قانونی کردن ویندوز Xp-vista / تمام برنامه ها در اینجا:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=12154&page=41
Printable View
قانونی کردن ویندوز Xp-vista / تمام برنامه ها در اینجا:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=12154&page=41
مرحله 4 رو نفهمیدم کجا رو 00 بکنیم؟نقل قول:
FF رو انتخاب کن به جاش 0 (صفر) رو یزن (یک 0 هم که یزنی 2 تا صفر نوشته می شه )نقل قول:
نـــشـــد
اوم برنامه ها هم به درد نخورد
چی کار کنم؟
همونطور که بالا گفتن برو به این تاپیکاینجا و پست 388 رو بخون و کارهایی که گفته رو انجام بده ویندوزت قانونی میشه خودم الان تمامی آپدیت های ویندوز رو انجام دادم و از هفته پیش که این کارو کردم دیگه مشکلی ندارمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=12154&page=38
موفق باشی
سلام.
آیا برنامه ای را که برایتان معرفی نمودم، امتحان نمودید؟
من که خودمو از این مشکل نجات داده بودم.
موفق باشید!
فرهمنــــــــد
نقل قول:
شما مطمئنی دقیقا همه اینکار هارو انجام دادی ؟
چون من فکر کنم تا حالا 50 بار این کارو کردم و همشون هم جواب داده !
باز شما یه بار دیگه امتحان کن - ضرر نداره !
روشی هست (به دلیل یک نقطه ضعف خیلی بزرگ در ویندوز) که به راحتی میتوان ویندوز XP کپی رو به نسخه اورجینال تبدیل کرد و از مزایای Updateهای مایکروسافت بهره برد :5: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به این دلیل که این روش یخورده پیچ و خم داره و باید رجیستری ویندوز رو دستکاری کنند; شاید عده ای از دوستان دوست نداشته باشند که این کار رو انجام بدهند و شاید هم یخورده ترس :46: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تمام این کارها رو در قالب یک exe در آوردم همراه با یک Help قوی. به صورتی که حتی مبتدی ترین ها هم قادر به رجیستر کردن وندوز XP خود باشند. امیدوارم که دوستان کمال استفاده رو از این نقطه ضعف ویندوز ببرند:10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل رو روی 2 تا سرور آپدیت کردم تا دسترسی برای دوستان راحتتر باشه:
نقل قول:
1- رپیدشر Rapidshare :
2- آی فایل ifile :کد:http://rapidshare.com/users/X33FZE/6
پسورد: 1030
نکته مهم: پسورد بعد از اکسترکت www.man-va-to.ir
کد:http://ifile.it/d0epru8
سلام
دوست عزیز آیا منظورتون از دستکاریه رجیستری این دستورات هستش ؟
یعنی این فایلی که قرار دادید این تغییرات را اعمال میکنه ؟ یا از روشی دیگه ؟!!!
چون این روش 100 درصد جواب میده به خاطر این پرسیدم که اگر این تغییرات یکی هستند از این به بعد از فایل شما استفاده بشه
نقل قول:
1. ابتدا از منوی Start گزینه Run را اجرا کنید regedit رو بنویسید و روی OK کلیک کنید تا پنجره ای جدید باز شود.
2. حالا از پنجره باز شده به آدرس زیر برین:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents
3. از قسمت راست پنجره، روی OOBETimer دوبار کلیک کنید تا پنجره ای باز شود.
4. مقدار FF را در مقدار بالا فقط به 00 تغییر دهید. روی دکمه OK کلیک کنید و رجستری را ببندید.
5. منوی Start گزینه Run کلیک کنید و این دستور را بنویسید:
C:\WINDOWS\system32\oobe\msoobe.exe /a
6. پنجره ای باز می شود به نام Activate Windows، گزینه دوم را انتخاب کنید و بعد Next را کلیک کنید.
7. از پنجره جدید بر روی Change Product keyکلیک کنید.
8. در قسمت New key
B7R7P - J63JP - 2J7VH - W3TDJ - PDP7T
و سپس بروی Update کلیک کنید.
