سلام دوست عزيزنقل قول:
شما به پست 103 توجه كن!حل ميشه.
شاد باشي:40:
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما به پست 103 توجه كن!حل ميشه.
خوب اونو دانلود کردم ولی فایل Sisx هستش کجای گوشی بریزمش چون وقتی میریزم تو other وروش میزنم میگه فایل ساپورت نمیشه چی کار کنم؟
فایل بازی fifa 2008 که دانلود میشه n-gage هست نه sisx
و بعد از دانلود میتونین اینجا پیداش کنین >>C:\Documents and Settings\User\My Documents\N-Gage
مگه ميشه فايل sisx رو نشناسه؟نقل قول:
بریزش تو مموری تو فلدر ngage و بعد آیکون انگیج رو از توی منو اجرا کن.بازی خودش نصب می شه.
میدونم من هنوز تو نصب n_gage application موندم مگه sisx نیست؟
هر جا که میریزم روش میزنم میگه ساپورت نمیشه
علی جان ما همچنان منتظر جوابت هستیمنقل قول:
در ضمن اگه میشه یه راهنمایی هم بکن که چطوری میشه لاک پشت و کروکودیل گرفت (با کدام لنسر . کدام قلاب و
کدام مدل از نخها)
با تشکر :11:
سلام mslove جان:20:
منم هنوز لاك پشت نگرفتم ولي كروكديل تو قسمت شمال غربي هست بين اون جزيره كوچيك و خشكي قلاب هم به نظرم بهترينش Floating Minnow هست.
سلام دوستان
من كه ديگه خسته شدم از بس هي اين ورژن هاي تريل رو رفتم:19:
اگه كسي رو ميشناسين يا خودتون مستر كارد يا پي بال دارين لطفا" اينجا اعلام كنيد تا بازي ها رو واسه ما بخره:20: از نظر نقدينگي هم مشكلي نداريم:5:
ممنون، شاد باشيد:40:
5700 دارها زیاد غصه نخورند:10: اگه ngage مخصوص 5700 نیومد .... روش هایی است که بشه ngage روش اجرا کرد........نقل قول:
یکی از دوستان که 5700 داره میگفت:::: نصب شده برنامه رو از رو phone memory گوشی n81 کپی و رو گوشی خودش ریخته!!!
شما این روش رو تست کنید ...شاید جواب بده....
من asphalt 3 رو دانلود کردم ولی وقتی میخاد نصب کنه file corputed میده اشکال از چیه؟؟؟
یه کروکودیل 81 کیلوئی گرفتم رکوردم هم تا حالا یه Blue Marlin 317 کیلوئی بودهنقل قول:
لينك ويرايش شد.نقل قول:
من یه نقشه گرفتم که نشون داده کجا لاک پشت و کجا کروکودیل داره ولی هرکار کردم نتونستم لاک پشت بگیرم
امیدوارم به دردتون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست منم گرفتم، در اصل دو تا هستن كه اون يكي رو هم بايد بگيري...
.
.
اين نقشه كله بازي هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كروكديل و كوسه كله چكشي رو ميتوني اطراف منطقه B4 پيدا كني...
براي NURSE SHARK در منطقه D6 و D7
ساعت رو من تو H13 پيدا كردم
بقيه رو هم يادم نيست!:31:
یه سوال خیلی خیلی مهم دارم ازتون...این بازی هایی که شما عزیزان می ذارید برای دانلود همگی به صورت یک فایل Setup شده و آماده برای نصب هستن یا اینکه نه و همه به صورت پوشه پوشه هستن که باید کپی بشن توو مموری کارد؟
خیلی مهمه خواهشا زود جواب بدید...
سلام
مجتبي جان
اين برنامه ها فايل اوليه برايه دانلود بازي اصلي هست وقتي شما دان مي كني گوشيتو به كامپيوتر وصل مي كني وبرنامرو اجرا مي كني خودش بازي رو دان كرده وميريزه تو گوشيت بعد از تو گوشيت بايد Install كني...
دست گلت درد نکنه اقا یونس .
من بازی های ما هی گیری و سیستم راش رو دان کردم
ولی مشکل من روی فول کردن بازیهاست
اون پوشه private که فرمودین من با xplore تو گوشی بازش کردم
ولی یه پوشه مخفی که هیچی توش نیست
لطفا به من کمک کنید با تشکر SADEGH
نقل قول:
بهترین راه استفاده از رم ریدر و pc است:10: ...
