همینو بگم که الان 18 نفر تو کلاس ما انتقالین ( برق فردوسی )
Printable View
همینو بگم که الان 18 نفر تو کلاس ما انتقالین ( برق فردوسی )
بله دیگه منم گفتم که پارتی میخواد
من کسی رو میشناسم که چون پدرش استاد بود اومده داره شریف درس میخونه
البته رتبه 3 رقمی داشت ولی رتبه لازم برای اون رشته نبود که بتونه قبول شه
ولی با کمک پدرش الان داره شریف میخونه
همه چیز بستگی به آشنا داشتن داره.
خوب اگه بخوایم یه جمع بندی از حرفهای دوستان داشته باشیم باید بگیم که گرفتن دو ترم مهمان از دانشگاه های شهرستان به تهران کاری نداره؟ درست میگم؟
من بازم سوال داشتم : برای مهمان شدن دانشگاه مقصد به معدل ترم های قبلی ما در دانشگاه مبدا کاری نداره ؟
حالا اگه مهمان شدیم بعدشم تونستیم معدل بالا بگیریم چند درصد از راه انتقالی گرفتن رو رفتیم؟
راستی من مدیریت بازرگانی دانشگاه سمنان می خونم ولی حالم داره از سمنان و این خوابگاهش که تو هر اتاق 25 یا 30 متری 13 نفر رو چپوندن بهم میخوره.
سلام
یک سوال داشتم و آن اینکه میخواستم از سیرجان انتقالی برای دانشگاه صنعتی بیرجند بگیرم چه کسی شرایط آن را میداند ضمنا از عمران (نقشه برداری) به عمران (عمران) هم تغیر رشته بدم کسی شرایط آنرا میداند؟
تو دفترچه انتخاب رشته نوشته بود به هیچ وجه به تهران انتقالی نمی دن
اگه معلت توی دانشگاه مبدا بالا باشه بهت انتقالی نمی دند چون معدل گروه پایین میاد و یه دانشجو ی ممتاز رو از دست میدند.
سلام بچه ها من می خوام از دانشگاه بهشتی به دانشگاه تهران منتقل شم با توجه به این که دانشگاه بهشتی رشته ای که می خوام نداره یعنی هیچ دانشگاهی نداره فقط دانشگاه تهران داره نمره شم اوردم پارتی هم دارم و هر دو ترمم معدل الف کلاس بودم و از تمام استادامون نامه جهت این که منو تایید کردن گرفتم ولی رفتم اموزش کل دانشگاه دل سردم کرد گفت تا حالا کسی از بهشتی به تهران نتونسته انتقالی بگیره گفتم اخه بحث تغییر رشته است نه انتقالی اونم رشته ای که دانشگاه خودمون نداره اگه داشت همون بهشتی می خوندم چی کار کنم
سلام.
اگه میشه با این پیش فرض بگین که شرایط انتقالی تو دانشگاه سراسری چیه؟ فرض میکنیم که من مهر ماه جاری مکانیک جامدات زابل (شبانه) قبول شم. خودم تو رشت زندگی میکنم. کلا چیکار باید کرد؟
مرسی از راهنماییتون...
چرا هیچکس جواب نمیده؟؟!! :13:
سلام می خواستم بدونم اگه من امسال رشته عمران سراسری دانشگاه رفسنجان را انتخاب کنم با توجه به قانون جدید انتقالی 89میتونم سال دیگه انتقالی بگیرم وبه شهر کرمان شهرستان خودم منتقل بشم
هنوز هیچی معلوم نیست ! به هیچ وجه به این طرح اعتماد نکنید چون قابلیت اجراییش خیلی خیلی ضعیفه . اول کرمان رو بزن ایشالا که قبولی . عاقلانه تصمیم بگیرید
معاون وزيرعلوم خبرداد:
ابلاغ آييننامه انتقال دانشجويان تادوهفته آينده
حل مشكل دانشجويان غيربومي تا سال تحصيلي جديد
امكان انتقال دائمي دانشجويان دختربه شهرخود
معاون دانشجويي وزيرعلوم، تحقيقات وفناوري از ابلاغ آييننامه انتقال دانشجويان به دانشگاهها تا دو هفته آينده خبرداد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه اردبيل، محمود ملاباشي درمراسم چهل و هفتمين گردهمايي معاونان دانشجويي و فرهنگي دانشگاهها و موسسات عالي كشور در سرعين با بيان اينكه آييننامه انتقال دانشجويان به زودي به دانشگاهها ابلاغ ميشود اظهاركرد: اين آييننامه قرار است ظرف دو هفته آينده به دانشگاهها ابلاغ شود و در سال تحصيلي جديد مشكلات مربوط به دانشجويان در شهرهاي غير بومي برطرف شود.
