پایین آورده ...!
من فکر کنم اینو صفحه قبل هم به شما گفتم که ویندوز ویستا اولین نسخه ویندوز از نسخه 95 به بعده که از اول نوشته شده و تقریباً همه چیز توی اون تغییر کرده است. در مورد تفاوت XP با 98 نمی شه چیزی گفت، چون XP در حقیقت ادامه سری NT ویندوزه و باید با 2000 مقایسه بشه که به جز اینترفیس و چند برنامه اضافه شده، عملاً تفاوت چندانی نداره (حتی قابلیت پشتیبانی از افکتهای شفاف هم پیشرفته افکتهای 2000 هست). به همین خاطر عملاً چیزی که شما گفتید برعکسه، یعنی اگر تفاوت XP با ویندوز قبل از خودش 2 باشه، تفاوتش با ویستا بیشتر از 10 میشه.نقل قول:
آخه این فرق من نفهمیدم به خدا کجاشه ؟!!!
اون سرچ و مرچ و اینا رو بزار کنار (من سالی یه بار هم برای پیدا کردن یه فایل سرچ نمی کنم) یه سری بهینه سازی شده تو ویستا و جای بعضی چیزا اومده دم دست تر
"همه چیز" هم دو باره نوشته نشده مثلا خیلی از آیتم های کنترل پنل مثل Xp هستش یا با تغییرات بسیار جزئی
از این نظر بخایید بگید و از نظر ظاهری خب ویستا جلوتره...
Vista آقا فقط Vista (البته تا چند سال پیش هم می گفتیم فقط XP)
خوب اینکه معلومه اینها همش بازیه روزگاره (مایکروسافته در اصل) . آقا با هر چی حال می کنی کار کن .
من vista دارم خیلی هم راضیم تازه از موقعی هم که SP1 اومده که واقعا گل کاشته .
بیشتر نا رضایتی تو بازار بخاطر این اختراعاتی که این شرکتها تو windows ها به وجود میارن . مثلا دوستم از یکی از این شرکتهای خیلی معروف یه XP گرفته که کلا اصلا نمیشه باحش بازی کرد راحت . خوب از اون شرکت چه انتظاری می شه داشت حتما vista شم از اون بهتر نمیشه . برای همین من خودم همیشه از ویندوزی که خودم از یه جای معتبر مثل سایت خود microsoft باشه تهیه کردم یا اگر همراه یه لبتابی (که معمولا CD ها یا DVD هاشون اریجینال هست) بوده کپی کردم و تا الان هیچ مشکلی نه با ویستا نه با xp داشتم سرعت جفتشون هم موقع خودشون عالی بوده .
الان امتیاز سیستم 5.2 هست . این هم مشخصات :
AMD Athlon 64 X2 4200 @ 2700
2GB Dual CH. Twinmos 667 @ 809
Geforce 8600 GT
Hard 160 Sata II maxtor
امتیاز هامم از بالا به پایین :
5.2
5.9
5.9
5.6
5.6
والسلام .
من اینجا یه پست دادم که پاک شده
چرا پاک شده ؟ اگه نمیخاین بحث بشه خب اینجا رو قفل کنید ....
شاید یکی واقعا چیزی بلد نیست تو بحث شرکت میکنه که یاد بگیره
این کارا معنی نداره
واقعا متاسفم ...
پاک شده!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
خب دوباره مطرحش کنین دوست عزیز
اما اگه از سرچش بگذریم از استارت منوش نمیشه گذشت
طرح استارت منوی میکروسافت توی ویندوز جدیدش یه شاهکاره دیگه به سمت راست منوهاش باز نمیشه بلکه خیلی راحت و نرم به صورت درختی نمایان میشه
مخصوصا سرچ پایینش
کافیه تایپ کنی چیزی رو که میخوای سریع توی استارت منو پیدا میشه:46:
به من این استارت خیلی جاها کمک کرده
پست هاي كه پاك ميشه به خاطر اين است كه به تاپي ربوط نميشه براي همين پاك ميشه.نقل قول:
مطمئن باشید که از اول نوشته شده، به همین خاطر بود که ارائه شدن این ویندوز خیلی وقت گرفت. حتی مایکروسافت قصد داشت ویندوز ویستا رو دیرتر ارائه کنه اما نتونست به خاطر همین چیزهایی مثل BitLocker رو که قبلاً قرار بود همراه خود ویندوز ارائه کنه رو مجبور شده بعداً بده بیرون. حتی شاید باور نکنید، سیستم صوتی ویندوز هم کاملاً بازنویسی شده تا دیگه بالاترین کیفیت ممکن رو بده. بعد بازنویسی کدها از اول به این معنی نیست که یک سیستم عامل با همه چیز متفاوت بیاد بیرون، بلکه باید سازگاری (حداقل ظاهری) خودشو با نسخه های قبلی تا حدی نگه داره که کاربران قدیمی مشکلی برای کار کردن پیدا نکنند. تعداد زیادی از مزیتها را هم قبلاً نوشتم که بازهم کامل نیستنقل قول:. اگه می خواهید جزئیات بیشتری را بخوانید، به کتاب Windows Vista Unleashed مراجعه کنید که به طور کامل جزئیات مربوط به ویندوز ویستا رو ذکر کرده، مطمئن باشید وقتی این کتاب و بسیار مطالب آنلاین دیگر رو بخونید، کاملاً متوجه مطلب می شید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2256280&postcount=39
1-نقل قول:
همونطوری که یکی از دوستان هم اشاره کردند, XP و 98 از دو نسل متفاوت بودند. بخاطر این شما اونهارو بسیار متفاوت می بینید. اما ویستا و XP از یک نسل هستند.