من که مشکلی نداشتم و راحت فولشون کردم..
سلام صادق جان
بهترين راه اينه كه گوشيتو با حالت data transfer به PC وصل كني و از اونجا پاك كني!
با سلام به همه دوستان .من بازی Hooked_on_Creatures_of_the_Deepرو نصب کردم واون دوتا فایل رو هم پاک کردم ولی بازی شروع نمیشه وهمش ازم کد می خواد وهی پیغامthis is limit trialرو می ده .گوشیم ان 95 معمولیه .همه کارایی که گفتین انجام دادم ولیی............
آقایون من ورژن گوشیم 21 هست(گوشیم N95)
این رو دانلود کردم.نقل قول:
اول ورژن جديد برنامرو از اينجا بگيريد:
اول گوشيتون رو انتخاب كنيد، در صفحه بعد شماره 2 رو انتخاب كنيد، باقي كار رو هم بلديد...
کد:http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/uk/en/get_ngage/download.html
توی خود گوشی هم بعد از آپ دیت یه همچین برنامه ای اومد که فقط دمو فیفا 07 توش بود!
بعد از دانلود این برنامه با کابل گوشی رو وصل کردم به PC و برنامه رو به وسیله Nokia PC Suite ریختم توی گوشی!
اون برنامه قبلیه که بعد از آپدیت اومده بود پاک شد و این جدیده اومد.
حالبته اینم بگم که مسیر نخواست که توی مموری بریزم یا تو رم داخلی!خود به خود ریخت تو رم داخلی!
بعد اون پوشه ای که گفتید ایجاد شده بودنقل قول:
یک پوشه به نام n-gage در مموری کارد ایجاد میشه
بعد همون بازی اولیه که گزاشتید رو دانلود کردم و بعد از اتمام دانلود از حالت زیپ در آوردم آیکنش یه شکلی مثل یه گوشی و یه کامپیوتر که دو تا فلش نارنجی بینشونه هست!
بعد اینو انداختم توی همون پوشه ای که گفتید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راستی اسم اون فایله که دانلود کردم این بود:نقل قول:
فایل مورد نظر با پسوند n-gage. رو به عنوان مثال
hooked_on_creatures_of_the_deep-first_access.n-gage
رو در این پوشه قرار می دی
Hooked_on_Creatures_of_the_Deep.eng
بعد وقتی که روی همون برنامه (Games)میرم هیچ چیزی نصب نمیشه!
حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
یه بازی هم تو خودش هست انگاری System Rush هست.
روی اون هخ وقتی میزنم میگه:
Pleas define an access point in the connection settings of your devise
حالا چی کار کنم؟
سلام:20:نقل قول:
دوست عزيز اون فايل كه شما دان مي كني با پسوند eng رو بايد تو خوده سيستم اجرا كني بعد گوشيتو تو حالت mass memory به سيستم وصل مي كني، سپس خوده برنامه بازي اصلي رو دانلود كرده و ميريزه تو گوشي بعد شما از تو گوشي n-gage رو اجرا كن خودش نصب ميشه!
اگه مشكلي بود در خدمتم:11:
نقل قول:سلام دوست عزيزنقل قول:
اين مطلب تو پست 15 بود.نقل قول:
، شما بايد try game رو بزنيد!
ممنون legend جاننقل قول:
من کروکودیل را تو منطقه H 12 گرفتم . راستی تا حالا چند قلم گرفتی ؟ منظورم همون 56 مدل ماهی و شیئه که
باید بگیری . من تاحالا 40 تاشو گرفتم
واقعا عجب جای زیبایی این کاستاریکا واجب شد یه سفر با بروبچ بریم اونجا :27:
هر کی پایس بگه تا بارو بندیل رو ببندیم :31:
من درست متوجه منظورت نشدم یونس جان...نقل قول:
اول من لینک این بازی ها رو می گیرم...خب؟بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنیم ، درست؟اونوقت باید به اینترنت وصل شیم و بازی رو اجرا کنیم که خودش بازی رو دانلود کنه و بریزه توو گوشیو ما Install ش کنیم...
