من دومیم!!!!!!دی:
Printable View
من دومیم!!!!!!دی:
actooor جان من کرم اینام .کلا کسایی که توی اینترنت می فروشن این گوشی و پیدا کردم و بهشون زنگ زدم 8 نفرن ! 4 تا شون مربوط می شه به 2 نفر = 6نفر در کل - یکی تموم کرده = 5 نفر - یکی اصلا ایران نیست = 4 نفر - یکی دیگه هم سر کاریه =3 نفر - یکی هم که داره 700 میده خیلی گرون تر از اون دو تا میده چئن توی همین تهرانه ! .نقل قول:
می مونه 2 نفر که حرفشون یکیه ؛
اینا می گن اول توی "چلسی" پخش شده ، بعد هم توی دنیا !
(البته نمی دونم که چرا اینترنت هم حتی تبلیغشو نمی کنن . چه برسه به ماهواره ها !! )
چین نمی تونه باشه . حالا یه فکری زده به سرم که امروز عملیش می کنم . می خوام ازش IMEL گوشی هاشونو بپرسم ، بعد هم بیام اینترنت ، ببینم که این چه گوشی هست اصلا . اصلا چی می نویسه اشمشو !!
ولی از خریدش صرف نظر نمی تونم بکنم !
دوستان ، تبلیغات96N به طور رسمی روی وب سایت نوکیا قرار گرفت :
فکر کنم خیلی زود وارد بازار بشهکد:http://mea.nokia.com/english/areahome
حتما خبرم کن پرسیدی...
ممنون...
[COLOR="Red"]چلسییییییییییییییییی!!!!!!!!!! !!!!!!!همه میدونند که شهری در انگلیس با نام چلسی حتی وجود خارجی هم نداره!!!!!!شاید توی باشگاه چلسی available شده؟؟؟؟!!!!!!:27::27::18::18:در کل باید بگم که کلاه برداری در روز روشنه!!!!چلسی!!!!!!!ای خدا!!!!!!!:19::19::19::13::27:OLOR]
شما تا حالا اسم بندر چلسی در انگلیس رو نشنیدی ...؟؟؟؟؟
یعنی همه ی دنیا رو ول کرده توی یه بندر گوشی رو ریلیز کرده؟؟؟؟
یچرا من شنیدم...
ولی یک سری میگن تو شیراز امده ان96...
ما که گیج شدیم...
حرفی رو بی سند قبول نکنین
هر کی ادعا می کنه
عکسشو بزاره...
یادم میاد در مورد ان 95 هم همین
خالی بندی ها بود !
می دونی actooor جان (ببخشید که اسمتو نمی دونم ! ) ، جریان از این قراره که دو نفر که وارد کردن ، شیرازی بودن ، یعنی از استان فارس !نقل قول:
جنوب ایران هم که مثل تهران نیست ! اکثرا 0917 دارن ، از این رو ، این چند نفری که توی جنوب پخش کردن ، همه فکر می کنن شیرازی هستن و شیرازو n96 گرفته .
اینم منبعم :
Information on phone number range +98 917XXXXXXX
mobile numberCountry or destination Iran
City or exchange location South Iran
(Original network provider*Mobile Communications Company of Iran (TCI
علی جان این همه فروشنده و عکس هایی که گذاشتن ! یه ذره بگردی ، خودت همه چی میاد دستت !نقل قول:
دوستان عزیز . بجنبین الان 3 جا که 580 - 580 - 600 میدادن (البته مزایده ،) الان کردن 700 - 700 - 750 !!!!
نقل قول:
دوست من شما انگلیس رو متر کردی که میگی وجود خارجی نداره ؟!؟!؟!
همچنین گفت که اول ( به دلایلی که باید از کارخانه ی نوکیا بپرسی ) به چلسی پخش کرده نوکیا ، بعد هم رسما در دنیا ( به تعداد محدود ) پخش شده .
همین طور که دوستمونم تایید کرد ، چلسی اسم یه بندره . نه فقط یک تیم !نقل قول:
نقل قول:
شاید بندر چلسی پخش کننده ش بوده !!
با این حساب باید تو دبی امده باشه...
یک پرسوجو باید بکنم...
این هم یک منبع که این گوشی دلیلی نداره که حتما از فنلاند پخش شه :نقل قول:
چون دوستان عزیزمان می دونم حوصله نمی کنن برن این جارو ببینن ، من اون قسمت که به پخش n98 در بارسلونا رو براتون می زارم!!!کد:http://royalmob.com/index.php?newsid=145
( مثل اینکه هر چی شهره که تیم فوتبال داره و مردم بیشتر اسم تیمشو می شناسن ، برای تبلیغ بیشتر اون گوشی ، گوشی رو اول در اونجا پخش می کنن )
"
نوکیا N78 در سایه بزرگان
این گوشی بر خلاف اگثر گوشی ها مانند N96 و برند سونی اریکسون بی سرو صدا آمد و معرفی شده که تا قبل از آن نه صحبتی از آن بود و نه شایعهایی تمامی اخبار و اطلاعات مربوط به گوشی N96 بود اما سرانجام نوکیا یک گوشی دیگر از خانواده هوشمند خود رامعرفی کرد و توان خود را به رخ حریفان کشید .
این بار هم تمام این اتفاقات در شهر بارسلونا اتفاق افتاد در کنگره جهانی سال 2008 .
این گوشی از لحاظ امکانات به گوشی N96 برادر بزرگتر خود نمی رسد اما دلیل هم نمی شود که امکانات بسیار زیاد آن را نادیده بگیریم و یک نکته ای را باید قبول کنیم که کمپانی نوکیا گوشی های هوشمند خود را بر پایه تکنولوژی روز و امکانات کامل پایه ریزی کرده است و از این رو نمی توان عیب چندانی از این سری گوشی ها گرفت.
در ادامه به مشخصات بیشتر این گوشی می پردازیم:
... "
آره بابا کجای کاری !نقل قول:
volek monom mikham!!!!منم میخوامممممممممممممممم!!!!!!
دوستان من چک کردم . پدر یارو رو هم درآوردم اینقدر سیریشش شدم ، IMEI گوشی رو گرفتم ،
زده بود n95 8GB !!
بهش گفتم که اینجوریه ، خودش تعجب کرده بود ! ولی گفت که الان این که دارم باهاش حرف می زنم ، n96 هست .
من خودم فکر می کنم مثل اینکه نوکیا اونو فعلا با سریال N95 8GB معرفیش کرده !!!
معلوم هم نیست چقدر میده ! اول گفت 440 ! بعد گفت 500 ! بعد گفت که این دو تا قیمت n95 و n95 8bg هست !!!! الان که می گه 600 . این با عقل جور ( با کلی تعجب ) جور در میاد !! ولی دیگه نه 440 تومن !!!!
من فکر کنم کلاهبردار باشه و ولی شماره ثبت شرکت داره و فلان و بیسار !!
کسی هست بدونه شماره ثبت شرکت رو از کجا می تونن دنبالشو بگیرن ببینیم اینا گی هستن اصلا !!!
ولی با همه ی این حرف ها !!!!!!!!!!
من مـــــــــــــــــــــی خوام بـــــــــــــــــــگیریم :19::34:
ولی خوشبختانه نگرفتم .