ملاباشي با اشاره به اينكه وزارت علوم براي راحتي تحصيل دانشجويان به ويژه دختران تمهيدات ويژهاي را درنظر گرفته است، تصريح كرد: يكي از اهداف اصلي وزارت علوم تحصيل عاليه دختران در كنار خانواده با آرامش و اطمينان است.
وي با اشاره به اينكه اين وزارتخانه به دليل برخي از مشكلات و معضلات اجتماعي و فرهنگي براي ادامه تحصيل دختران اقدامات خود را آغاز كرده است، گفت: دانشجويان دختر به سهولت ميتوانند با درخواست خود به صورت موقت يا دايمي در دانشگاههاي استان يا شهر خود به تحصيلات عاليه ادامه دهند.
ملاباشي گفت: دانشجويان ميتوانند اعم از دختر و پسر به صورت ميهمان و يا دايمي انتقالي بگيرند و در شهر و ديار خود تحصيل كنند.
معاون وزير علوم با بيان اينكه آييننامه انتقال دانشجويان به زودي به دانشگاهها ابلاغ ميشود، تصريح كرد: قرار است اين آييننامه ظرف دو هفته آينده به دانشگاهها ابلاغ شود تا در سال تحصيلي پيش رور مشكلات مربوط به دانشجويان در شهرهاي غير بومي برطرف شود.
به گزارش ايسنا، امير شجاعان مشاور وزير کشور و رييس مرکز نوسازي، تحول اداري و فن آوري اطلاعات اين وزارت خانه نيز در اين مراسم، گفت: 12 کارگروه نيز در وزارت کشور ماموريتها، وظايف اصلي و اهداف کلان اين وزارت خانه را در سطح ايران انجام مي دهند.
وي با اشاره به اينکه 35 هدف کلان در وزارت کشور تعريف شده است، گفت : دو شاخص راهبردي و عملکردي براي اين اهداف پيش بيني شدهاند .
شجاعان ادامه داد: شاخصهاي راهبردي، تراز هر حوزه را نشان مي دهند و شاخصهاي عملکردي نشان دهنده اجراي برنامهها هستند و به عبارتي با اين شاخصها کارايي و اثربخشي و نيز زمانبندي برنامههاي تعيين شده اين وزارت خانه در کشور مورد ارزيابي قرار مي گيرند.
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان پزشکی شاهد و ایثارگر تغییر کردمدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت از تغییرات آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی شاهد و ایثارگر خبر داد و گفت: در صورت تصویب نهایی در ستاد مرکزی بنیاد شهید این آیین نامه از مهرماه 89 اجرایی می شود.
دکتر اکبر حسینی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشکی شاهد و ایثارگر در وزارت بهداشت به تصویب رسید و برای تصویب نهایی به شورای عالی طرح و برنامه بنیاد شهید ارائه شده است که پس از تصویب از مهرماه اجرایی می شود.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس تغییراتی که در این آیین نامه اعمال شده افرادی که می خواهند از دانشگاههای علوم پزشکی تیپ دو و سه به دانشگاه علوم پزشکی تیپ یک منتقل شوند دو ترم در دانشگاه مقصد میهمان می شوند و پس از اینکه وضعیت تحصیلی آنها مناسب بود به آن دانشگاه منتقل می شوند.
مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت اظهار داشت: از سوی دیگر در صورت اینکه افراد در دانشگاه مقصد شرایط ادامه تحصیل را نداشته باشند، می توانند به دانشگاه مبداء بازگردند.
وی گفت: پیش از این برای نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر هزینه ای از دانشجویان دریافت می شد که در صورت تصویب آیین نامه جدید، دیگر هزینه ای از دانشجویان دریافت نخواهد شد.
وی یادآور شد: بخشی از ظرفیت دانشگاهها به دانشجویان شاهد و ایثاگر اختصاص دارد اما بسیاری از این افراد از سهمیه استفاده نکرده اند و در بسیاری از بخشها این ظرفیت خالی مانده است.
۱۳۸۹/۰۵/۱۷
دوستان این کار انتقالی نشد نداره....من کلی افراد رو می شناسم که از شهرستان به تهران اومدن ویا برعکسش(که آسونتر هم هست!)
فقط شما نیاز به پارتی (تقریبا کلفت) دارید. کمی هم دوندگی اداری داره!
کسانی که توی وزارت علوم و یا دانشگاه های دولتی آشنا دارند به راحتی می تونند کارشون رو پیش ببرند.
اینی که گفتی فک کنم از محالاتی باشه که تو خواب شبم نمیشه دیدیشنقل قول:
سلام.دوستان من دوره روزانه هستم میخواستم بر اساس ایینامه مهمان مبنا به شهر خودم باهمون رشته خودم بشم حالا بابت این کار باید هر ترم شهریه دوره شبانه را پرداخت کنم؟(آیینامه را که بخونید نوشته دانشجوی دوره روزانه در صورت مهمان شدن باید شهریه دوره شبانه را پرداخت کند)
یک نفر با سابقه ی جراحی قلب باز و جراحی مغز می تونه به تهران انتقالی بگیره؟
اطفا جواب بدید
نقل قول:
انتقالی نیاز به اینا نداره...
پیگیری کن بهت انتفالی میدن
سلام . منم میخوام درخواست مهمان مبنا بدم . ساکن کرج هم هستم . حالا برای انتخاب دانشگاه های تهران مشکلی پیش نمیاد .؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن الان هم قزوین میخونم
دوست عزیز منظورم اینه که با این شرایط پزشکی که دارم انتقالی گرفتن آسونه یا بازم دوندگی خیلی زیادی احتیاج داره؟نقل قول:
سعی کردم تمام اطلاعاتی که دارم رو اینجا براتون شرح بدم...دوستان این کار شدنی هست ...هم انتقالی هم مهمانی رو می گم!!!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5486835&postcount=2
سلام عزیزان .من معافیت کفالت سربازی دارم (پدر بالای59) میخواستم بدونم میشه با این کفالت انتقالی بگیرم بیام شهر خودم در ضمن ورودی امسال هستم(ترم بهمن) دانشگاه مبدا=علوم پزشکی دزفول ....مقصد=علوم پزشکی کرمانشاه....ممنون
نقل قول:
چرا که نشه. میشه . اون لینکی که دوستمون بالا گذاشتن توضیحتش رو گفتن ، بخونین
.
یعنی الان که من کارت معافیت (تاکید=معافیت پدر بالای 59سال)دارم میشه این کارو کرد؟ ونیاز به نامه دادگستری و اینجور کارا نیست؟
نقل قول:
وقتی کارت رو دارید ، خیر نیاز نیست. چون دقیقا برای کفالت معاف شدید و برای کفالت میخواهید انتقالی بگیرید. این به نفع شماست
خیلی ممنون..شادم کردی خدا ان شاالله شادت کنه..یاعلی
سلام
من دانشجوی کاردانی آموزشکده فنی و حرفه ای پسران ساوه هستم.(کامپیوتر) می تونم 1 ترم به صورت مهمان برم دانشکده شمسی پور تهران؟ چه مدارکی لازمه.کلا واسه مهمان رفتن چه کارهایی باید انجام بدم.ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
نقل قول:
این هزینه هایی که نوشتین واسه هر ترم هست یا واسه کل مقطع کارشناسی ؟ یعنی 4 سال ! ( ؟ )
نقل قول:
مهمانی میتونی بری در صورتی که دانشگاه مقصد موافق باشه. در ضمن مهلت مهمان شدن تموم شد ( برای این ترم )
برای اطلاعات بیشتر به معاونت آموزشی دانشگاه برو و بپرس. شاید هنوز فرم داشته باشن بدن بهت
ممنون از راهنمایی.نقل قول:
برای نیمسال بعدی می خوام برم.کی باید اقدام کنم؟ الآن مناسبه یا زوده؟
نقل قول:
الان که زوده ولی معمولا اوایل ترم شروع میشه...
