سلام
منظورم اينكه بايد سي دي كه ويندوزو باهاش نصب كردي باشه :?:
سلام
منظورم اينكه بايد سي دي كه ويندوزو باهاش نصب كردي باشه :?:
سلام شهروز جان.
بله. چون كار SFC بازگرداندن فايلهاي معيوب سيستمي است و اين كار را از روي سي دي ويندوز XP انجام ميدهد.
موفق باشيد.
ام آر ام جان
من وقتي ميخوام يه برنامه رو پاك كنم يا مثلا اينترنت اكسپلورر رو باز كنم اين پيغام مياد:
this application has failed to start because.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem
بعد منok رو ويزنم اين پيغام مياد:
the app;ication failed to initalize propely(0xc0000005).click on ok to terminates the application.
اين پيغام چه معني داره :?:
با اجازه از MRM عزيز٬ اين مشكل شما هم در ادامه همون مشكل قبلي هست. يكي از فايلهاي دي ال ال اصلي ويندوز خراب يا حذف شده. با همون فرمان SFC اين مشكل هم حل ميشه.
يه راه حل ديگه هم هست:
اگر ديديد ويندوز طوري مشكل پيدا كرده كه اين راهها جواب نميده سعي كنيد اونو دوباره روي خودش نصب كنيد. اينطوري خيلي از پيوندهاي لازم و برنامههايي كه توي ويندوز نصب كرديد سر جاي خودش باقي ميمونه.
حذف ويندوز همونطور كه دوست عزيزم MRM گفتند راه حل آخره و در حقيقت يك نوع جراحي هست.
habibi جان سلام
ميشه يه خورده بيشتر در مورد نصب روي خودش بيشتر توضيح بدي عريز
بعد اينكه من سي دي ويندورم رو گم كردم :oops:
شهروز عزيز از بابت گم شدن سيدي متاسفم. :(
در مورد سوالتون بايد بگم وقتي شما ويندوز رو بار اول نصب ميكنيد اگر توجه داشته باشيد دايركتوري محل نصب معمولا به صورت c:\windows نشون داده ميشه. اگربخوايد چند تا ويندوز نصب كنيد لازمه كه اون رو تغيير بديد وگرنه توي همون محل نصب ميشن و ويندوز قبلي رو از بين ميبرن. حالا شما وقتي ميخواي دوباره ويندوز رو نصب كني بايد دقت كنيد محل نصبش همونجا باشه. خود ويندوز فايلهاي جديد رو بجاي قبليها مجددا نصب ميكنه و خيلي از ايراداتش هم معمولا برطرف ميشه.
خيلي ممنون نميشه از يه برنامه براي برگردوندن فايلهاي پاك شده استفاده كرد؟
آخه وقتس ويندوز رو عوض كني بايد مودم و...را دوباره نصب كرد اين خيلي بده :cry:
يك برنامه هست به اسم Driver genius كه همين كار رو انجام ميده. توي سايت هم فكر كنم معرفي شده باشه.
يه جستجويي بكنيد جواب ميگيريد.
ولي اگه مجددا ويندوز رو روي همون قبلي نصب كنيد نيازي به نصب درايورها نيست.
ممنون ولي اين برنامه دانلود نميشه :cry:
سلام شهروز جان.
منظور شما براي اين كار بايد از روش Repair در ويندوز XP استفاده كنيد. كه متاسفانه آن هم نيازمند سي دي ويندوز XP است.
اما يك سوال:
معمولا فايلهاي DLL سيستمي به اين راحتي ها پاك نميشوند و معمولا خودشان را بازسازي ميكنند. آيا آن برنامه كه اسمش رو گفتيد به شما هيچ پيغامي مبني بر اين موضوع نداد ؟
يك راه ديگر را هم ميتوانيد امتحان كنيد. همان طور كه خودتان هم گفتيد ممكن است برنامه هاي بازگرداننده فايلهاي پاك شده بتوانند به شما كمك كنند
نرم افزار Recover My Files كه در سايت هم معرفي شده را امتحان كنيد.
در ويندوزي كه ميتوانيد واردش شويد نصب و سپس درايوي كه ويندوز XP در آن قرار دارد را با آن چك كنيد.
اگر ميدانيد فايلهاي سيستمي كدامها هستند كه فقط آنها را بازيابي كنيد در غير اين صورت تمام فايلها را با توجه به مسيري كه برنامه به شما نشان ميدهد سر جاي خودشان باز گردانيد.
توجه داشته باشيد كه اين كار را بهتر اين با يك ويندوزي غير از XP معيوبتان انجام دهيد ( يعني در همان ME كه داريد ، اگر اشتباه نكنم ).
