مامور شهرداری میشه حتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مامور شهرداری میشه حتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب شد این چند قسمتش!
میره قاطی دسته ی تبهکارا ها ... :دینقل قول:
به نظرتون چهره بعدیش چیه؟
تا الان خوب بوده بهترم میشه
قسمت امشبش خیلی خیلی جالب بود . نزدیک بود از خنده بترکم.
به نظر من شخصیت بعدیش میشه جزء دارودسته پدر خوانده
خیلی خنده داره من که ترکیدم از خنده
به نظر من بهترین طنزی که تا حالا ساخته
شنیدم پر خرج ترین طنزی که تو ایران ساخته شده
خيلي باحاله
اين مهران م د ي ر ي هم هميشه چيزاي ناب مياره!
حيف كه داستانش رو از مجله خوندم....ميره قاطي تبهكارها همه فكر ميكنن تازه از زندون اومده و خيلي معروفه....
يه جاهاييش هم مرشد ميشه!!!(بهش ضرب ميدن بزنه)
البته فكر كنم Tv چند قسمت پاياني رو نشون نده.
این که سایت مرکز موسیقیه . لینکی واسه دانلود این مجموعه هست ؟؟؟نقل قول:
با اینکه بدونیم جزو کدوم دار و دسته و یا قشر میشه اما حوادث و کار هایی که انجام میده پایه خنده است ....
در این مجموعه مهران انتقاد مستقیمی از چندین قشر و سطح جامعه داره ...
اونجا که می گه شغل دوم طبیبیان انبوه سازیه ... یا اونجا که هرچی میره دنبال جایزه اش کله اش می کنند ... یا برخورد زشت مقام های بالا دست نیروی انتظامی با سرباز ها ... هرج و مرج در اداره ثبت و کل کشور ...
خیلی زیبا انتقاد مستقیم انجام میده ....
به درد دانلود که نمي خوره ولي خب ميشه آنلاين ديد.نقل قول:
در مورد فيلم ميتونم بگم که واقعا عاليه.
تا حالا كه زياد جالب نبوده
خیلی خوبه
دست همشون درد نکنه
به نظر من كه خيلي عالي هست
به اين ميگن فكر بكر
چند قسمتي هست كه يكنواخت شده. يعني حق هم دارن چون با پليس ايران نميشه خيلي شوخي كرد بنابراين تو شوخي هاشون احتياط كردن...
ظاهرا از روی کتاب پخمه تقلید شده
کد:http://www.osyan.net/1387/01/post_1157.php
پس از اینجا ایده شو گرفتن .... به نظر من که تاحالاش خوب پیش رفته به جز یه جاهایی که یکم شوخی هاش بیمزه میشه
واقعا مضخرفه
فكر نميكنم اونقدر ارزش داشته باشه كه وقتمو حرومش كنم
حيف اينهمه بازيگر ....
فقط ميتونم بگم در اين شرايط اينطور فيلمسازي مهران مديري يه ابتكار بي چون و چراست.
جداً استاد ايهام و كنايه در فيلمسازيه.
يه جاهايي مسائلي رو بازگو ميكنه كه آدم فكر ميكنه اينا چه طوري اجازه پخش اين تيكه رو دادن.
يه جاهايي با اينكه ظاهراً هيچ مطلب پشت پرده اي وجود نداره وقتي عميقاً به اين ديالوگ فكر ميكني مي بيني حتماً منظور و مقصودي پشتشه در حيطه زبان،جامعه شناسي،هنجارهاي اجتماعي،بروكراسي،شايسته سالاري،دروغ و فريب و حقه بازي و صدها نكته ي ريز ديگه.
در كل خوشحالم همچين كارگردان بزرگي تو ايران فعاليت ميكنه.
مجموعه خیلی قشنگیه !
اغلب کارای مهران مدیری خیلی خوبه!
