اونجايي كه مينويسه
press enter key
يا اونجايي كه وارد شهر بشم
كجا بايد كدها رو بزنم
لطفا من را كمك كنيد
Printable View
اونجايي كه مينويسه
press enter key
يا اونجايي كه وارد شهر بشم
كجا بايد كدها رو بزنم
لطفا من را كمك كنيد
اره
همون جا كه ميگه press enter key كد رو بنويس بعد اگه درست زده باشي يه صدايي ميشنوي
بعد enter بزن
موفق باشي
با عرض معضرت
من كد باز كردن تمام مسابقها رو ميخوام
در ضمن كد تقلب صفحه اول اون كه نوشته
ordermybaby
غلط است
لطفا درست ان را هم به من بگو ييد
اقا با عر ض معضرت كد باز كردن تمام مسابقها رو مي خوام
در ضمن كد تقلبي كه در صفحه اول هست
اون اولي كه نوشته
ordermybaby
انگار غلط هستش
مي شه من رو كمك كنيد :cry:
محل پروفايل اين بازي توي ماي داكيومنت در اپليكيشن ديتا هستش
سلام.من 74% از بازی رو رفتم.وقتی هم که دکمه t رو ميزنم 10 تا ستارهارو هم نشون ميده که گرفتم.تو هر گاراجی هم ميرم امتيازه ماشينمو 10 ميزنه.يعنی بالاترين امتياز.ولی با این همه چيزايه که گفتم هيچ مرحله ای تو نقشه ديگه نشون نميده.اینو هم بگم من تمام مراحلی که تو نقشه نشون نميده رو هم رفتم.ازتون خواهش ميکنم کمکم کنيد
سلام.ميخواستم ازتون خواهش کنم که نحوه خريدن ماشين suv را دقيق توضيح دهين.آيا اسم کامله ماشين suv هست يا مخففشه.ممنون
بايد چند تا مرجله رو رد كنين تا ماشين موزد نظر باز بشه. بعد تو قسمت خريد ماشين ماشين رو بخرين.
بازي تموم شد ديگه! ولش كن بابا! يه بازي ديگه بكن.
اقا حسين ميتونين به من بگين كه شما
50
درصد شد بازي بايد چي كار كرد
ممنونم
سلام
ميگم اونايي كه وسط هاي بازي گير ميكنند يه سري به
ورلد مپ بزنند اون مسابقه ها كه مونده رو نشون ميده
حتي مسابقه هاي هيدن رو
موفق باشيد
ورلد مپ اين كجا هستش
توي نقشه اصلي مسابقه هاي مخفي رو نشون نميده :oops:
تو روخدا بگين اين ورلد مپ اين بازي كجاست
salam agha omidvarem ke har che zoudtar moshkelet rsfe beshe. yeki be man komak mikone ke aya chetor mishe baziye need for speed underground 2 ro download konam?
حالت خوبه
ميدوني چند ساعت طول ميگشه
33
ساعت طول ميكشه
تو روخدا بگين اين ورلد مپ اين بازي كجاست
تو روخدا بگين اين ورلد مپ اين بازي كجاست :cry:
شما چرا دو تا تاپيك باز كردي؟ فردا يكيش رو پاك ميكنم!
نقل قول:
نوشته شده توسط mohsendk2
M رو بزن بعد با موس رو هر كدوم خواستي بزن و Active GPS رو بزن بعدش يه فلش مياد كه مسيرو بهت نشون مي ده البته زير پل و .... فلش ميره :twisted: :twisted:
راستي منم مشكل آقا حسين رو دارم فهميدي به ما هم بگو تازه من با هر چي ماشين تو شهر بود مسابقه دادم ديگه تو شهر ماشين براي مسابقه نمونده ولي بازم به 100٪ نميرسه :twisted: :twisted: :twisted:
نقل قول:
نوشته شده توسط Arash4u
آرش جون خوب يه بازي خوب با حال با كيفيت توپ ماه ايول ..... ماشيني معرفي كن كه بريم بازي كنيم تازه همين NFS رو هم كامپيوترم نكشيد تو گيم نت بازي كردم
اگه يه بازي معرفي كني بايد مخ يارو رو بزنم واسم نصب كنه
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
اقا ارش وقتي
m
رو بزني مسابقه هاي هيدنو نشون نميده
من توي نقشه ي بازيم فقط گاراژها رو ميبينم
:oops: :cry:
محسن جان به تابلو ها در شهر دقت كن مثلا رنگ سبز بطرف راست و به i ها هم دقت كن
منظور از i همان نوشته هايي است كه در سطح شهر است و پول بهت مي دن
اقا ارش تابلوها مگه چيرو به من نشون ميدن
منظورت از نوشته هاي سطح شهر همون ايكونهاي سبز رنگ مگه نيست
من تمام اين ايكونها رو در سطح شهر گرفتم :cry:
عزيز من اگه مي خواي بفهمي كه بازي تموم شده عكس يه مردي مياد كه به صورت شكست خوده فيگور گرفته اگه اينو ديدي بدون كه بازي تموم شده وگر نه هنوز ادامه داره .
