منم رفتم تو صف
Printable View
منم رفتم تو صف
منم به لیست انتظار اضافه کنید :)
سلام!
من امروز اومدم و چند تا تاپيك رو خوندم از جمله اين تاپيك
برنامه tzexe 2 beta 6 دو زار هم نمي ارزه چون ناسازگاري بسيار زادي داره حدود 40 درصد. من پلرسال روش كار كردم مالي هم نيست. راحت كپي ميشه
در مورد قفل هاي aspi
منتظر برنامه اي خاص نباشيد ! چرا؟ چون aspi روشي براي دسترسي به اطلاعات خاص در سي دي در اختيار شما ميگذارد ولي ايجاد اطلاعات خاص نمي كند! نكته مهم ايجاد اطلاعاتي خاص است
aspi روشي براي ارسال و دريافت دستورات scsi مي باشد
دستورات scsi دستوراتي هستند كه بسيار low level بوده و نزديك به زبان ماشين هستند
دستورات scsi ميتواند براي هر قسمتي از كامپيوتر شما ارسال شود مثل مودم پرينتر و ...
دستورات scsi ميتواند به زبان هاي متفاوتي نوشته شود مثل c يا vb يا delphi و ... شايد بشود با زبان هايي مثل perl نيز دستورات را نوشت. من كه بلد نيستم!
براي ارسال دستورات scsi دو راه وجود دارد. يكي spti كه توابع در برگيرند خود ويندوز را شامل ميشود و ديگري aspi كه توابع دربرگيرنده كتابخانه dll هاي اختصاصي را شامل ميشود
مثلا شركت نرو توابع خودش را در aspi dll ش قرار داده و شركت adaptech توابع خاص خودش را كه البته شباهت هاي زيادي هم دارند ولي اختلاف هايي هم دارند
به نظر من شركت adaptech توابعي خاص را به برنامه اش افزوده كه امكان دسترسي به مكان هاي دست نيافتني سي د را به ما ميدهد و براي همين است كه كسي سراغ nero aspi يا ساير متد ها نميرود.
لطفا یکی طرز کار این قفل گذاری رو توضیح بده چطوریاش من متوجه نمی شم چطور کار می کنه ؟
سلام
مواردی که SILWESTER گفت درسته
رجوع کنید به آرشیو
پاسخ های ساده کاربران قدیمی
این رو هم روی برنامه نویس نگاه کنیدکد:http://forum.p30world.com/archive/index.php/t-53361.html
که در هر دو بحث بی نتیجه است.کد:http://barnamenevis.org/forum/archive/index.php/t-383.html
---------------------------------------------------------------
The Advanced SCSI Programming Interface (ASPI) for Win32 was designed to increase compatibility and simplify the connection of SCSI peripheral devices like tape, CD-ROM, WORM, magneto-optical, scanners, and other devices. It defines a protocol for SCSI applications (called ASPI modules) to submit I/O requests to a single operating system driver (called the ASPI manager). Access to the operating system driver is made through a Dynamic Link Library named WNASPI32.DLL.
GetASPI32SupportInfo Initializes ASPI and returns basic configuration information.
SendASPI32Command Submits SCSI Request Blocks (SRBs) for execution by ASPI.
GetASPI32Buffer Allocates buffers which meet Win98/WinNT large transfer requirements.
FreeASPI32Buffer Releases buffers previously allocated with GetASPI32Buffer.
TranslateASPI32Address Translates ASPI HA/ID/LUN address triples to/from Windows 98 DEVNODEs.
خوب در کل قفل مزخرفیه و ویندوز ویستا رو ساپورت نمیکنه و روی سیستم 64 بیت مشکل داره بازم بگم ...
کار این قفل هم به طور خلاصه اینه که از روی سی دی خام یا استمپر مورد استفاده یک سریال میسازه یعنی از روی استامپ کارخانه
سازنده سی دی خام به عبارت دیگه سریال مخصوص همان نوع سی دی هست که البته با استفاده از روش های کرکینگ به راحتی قابل دور زدنه.