سلام تايپك مرجع براي موضوع هست چرا اينجا و چرا دوباره؟
جناب beauty اين روش براي مديا سنتر جواب نمي ده
سلام ،نقل قول:
تغییرات همونه :46: هیچ فرقی نمیکنه.
فقط این که بعضی از دوستان (از جمله خودم در اوایل آشنائی با کامپیوتر :31:) میترسن که شاید خدای نکرده تو تغییر رجیستری یه چیزی کم و زیاد بشه و خوب متعاقباً دردسرهای بعدش هم ... :13: .
در اینجا هم همون تغییرات تو رجیستری انجام میشه :20: منتها .... شماره سریال رو باید دستی وارد کنید. چون فایل MSoobe به خودی خود اجرا نمیشه و باید حتماً با فرمان و توسط a/ انجام بشه برای همین شماره سریال رو فقط باید دستی وارد کرد. :13:
اگه کسی از دوستان میدونه که شماره سریال ویندوز کجا میشنه!!؟؟ همینجا بگه تا تکمیلش کنم و مراحل نصب کلاً اتومات بشه :31: :10: ولی بعید میدونم .. من که هر چی گشتم پیدا نکردم :41:
ممنون که یادآوری کردید جناب شاهدی عزیز :11:نقل قول:
سلام تايپك مرجع براي موضوع هست چرا اينجا و چرا دوباره؟
جناب beauty اين روش براي مديا سنتر جواب نمي ده
ولی من هر چی گشتم پیدا نکردم . اگر هم باشه پست خیلی پائینه .
ولی اگر شما میتونید پست رو با اون لینک کنید ، اشکالی نداره :46::10:
سلام
عزیز کجا پایین رفته تایپیک مهمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون :46:نقل قول:
سلام من ويندوزم مديا سنتره بعد از اجراي run و رفتن به آدرس نوشته شده ، WPAEvents رو پيدا نميكنم . لطفا راهنمايي كنين
سلام برای مدیا سنتر روش ها پاسخ گو نیست
ولی می تونی از روش زیر استفاده کنی
دقت کنید:
گفته شده (و هست) که برای اورجینال کردن ویندوز باید این راه رو انجام داد
چند وقت پیش برنامه ای ساختم که همین کار رو خودش انجام میداد بدون این که شما نیاز به دستکاری رجیستری داشته باشی :46: و لی یه مشکل کوچیک داشت و اون هم این بود که باز هم شماره سریال رو باید به صورت دستی وارد کرد....کد:
1. ابتدا از منوی Start گزینه Run را اجرا کنید regedit رو بنویسید و روی OK کلیک کنید تا پنجره ای جدید باز شود.
2. حالا از پنجره باز شده به آدرس زیر برین:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents
3. از قسمت راست پنجره، روی OOBETimer دوبار کلیک کنید تا پنجره ای باز شود.
4. مقدار FF را در مقدار بالا فقط به 00 تغییر دهید. روی دکمه OK کلیک کنید و رجستری را ببندید.
5. منوی Start گزینه Run کلیک کنید و این دستور را بنویسید:
C:\WINDOWS\system32\oobe\msoobe.exe /a
6. پنجره ای باز می شود به نام Activate Windows، گزینه دوم را انتخاب کنید و بعد Next را کلیک کنید.
7. از پنجره جدید بر روی Change Product keyکلیک کنید.
8. در قسمت New key
و سپس بروی Update کلیک کنید.