اگر با اين كارها مشكلتان حل نشود تنها راه چاره اين است كه يك سي دي ويندوز XP تهيه كنيد و بعد دو مرتبه مراحل را دنبال كنيد.
يعني اول SFC اگر جواب نداد Repair اگر بازهم جواب نداد نصب مجدد ويندوز كه تمام اين مراحل نياز به سي دي ويندوز XP دارند.
موفق باشيد. :)
سلام
امروز وقتي رفتم تو xp ديدم منو استارت و ماي كامپيوترم پاك شده :cry: فكر كنم ديگه كم كم بالا نياد
سلام ...
يه هارد ديسك داشتم ميخوام بفروشم يكي از آشنايان چه طوري اطلاعات رو پاك كنم كه قابل باز يابي نباشند؟؟؟
خيلي طول ميكشه به نظرتون چي كنم؟ ممنون از كمك LOW LEVEL FORMAT
فرمت کن ولی بدون هیچ پارامتری
از تو داس هم باشه بهتره
Format c:
فقط همین
اينجوري باز اطلاعات قابل بازيافته عزيز جان
سامان جان سلام
برنامه هايي هستند كه طوري اطلاعات را پاك مي كنند كه به وسيله هيچ نرم افزاري قابل بازيافت نباشه.
البته در مورد فرمت از طريق داس هم اگه u/ بكني فكر مي كنم ديگه قابل بازيابي نباشند. البته اگه fdisk هم بكني مطمئن تر مي شه.
اما بهترين كار همون استفاده از نرم افزارهايي است كه اول گفتم
من خودم چند وقت پيش با يك برنامه اي كه جاي windows explorer رو مي گرفت كار مي كردم. بعد يك فايلي رو اشتباها پاك كردم كه خيلي نياز بهش داشتم. با تمام برنامه هاي ريكاوري سعي كردم بازيابيش كنم اما نشد كه نشد. بعد در اطلاعات برنامه اي كه با اون فايل رو پاك كرده بودم ديدم كه يكي از قابليتهاش اينه كه وقتي يك فايلي رو پاك كردي ديگه عمرا با هيچ برنامه اي نمي شه بازيابي كرد و تازه متوجه شدم كه چرا نتونستم بازيابي كنم.
با افديسكم اطلاعات بر ميگرده ...البته با بر نامه هاي بازيابي فايلهاي سنگين مثل فيلم خيلي راحت تر بر ميگردن مشكله منم همينه كه فيلم راحت بر ميگرده
اگه حوصلشو داري
يه راه خيلي ساده هست
تمام هارد رو با فايلهاي الكي پر كن
چون رو اطلاعات قبلي چيز نوشته ميشه ديگه اون اطلاعات قبلي قابل برگشت نيست
با اينكه سودا جان هميشه درست مي گن اما اين مورد رو متاسفانه بايد بگم كه اينطور نيست. چون من خودم اطلاعات 2 سال پيشم رو كه بارها روي اونها چيزهاي جديد پر كرده بودم رو تونستم بازيابي كنم.
آقا مهدي بست بايد بدوني كه يكي از روشهايي كه همون برنامه هايي كه شما گفتي استفاده مي كنن نوشتن چند باره اطلاعات در سكتور هاي هارد مي باشد مثلا سكتور ها را با صفر پر مي كنن. البته اينكار را 3 بار يا بيشتر انجام مي دن برا اطمينان
بنابراين اگه روش منو در بالا چند بار تگرارا كني يعني هارد رو با اطلاعات الكي مثلا يه فيلم بيخود پر پر پر كني مطمئن باش ديگه راه برگشت نداره
اين هارد رو من تا حالا چند بار پر و خالي كردم يه بار باز يابي كردم يه فيلمايي توش بود ماله خداد سال پيش كه وقتي ديدم برام تازگي داشت
من هم همين رو مي گم. چون من خودم هاردم پره. ده دفعه هم پر شده و خالي شده اما باز هم بازيابي شده.
سودا خان تو كه خودت وضع هارد منو مي دوني كه!!!!
حالا كه soda Utility بدردت نخورد از برنامه super utilities 4.9 pro استفاده كن
اينم لينك سايتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين چي ميكنه سودا جان؟
همون كاري رو كه مي خواي انجام بدي رو به خوبي انجام ميده
حالا دانلودش كن فعلا بعد از دانلود بقيشو بهت ميگم
سلام
اين مشكل رو من هم دا رم و ميخوام هيج اطلا عاتي قابل بازيابي نباشه هر چند هنوز نميدونم
چطوري بازيابي ميكنند.