2-
شاید شما ظاهر رو ملاک می دونی که میگی ویستا خیلی با ایکس پی فرقی نداره. اما اگر به جزئیات فنی ویستا دقت کنید خواهید دید که واقعا بهتر و پیشرفته تر از ایکس پیه.
3-
بسیاری از تفاوت های ویستا در 2 سال آینده مشخص میشه. جایی که کم کم محدودیت های ایکس پی تو ذوق خواهند زد. همونطوری که الان محدودیت های 98 خیلی وقته توی ذوق کاربران زده و یک کاربر سال 2004 رو ارضا نمی کرد.
...
موفق باشید.
یعنی شما vistaرو با xpیکی می دونیدنقل قول:
به به خیلی ممنون تمام زحمات چند ساله میکروساف باطل شد
تمام کد نویسی های ویستا از نو انجام شده بعد vistaوxpاز یک نسل هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! !!!!!!:18:
یه سوال
این دی وی دی که همین سایتp30world برای فروش گذاشته مشکلی نداره؟؟؟
کرکش اکتیو هست؟؟ میشه اپدیتش کرد؟؟؟
کسی نگفت برای نوشتن ویستا, کدهای ایکس پی رو کپی کردند.نقل قول:
اما بهتره بدونید
ویندوزهای 2000 و XP و Vista همگی بر پایه NT هستند.
حتی ویندوز 7 هم همینطور خواهد بود.
من خودم شخصا" خریدم و نصب کردم.نقل قول:
کرکش هم خیلی خوب کار میکنه
خوب شما میگید بر پایه این بر پایه می تونه کد باشه می تونه ساختار باشه می تونه کپی باشهنقل قول:
آخه امکان نداره!!!!!!اگه منظورتون اینکه میکروسافت از یک روند برای تمام ویندوزاش استفاده میکنه بله درسته چوت شما ساخت یک ماشینو از اولین تا آخرین رو در نظر بگیر همه از یک روند برای ساخت استفاده میکنن
مشکل اینه که از ویندوز ویستا عملاً دیگه چیزی به نام NT پایه وجود نداره، چون همون موقعی که ویندوز XP در حال بیرون آمدن بود، ویندوز ویستا در حال نوشته شدن بود. یکی از دلایلی که ویندوز ویستا دارای حفره های امنیتی شناخته شده کمتری نسبت به دیگر سیستم عاملهای ویندوز هست، یکی همین بازنویسی کامل کدها است. شما حتی اگر نوع نگرش ویندوز ویستا به فایلها را هم نگاه کنید، می بینید که استفاده برپایه نام و آدرس تا حد زیادی کمرنگ شده و استفاده از متادیتاها در حال پیشرفت هست. به همین خاطره که چیزی مثل کادر جستجو در تمامی پنجره ها وارد شده و از ابزار Index به عنوان یکی از مهمترین اجزای ویستا یاد میشه، چون به خوبی برمبنای متادیتاها اجازه استفاده از فایلها را حتی در دورافتاده ترین جای کامپیوتر با کمترین زمان می دهند.نقل قول:
خود ماکروسافت هم این ویندوز رو نسل جدیدی نمیدونه. کاری به این ندارم که کدهاش از اول نوشته شده. حالا اگر شما می خواهید ثابت کنید این ویندوز رو ماکروسافت باید شماره اول یک نسل جدید بنامه, می تونید با سایت ماکروسافت در ارتباط باشید و دلایلتون رو براشون بفرستید. شاید مهندسینش از شما قبول کردند و تغییری در سری ویندوز دادن.نقل قول:
فرض که ما روند رو در نظر بگیریم.نقل قول:
باز هم همون میشه که گفتم.
یعنی حتی روند تولید 98 و XP کاملا متفاوته.
اما این روند برای XP و ویستا یکیه.
پس میبینید که در نهایت تفاوت زیاد بین 98 و XP دلیل داره.
مسلمه که تفاوت زیاده، چون شما باید XP رو با 2000 مقایسه کنید. به علاوه اصلاً نمی شه XP رو با 98 مقایسه کرد، چون XP بعد از ME و 2000 اومده. مقایسه XP با 98 عملاً مثل مقایسه ویستا می مونه با 2000. در رابطه با اینکه می گید خود مایکروسافت نمی گه که ویستا از اول نوشته شده، بهتره سری به کتاب Windows Vista Inside Out بزنید که مال خود انتشارات مایکروسافته، یا اینکه می توانید Windows Vista Unleashed را چک کنید که بهترین مرجع پیشرفته ویندوز ویستائه.نقل قول:
1- اشتباه نقل قول کردید.نقل قول:
اون پست مربوط به بحث من با آقای amir_motevaledemeh هست که خودشون XP رو با 98 مقایسه کردند و به من گفتند چرا اینقدر فرق دارند! نمی دونم چرا سراغ اون پست رفتید و پستی که جواب خود شمارو دادم ادامه ندادید. یعنی اون مورد رو از من قبول کردید؟
2- بهتره پستهای من رو با دقت بیشتری بخونید.
نوشته قبلی من:
""خود ماکروسافت هم این ویندوز رو نسل جدیدی نمیدونه. کاری به این ندارم که کدهاش از اول نوشته شده. ""
روی از اول نوشته شدن ویستا اونقدر مانور داده شده که هر کودکی هم ازش اطلاع داره و من هم در پست قبلیم بهش اشاره ای کردم. ظاهرا شما جمله Bold رو ندیدید.
اگه اشتباهی شده معذرت می خوام، ظاهراً این بحث ویستا و XP خیلی پیچیده.نقل قول:
به نظر من ويندوز 3.1 خيلي بهتر از ويستا هست..