هنوز از تلویزیون پخش نشده می خواهید دانلود کنید ؟ در ضمن کی گفته iransima سایت مرکز موسیقیه ؟ شما یه دات آی آر بغلش بذار ببین می تونی فیلم ببینی یا نه . :20:نقل قول:
فکر می کنم فقط بشه به صورت آنلاین دید. سرعتش خوبه میشه دید .
تو قسمت طبیبیان خوب بود امد پلیس شد زیاد جالب نبود ولی بره تو مافیا خیلی باحال میشه
در نقش سرهنگ خيلي جالب بود به نظر من .
من فقط امیدوارم بلایی که سر فرزاد حسنی اومد سر این نیارن چون خیلی به نیرو انتظامی تیکه انداخت...
امشب هم اون شعرش خیلی سیاسی بود! منم مث اون اساتید دهنم وا مونده بود!!!
ولی لوسش کرد که سه بار خوندش!
من که اصلا با این یکی حال نکردم
( کاملا نظر شخصی بود )
دقت کردین چقدر این پیردوست شبیه مرجوم اینشتین شده بود دیشب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کل دیشب زیاد خنده دار نبود .... به جز آخرش که جوگیر شده بود
سر فرزاد حسنی چی اومد ؟نقل قول:
هیچی دیگه برنامه شو ازش گرفتن دادن به یه مجری دیگه .... الان هم فکر کنم فقط تو جام جم اجرا داره
اتفاقا دیشب خیلی با حال بود ... افتاده بود گیر چند تا مثل خودش حسابی به به چه چه راه انداخته بودن !!! :31::27:
فکر کنم بعد از مرد هزار چهره بد بلایی سر مهران مدیری بیاد ! اول که اومد پزشکها رو مسخره کرد. بعدشم که پلیسها و مقامهای بالای پلیسها رو دست انداخت. حالا هم یه جوری شعرهای این شاعرهای جدید رو مسخره کرد که بعید نیست اونا هم ازش شکایت کنن !!
سلام به همه.
خداییش دیشب باحال بودا!!!!
بالاخره طنزه دیگه از این مشکلاتم داره.
هوا بسی نا جوانمردانه گرم است دی:نقل قول:
خیلی با حال بود الان اگه سهراب سپهری زنده بود سکته می کرد ...
خیلی خندیدم ...:31::31::31::31:نقل قول:
خیلی باحاله این مهران مدیری ...
خداییش دیشب ترکیدم از خنده. تیکه هایی که مدیری میندازه حرف ندارن. پول برق ندادیم و دیگر هیچ:16:
آره این لیسته مث شعر شده بود .... مخصوصا : و دیگر هیچش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها نمیدونید کلا چند قسمته ؟
دمش گرم خیلی باحال بود همه باهم برای تشویق مهران سه مرتبه ..... به به به به به به .... خیلی ممنون
به به به به
اندام عالی منقبض ...
فک کنم13 قسمت باشه ..
خیلی بده خدا کنه 90 قسمتیش کنن....
به گمونم 15 قسمته ... :46:
یا حق
:40:
پوتین برای سربازان جدید
نان کم است
پول برق را باید داد
پول آب را
یادم رفت.....
خودت کاملش کن
این که چیزی نیست ما یه دبیر شیمی داشتیم (استاد بذر افشان) که فقط من بودم متوجه شباهتش با انیشتن شدمنقل قول:
دقت کردین چقدر این پیردوست شبیه مرجوم اینشتین شده بود دیشب در کل دیشب زیاد خنده دار نبود .... به جز آخرش که جوگیر شده بود
فک کنم تو بیمارستان عوض شده
تو شب شوشه ای با اون سرداره زیادی ور رفت ...نقل قول:
سر فرزاد حسنی چی اومد ؟
پول آب را باید بدهیم پول گاز را جدا دوبله پارک نکنیمنقل قول:
پوتین برای سربازان جدید
نان کم است
پول برق را باید داد
پول آب را
یادم رفت.....
خودت کاملش کن
بازداشتگاه نم کشیده
دستبند 10 عدد