خوب گفتم كه برنامه Super Utilities 4.9 Pro رو از اين سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كنين
سلام دوست عزيز
من برنامه رو دانلود كردم ولي كار با اونو بلد نيستم ميشه لطفا كمك كنيد.ممنون ميشم.
ضمنا اين برنامه مدت دار است يا نه؟ به نظر مياد 14 روزه باشه
با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين فايل رجيسترش هست
دانلودش كن
در ضمن با فايروال درخواست اين برنامه براي وصل شدن به اينترنت را بايد بلاك كني
برنامه رو اجرا ميكني
بعد ميري به بخش super shredder و ديگه از اون به بعد حله
من چند روزي نميتونم اينو امتحان كنم samira اگه امتحان كردي نتيجه رو بگو تا خودمم امتحان كنم نتيجه رو حتما ميگم
سلام
دانلود كردم ولي ريجستر نميشه ضمنا اگه ميشه در باره نحوه
كار اون بيشتر توضيح بديد. ببخشيد من يه كمي ناشي
هستم .ممنونم
ببخشيد شما اگه ميخوايد هاردتون رو فرمت كنين كه ديگه غير قابل بازگشت باشه فقط كافيه در سطح اعلان داس تايپ كنيد
Format <Driveletter> /u
به جاي <Driveletter> درايو مورد نظر را بنويسيد مثلا C و . . .
اين فرمت به نام فرمت قطعي معروف هست و فقط راه بازيابي اون پرداخت هزينه هايي بالاتر از قيمت هارد بپردازيد كه . . . :mrgreen:
اگه واسه فروش باشه كار عقلاني نمي تونه باشه :wink:
سلام
فرمت از طريق داس هم قابل باز گشت است. سودا خان جواب ما چي شد؟
ممنون
من كه گفتم ميري به بخش super shredder و اونجا ازت ميپرسه كه فايل يا پوشه رو انتخاب كني و حله
سلام دوست عزيز
من با اين نرم افزار كار كردم ولي من ميخوام يه درايو رو كامل فرمت كنم كه به هيچ وجه
قابل بازگشت نباشه و اين نرم افزار از من نام فايل يا فولدري رو ميخواد كه من اونو پاك
كردم و چيزي از اون نميدونم ضمن اينكه من نام درايو رو هم دادم ولي بعدا ديدم قابل
بازيافته عليرغم اينكه من اون درايو رو چند بار فرمت كردم.
خواهشا اگر ممكنه در اين خصوص كمك كنيد. با تشكر
سلام
كسي نيست جواب ما رو بده ؟
با سلام
خوب خودتون كه گفتيد low level format يعني فرمت سطح پايين
خوب بهترين کار هست اگه هارد رو خراب نکني
اين نمونه فرمت به صورتي هست که کارخونه سازنده اون رو به صورت low level format فرمت مي کنه و بعد و اون هارد رو خريداري مي کنيم و بعد پارتيشن بندي و بعد هم استفاده مي کنيم خوب من خودم با يه هارد کوانتوم چند سال پيش اين کار رو کردم
هاردم شد عين يه هارد نو
خوب شما هم نرم افزار هاردت رو دانلود کن از شرکت سازنده اش يعني اگه مکستور هست بايد همون مکستور رو دانلود کني
بعد هم از طريق سيستم عامل داس اجراش کن البته بايد نرم افزار رو روي ديسکت بريزي بعد هم اجرا
اين هم اطلاعاتي اندکي که من داشتم
موفق باشيد
پيمان از شيراز
با سلام
با اين تفاصيل بهتره شما يه شركت بزنيد در زمينه بازيابي اطلاعات هارد ديسك
چون فكر كنم توي اين زمينه كار كني ميليونر مي شي
آخه هارد يه وسيله الكترومكانيكي هست هر آن ممكنه به هر دليلي اطلاعات ما از بين برده
شما با اين كارهايي كه كرده اي كه من هم خبر ندارم چيكار كردي خيلي خبره شدي
درست نمي گم
موفق باشيد
پيمان از شيراز
من از یه نمایندکی پرسیدم گفت low level format عمر هارد رو بر اثر استمرار کم میکنه ولی من فکر میکنم تنها چارت باشه
از نرم افزار wipe info در مجموعه norton system works استفاده كن. هر فايل يا شاخه اي كه خواستي انتخاب كن و بنداز تو صفحش. تو بخش option هم ميتوني سطح پاكسازي را بالاتر ببري كه البته عمليات حذف وقت گير تر ميشه. در آخر هم بزن wipe all. خلاص