درسته یا نه؟
ضمن این که این لینک های شما که مثلا یکی 12 مگ هستش ، من باید اول این 12 مگ رو دانلود کنم و بعد این مراحلی رو که بالا توضیح دادم رو اجرا کنم و خود فایل اولیه دوباره بازی اصلی رو دانلود کنه(بعد این چقدر طول می کشه؟؟؟)
بله مجتبي جان همين كار رو بايد بكني!نقل قول:
یه مقداری طولانی هست نه؟
باشه خیلی ممنون از زحمتاتون!
دارم دانلود میکنم تموم شد خبرش رو بهتون میدم!
با سلام من try game رو می زنم ولی دوباره این پیغام میده hookedon:creature of the deep exited with retun value -1000008
ممنون...قسمت دوم سوالم :نقل قول:
بعد از انجام تمام مراحل ، این قسمت آخر که فایل اولیه باید بازی رو دانلود کنه(فرضا یه بازی 12 مگی)چقدر طول میکشه؟نقل قول:
بستگي به سرعت اينترنتت داره...:20:نقل قول:
سلامنقل قول:
چه مشكله جالبي...
واسه منم همين ارور رو ميده منتهي وقتي از بازي ميام بيرون:20:، بازي بدون مشكل اجرا ميشه.
شما يه بار ديگه پاك كن و دوباره نصب كن رو ورژن جديد n-gage شايد فرجي شد.:11:
سلام دوستان
در مورد محل قرار گیری بازی ما هیگیری ان گیج 2 توضیح بدم
که
در سه تا فولدر تو فولدر پرایوت هست
که از روی فایل های داخل اون 3 تا فولدر میشه فهمید که مربوط به این برنامه هستش
بعضی از بچه ها که مجبور شدن ریست کنن گوشی شونن رو یا این که
بازی رو پاک کردن
بعد از نصب بازی فقط کافیه اون 3 تا فولدر رو تو فولدر پرایوت کپی پیست کنن
و گوشی رو خاموش روشن
می بینین که سیو بازی برگشته...
آقا من بازی رو نصب کردم کامل اجرا شد ولی بعد که خواستم فولش کنم و اون دوتا فایل رو حذف کردم همون اروری که دوستمون گفت رو میده.
آخرین ورژن ان گیج رو هم نصبیدم.
گوشیم هم N95 هست و ورژنش 21 هست یعنی آخرین ورژن!
چیکار کنم به نظر شما؟
چند بار هم بازی رو از اول نصب کردم ولی دوباره همون ارور رو میده!!!!
ما که مردیم این بازی اجرا نشد تازه دوتا بازیم تو خود گوشیم بود اونم پاک شد ..یکی به فریاد ما برسه . دوستانی که بازی رو نصب کردن با کدوم ورژن کار کردن؟ واینکه باn95 تا کسی بازی رو اجرا کرده؟ یکی کمک کنههههههههههههههههههههههه ه .این ارور خفم کرده
بله روی این گوشی اجرا کردمنقل قول:
واینکه باn95 تا کسی بازی رو اجرا کرده؟
ولی بعد از اینکه او دوتا فایل رو پاک میکنم همون اروری که گفتید رو میده!!!
دارم System Rush رو هم دانلود میکنم خدا کنه که این دیگه بعد از فول کردن ارور نده!!
راستی من یه خورده این بازیه ماهیگیری رو بازی کردم یه بطری گیرم اومد !!!!!!
با کلی تلاش گفتم ماهیه ولی بطری بود!!!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام
شرمنده من خودم N82 دارم:11: ولي شما يه لطفي كنيد و N-Gage Installer دوباره نصب كنيد.:20:
واقعا" مشكله عجيبيه!:19:
شاد باشيد:40:
میگم اگه اینو دانلود کنم مشکل حل نمیشه؟نقل قول:
دانلود ورژن قديمي از پرشين گيگ:
System Rush رو هم دانلود کردم خیلی باحاله ولی وقتی اون فایل هایی که گفتید رو پاک میکنم میره تو بازی ولی توی یکی از نوشته هاش هنگ میکنه و دیگه نه میره تو بازی و نه بر میگرده باید دکمه قرمز رو بزنم!!!!
راه حل شما چیه؟