در مورده ان 82 هم بايد بگم همين خصوصيت رو داره چه بسا قوي تر.نقل قول:
Printable View
در مورده ان 82 هم بايد بگم همين خصوصيت رو داره چه بسا قوي تر.نقل قول:
دوست عزیز قصد من دخالت نیست ولی هدف ایجاد این تاپیک چیه؟جز اینه که میخواین کیفیت عکس هایی که با 5 مگاپیکسلی گرفته شده رو به نمایش بزارین برای مقایسه؟ خوب اگه اینطوره چرا رزولیشن عکسها رو پایین بیارین که چیزی از 5 مگاپیکسلی نمی مونه. و اصلا نمیشه تشخیص داد این عکس از چه گوشی با چه رزولیشنی بیرون اومده. پس بهتر نیست بدون تغییر اندازه تصویر، اونو به همون صورت که از دوربین بیرون میاد بزارین(البته لینکش رو میگم)نقل قول:
شما میتونین علاوه بر لینک عکس، یک پیش نمایش هم از عکس مورد نظر رو با رزولیشن خیلی پایین بزارین(مثلا 320*240)
بازم میل خودتونه
موفق باشین
خب منم گفتم که هر کی خواست سایز اصلی رو فقط لینکش رو بذاره و حداکثر با رزولیشن800*600 بذاره که صفحه خراب نشه حالا کوچیکتر کرد اشکالی نداره.نقل قول:
در مورد اینکه شما گفتید معلوم نیست با چه گوشی گرفته میشه .با رفتن به propertise عکس اونجا میتونید ببینید که با چه گوشی گرفته شده.
سلام بچه ها
تاپیک عالی داره پیش میره
فقط همش ک850 هست
ن82 دارها یا ن95 دارها بجنبید دیگه !!!
ممنون کاظم جان بابت تاپیکت
حیف که من ک850 یا ... ندارم
وگرنه عکس میذاشتم هلوووووو!!!
ک800 رو که یادت هست !!!
عکس هایی که گذاشتم پاک کردن و اخطار دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من دوستان یک عکس ریسایز شده کوچک ( مثل Actoor ) بذارن و لینک با سایز اصلی رو هم بذارن هر کی خواست بره دانلود کنه صفحه رو هم به هم نمیریزه.
البته در رابطه با رنگ ها تا زمانی با یک دوربین دیجیتال از همون محیط عکس انداخت نمیشه در رابطه با طبیعی بودن یا غیر طبیعی بودن عکس ها نظر داد در رابطه با تار بودن هم همین طورنقل قول:
در ضمن بدجوری منتظر عکس های ان95 که به قول شما از کا850 بهتره هستیم همین طور ان82 و ان95 8گیگ
اینم عکس تو روز بارونی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اينم N82 :
شاد باشيد:40:
اينم تو تاريكي مطلق
شاد باشيد:40:
خواهش میکنم بهراد واقعا جای همچین تاپیکی خالی بود مطالب همه پراکنده شده بودند و بهتر بود در یک تاپیک هم عکسها رو بذاریم و هم د ر موردشون صحبت کنیم البته جنجال کردن ممنوع.توهین هرگز.:18:نقل قول:
بهراد جان بهتر نیست که شما یه تاپیک توی کلوپ سونی اریکسون بزنی و آموزش عکس گرفتن با گوشیهای سایبرشات رو بذاری آخه خیلی تنظیمات زیاد داره و باید فهمید که در چه محیطی با چه تنظیماتی عکس بگیریم بهتره.
عکس ان82 خوب بود طبق انتظار مثل ان73 عکس گرفته بود(فوکاس)فوکاسش عجیبه مثل این می مونه که این عکس رو شما از جایی بریده باشید و با فتوشاپ گذاشته باشید.اما توی فوکاسهایی که کا800 میگرفت یه نمه طبیعی تر به نظر میرسید.با این حال عکسش واقعا خوب بود و از نویز مویز هم خبری نبود.
بچه ها اگه تونستید یه لینک از سایز اصلی رو هم بذارید.
کاظم اینم به عشق تو :31:n82 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به بررسی های انجام شده این تاپیک جزو تاپیک های مهم قرار داده مبشه
اما اینا یادتون نره:
استیکی شدنقل قول:
اگه اتفاقی بیوفته من مجبورم وظیفمو انجام بدم
شرایط این تاپیک خیلی حساسه
فقط یه اتفاق کوچیک باعث خرابی فروم میشه
پس لطفا رعایت کنید
ممنون
ساسان جون ای ول میخوام با جی800 خودت اینجا رو بترکونی
علی جون دمت گرم یه کم سمت پایین و چپ میرفتی عکست خیلی توپ میشد
اما خداییش عکسها خیلی شبیه به هم هستن
n82 خیلی خوب گرفته .فقط باید یکم عقب تر میرفتی..
منم 5 مگاپیکسلی میخوووووووووووام..اگه داشتم اینجا رو میترکوندم.
درسته کاظم جاننقل قول:
خواهش میکنم بهراد واقعا جای همچین تاپیکی خالی بود مطالب همه پراکنده شده بودند و بهتر بود در یک تاپیک هم عکسها رو بذاریم و هم د ر موردشون صحبت کنیم البته جنجال کردن ممنوع.توهین هرگز.
بهراد جان بهتر نیست که شما یه تاپیک توی کلوپ سونی اریکسون بزنی و آموزش عکس گرفتن با گوشیهای سایبرشات رو بذاری آخه خیلی تنظیمات زیاد داره و باید فهمید که در چه محیطی با چه تنظیماتی عکس بگیریم بهتره.
