فکر کنم فردا توی بازار باشه ...
حداکثر فردا بعد از ظهر هر جا بری داره ....
Printable View
فکر کنم فردا توی بازار باشه ...
حداکثر فردا بعد از ظهر هر جا بری داره ....
من دیروز از وست گیم گرفتم نصب کردم .
بلاخره اومد. چقدر منتظرش بودم.
پست اول ويرايش شد.......
خوب من این بازی رو گرفتم از وست گیم و کامل هست و 2dvd
مث اینکه همه کم کم دارن بازی رو میگیرن منم امروز ساعت 12 رفتم و گفت باید تا 13 صبر کنی که مشکل بود و ایشالا فردا نصب میکنم و بازی میکنم و یه توضییح کوچک میدم دربارش از نظر شخص خودم ...
راستی اینا رو ولش کسی میدونی چه سیستمی میخواد این بازی؟؟
نقل قول:اینم شیشتم مورد نیازس ... :27::27::27:نقل قول:
نقل قول:
CPU: 3 GHz Pentium 4 or AMD Athlon 3000 (3.5 GHz Pentium 4 or Athlon 3500 Recommended)
System RAM: 1 GB (2 GB Recommended)
Operating System: Windows Vista / Windows XP
Video Card: 128 MB DirectX 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled video card (NVIDIA GeForce 6600+ / ATI Radeon x1300+)
DirectX Version: DirectX 9.0c included on disc
Sound Card: DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card
HDD: 7.0 GB
مرشی داداش ...
پش شیشتمم میخوره ...
راستی هنوز کسی بازیو نگرفته ؟
یکمی از داستانش بگه ...
اول که از داش وحید تشکر و اینکه این سیستم مال مینیمم است یا مال متوسط؟
به نظر میاد مال حداقل سیستم مورد نیاز باشه.
داستان: بازی در سال 2005 یعنی یکسال قبل از رویدادهای Rainbow Six 3: Raven Shield اتفاق میافتد. Rainbow فرمانده Bishop را به رصدخانه منطقه Pyrenees در فرانسه برای نجات گروگانهای اروپایی میفرستد. افراد تازه کار تحت امر Bishop عبارتند از: Logan Keller و Gabriel Nowakنقل قول:
Monroe, مذاکره کننده برنامه ای ترتیب میدهد تا با تروریستها به صورت حضوری صحبت کند و به طور موثر توجه آنها را از حضور تیمهای براوو و آلفا Rainbow در محل دور میکند. Bishop که فرماندهی گروه براوو را در دست دارد, Keller و Nowak را به محل های تعیین شده هدایت میکند و منتظر میمانند که تیم آلفا هم در محلهای تعیین شده مستقر شود. قبل از استقرار تیم آلفا, Nowak به طور ناگهانی شروع به شلیک میکند و Bishop هم مجبور به شلیک به سمت تروریست ها میشود, اما Monroe در حین عملیات به خاطر خطای Nowak کشته میشود.
Six سپس به Bishop عنوان میکند که تروریست ها قصد فرار دارند و از Bishop خواسته میشود که آنها را نابود کند. همچنین Six عنوان میکند که بمبی هم وجود دارد و باید خنثی شود. Nowak مسئول خنثی کردن بمب میشود Bishop و Keller از دور مراقبت از Nowak را بر عهده دارند. بمب بالاخره خنثی میشود اما تروریستها در پایان کار به سمت Nowak شلیک میکنند و Nowak میافتد و در خواست کمک میکند. Bishop اعلام میکند که که آنها او را ترک نمیکنند. بالاخره تیم آلفا از راه میرسد و Nowak در پایان مرحله نجات پیدا میکند.