سلام.ببخشید یادم رفت.دانشجوی دوره روزانه اگه انتقالی بگیره باید مثل دوره مهمانی شهریه پرداخت کنه؟ممنوننقل قول:
کسی نیست جواب پست بالا رو بده؟
نقل قول:بله ، باید شهریه دوره شبانه رو پرداخت کنه !نقل قول:
سلام
من دانشجوی ترم اول پزشکی دانشگاه تبریزم. ورودی امسال دانشگاه سراسری.موندن تو تبریز واسم خیلی سخته.اصلا نمی دونم واسه گرفتن انتقالی به تهرانباید چی کار کنم؟این که میگن دختر میتونه بعداز یک ترم به محل سکونتش انتقالی بگیره راسته]چی کار کنم؟ مرسی.
من هم میخوام انتقالی از آزاد بگیرم شهر مقصدهم از مبدا ضعیفتره! مدیر گروه بم گفت نمیدن خودم میخوام مهمان بگیرم که بعدش کنکور بدم انتقالی بگیرم اگه نشه؟؟ واسه انتقال دایم شرطهاش چیه ؟ وضعیت درسیم تا به العان خوب نبوده! خیلی خیلی دوره
مسیول انتقالی گفتش اذر بیا فرمشو پر کن ، من حاضرم هر کاری کنم! فقط راهنمایی واسه مراحل و .. میخوام
---------- Post added at 06:57 AM ---------- Previous post was at 06:56 AM ----------
رشتم هم it و ترم سوم هستم رشته رو این دانشگاه تازه اورده
قانون جدید انتقال به محل سکونت چیه؟ واسه آزاده؟
سلام میشه بگین دانشجوی روزانه بجز مهمانی که شهریه میده وقتی انتقالی هم گرفت بازم باید شهریه بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا ج بدین مرسی
منظورتون رو نمیفهمم! هر واحدی که باشی هزینه رو باید به خوشون بدی
سلام . من چون خودم این ترم دنبال کارای انتقالی و ... هستم به طور دقیق توضیح میدم که چه خبره :
1 - انتقالی : واسه انتقالی اول باید در دانشگاه مبدا 1 ترم رو با معدل 13 پاس کنید ، بعد درخواست مهمانی میدین . 3 ترم در دانشگاه مقصد باید معدلتون از میانگین معدل گروه بیشتر باشه . بعد از 3 ترم درخواست انتقالی میدین و احتمال 90 درصد موافقت میشه . اگر روزانه باشید در طول دوره مهمانی باید شهریه کامل یک دانشجوی شبانه رو به دانشگاه مقصد پرداخت کنید . اگر شبانه باشید علاوه بر پرداخت شهریه کامل شبانه به دانشگاه مقصد ، یک شهریه ثابت شبانه رو هم باید به دانشگاه مبدا پرداخت کنید. این شهریه ها فقط در 3 ترمی که مهمان هستید گرفته میشه . مدرک توسط دانشگاه مقصد صادر میشه .
2- مهمان دایم : بعد از گذراندن 1 ترم با معدل 13 در دانشگاه مبدا درخواست مهمانی میدین. 2 ترم رو در دانشگاه مقصد سپری می کنید اگر در این 2 ترم معدلتون بالای 13 شد درخواست مهمانی دایم میدین . پرداخت شهریه هم مثل موارد بالا هست . شهریه رو در کل دوره باید پرداخت کنید، مدرک هم توسط دانشگاه مبدا صادر میشه .