منم از تو و همچنین ساسان که تاپیک رو استیکی کرد خیلی ممونم
ایشالله منم یه گوشی 5 مگاپیکسل بخرم و بتونم تو این تاپیک پست بدم
در مورد آموزش هم والا چی بگم
شاید همچین کاری کردم
ولی خیلی وقت میخواد همچنین سرعت اینترنت مجال نمیده (اگه بخوام عکس آپ کنم سرویس میشم)
در کل منتظر بقیه عکسها هستیم
داش ساسان ببینم با جی800 چه میکنی
من یه سری عکس دارم با ان 82
اگه طالب هستین تا بگذارم براتون
یا در خواست بدین تو چه محیطی بگیرم براتون...
اینم فوکاس با فاصله کمتر از 10سانت
اگه لطف کنی که ممنون میشیمنقل قول:
ولی عکس های ان82 اصلا شبیه ان95 و ان73 نیست و رنگاش نسبت به اون 2تا خیلی طبیعی تره
راستی اگه تونستی از قطرات اب عکس بنداز تا ببینیم سرعت شاترش چقدره
شرمنده این عکس ماله ان 73 هستش
اشتباهی
آپ شد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس از فوکوس 8 سانتی متری
در
تاریکی مطلق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نکته رو هم اضافه کنم صرفا عکس هایی که آپ میکنم
برای نشون دادن کارایی دوربینه نه مهارت عکاس چون اکثرا کادرشون غلط هستش!
مثل عکس بالایی!!
گوشي گوشي خودم samsung sgh-e250!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
داداش گلم من نمیدونم او 2 عکسی از ان95 8گیگ گذاشتم چه مشکلی داشت...
او 2 تا عکس به نظرم فوقولاده بود...از اون شفاف تر مخواستی؟؟؟
نمیدونم شما چجوری میگی واضح نیست و رنگاش طبیعی نیست...
به هر حال همه باید نظر بدم...
نظر یک نفر شرط نیست...
منتظر عکس های بهتر باشید...
منم هیچ صحبتی از ان95 8گیگ نکردم و در رابطه با عکس های شما نظر ندادم و اگر پستم ببینی گفتم ان95 و ان73نقل قول:
اومدم عکسی که برای نشون دادن سرعت شاتر ان 82
خواسته بودین بگذارم
بازم اتچ نمیشه فایلش !!! تو همین پست ادیت میکنم براتون میگذارم
حالت دیگه ای می خوایید ؟
اینو خیلی باحال گرفتی.نقل قول:
اینم یه عکس از فوکوس 8 سانتی متری
در
تاریکی مطلق
بابا من گفتم تاریکی مطلق
برای گوشی های فلاش زنون دار و تنظیم
میزان
نور فلاش اونها واسه عکسبرداری نزدیک(کلوز آپ) بود
نه گوشی های ال ای دی دار مثل ان 95 8گیگ !
عکسهايي که با k850 گرفته شدن حالت زردي دارن
يعني رنگ زرد توشون زياده و عکس رو از حالت طبيعي خارج ميکنه.
اين نظر من بود.
ان 95 دوسته خوبمون actooor خيلي خوب عكس ميگيره شفاف و با كيفيت.
در مورده كا 850 دوسته ديگه مون نمي دونم اين زردي رو نميشه گفت 100% وجود داره اما ميشه گفت عكس ها رنگ بندي سردي دارن كه اين از خصوصيات دوربين هاي سوني اريكسون هستش.
ممنون
علی اقا یعنی گوشی های دیگه حق عکس انداختن تو تاریکی مطلق رو ندارن؟؟؟؟
فعلا این عکس هایی که ان95 8گیگ می اندازه...رقابت رو برای ان82 و کا850 سخت کرده...
دلیلش وایت بالانس کلودی هستنقل قول:
عکسهايي که با k850 گرفته شدن حالت زردي دارن
يعني رنگ زرد توشون زياده و عکس رو از حالت طبيعي خارج ميکنه.
اين نظر من بود.
کلآ سونی اریکسون چون عکسهای کمرنگی میندازه این یه ترفند هست برای se دارها که عکس رو پر رنگ تر نشون بدن
همین داش رضای گلمون میدونه (یه تاپیک با هم داشتیم در رابطه با تنظیمات ن73 و ک800 !!!!)نقل قول:
ان 95 دوسته خوبمون actooor خيلي خوب عكس ميگيره شفاف و با كيفيت.
در مورده كا 850 دوسته ديگه مون نمي دونم اين زردي رو نميشه گفت 100% وجود داره اما ميشه گفت عكس ها رنگ بندي سردي دارن كه اين از خصوصيات دوربين هاي سوني اريكسون هستش.
ممنون
نه دوست من منظورم این نبود :31:نقل قول:
بحث سر میزان تنظیم قدرت فلاش برای عکس های نزدیک
بود که نور زیاد فلاش عکس رو مات وسفید نکنه
البته تو اون عکس ها که به زردی میزد من تنظیمات رنگ دوربین رو حالت cloudy گذاشته بودمنقل قول:
در ابطه با رنگ بندی هم درسته که رنگ ها زیاد پررنگ نیستند و سرد هستن ولی همین موضوع باعث میشه که در هنگام چاپ کیفیت عکس بهتر باشه
اینم یه عکس از طاق بستان کرمانشاه (اثری مربوط به دوره ساسانی )
حالت نایت مد بدون اثر فلاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]