ای با با چه ربطی داره یکی از دوستام این برنامه رو داره رو همه سیدی هم میزاره
این حرفا نیست
تو همه سیدییاشم یه پوشه با نام Aspi هست
کاری نداره یه نوع قفل روی ویستا امتحان کنید
یکی دیگه از بدیهاش ریستارت کردن بعد از نصب درایور قفله شاید هم مزیت باشه
بابا رو ویستا کار میده والا بلا من تست کردم شاید اونا که شما دیدین قدیمی تره
ولی تو ویندوز 64bit تست نکردم
خود یارو دوستمم میگه که این برنامه خیلی نایابه و با بدبختی گیر آورده اما اسمشم نمیگه
میخاستم بخرم حتی نمیفروشه
مگه نمیگی که دوستته, پس باهاش قهر شو :31:نقل قول:
کار درست هم همینه
برای خریدش اگه خیلی لازم داری
کد:http://www.amoozeh.com/pg1.htm
آقایون اینجا مهد کودک نیست جای این حرفام اینجا نیست واستون متاسفم
یعنی چی قهر کن ؟
اومدین اینجا دستتون به برنامه نمیرسه زدین به مسخره بازی خوب اگه میگفتم الان دارمو میدم بهتون که اینجوری نمیگفتین
مشکل ما اینه که گربهه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده !
نه داداش کارش حرف نداره برنامه عالیه اما چون نمیتونی گیرش بیاری عیب نزار روش نظرات استادانه هم راجع به چیزی که تا حالا نداشتی و ندیدی نده لطفا
یکم اطلاعات بدید من نمی دونم این انجمن قفل و نرم افزاری چرا اینطوریه
خدا رو شکر که سالی یه بار پای من تو ای قسمت باز میشه آخرش هم هیچی یاد نمی گیرم که بدرمون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ثواب داره : دی
ای بابا دست رو دلمون نزار داداش ؟
اینجا خیلی از سوال های ما بی جواب مونده
البطه بگم بعضیا واقعا زحمت میکشن دمشونم گرم ولی خوب نه همه؟
من قبلا از بچه هایی که کمک میکنن به بقیه تشکر کردم و بازم میکنم
خدمت دوست گلم عرض شود که نرم افزار مشکل داره (خواه قبول کن خواه ملال)نقل قول:
چون کارم هم قفل گذاریه و هم کرک نظر دادم مگر نه ما رو چی مونده به نظرات استادانه !
(اینو میتونید از Mehdi_7070 و کاربران قدیمی تر بپرسید)
ضمنا دارای امنیت پایین هم هست
قفل ِCDSX-LaserLock کرک شد این که دیگه چیزی نیست
به دليل تضاد با قانون شماره 12 لينك حذف شد (هخامنش)
یا اگه شک دارید نمونه ای قفل گذاری شده رو اینجا یا جایی دیگه بذارید تا به سه سوت کرک کنند.
یاعلی
به دليل تبليغ ويرايش شد (هخامنش)
خدمت دوست گلم بگم تقریبا قفلی که شکسته نشه و کرک نشه نداریم
99% قفلا باکمی دیرو زود شکسته میشن اما ما نمیتونیم منکر بشیم که این قفل قفل خوبی هستش
تازه میشه اونو با چند قفل دیگه ترکیب کرد و اطلاعات سی دی رو هم پک کردو یا همه دیتا ها رو به صورت چند فایل dll در آورد و..........
ولی مهم اینه که الان بتونیم اونو بدست بیاریم
در ضمن شما استادی
ببخش که من قاتی کردم یه کو چولو
ولی آخه ینی چی برو باهاش قهر کن ؟ :-)
اين Pguard دقيقا همون tz ep2 beta 6 هستش گول نخوريد و بيخود پول براي خريدش نديد.نقل قول:
با این تفاسیر دوستان ( من خودمو کنار می کشم ) چون اصلا تا این حد سواد ندارم
و آپلود و ... منتفی هست
اینکه همون TZExe Protector !؟!
