منم فقط شماره يك رو ديدمنقل قول:
اين بازي چند تا شماره داره؟:13:
گرافيكش كه خيلي عاليه
آره فقط نشون ميداد كه الين دست يك نفر رو ميگيره بعدش اون يارو رو نفهميدم اصلا كي بود چقدر هم زشت بود:2: فقط فهميدم پدرشو گم كرده يا يك همچين چيزي!:31:
Printable View
منم فقط شماره يك رو ديدمنقل قول:
اين بازي چند تا شماره داره؟:13:
گرافيكش كه خيلي عاليه
آره فقط نشون ميداد كه الين دست يك نفر رو ميگيره بعدش اون يارو رو نفهميدم اصلا كي بود چقدر هم زشت بود:2: فقط فهميدم پدرشو گم كرده يا يك همچين چيزي!:31:
نه مگي اگه تو هم الين رو مي شناسي شماره 4 رو بازي كردي!
ولي مگه براي پي سي هم اومد؟ تا جايي كه من يادمه فقط مال پلي 1 بود
حق با جناب Ar@m هست.شما شماره ی 4 یا همون the new nightmare رو بازی کردید.در ضمن این بازی با احتساب نسخه ای که یه ماه دیگه منتشر میشه دارای 5 شماره خواهد بود.نقل قول:
alone in the dark:the new nightmare قرار بود برای 5 پلتفرم منتشر بشه؛PC،PS2،PS،DC و GBC که بعداٌ عرضه ی این بازی برای PS2 منتفی شد.این بازی،اول برای PS منتشر شد و یک هفته بعد برای PC و GBC.نسخه ی DC هم 3 ماه بعد از نسخه ی PC انتشار یافت.نقل قول:
پس اون شماره ي 4 بود؟:18:نقل قول:
منو بگو تا الآن فكر ميكردم شماره ي يكه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره منم با تبديلي رفتم! :دي
اگه اشتباه نكنم 2 تا سيدي بود
منم تعجب كردم گرافيك خوبي هم داشت منم هي ميگفتم خاك بر سر اويل 1 با اون گرافيكش! :دي ( البته اون مال سال 96 بود اگه اشتباه نكنم)
يعني از سال 2001 تا الآن ديگه نسخه ي بعدي رو نزده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از 7 سال تازه يادش افتاده؟:27:
سپتامبر سال 2005 آتاری اعلام کرد قصد داره شماره ی بعدی این بازی رو برای کنسول های نسل جدید از جمله xbox 360 بسازه.در E3 2006 نیز اطلاعاتی از داستان نسخه ی جدید فاش شد.اما به دلیل مشکل مالی آتاری،روند ساخت بازی کند شد و تقریباٌ یک سال خبری از این بازی نبود تا این که در می 2007،دوباره اخباری از مراحل ساخت بازی منتشر شد.در واقع آتاری تصمیم داشت که این بازی رو اواخر 2006 یا اوایل 2007 منتشر کنه اما به علت پاره ای از مشکلات تقریباٌ یک و سال نیم تأخیر خورد.نقل قول:
همش كه شد مشكلات:31:نقل قول:
ولي كلا بازي قشنگيه تها بازي بود ( بعد از اويل ) كه توش هيجان و ترس داشت:20:
حالا داستان كاملشو كجا ميتونم گير بيارم چون من كه 4 رو رفتم اونطوري ازش چيزي نفهميدم يعني جريان خاصي به اون صورت نداشت:41:
داستان شماره 4 مربوط به اتفاقيه كه در يك جزيره براي نزديكترين دوست ادوارد كارنبي مي افته. جسد دوستش رو پيدا مي كنن و اون براي حل اين قضيه به جزيره مي ره. بقيه داستانش رو هم بايد بنويسم بذارم!!!
دو تریلر فوق العاده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HD با حجم 125.1 مگابایت
SD با حجم 40.2 مگابایتکد:http://www.gametrailers.com/download/34355/t_alonedark_wt_ch4_envdangers_gt_h264.wmv
کد:http://www.gametrailers.com/download/34356/t_alonedark_wt_ch4_envdangers_gt.wmv
HD با حجم 81.8 مگابایت
SD با حجم 26.3 مگابایتکد:http://www.gametrailers.com/download/34351/t_alonedark_wt_ch3_fire_gt_h264.wmv
کد:http://www.gametrailers.com/download/34352/t_alonedark_wt_ch3_fire_gt.wmv
برای اومدنش لحظه شماری می کنم!
من تا الان یه شمارش رو هم بازی نکردم
اسمش رو زیاد شنیدم(منظورم قبلناست)
و شدیدا منتظرم تا بیاد ببینم چیه.
برو مال ps1 رو بازی کن که خیلی جالبه. 2 سی دی هم هستش.
این بازی چه تاریخی میاد ؟
سال 2008 مياد اونطور كه گفتندنقل قول:
خوب بود يك سرچي ميكرديد
برای pc،xbox 360،wii و ps2 یازده روز دیگه میاد.برای ps3 پاییز امسال منتشر میشهنقل قول:
خب بالاخره انتظارها داره به پایان میرسه و تا کمتر از ده ساعت دیگه این بازی منتشر میشه .:20:امیدوارم بازی از اونچه فکرش رو میکنیم بهتر در بیاد و هر چه زودتر بازی به ایران برسه .:46:
سیستم بازی رو هم میتونین توی پست اول ببینین.