تا اینجا رو داشته باشید :20:
فایل MSoobe به خودی خود اجرا نمیشه و باید حتماً با فرمان و توسط a/ انجام بشه برای همین شماره سریال رو فقط باید دستی وارد کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دنبال راهی بودم که بتونیم بدون وارد کردن شماره سریال ویندوز رو اورجینال کنم _ و از اونجائی که بنده آدم پیله ای هستم :21: بالاخره تونستم راهی پیدا کنم که بدون وارد کردن شماره سریال و بدون این که فایل Msoobe اجرا بشه ویندوز رو اورجینال کنم.:5:
اولش شک داشتم که درست کار کنه. رو یک ویندوز دیگه و غیر اورجینال تست کردم و جواب داد. ولی بازهم یکمی شک داشتم. 2 بار دیگه ویندوز نصب کردم و دوباره تست کردم و هر 2 بار جواب مثبت بود :27: و ویندوز اورجینال شده بود. برای محکم کاری خودم هم اینترنت اکسپلورر 7 روش نصب شد و هم از میکروسافت آپدیت گرفتم.
حالا هم ، دوستانی که هنوز از ویندوز کپی استفاده میکنن میتونن این فایل رو دانلود کرده و ویندوز خودشون رو اورجینال کنن:10: و مایکروسافت رو بیچاره کنن :31:
اینم لینکش:
کد:
http://rapidshare.com/users/X33FZE/6
مگه مجبور بودی؟ با keyfinder یه سریال غیر قانونی بهش می دادی البته منظورم غیر اورجینال هست!نقل قول:
بار دیگه ویندوز نصب کردم
ویندوزی که نصب کردم Virtual هست :46: ویندوز خودمو که نه بابا :20:نقل قول:
بعد از اون ... من اینجا با حدود 80 تا کلاینت (کامپیوتر) سرو کار دارم و باید هم بالاخره ویندوز روشون نصب بشه:46:
من دوتا نرم افزار در این زمینه دارم شاید بدردتون بخوره
این نرم افزار واسه من که تقریبا عمل کرد (اگه اشتباه نکرده باشم)
واسه Windows Server 2003 Enterprise Edition هم راهی داره که اوریجینال بشه؟مستقیم یا غیر مستقیم.
روش جالبی بود ممنون.
میتونی از ایتجا پیدا کنی :46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2238259&postcount=2
سلام...دوستان بابت آموزش خيلي ممنون
اما آخرش كه توي پنجره command بايد اون دستور رو بنويسيم ميگه :
'SYSTEMROOT' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.
البته هرچي كه اينجا نوشتيد دقيق نوشتم ديگه نميدونم چيكار كنم....
Please help me
کدوم ویندوز رو میگی؟ XP, server 2003, Vistaنقل قول:
سلام windows XPنقل قول:
برنامش رو تو صفحه قبل گذاشتم. میتونی بدون این که خودت رو دردسر بدی اونو نصب کنی و ویندوزت رو رجیستر کنی :5:نقل قول:
دوباره سلام...من اينو دان كردم...نصب هم كردم ...ريستارت شد ديگه نميدونم چيكار كنم...اصلا كجا نصب ميشه؟چيكار بايد بكنم؟نقل قول:
هیچی :31: الان شما ویندوزتون رجیستر هست.نقل قول:
اینجا رو ببین خودت متوجه میشی :46:
موفق باشیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=74400&page=50
قانونی کردن ویندوز
سلام
همانطور که میدانیم استفاده از بعضی از نرم افزارهای مایکروسافت مانند Internet Explorer 7.0 و مدیا پلیر 11 منوط به استفاده از ویندوزی است که قانونی بوده و از مایکروسافت خریداری شده باشد. در هنگام نصب این برنامه ها به شما گفته میشود که ویندوز شما نامعتبر بوده و از نصب برنامه جلوگیری میشود.
اما یک راه حل بسیار ساده و جالب برای حل این مشکل وجود دارد که خدمتتان ارائه میکنم:
از منوي Start بر روي Run رفته و در آن عبارت Regedit را تايپ كنيد و Enter بزنيد تا ويرايشگر رجيستري شما باز شود.
سپس در پنجره باز شده به آدرس زير برويد:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/WindowsNT/CurrentVersion/WPAEvents
حالا از قسمت سمت راست پنجره روي گزينه OOBETimer دوبار کليک کنيد.
سپس مقدار FF را به 00 تغيير دهيد و روي دكمه Ok کليک کنيد و پنجره رجيستري رو ببنديد.
