سلام. می بخشید یه سوال داشتم اگه منو راهنمایی کنین ممنون می شم. آیا امکان تبدیل پورت usb سینمای خانواده به HDMI جهت وصل به TVوجود داره؟ خروجی تلویزیونم HDMI داره ولی سینمای خانواده این ورودی را نداره ولی ورودی Usb داره .
Printable View
سلام. می بخشید یه سوال داشتم اگه منو راهنمایی کنین ممنون می شم. آیا امکان تبدیل پورت usb سینمای خانواده به HDMI جهت وصل به TVوجود داره؟ خروجی تلویزیونم HDMI داره ولی سینمای خانواده این ورودی را نداره ولی ورودی Usb داره .
نه نمیشه.ولی Dvi رو میشه به Hdmi تبدیل کرد.
كل تاپيك رو مطالعه كردم...اطلاعات جالبي بدست اومد...اما يك سئوال فني داشتم...
راستش من در حال حاضر كابل hd رو به لپ تاپ كه وصل ميكنم فقط تصوير رو انتقال ميده كه اين امري بديهيست...حالا خواستم بدونم آيا راهي هست كه صدا رو به تلويزيون يا سنماي خانگي (ترجيحا سينماي خانگي) انتقال داد؟؟ چون صدا فقط از طريق لپ تاپ قابل شنيدن هست و زياد كه چه عرض كنم ...اصلا جالب نيست...
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
اتفاقا گفته شده
ببین
لپ تاپ خروجی صدا داره برای هدفون
میری بازار و تبدیل فیش سوکتی به فیش مادگی رو میخری یا مشابهش ... 500 تا تک تومنیه ! یک سرش فیس استخونی استریو و اون سرش 2 تا مادگی برای اتصال کابل قرمز و سفید صدا هست
و بعد یک کابل دو سر نری میخری که برای صداست و همه جا پیدا میشه
خوب اینا رو بهم می وصلی (ممکنه هم اماده این شکلیش توی بازار باشه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یک سر به هدفون لپ تاپ
و دو سر دیگر به خروجی پشت TV
تمام شد رفت
با تشكر فروان از رجيستر جان......
رفتم بازار و با توجه به تصويري كه گذاشته بودين بصورت آماده خريدم و به سينما خانگي وصل كردم عين ساعت كار داد...
راستش الان يك مشكل كوچيك ديگه دارم...موقعي كه فيلم باهاش بخش ميكنم توي tv (البته منظورم اينه كه توي لپ تاپ پلي ميكنم و در tv پخش ميشه!!) خلاصه يك حالت خاصي داره موقع نمايش..يك جور برش خوردن تصوير در حين حركات سريع...انگار كه يك فيلم hd سنگين روي يك pc ضعيف گذاشته باشين...البته توي tv اينجور نشون ميده ها...حالا خواستم بدونم تنظيمات خاصي وجود نداره كه اين مشكل حل بشه؟؟؟
در ضمن تصويري كه در tv نشون ميده يكم بزرگتر از تصويري خست كه در لپ تاپ نمايش ميده
شاید مشکل با بستن برنامه های اضافی در رم و سیستم یا آپدیت درایور کارت گرافیک جیفورس 1530 حل بشه
کلا فیلم HD سنگینه ! به همه چیز سیستم فشار میاره
تنظیم دقیق هم با دستکاری nvidia control panel حل میشه ... دنگ و فنگی داره !
رجیستر جان اشتباه نمی کنی؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:10:نقل قول:
HDMI supports, on a single cable, any TV or PC video format including standard, enhanced, and high-definition video along with up to 8 channels of digital audio.[2] It is independent of the various digital television standards such as ATSC and --- as these are encapsulations of compressed MPEG video streams (which can be decoded and output as an uncompressed video stream on HDMI).
