یعنی هیچ کی نیست که 77 یا 92 داشته بشه؟؟؟؟
Printable View
یعنی هیچ کی نیست که 77 یا 92 داشته بشه؟؟؟؟
همون ، فکرشو می کردم...نقل قول:
واقعا!مزخرف ترین پیشرفت موبایلی...نقل قول:
نه بابا دلت خوشه ، N92 , N77 کجا بودن...نقل قول:
عزيزم چرا گوشيشو بفروشه؟هر كسي كه نداره ميره ميخره هر كسي هم كه دوست داشت گوشيشو عوض ميكنه ميره مدلي كه ----H داره رو ميخره.نقل قول:
به نظر منم پيشرفت نيست ولي همين كه يكي از اين سيستم ها توي ايران فعال شد جاي خوشحالي داره همين
ما رو بگو که یک زمانی فکر میکردیم با کا 750 میشه دنیا رو ترکوند :34:
اگه کمی منطقی فکر کنیم به شرط عدم پولی بودن و اینکه فردا به سرشون نزنه و قطعش نکنند و توی تمام ایران را بیفته ................ وقتی حداقل بیکاری ( در موارد رفتن برق ) و ... بهتر از بیکاریه که ! :20:
ولی از جدی که بگذریم باعث افتخاره که جلوی ملتهای دیگه با داشتن چنین تکنولوژی سربلند باشیم ( افغانی ها ). :31:
انشاالله که بازهم از این خبرها :40:
من یک ایران هستم
میخاهم در باز سازی کشورم سهم داشته باشم
ایران بیسیم !!!!!
ای خدا :دی
ولی حالا بازم خوبه که همینو راه انداختن
20:30 گفت تا آخر فروردین Gprs همراه اول وصل میشه
ولی خیلی بعید میدونم بخوان مجانی و فری نگهش دارن ...!!! تا جایی که میدونم تو کشورایی مثه انگلستان که از دی وی بی اچ معمولا برای دیدن برنامه های ورزشی به خصوص فوتبال استفاده میشه پول گرفته میشد...! اصلا ایران و خدمات مجانی ؟!
به هر حال هر طرحی معمولا اوایلش چند ماه (یا گاهی چند سال ) به صورت آزمایشی به طور مجانی اجرا میشه ( تو همه جای دنیا ) بعد که جا افتاد اون طرح و اون تکنولوژی کم کم برای به صرفه بودنش پولی میشه !
بابا مگه چقدر تکنولوژِی می خواد دی وی بی ؟؟؟
یه سری سیگنال با فرکانس امواج رادیویی
و طول موج بلند هستش
همچین هم که تبلیغ میکنن شاخ غول رو نشکستن که !
حالا كه صدا و سيما زحمت كشيده و اين فرستنده ها رو وصل كرده جالبه اين مقاله رو هم بخونيد كه اطلاعات كاملي در اين زمينه ميده...
کد:http://www.writeage.com/---_htv_technology_described.html
من نمی دونم پس ضرر به چی میگن؟نقل قول:
برنامههای تلویزیونی روی گوشی همراه
نخستین بار در کشور پخش آزمایشی برنامههای تلویزیونی بر روی گوشیهای تلفن همراه و گیرندههای متحرک، روز پنجشنبه هفته گذشته با حضور رئیس سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.
سیدعزتالله ضرغامی در هنگام افتتاح این طرح ملی در جمع گفت: با بهرهبرداری از این سامانه در مرحله مقدماتی برنامههای ده شبکه تلویزیونی از جمله شبکههای یک تا چهار، تهران، شبکه قرآن، العالم، پرس تیوی، شبکه خبر و شبکه استانی آذربایجان غربی بر روی گیرندههای متحرک (داخل ماشین) و تلفن همراه ارسال و پخش خواهد شد.
رئیس سازمان صداوسیما افزود: برنامههای رادیو ایران، جوان، پیام و قرآن هم از طریق این سامانه قابل دریافت است. وی با اشاره به دیجیتالی بودن سامانه یادشده و کیفیت بالای تصاویر آن گفت: در حال حاضر فقط در شهر تهران امکان پخش برنامههای تلویزیونی بر روی گوشیهای تلفن همراه وجود دارد و در نظر داریم در آیندهای نزدیک با همکاری استانداران و منابع محلی، آن را در سراسر کشور گسترش دهیم.