بازی سپس 5 سال تا 2 ژولای 2010 در ساعت 6:27 بعد از ظهر به وقت محلی در لاس وگاس جلو میرود. Bishop به همراه Jung Park و Michael Walters در یک هلیکوپتر هستند. Six به Bishop خبر از عملیات جدیدی میدهد. برادران Cabreros یعنی Miguel و Alvarez دو قاچاقچی انسان هستند, که به طور ناگهانی علاقه خود به تجارت اسلحه به خصوص سلاح های شیمیایی نشان داده اند. Rainbow و NSA (مامورین امنیت ملی) از Bishop و تیم جدیدش میخواهند تا اطلاعات کافی و با اهمیت از این موضوع بدست بیاورند. Six به Bishop اعلام میکند که Logan Keller در عملیات جداگانه واقع در مکزیک مشغول به فعالیت میباشد که اشاره به مراحل اول Rainbow Six Vegas میباشد.
Bishop به همراه Park و Walters سر انجام از هلی کوپتر پیاده میشوند و راه خود را به سوی انباری که NSA باور دارد برادران Cabreros در آنجا عملیات خود را انجام میدهند رهسپار میشوند...
سیستم مورد نیاز که معرفی شده برای Minimum هست. این سیستم با Minimum سیستم مورد نیاز Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas برابر است.نقل قول:
آقا عجب بازیه ما کهه داریم حال می کنیم از دیشب گرفتم :
نکته جالبی که تو بازی هست اینکه قسمت های جذاب حالت multiplayer بازی COD 4 رویه جورایی گنجوندن تو single player این بازی !!!
کسایی که بازی رو دارن ببینند بازی voice commands داره یا نه؟
معرفی کاراکتر های دیگر:
Gabriel Nowak - دشمن اصلی - عضو سابق و خائن تیم Rainbow که در قسمت Rainbow Six: Vegas هم حضور داشت و در پایان بازی Rainbow Six: Vegas 2 به دست Bishop کشته میشود.
Logan Keller - عضو تیم - کاراکتر اصلی قسمت Rainbow Six: Vegas که در مرحله اول این بازی تحت امر Bishop میباشد.
ستوان Monroe - مذاکره کننده مرحله اول بازی که به خاطر سهل انگاری Gabriel Nowak عضو سابق تیم Rainbow توسط تروریست ها کشته میشود.
Sharon Judd - عضو تیم - افسر آگاهی تیم Bishop که مشابه نقش Joanna Torres در قسمت قبلی میباشد. زندگی Judd حین بازی با مخاطره همراه شده و متاسفانه توسط تروریست ها کشته میشود.
Gary Kenyon - عضو تیم - خلبان هلیکوپتر تیم Bishop که در طول بازی Bishop و تیمش را جا به جا میکند.
ممنون هوس جان اطلاعات مفيدي بود.
اين هم سيو گيم كامل بازي:
کد:http://www.cheathappens.com/lockedcontent.asp?date=Apr%2022,%202008&chtid=23969
دوستان اگه كسي در مورد سيستم مورد نياز و داستان بازي سوالي داشت لطفا ابتدا پست اول رو يه نگاه بكنه....
ممنون
کمک کمک کمک
دوستان لطفآ کمکم کنید ....
این بازی رو من تو دو تا دی وی دی گرفتم دی وی دی اول به خوب نصب شد ولی تو دی وی دی دوم وسط کار یه هو این پیغام اومد تو رو خدا کمکم کنید
اینم پیغام که یه جورایی میگه دیسکت فوله ولی باور کنید 20 گیگ جاداره درایوه....
کمک کنید بگید چکار کنم.
اینم متن انگلیسی پیام:
write is eror .probebly disk is full
دوستان ببخشید که دوباره مزاحم شدم ولی اینو میخواستم بگم که زحمت نکشید خودم رفعش کردم مشکل نمیدونم چی بود ولی یه بار فوت کردم و یه چند باری هم با پیرهنم پاکش کردم درس شد و حالا رفتم تو بازی ...پس فعلا بای
گرافیکش بهتر شده یا نه؟
اخه قبلی با اینکه روی تمام جرییات میذاشتم که اصلا به دل نچسبید و محیط مات بود...ترکیب سایه روشنش هم جالب نبود...