اكنون مانند مرحله اول از منوي Start به Run رفته در آن دستور oobe/msoobe /a را تایپ کرده و ok میکنیم. قبل از a/ فاصله فراموش نشود.
چند لحظه صبر کنيد تا پنجره اي به نام Activate Windows باز شود.
حالا گزينه دوم (Yes,I want to telephone a customer service representative to activate Windows) را انتخاب کنيد و در پايين پنجره روي دکمه Next کليک کنيد.
حال از پنجره جديد از قسمت پايين روي دکمه Change product key کليک کنيد.
سپس در پنجره جديد کد زير رو وارد کنيد :
بعد از نوشتن اين کد روي دکمه Update کليک کنيد و سپس پنجره را ببنديد و سيستم رو يکبار Restart کنيد.
بعد از Restart سيستم مانند مرحله اول از منوي Start به Run رفته در آن دستور oobe/msoobe /aرا تایپ کرده و ok میکنیم.
در پايان بايد پيغام Windows is already activated.click ok to exit رو مشاهده کنيد.
كار قانوني سازي ويندوز به پايان رسيده است!
سلام
از زحماتتون متشکرم
من در مرحله ی
با یه پیغام به شرح زیر مواجه شدم و پنجره مربوطه باز نشد
دلیلش چیه ؟ ؟؟؟؟
حمید جان شما باید قبل از a/ با اسپیس کیبرد فاصله بدهید. بهتره که همین عبارتو کپی و پیست کنی.
oobe/msoobe /a
با سلام و خسته نباشید به شما دوست عزیز
من تا این مرحله پیش رفتم
اما چه طوری باید :
مقدار Ff را به 00 تغييربدیم؟
در ضمن معجزه ریاضی قرآن و سایتش دیدم خیلی جالب بود کلی هم کتاب الکترونیکی موبایل دانلود کردم
ممنون
کاظم جان دست گلت درد نکنهنقل قول:
تونستم تمام مراحل رو با موفقیت انجام بدم
ولی در مرحله آخر بعد از ریستارت کردن سیستم پیغامی که در آخر آموزشتتون گفته بودید رو نداد
این پیغام رو نداد :(در پايان بايد پيغام Windows is already activated.click ok to exit رو مشاهده کنيد.)
دلیلش چیه
آیا عمل قانونی کردن ویندوز با موفقیت انجام نشده ؟
چکار باید بکنم ؟
دوست عزيز براي من اون پيغام رو هم مينويسه اما بازم ie 7.0 با ويندوز مشكل داره
سلام
دوستان اولا این موضوع تکراریه و دوما ! تاپبک بررسی سوالت و مشکلات درمورد سیستم عامل ویندوز وجود داره.در ضمن در قسمت کرک و سریال هم کرک و سریال های معتبر موجود هستش! و نیازی به دردسر نداره
اما بهترین روش به شرح ذیل است تاپیک رو باز می ذارم فقط خواهشا موضوعی به همین مضمون ایجاد نفرمایید
اولا IE7 در صورتی که الان بدانیدش مشکلی نداشته و بر روی سیستم عامل های غیر قانونی هم نصب می شود.
دوست عزیز فایل زیر رو دانلود و اجرا کن بعدش هم ریستارت کن مشکلت حل میشه .
کد:http://www.speedyshare.com/236503540.html
روش اول: با گفته های شاهدی عزیز موافقمنقل قول:
روش دوم: شما میتونید با استفاده از این برنامه که خودم ساختم و 2 صفحه قبل گذاشتم به طور کامل و بدون وارد کردن هیچ شماره سریالی ویندوزت رو رجیستر کنی :46:
کد:http://rapidshare.com/users/X33FZE/6
آقا پسورد فایل rar رو نگذاشتیدنقل قول:
منظورم بعد از دانلوده
همون جائی که فایل رو دانلود میکنی ، زیرش نوشتم :نقل قول:کد:Pass:www.man-va-to.ir