متخصصان معاونت توسعه و فناوری رسانه ملی، بررسیهای اولیه خود را بر روی سامانه ارسال سیگنال دیجیتالی برنامههای تلویزیونی در گیرندههای متحرک وتلفن همراه برای انتخاب استاندارد پخش موبایل TV در سال 1384آغاز کردند و به دلیل استفاده از استاندارد ----T (استاندارد پخش تلویزیون دیجیتال که هم اکنون به طور آزمایشی از بعضی از ایستگاههای تهران ارسال میشود) بهترین گزینه را برای پخش تلویزیون، بر روی موبایل استاندارد ----H تشخیص دادند.
در حال حاضر یک فرستنده با قدرت 3kw در ایستگاه جماران بدین منظور اختصاص دارد که بر روی کانال UHF-31 برای پخش ----H در نظر گرفته شده است. برنامههای موجود بر روی این فرستنده فقط بر روی گوشیهای تلفن همراه خاص با توانایی دریافت استاندارد ----H قابل دریافت است.
در حال حاضر 4 استاندارد مطرح برای پخش تلویزیون موبایل در دنیا شاملDVB-H ، T-DMB ، Media Flo و ISDB-T وجود دارد. بیشتر کشورهای آسیایی، اروپایی و افریقایی و حتی در امریکای شمالی (کانادا) و امریکای جنوبی استاندارد پخشDVB-H را برای پخش موبایل TV انتخاب کردهاند.
در تعداد معدودی از شهرهای کشورهای جهان مانند سه شهر در فرانسه، دو شهر در آلمان و سراسر ایتالیا این سامانه به مرحله عملیاتی رسیده است. در منطقه خاورمیانه تنها قطر پخش موبایل TV با استاندارد ----H را آغاز کرده است.
منبع: ایتنا
ممنون دوست عزیز لططف کردی.
ای کاش تصاویر تی وی های خونگیمونم دیجیتال کنن.
دوستان سلامنقل قول:
بشنو و باور نکن
از اینا زیاد گفتن
اینم برا تهرانی ها هستش
کسایی مثل من و تو حالا حالاها باید بصبریم تا به ما هم برسه
اون موقع هم شیرشو کشیدن میدن دست ما
از اونجایی که این سیستم یک سیستم فراگیر هست که در حال حاضر هم توی خیلی از کشورهای دنیا هم داره سرویس دهی میشه پش چرا شرکتهای ساخت گوشی بطور گسترده روی ساخت گوشیهایی با این امکان کار نکردن؟
خوب ترجيح ميدن تا با مجهز كردن گوشيهاشون به سرويسهاي پر سرعت انتقال ديتا به راحتي و از طريق اينترنت هر ماهواره اي رو در هر جاي جهان ببيني...نقل قول:
به هر حال تو خیلی از کشورا هنوز این سیستم راه نیفتاده ! و طبیعتا شرکتایه موبایل سازی هم زیاد به ساخت گوشی های دارای این امکانات توجه نکردن !نقل قول:
از اونجایی که این سیستم یک سیستم فراگیر هست که در حال حاضر هم توی خیلی از کشورهای دنیا هم داره سرویس دهی میشه پش چرا شرکتهای ساخت گوشی بطور گسترده روی ساخت گوشیهایی با این امکان کار نکردن؟
دوستان درست میگن این امکانات نه تنها برای موبایل بلکه برای تمام تجهیزات قابل حمل که از این سیستم پشتی بانی میکنن مجانی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یه عکس از پلی استیشن پرتابل (psp) که در حال استفاده کردن از این سیستم میباشد فقط با استفاده از یه دستگاه 30 تا 50 هزار تومانی.البته عکس توی تهران نیست توی ژاپنه که توی تهرانم همین سیستم هست.مفت و مجانی شماهم نا شکری یا کم شکری نکنین پیشرفت بزرگی هستش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسنم من به فرمایشات دوستان اضافه کنم که بعلت فرکانس
پایین این امواج
برد کوتاهی دارند
واسه همینه که همه گیر نشده (البته تا حدودی )
به نظرتون تو شهرهای دیگه کی راه اندازی مشه؟
کار زیادی نداره
فقط یه کانورتور می خواد با یه فرستنده
از همین حالا قیمت ان 96 نوکیا کشید بالا !!