پیشنهاد می کنم در لینک بالا جدول HDMI version را ببینید
رجیستر جان من لپ تاپ رو وصل می کنم به tv هم صدا دارم هم تصویر روی tvنقل قول:
با کابل hdmi دیگه احتیاج به کابل دیگه نیست برای انتقال صدانقل قول:
بله همراه با صدا هستنقل قول:
svideo در مقابل hdmi حرفی برای گفتن ندارهنقل قول:
من هم با svideo هم با hdmi لپ تاپ رو به lcd tv sony full hdوصل کردم ولی اصلا این دو قابل قیاس با هم نیستن svideo در ضمن همراه با صدا نیست و ییشتر تو ذوق ادم میزنه
آقا برعكس اين هم ميشه ؟
يعني تلويزيون رو وصل كني به لپ تاب
با s-video , HDMI
يعني اين پورت هايي كه لپ تاب دارن خروجي هستن يا ورودي هم هستن مثله وصل كردن ويدئو پروجكشن ؟
آقا يه سوال ديگه
S-Video چار پين با هفت پين رو بيشتر توضيح ميدين ؟
كيفيت هم تو اين دو نوع متفاوته ؟
بله ... البته با خود نوت بوک خیر بلکه با یک کارت کپچر یا TV که ورودی Svideo یا کمپوزیت یا DV-I دارهنقل قول:
آقا برعكس اين هم ميشه ؟
يعني تلويزيون رو وصل كني به لپ تاب
با s-video , HDMI
يعني اين پورت هايي كه لپ تاب دارن خروجي هستن يا ورودي هم هستن مثله وصل كردن ويدئو پروجكشن ؟
پورت های 99.9 درصد لپ تاپ ها همه خروجی هستند
خیر ... کیفیت یکسانه ... فقط ظاهر فرق دارهنقل قول:
آقا يه سوال ديگه
S-Video چار پين با هفت پين رو بيشتر توضيح ميدين ؟
كيفيت هم تو اين دو نوع متفاوته ؟
ديروز يكي از دوستام يه كابل hdmi گرفته (كابل 2 متري سوني 50000 تومن!!!) و از طريق اون لپ تاپ(Vaio FZ190N4) رو به ال سي دي تي وي سامسونگ وصل كرده، ميگفت كه صدا را انتقال نميده و فقط تصوير انتقال ميده، البته با سينماي خانگي هم صدا و هم تصوير را انتقال داده.
از دوستان كسي با اين مشكل مواجه شده، يا اينكه با كامپيوتر(و لپ تاپ) فقط تصوير انتقال داده ميشه؟
به نظز من هم مشكلي نداره چونhdmi يكي از خروجيهاي كارت گرافيكي pc است و هيچ ارتباطي با كارت صوتي سيستم نداره
در صورتی که کارت گرافیک سری Geforce 9 یا ATI Radeon HD 2000 یا Intel GMA 4500HD به بعد باشه امکان انتقال صدا از طریق HDMI وجود داره.نقل قول:
واقعا عالي بودنقل قول:
كارت ايشون Geforce 8400 است. پس فينيش!
نت بوكهاي جديد چطورند؟ كارتهايي كه HD هستند چه مزيتي دارند؟ يعني كارتي كه HD نيست 1080 ساپورت نميكنه؟ من يه مدل قديمي ديدم كه 1080 را به راحتي به تلويزيون ال سي دي ام انتقال داد.
1080p داریم و 1080i ... اونم ممکنه وصل کرده باشه اما با 720p فرستاده !
آخه تي وي ام 1080 را نشون ميده
1920x1080 60hz
متن بالا رو ال سي دي 40x350 سوني نشون ميده در حالت PC براي اتصالي كه با كابل D-Sub همراه تلويزيون انجام دادم به يه لپ تاپ نسبتا قديمي وايو كه مطمئنا HD نيست.
اقا سلام میشه بفرمایید که بروی سری 9 جیفورس چطوری می شه صدا رو از طریق hdmi فرستاد ؟؟؟نقل قول:
اون HD شیوه نام گذاریه. نشون دهنده چیز خاصی نیست.نقل قول:
برای Geforce 9M (لپ تاپ) هیچ کاری لازم نیست انجام بدید.نقل قول:
برای Geforce 9 (دسکتاپ) باید خروجی S/PDIF مادربرد رو به ورودی صدای کارت گرافیک وصل کنید.