اگر هم اين عكس نيومد توي گاراژهاي مختلف بره شايد يه متور جديد اومده و تو متوجش نشدي بگرد تا بگرده اين بازي :mrgreen:
مثل تابلو هاي خيابون ها فقط به جاي اسم روشون مربع يا مثلث يا ... سبز و آبي (به رنگ گاراژ ها) اونارو دنبال كن به نتيجه مي رسي در ضمن من يه جايي گير كرده بودم با ماشين هاي تو خيابون مسابقه دادم مرحلشو رد كردمنقل قول:
نوشته شده توسط mohsendk2
موفق باشي :wink: :wink: :wink:
تمام وسايل جديد رو بستم
هيچ وسيله اي باقي نمونده
در ضمن من تمام ماشينهايي كه توي شهر بودن كورس گذاشتم و هيچ ماشيني باقي نمونده :cry:
بابا من ديگه كم آوردم خداييش نمي دونم چيكار بايد بكني شرمنده :( :( :(نقل قول:
نوشته شده توسط mohsendk2
ورلد مپ توی گاراژ هست . شما وقتی وارد گاراژ میشید وارد قسمت ورلد مپ بشید . اونجا همه مسابقات رو داره .
من وقتي وارد گاراژ شدم كلمه ي
m
رو زدم ولي هيچ صفحه اي ظاهر نشد در ضمن هر رنگ گاراژ رو يكبار رفتم
من سه ماه همين يك تيكه گير كردم
لطفا كمكم كنيد :cry: :cry:
منظور از گاراژ همون پارکینگ بنفش رنگ توی نقشه است که وقتی واردش میشیم میتونیم بازی رو سیو کنیم و جایزه ها مون رو ببینیم . وقتی داخل گاراژ خودمون شدیم از منوهای بالا باید ورلد مپ رو پیدا کنی . اون جاست که باید دنبال مرحله های اینکامپلت بگردی و اونها رو اکسپت کنی و مسابقه بدی . بازم اگه مشکلی داشتی سوالت رو واضح بپرس . منتظر جوابت هستم .
تو گاراژ بنفش رفتم و ورلدمپ هم پيدا كردم اما فقط جاده ها را نشان مي داد و هيچ آيكن مسابقه يا گاراژ رو نشون نمي داد
چي كار كنم ؟ ممنون :roll: :cry:
همون جا باید دنبال مسابقات ناتمام بگردی . یکم دکمه های بالا و پایین و چپ و راست رو بزن تا پیداش کنی .
سلام.من تازه اين بازي را در كامپيوتر نصب كرده ام ولي بجز يه صفحه مشكي كه نقشه يه جاده را نشون ميده م يك كيلومتر شمار چيزي معلوم نيست.
چه كار بايد بكنم؟
مطمئنی که کارت گرافیکت بازی رو ساپورت میکنه ؟ اگه جوابت مثبت بود باید بگم دیگه این به تخصص خودت تو بازی بستگی داره که به منوها و ابزار بازی مسلط بشی . چون من نمیدونم که توی کدوم منو موندی . ولی شاید یک نفر دیگه پیدا بشه و کمکت کنه .
داداش تو مطمئني كه همونجا هست چون من دكمه هاي بالا و پايين و چپ و راست رو هم زدم ولي چيزي پيدا نكردم عزيزم
شما بازي رو تمام كردين اگه تموم نكرده باشين ميتونين برين همون قسمت و يكي از دكمه ها
f1
تا
f12
رو بزنين اون از صفحه ي مانيتور اكس ميگيره بعد اونو براي من بفرستيد
هنوز سره اين NFS UG 2 گير داريد كه بابا ولش كن سر كاريه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم مجبور میشم دوباره این بازی رو نصب کنم تا بتونم دقیق تر بهت بگم . من فردا بهت میگم چیکار کنی .
آهان . یک چیز دیگه هم یادم اومد . ببین از گاراژی که ماشین خریداری میکنی Car Lot باید کلاسهای مختلف رو بخری . مثل چیپ هامر و اون رو تیونینگ کنی و مسابقه بدی . در اونصورت یک سری مسابقات جدید رو بهت نشون میده . چون در حالت عادی تو نمیتونی با مثلا هوندا سیویک بری و با اون کلاس ماشینها مسابقه بدی . بازم اگه مشکلت رفع نشد بگو .
ممنون.كارت گرافيك من onboard است.مشكل از اونه؟