توی آب هم که نگا میکردی تصویرت معلوم نبود...
حالا اونای که بازی کردند بگن چقدر فرق کرده؟
ye soval az agaye Evolution 37 daram .az koja in esmo gerefti?
az koa evolution ro elham gerefti?نقل قول:
دوستان بازی بسیار زیبا شده من که با گرافیک متوسط بازی میکنم از این همه جزئیات تعجب کردم تو این بازی شما میتونید که مرد و یا زن بودن خودتون رو تعیین کنید و یا لباس خودتون و اسلحه خودتون و ذره خودتون رو میتونید عوض کنید و اینکه شما تو بازی با انجام هر ماموریت درجه تون بالا میره و اسلحه ها و امکانات بیشتر رو که قبلآ قفل بودند رو باز میکنید و دیگه انیکه شما میتونید بازی اصلی رو با حالت دونفره رد کنید مث بازی gears of war .
خوب از نکات خوبش اگه بگذریم به نظر شخصی من نکته بد و منفی اون حرکت کردن و گیچ و گول بودن افراد خودی است که باید هی بهشون دستور بدی تا که یه جا خوب باشند و یا اینکه همیشه پشت سرت هستند ولی باید خودت همه رو بکشی و اونا انگار نه انگار که تو جنگ هستند....
ادامه دارد...
نسخه يكش كه تو موقع خودش بهترين بودنقل قول:
گرافیکش بهتر شده یا نه؟
اخه قبلی با اینکه روی تمام جرییات میذاشتم که اصلا به دل نچسبید و محیط مات بود...ترکیب سایه روشنش هم جالب نبود...
توی آب هم که نگا میکردی تصویرت معلوم نبود...
حالا اونای که بازی کردند بگن چقدر فرق کرده؟
گرافیکش دوستان از سری قبلی به نظر من خیلی بهتر شده ...مخصوصآ تو لباس ها و چهره افراد و اسلحه ها...
منظورتون رو از اب نفهمیدم تو سری قبلش که مرحله ابی نداشت؟نکنه تو فنجان کاسینو ها خودتو نگاه کردی؟
چرا گرافیک این بازی اینقدر پایینه؟
اصلا به پای بازیهای دیگه نمیرسه
دوستان گیم پلیش چه جوریه چون من هنوز نگرفتمش.
تایید میکنم که یکی از بهترین بازی های اکشن تاکتیکی همین بازی هست.نقل قول:
دوست عزیز! بازی که فقط به گرافیکش نیست بلکه مهمترین مسئله هر بازی گیم پلی اون هست. با فرض اینکه به حرف شما, گرافیک این بازی پایین هست که نه تنها من بلکه اکثر دوستان این حرف رو قبول ندارند, گیم پلی این بازی در حد بسیار بالایی قرار داره کافیه که به هوش مصنوعی, داستان, کنترل و ابداعات این بازی توجه کنید تا متوجه این امر بشین. همچنین صدا گذاری این بازی هم در بهترین حالت ممکن هست.نقل قول:
عزیز جان من خودم این حرف که گرافیک ملاک ارزش بازی نیست رو تو هه جا گفتم:10:نقل قول:
من موندم این بازی با این گرافیک چرا سیستم به این خفنی میخواد و حتی وقتی یک شیشه میشکنه کلی افت فریم داریم؟
و چرا سایت های نقد بازی اینقدر از گرافیک این بازی تعریف کردند؟
درست گفتید دوست عزیز! دقیقا در تاپیک در بازی ها براتون صدا مهمتره یا گرافیک؟ حرف های من رو تایید کرده بودید!نقل قول:
من پست هاتون رو مشاهده کردم و دیدم که شما قبلا با سیستمتون در اجرای بعضی بازی ها مشکل داشتید.
پس ایراد از سیستمتون میتونه باشه و فکر نمیکنم که این بازی این طور مشکلی که عنوان کردید داشته باشه.