نقل قول:
منكه نتونستم دانلود كنم ميگه
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
به جای %20 space بگذارید دانلود میشهنقل قول:
منكه نتونستم دانلود كنم ميگه
لینک صحیح
حالا دانلودشم کردیم چطوری کار می کنهکد:http://amirgooran.parsaspace.com/lock with aspi.rar
یکی قفل امادش رو نداره ما بگذاریم تو ایمیج ؟ میشه چنین چیزی ؟ یا نه ؟
آقا این چی بود واسه دانلود گذاشتین ؟
بگین که بدونیم چی دانلود میکنیم.
ای ولا به همتون که میخاین هر جور هست ته این موضوع رو در بیارین ( منم پایم )
سلام ..
من دانلود كردم لطفا آموزش رو هم بزاريد ...
منم دانلود کردم
ای بابا این که Tz Eb V2.6 هستش اینو که همه داشتیم
چه ربطی داره
درست از توابع Asp استفاده میکنه اما این ربطی به اونی که ما دنبالشیم نداره
میگفتین چیه که لااقل دانلود نکنیم
سلام به بروبچه های گل امنیتی
من یه سیدی دارم که قفلش از همین ASPI هست ولی زمین تا آسمون با این فرق داره لامسب اصلا کرک نمی شه
تازه مثل آب خوردن هم رایت می شه ولی سیدی رایت شده کار نمی کنه
(اسمشو نگفتم تا مخالف قوانین نباشه.هرچند فروششو کرده)
لينك به دليل مخالفت با قانون شماره 12 حذف شد (هخامنش)
خیلی از شرکتا الان دارن از این قفل استفاده میکنن اما نمیدونم چرا اینقدر کمیاب هستش
خداییش حتی چیزی در مورد برنامش و اسمش و .... هم نمیدونیم
کاش یه ناجی پیدا شه همه رو نجات بده
چقدر فارسي زبان روان و شيوايي است. دارم به شك مي افتم!!نقل قول:
قربون شكل ماهت در اين مورد خاص aspi روشي براي دسترسي به اطلاعات است. فقط و فقط!
مثل روش خوردن ماكاروني كه تو چين با چوب ميخورن تو اروپا با قاشق چنگال تو ايران با دست!
حالا باز اگه دلت ميخواد بگرد پيدا كن پرتقال فروش را!
موفق باشي
آقای سیلوستر من آخر پیدا میکنم
شک نکن
بعدشم سعی میکنم با دست بخورمش
میدونید دبه نظر من این قفل خیلی قوی هستش تازه اگه دست من بیفته با 10 قفل دیگه میشه ترکیبش کرد
آیا شما روشی میدونید که بشه این قفل رو شکست که دلیل بر ضعف این قفل باشه
یه روزی یه پروفایل واسه بلیند بود که این کارو میکرد اما الان زورش نمیرسه چون همونجور که کفتم دارن قفلارو ترکیبی میکنن
برای انسانهای بزرگ هیچ بن بستی وجود ندارد ، زیرا آنان بر این باورند كه : یا راهی خواهم یافت و یا راهی خواهم ساخت
البته من از گفته سيلوستر معني ضعيف بودن اين نوع قفل رو استنباط نكردم ، ايشون منظورشون اين هست كه ASPI اصلا قفل نيست بلكه aspi روشي هست براي دسترسي به اطلاعات سي دي، كه خوب از اين امكان به همراه برنامه نويسي ميشه يه قفل طراحي كرد.نقل قول:
درسته هخامنش عزیز این اسمی که ما به کار میبریم درست نیست!نقل قول:
البته من از گفته سيلوستر معني ضعيف بودن اين نوع قفل رو استنباط نكردم ، ايشون منظورشون اين هست كه ASPI اصلا قفل نيست بلكه aspi روشي هست براي دسترسي به اطلاعات سي دي، كه خوب از اين امكان به همراه برنامه نويسي ميشه يه قفل طراحي كرد
چند تا از دوستان هم قبلا در مورد ASPI و اینکه کاربرد دیگه ای داره گفته بودن
اما چیزی که هست اینه که ما اسم این قفل رو نمیدونیم ولی چون توی لوحهای قفل گذاری شده این قفل یه پوشه به نام aspi هست ما از این عبارت استفاده میکنیم .