من متوجه نشدن .نقل قول:
منظورتون خروجی spdif پشت کامپیوتر است ؟؟؟ یا بروی مادربرد ؟؟
در ضمن صدای کارت گرافیک دیگه کجاست ؟؟
خروجی s-pdif روی مادربرد های جدید با کارت صدای 6 کاناله هست ... و ورودی کارت گرافیک هم برای کارتهایی که ورودی داشته باشندنقل قول:
منظورشان لپ تاپ نیست دوست عزیز
برای مادربرد های قدیمی چی؟؟؟ اونا باید چیکار کنن ؟؟نقل قول:
منظورتون اینه که این کانکتور رو به کانکتور گرافیک وصل کنم ؟؟؟
عکس رو ببینید ...
راستی کابل Spdif رو از کجا باید بگیرم ؟؟ به چه اسمی ؟؟
برای اونها تنها میشه از خروجی rear out استفاده کرد و صدای خروجی را روی 5.1 کانال با نرم افزار مدیریت صدای خودش مثل soundMAX soundmanager تنظیم و خروجی داد
این رو متوجه نشدم ... کدوم عکس ؟نقل قول:
منظورتون اینه که این کانکتور رو به کانکتور گرافیک وصل کنم ؟؟؟
عکس رو ببینید ...
توی اهواز که اصلا نیست ... یک سرچ کنید اسمش رو توی گوگل کابلش رو میبینید ... یک چیزی مثل فیبر نوری هست ... شاید تهران گیر بیادنقل قول:
راستی کابل Spdif رو از کجا باید بگیرم ؟؟ به چه اسمی ؟؟
با سلام
من كامپيوترم كه داراي كارت گرافيك ari 2600 hd pro مي باشد به تلويزيون سوني مدل 40d300a وصل كرده ا م كارت گرافيك تا 1920*1080 ساپورت مي كند وتلويزيون داراي رزولوشن 1360*720 است.آخرين درايور كارت گرافيك نصب شده است ولي با اين وجود كيفيت در تمام برنامه ها پايين است مثلا" آيكونهاي دسكتاپ سايه دار و ومتنها با وضوح پايين هستند.همين كامپيوتر را با اتصال آنالو گ معمولي به همين تلويزيون وصل كرده ام وپس از استفاده از گزينه autoadjustدر تلويزيون همه چيز را با كيفيت خيلي خوبي نشان مي دهد.كابل hdmi من يك مارك چيني بنام امگا است و آن را 15 هزار تومان خريده ام.آيا ممكن اشكال از كابل باشد يا چيز ديگر؟ راستي اگر كسي تجربه اتصال كامپيوتر يا لپتاپ به تلويزيون دارد محبت كند برايم درباره ان بنويسد.
با سپاس فراوان
سلام دوستان:20:
یک سوال داشتم.نمیدونم به این جا مربوط میشه یا نه.
من یک کابل VGA دارم اینجوریبعدش می خواهم باهاش به تلویزین وصل بشم نمیشه.کد:http://www.bentech.co.uk/admin/images/product/1207128481_vga%20cable.jpg
تلویزن میگه ستینگت رو باید بزاری روی 640*428 که نداره.کارت گرافیکم Nvidia هست.