ايول بريم ببينيم اين نسخش چطورياستنقل قول:
تا بخواد توي ايران بياد فكر كنم يك هفته اي طول بكشه نه؟
من تو سایت Mininova چند تا image va iso از این بازی دیدم البته واسه PS2 , XBOX360 , ... , Wii بود !!!
يه بازي داره مي ياد كه منم مي تونم بازيش كنم !!! دارم رواني مي شم!!!
چقدر طول مي كشه برسه اينجا؟
يعني از فردا هي برم بپرسم؟
سلام
خوب اول بگم امتیازهای اولیه بازی کمی نگران کننده هست برای من امیدوارم دست کم برای خودم شاهکار باشه!!!
ولی بازی کردن این بازی شب چه حالی میده
ای بابا شما چیکار به امتیاز بازی ها دارین!
یه بازی که خودتون خوشتون میاد ولی امتیاز کم گرفته باشه نباید اون بازی رو بازی کنین؟!
شاید اصلا اون سایتها با این بازی دشمنی دارن!
jericho از سایتهای دیگه امتیاز کمی گرفت ولی من ازش خوشم اومد!حتی دو یا سه باز هم تمومش کردم!این دلیل نمیشه که امتیاز کمی گرفته من بازیش نکنم در حالیکه ازش خوشم میاد!
صد در صد هم من به امتیاز این بازی کار ندارم و تا 2 یا 3 بار تمام نکنم بازی را اروم نمیشم!!!
بعد این بازی نسخه ی 360 انتشار یافته ولی هنوز از نسخه Pc خبری نیست کسی چیزی میدونه
اقا دست درد نکنه خیلی وقت بود منتظرش بودم دمت گرم که معرفی کردی
دوچیز بازی رو خیلی دوست دارم 1-افکت های واقعا خیره کننده تو ps1 که فکر کنم تو پی سی چند برابر بشه
2- (این قسمت خوراکمه) معماهای بسیار توپی که داشت که عاشقشونم و به خاطر همین چیزار نسخه ps1 رو 5 بار تموم کردم
من شماره سه این بازی رو کردم چندان جالب نبودخدا کنه این جدیده بهتر باشه
agha baraie xb360 ro kharidam gerafike fogholade ajib balast eyval
hatman hame begiran ke koli vaghte alafio por mikone :D
راستی داستانش چیه؟.ترسناک تر شده یا نه؟.
داستانش خیلی قشنگه بیشترش تو یه پارکی تو نیویورک اتفاق می افته
بهترین تغییری که کرده تو فیزیک بازیه شما می تونین تو هر جسم و شیئ تو بازی اثر بزارین
نسخه pc 23jun یعنی دو روز پیش عرضه شد
ولی قفل SecuROM online protection داره و هنوز کرک نشده
ميشه هر وقت شكسته شد يه نداي پيغام خصوصي بدينقل قول:
نسخه pc 23jun یعنی دو روز پیش عرضه شد
ولی قفل SecuROM online protection داره و هنوز کرک نشده
چشم دوست عزیز تو تایپیک اعلام میکنمنقل قول:
تو بازی ازین جک جونوراست دوباره؟
فکر کنم باشه چون حالش به همونه دیگه یه دفعه ای میان
تا دلت بخواد:31:نقل قول:
چی میل دارین:46:
هرچی سرو میشه عکسشو بزار
می تونی بری صفحه ی اول همین تاپیک یه نیگاهی بندازی:46:کره خوری داریم تو این بازی:31:نقل قول:
این بازی هنوز تو ایران عرضه نشده ؟ برای pc ......
اگه شده چندتا دی وی دی هستش ؟
دوست عزیز این بازی هنوز برای pc عرضه نشدهنقل قول:
ولی 100% برای pc میاد
چون توی سایتهای ایرانی پیش فروش شده
بی صبرانه منتظر این بازی هستم به خصوص ارزوی من این بود که یه روز نسخه ی پیشرفته این بازی رو بازی کنم
هی..یادش به خیر نسخه قبلی بازی...من نسخه فارسیشو بازی کردم اون موقع خیلی فاز میداد...ولی زامبیهاش خیلی مسخره بودند...به شدت منتظر ورژن جدیدش هستم...این دموهایی که من دیدم باید بازی بسیار عالی باشه...
از اين بازي خيلي انتقاد شده
و نتونسته اون جوري كه بايد نمره بالا بگيره
اما از trailer هاي بازي نويد يك بازي با هيجان و با گرافيك ديده ميشه
ضعيفترين نسخش هم طبق معمول ماله PS2 بوده كه بعضي ها بهش 1.2 و 2 دادن
يادش بخير
اخرين نفس هاي كنسول PS بود كه
ALINE IN THE DARK : NEW NIGHTMARE ساخته شد
واقعا بازي با حالي بود
اين بازي از gamespot براي نسخه هاي ps3,360 نمره كمي گرفته ولي ميشه يه بار بازي رو انجا داد زياد به امتياز
دهي نبايد توجه كرد.چون سبك بازي خوبه و از بازي كردن نسخه هاي قبلي لذت ميبرديم ميتونيم اين بازي رو هم
حداقل يه بار بازي كنيم.