ابوالفضل جان راستیتش این بازی در زمینه گرافیک خیلی خوب کار رده و من نمیدونم چرا میگید که گرافیکش پایینه من که دارم با گرافیک متوسط بازیش میکنم به وضوح میبینم که گرافیکش از cod4 بیشتره حالا یه چند توضیح بده بدونیم واس چی گرافیکش بده؟
آقا کسی جواب ما رو نداد ؟نقل قول:
تو این بازی میشه با میکروفون به افراد دیگر دستور داد؟
مثلا میگی گو گو و افراد به سمت سر اسلحه در تصویر می روند بدون نیاز به هیچ کلیدی.
؟؟؟
بله، نسخه ی X360 بازی اینطور هست.نقل قول:
میشه با هدست به افراد دستور داد. مثل : Regroup on me, go go, Hold Fire و ... .
جالب دوست عزيز نميدوني در PC هم ميشه اين كار را كرد يا نه؟نقل قول:
S A A M جان این سئوالت کاملا مشخص میکنه که اصلا Vegas رو بازی نکردی .
چون توی ورژن 1 وگاس این کارها راحت انجام میشد .
من هر درایور جدیدی که میاد مشکلام بیشتر حل میشد و در کل قبلا چون تازه ارتقا داده بودم خیلی حساس بودمنقل قول:
من این بازی رو با سیستم دوستم که 7300gt 256 bit overclocked داره اجرا کردم تو اون هم سرعت کم بود
و منظور از اینکه با شکستن شیشه بازی کمبود فریم پیدا میکنه این بود که بازی خیلی سنگینه و نمیشه براحتی تنطیمات رو برد بالا
در ضمن گرافیک شخصیتها خوب هست ولی در و دیوار_میز_صندلی_آهن و چیزای دیگه خیلی پایینه
دوست عزیز! فقط میتونم بگم که این ایرادات اجرای بازی میتونه نرم افزاری یا سخت افزاری باشه.نقل قول:
موراد سخت افزاری که مشخصه و لازم به توضیح نیست.
موارد نرم افزاری شامل: به روز نبودن ویندوز (ویستا رو پیشنهاد میکنم به همرا SP1) - به روز نبودن درایور کارت گرافیک - به روز نبودن DirectX 9 (خوشبختانه این مورد به همراه بازی نصب میشه)
نکته: اصل بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 در یک DVD به سایز 8.5 گیگ ارایه شده که نسخه های کپی اون برای راحتی به صورت دو DVD به سایز 4.5 گیگ در اومده.
برای کمتر شدن DVD, نسخه یک DVD به سایز 4.5 گیگ هم موجوده که فایلهای مربوط به زبانهای غیر از انگلیسی از DVD بازی حذف شده.
دوست عزيز من منظورم اين بود كه آيا خودمون با هدست ميتونيم به دوستانمون دستور بديم!يعني خودمون حرف بزنيم.نقل قول:
من تو PC تست کردم نشد !!:13:نقل قول:
من فکر میکنم نسخه 1 گرافیکش بالاتر از نسخه 2 هستش
حتی وقتی با گرافیک بالا بازی میکنم فکر میکنم این نسخه کمبود گرافیک داره:13:
بستگی داره که چطور هدایت و کنترلشون بکنی ! اونوقت میبینی که خیلی جاها بدون اینکه خودت رو خیلی درگیر بکنی منطقه پاک سازی میشه ;)نقل قول:
اتفاقا منم تازه این بازی رو شروع کردم و مثل شماره قبل خیلی بهم فاز میده ولی خب vegas1 جذابیت بیشتری داشت چون گرافیک خیلی بالا و پر جزییات(نسبت به بازیهای سال قبل) و هم گیم پلی تازه و نویی داشت.
ممکنه بهترین شوتر حال حاضر نباشه ولی به عقیده من بهترین تاکتیکال شوتر هست !