با تشکر:11:
باید با control panle خود nvidia کار کنی ... وقتی تصویر رو بصورت clone میفرستی ، توی حالت تلویزیون جدا از مانیتور رزولوشن رو می تونی تنظیم کنی
من هر کاری کردم نشد.:41:
Custom Resolution هم ساختم بازم نشد.(تست می کردم فقط به مدت 15 ثانیه تصویر روی تلویزون میومد )
وقتی Custom Resolution از کجا فعالش کنم؟
با سلام برای اتصال دل 1510 به تلوزیون چه کار باید بکنم من یک اینسپایرون 6400 داشتم که یک فیش خروجی گرد برای این کار داشت اما چنین چیزی در 1510 نیست چطور باید این کار را بکنم
باید از نبدیل vga استفاده کنید
یک سرچ کوتاه در همین قسمت یا تالار انجام بدید ، بحث زیاد شده
مدل 1510 از ان خروجی های گرد که فکر کنم اسمش svideo است ندارد فقط پورت خروجی مانیتور دارد از ان طرف تلوزیون ما هم فقط از این فیشهای 3 تایی میخوردیک جا رفتم گفت نمیشود و فیشهای موجود کار نمیدهند اما در چند جا در سایتها دیدم که در تهران خیلی ساده فیش و تبدیل خریده بودند و انجام داده بودندایا ممکن است عکس از فیش وتبدیل برایم بگزارید ویا لا اقل دقیقا بگویید باید بروم بگویم چه فیش تبدیلی میخواهم اخه اسم درستش راهم نمیدانم بکویم تبدیل چی به چی میخواهمنقل قول:
نقل قول:
بهش میگن : VGA to composite
اینطوریه :
البته این شکل بالایی ، تصویر کمپوننت هست که خروجی کیفیت 720p را برای دی وی دی بهتون میده و کیفیت عالیه ! با صدا که استریو و دوتایی هست در کل میشه 5 فیش کمپوننت پشت تلویزیون LCD
این هم نحوه کارش :
بعضی ها هم duplicator هستند مثل این که البته گرانتر هستند (بالای 20 هزار تومان)
مرسي ، تصاوير عالي ..... گوياي همه چيزنقل قول:
فقط يكي دو تا سوال
عكس اول_كيفيت vga2composit بهتره يا s-video2composite
عكس دوم_خروجي صدا هم داره ؟
عكس سوم_اون كابل قهوه اي رنگ چيه ؟
وسط عكس زده كت فايو
كت فايو همون كابل مخصوص شبكه نيست ؟
ممنونم
عکس اول) کیفیت هر دوی اینا خوبه ولی نویز vga کمتره و قدرت تفکیک پذیری بیشتری رو در اختیار شما میزاره
عکس دوم) خیر ... بارها گفته شده که برای صدا باید از خروجی اسپیکر کارت صدا یا هدفون لپ تاپ استفاده کرد که همتون بلدید ... اونم یک تبدیل فیش سوکتی استریو به دو تا سفید و قرمز کمپوزیت داره !
عکس سوم) زده دیگه ... Gnd یعنی گراند ... اتصال زمین
بله همون کابله فکر کنم ... برو اماده بخر میخوای بسازی ؟!! :دی
مرسي از بابت توضيحات
ميدونم سوال هاي بي ربطي ميپرسم
استاد هام هم هميشه از دستم شاكين ((:
آخه من يه تبديل اس-ويدئو به آر جي بي دارم ولي شانسم اون اس ويدئو سرش 9 پينه ! خروجي گرافيكم 7 پين !
شانسه ماست ديگه ....ميريم لب دريا....دريا با اون عطمتش خشك ميشه.....
اگه شد يكيشو ميسازم يا اينكه همينو پاره پوره كردم ازش يه چيزي درآوردم ((:
بازم مرسي
فقط يه حالب يده اون مشكل دي وي دي رامم رو هم يه نگاه بش بنداز
تو تاپيك مشكلات با لپ تابه
صفحه آخر..
سلام
من یک لپتاپ sony fz490 دارم پورت HDMI نداره ولی جاشو داره!(مدلهای بالاترش HDMI دارن)[IMG]file:///C:/Users/Fattah/Desktop/IMG_0016..jpg[/IMG]
حالا میخوستم بدونم چه راهی هست من با HDMI به TV وصل بشم؟
ایا تبدیل DVI به D-SUB 15 pin هست که من اونو به پورت d-sub لپتاپم وصل کنم؟ اصلا چیکار کنم؟؟
یک سوال دیگه این 2 تا پورت چی هستند؟[IMG]file:///C:/Users/Fattah/Desktop/IMG_0016.JPG[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Fattah/Desktop/IMG_0016.JPG[/IMG]