n77 و n92 تو ایران هست؟
قیمتش چقدره؟
n92 میدونم که هم کمیابه و هم گرون. ولی n77 نمیدونم.نقل قول:
n77 و n92 تو ایران هست؟
قیمتش چقدره؟
n92 رو نديدم ولي n77 رو يكبار ديدم قيمتش 530 بود...!نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=0&idAvailability=0&nPriceLow=0&nPriceHigh=0&idCurrency=0&idFormFactor=0&HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0&idAntenna=0&idOS=0&idDisplay=0&idDisplayRes=0&idTouchscreen=0&idCamera=0&idCameraFlash=0&idVideoRecorder=0&idExpansionCard=0&idGPS=0&bWLAN=0&bEDGE=0&bGPRS=0&idBluetooth=0&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0&idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&bGames=0&sColor=&sFreeText=----H+TV+broadcast+receiver
n77 رو خیلی کم دیدم تو بازار...
ان92 هم که اصلا نیسسسست...
n77
550تومنه
قیمت ماله یه هفته پیشه
علا الدین طبقه سوم
به احتمال زیاد وارد کردن این گوشیارو شروع میکنن.
طبق آمار خود سایت صنایع برق ایراننقل قول:تقریبا" 20 میلیون و 700 هزار مشترک وجود داره برای شرکت برق ----------- به نظر شما رقم 20,000,000,000 تومن برای تمام قبوض یک دوره در کشور برای سهم صدا و سیما خوبه...؟ (هر قبض 1000 تومن) 1000 تومن نه..... باشه 500 تومنکد:http://www.sabainfo.ir/information-fa.html
بازم میشه چیزی بیشتر از 10 میلیارد تومن در هر دوره فقط از قبوض برق .... حالا بقیه درآمدها هیچ
حتما" می دونید که یکی از منابع درآمد صدا و سیما، غیر از پیامهای بازرگانی و بودجه های مصوبه مجلس، در صدی از مبلغ قبوض برق مشترکین هست.
حالا به نظر شما صدا و سیما برای پخش برنامه هاش مجانی کار میکنه...؟ بودجه کشور از کجا میاد...؟ نفت این مملکت مال کیه...؟ قبوض برق رو کی میره به بانکها و پرداخت می کنه...؟ لابد همه رو یه جا وزیر نیرو پرداخت می کنه... شاید هم رئیس صدا و سیما
تنها چیزی که توی این دنیا رایگانه جون ما آدمهای بیچاره و محکوم به حکم حکومتهاست
موقعی که لاریجانی رئیس صدا سیما بود یه بار آوردنش تلویزیون، گفت: در آمد سالیانه صدا سیما از پیامهای بازرگانی بیش از 90 میلیارد تومنه. الان فکر کنم دو برابر شده باشه.
وضع صدا سیما از وزارت نفت هم بهتره
من بعيد مي دونم پول بگيرن.نقل قول:
اگه اونها بابت ----H پول ميگيرن باشگاه ها هم بابت پخش بازي از شبكه ها پول ميگيرن!!!
مثل اینکه بعضی ها اصلا" توی باغ نیستند
یعنی واقعا یکنفر هم تو ایران یکی از این گوشیها نداره تا بیاد بگه اصلا چجوریا هست؟
شما اگه سوالی داری بپرس تا
جوابتونو بچه ها بدن
البته نه اینقدر کلی (اصلا چجوریاست !)
نه سوال خاصی ندارم
فقط میخوام بدونم کسی آزمایش کرده ببینه اصلا کیفیت خوبی داره یا نه؟
باطری رو میخوره یا نه؟
در حال حرکت یا توی فضاهای بسته کار میکنه یا نه؟
آخه میدونید که حرف اینها رو نمیشه جدی گرفت
سلام دوستان
اولاّ سال جدید خورشیدی رو به همتون تبریک میگم و امیدوارم سالی پر از خیر و برکت برای ایران و ایرانی و شما برو بکس p30world باشه:46:
دوماّ که این تچنولوجی که در موردش گرد و خاک کردین غریب به یک سال هست که به صورت آزمایشتی داره فعالیت میکنه و پدر هرچی مغز و اعصاب هم بوده در آورده.:31:
آخه میدونید که اینم مثل امواج موبایل یکمکی در دسره ولی اگه افراط نشه ایراتی نداره....یعنی اینکه بجای تقویت میان تعداد دکل هارو افزایش میدن:20:
حالا در مورت کیفیت باید بگم که ایول داره
دوستان احیانا در مسیر محل کار به خونه یا بلعکس و یا در مترو متوجه فروش فیلمهای (استغفرالله) dvd original
نشدن!؟ اگه خریده باشید و دیده باشید حتما کیفیت اونو تحسین کردین چون حرف نداشته. خب اینم همینه دیگه
البته من با مدل usb کار کردم و با لپ تاپ. با یک آنتن کوچیک تلسکوپی و در محوطه باز مثل آینه میگیره.