تا زمانی که بدونیم این قفل چی هست و برنامش رو پیدا کنیم
.....فعلا که فقط لاوستار داره
اونم که قهر کرده.........
کاشکی یکی اسم قفل رو حداقل پیدا کنه
اینجوری احتمل زیاد توی اینترنت گیر بیاد
ای بابا چه ماجرای داریم اااا چرا قهری کرده ؟؟؟؟؟ حالا حالا ما باید بریم و بیایم نه ؟؟؟
ژولی عزیز سلام تو از کجا می دونی که لاوستار داره این قفلو
اگه داشته باشه که حتما بهمون کمک میکنه مگه نه ؟
کاش داشته باشه
ASPI ?? What are it?
Its basically what a lot of programs use to access your optical drives. The main three out there are Adaptec 4.60, Adaptec 4.71, or ForceASPI 1.7, I recommend the ForceASPI. It works so well with all OS, it solves a lot of problems by using it. And you don't need any adaptec software on your pc or anything, that's why its callled "force."
answer
This is not completely true: what ForceAspi does, is installing the Adaptec Aspi layer. The original Adaptec software checks if you're allowed to use their software. If not, the software will not be installed. When you use ForceAspi, it 'forces' the Adaptec software to install anyway. So, it is in fact a ---- and you still use Adaptec software, but without a license.
answer.
True true, but I only tell from experience, I used to use Adaptec 4.60 and 4.71 in WinXP, trying to switch between em but my CD-RW disc recognization problem just can't be solved. So finally I tried ForceASPI 1.7, and it works. I've given this suggestion to a lot of ppl, especially ones with Win2k/XP, and it just solves the problem, only some of the time of course, but there is still results, and they speak for themselves
question
Where would I get the ASPI code you recommend?
What code? If you mean the ForceASPI installation file, the link is up there. If you want more info, its also there. If its something else, try the second link, google will lead you to the answer.]
فکر می کنم این چیزی که ما دانلود کردیم و می خوایم باهاش قفل بگذاریم هیچی نیست جز یه درایور :10: :31:
دقیقا این عکس یه فایلی که ما دانلود کردیم و فایل اصلی که درایور هست :31::31:
Adaptec ASPI
دوست عزیز این چیزی که شما دانلود کردی درایور Aspi هستش که واسه کار ما لازمه همین ربطی به قفل نداره این درایور باعث میشه که سیستم توی کاریی که به سیدی رام یا دیویدی رام مربوط میشه از سرعت و کیفیت بالاتری برخوردار باشه
البته واسه بعضی برنامه ها هم مورد نیاز هستش از جمله Cdrwin V 4 و...
سلام استارداست عزیزنقل قول:
خودشون در صفحات قبلی گفتن گیر آوردن و دارن آموزش براش درست میکنن ولی فکر کنم اشقیا رای ایشون
رو زدن
البته نظر من اینه که ابشون میتونست برای اولین بار این قفل خوب رو با نام خودشون همراه آموزش بده بیرون و بمونه
اینطوری بهتر نبود؟
منظورت از لاوستار چیه؟ ؟؟؟ lvl@ster ?نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نمیدونم چرا من نام کاربری شما رو لاوستار میخونم
شرمنده
راستی نظرت عوض نشد؟
من که خیلی مشتاقم قفل رو ببینم
لاوستار عزیز
لطفا اگه گیر آوردی به ما هم بگو چی هست برنامش یا لطف کن بده که ما هم استفاده کنیم
بعدا هم وقت واسه آموزش دادنش هست ترو خدا زود تر من خیلی لازم دارم
عجله دارم
مرسی
واقعا حیفه که 8 صفحه مطلب نوشته شده ولی از توش یک کلمه حسابی هم بیرون نمی یاد...