و تا آخرین بار که من سرچ کردم فقط 3 کانال میگرفت بعضی اوقات هم پرس تی وی و جام جم هم اضافه میشد.یه وقت هایی هم کانالهای رادیو سراسری و جوان. اما از هرچی بگذری از کیفیتش نمیشه گذشت که حرف اول و آخر رو میزنه:18:
پیشنهاد میکنم واثه pc هاتون برید بخرید ولی باید قبلش یسری توضیحات از تو اینترنت سرچ کنید تا مغازه دارا به جرم خرید و فروش کالای قاچاق گیرتون نندازن چون بیچاره ها از پیشرفت خبر ندارن.
بازم سوَُِّالی بود در خدمتم....
سلام داداشنقل قول:
سلام دوستان
اولاّ سال جدید خورشیدی رو به همتون تبریک میگم و امیدوارم سالی پر از خیر و برکت برای ایران و ایرانی و شما برو بکس p30world باشه
دوماّ که این تچنولوجی که در موردش گرد و خاک کردین غریب به یک سال هست که به صورت آزمایشتی داره فعالیت میکنه و پدر هرچی مغز و اعصاب هم بوده در آورده.
آخه میدونید که اینم مثل امواج موبایل یکمکی در دسره ولی اگه افراط نشه ایراتی نداره....یعنی اینکه بجای تقویت میان تعداد دکل هارو افزایش میدن
حالا در مورت کیفیت باید بگم که ایول داره
دوستان احیانا در مسیر محل کار به خونه یا بلعکس و یا در مترو متوجه فروش فیلمهای (استغفرالله) dvd original
نشدن!؟ اگه خریده باشید و دیده باشید حتما کیفیت اونو تحسین کردین چون حرف نداشته. خب اینم همینه دیگه
البته من با مدل usb کار کردم و با لپ تاپ. با یک آنتن کوچیک تلسکوپی و در محوطه باز مثل آینه میگیره.
و تا آخرین بار که من سرچ کردم فقط 3 کانال میگرفت بعضی اوقات هم پرس تی وی و جام جم هم اضافه میشد.یه وقت هایی هم کانالهای رادیو سراسری و جوان. اما از هرچی بگذری از کیفیتش نمیشه گذشت که حرف اول و آخر رو میزنه
پیشنهاد میکنم واثه pc هاتون برید بخرید ولی باید قبلش یسری توضیحات از تو اینترنت سرچ کنید تا مغازه دارا به جرم خرید و فروش کالای قاچاق گیرتون نندازن چون بیچاره ها از پیشرفت خبر ندارن.
بازم سوَُِّالی بود در خدمتم....
سال نو شما هم مبارک
ممنون از اطلاعاتتون
راستی این دستگاهیکه میگید برای PC بخریم چنده ؟ چقدره ؟
البته من سمنان هستم و ....
ولی خواستم قیمتش رو بدونم !!!
قربونت
عزیزم تکلیف تهرانش هنوز معلوم نیست البته گفتند که سال 87 به شهرستانها توسعه پیدا میکنه
من یک مدل زی سایبر یا همون زولتریکس که هم tv analog بود هم ----th خریدم 38 تومن اما با کلی دردسر گشتم تا همچین چیزی پیدا کردم. ولی حالا که صدا سیما خبر رسانی کرده حتماّ راحتر پیدا میشه
من از پاساژ نور تهران خریدم.
ضمناّ --- t اولی رو روی لپتاپم داشتم asus
توی بازار علاءالدین هم یک سری کارتهای express --- t h مخصوص نوت بوک دارن.
کسی اطلاعات جدیدی از زمان ارائه شدن این سرویس توی شهر های دیگه داره؟
چون توسعه این سیستم
دست صدا وسیا هستش
بسیار سرعت توسعه اش بیشتر از کار های مخابرات هستش
چون صدا وسیما ید طولایی در راه اندازی انواع شبکه داره!!
گفتن تا اواخر سال در شهر های بزرگ راه میافته سپس باقی شهرها