برنامه ی لازم نیست فقط آخر پسوند فیلم رو .نقطه+avi کنید.نقل قول:
یعنی به این شکل:
namefilm.avi
در ضمن k-lite mega codec pack یک کدک هست فقط اونو نصب می کنید. و با jetaudio فیلمتون رو باز می کنی.
یهنی اون از یه سری کدک های فیلم هم ساپورت می کنه!
Printable View
برنامه ی لازم نیست فقط آخر پسوند فیلم رو .نقطه+avi کنید.نقل قول:
یعنی به این شکل:
namefilm.avi
در ضمن k-lite mega codec pack یک کدک هست فقط اونو نصب می کنید. و با jetaudio فیلمتون رو باز می کنی.
یهنی اون از یه سری کدک های فیلم هم ساپورت می کنه!
دوست عزیز سلام
من این کاری که گفتی کردم بازم نشد بخدا دیگه نمیدونم باید چی کار کنم فیلم رو هم از همین سایت گرفتم
آدرس فیلم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم که به فکر من هستید اگه تونستید اجراش کنید به من هم بگید
متشکرم...
سلام.نقل قول:
این برنامه کدک های لازم برای پخش یکسری فایل های صوتی یا تصویری رو که ویندوز قادر به شناسایی به تنهایی نیست در اختیار شما قرار میده تا شما بتونی راحت اون فایل رو مشاهده کنی یا بشنوی دانلودش کن شما بعد هم نصب همین خودش یک ویندوز مدیا پلیر کلاسیک هم داره که میتونی از اون استفاده کنی .
درمورد اینکه به avi تبدیل کنی .
شما این مراحل رو طی کن
my computer رو باز کن اون بالا قسمت Tools
بعد folder option
بعد view
بعد تیک گزینه ی
Hide extensions for known files رو بردار
apply و ok کن ببین حالا پسوند این فایلی که دانلود کردی در آخر چیه .
بعد آخرش اگه avi نداشت شما اضافه کن .
اما قبل این کار من بهت توصیه میکنم که اون قسمت آخر یعنی -MESS رو بردار ببین درست میشه یا نه .
اگه نشد بعد avi رو اضافه کن .
قبل این کار ها نصب کدکی که بالا اشاره شد یادت نره .
و در آخر هم اگه کارت راه افتاد یادت نره اون تیکی که بالا برداشتی بذاری وگرنه که فایل های ویندوزت یک جوری میشه ممکنه قاطی کنی :31::31:
این کاررارو بکن بعد بینیم چی میشه کرد اگه باز درست نشد .
موفق باشی .
سلام دوست عزیز من به یه مسله جدید برخودر کردم و تصویری از این مشکل لطفا مرا راهنمایی کنید.
تصویری از مشکل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم...
سلام.
این دیگه معلومه دیگه .
پسووردش رو میخواد تا بتونه فایل رر رو باز کنه.
اگه باز کنه تمومه دیگه فیلم هم میاد .
نکنه از اول شما این فایل رر رو میخواستین مشاهده کنید !!!!
خوب بگو پس چرا نمیشده.
فایلهایی که بصصورت فشرده هستند اول باید از این حالت در بیاین بعد دیده شوند.
شما برو از همون تاپیک ببین پسووردش چیه بیا وارد کن صبر کن فایل extract شه بعد هم فیلم رو ببین
دوست عزیزم نمی دونم چجوری از شما تشکر کنم خیلی با معرفتی درست شد
کلمه عبورش: uploaded-by-ghiengame
فقط میتونم بگم خیلی سالاری
سلام.
خدارو شکر .
خواهش میکنم امری دیگه بود باز هم منو دوستان هستیم :10::11:
وقتی که یک فیلم رو توسط eMule و uTorrent دانلود می کنم وقتی می خوام فیلم رو باز کنم این پیغام رو بهم می ده:
وقتی Yes رو می زنم باز هم این پیغام رو بهم می ده و فایل رو بار نمی کنه:
مشکل از کجاس چرا اینا License می خوان باید چیکار کنیم که License نخوان یا بشه دور زد ایناره. مخصوصا تو eMule!
یه جای دیگه هم همچین پیغامی اومد:
آیا ممکنه تایید کردن این خطرناک باشه و مشکل ساز بشه برام!!؟!؟
می شه منو راهنمایی و کمک کنین که باید چی کار کنم!؟!؟
ممنون می شم.
سلام ولا من یک چیزی در این مورد یک زمانی خونده بودم .
فقط یادم میاد که یک سری فایل ها اینا همین طور که گفتید نیاز به یک لایسنس خاصی دارند که خریدنی هم هست دلیلش رو یادم نمیاد زیاد .
فکر نکنم کاری بشه کرد .
اما باشه براتون یک سرچ میکنم .
اون فایلها Drm دارند یا محافظت شده هستند اغلب فایلهای Wmv و Mpg
راهی هم برای کرک کردنشون وجود نداره بهتره این فایلها رو دانلود نکنی...
خوب من قبل از دانلود از کجا بفهمم که این فایل کرک شدس یا License می خواد در uTorrent مثل اینکه فایلهایی که کنارش عکس قفل داره اینجوریه ولی در eMule من از کجا بفهمم که این فایل License می خواد!؟نقل قول:
تو LimeWire من Nتا فایل دانلود کرد ولی هیچکدوم اینجوری نبود. تو eMule از کجا تشخیص بدم!؟!؟
راه مشخصی وجود نداره همون که گفتم اگه همون فایل به فرمت avi یا Divx بود اونو دانلود کن که دیگه خیالت راحت باشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منصور جان این فرمتهایی که گفتی اغلب Licence می خواد یکی گفتی Wmv یکی هم Mpg، می خوام بدونم منظروت Mpeg هم هست یا نه فقط Mpgها License می خواد!؟!؟؟!یا اصلا هیچ فرقی بینشون نیست و جفتشون رو License می کنند!؟!؟
کل mpg ها حتی mp4 هم شامل میشه بعضی از فایلهای Mov هم اینجوری هست..نقل قول:
نقل قول:
آخه اینجوری که گفتی یعنی هیچی نمی شه دانلود کرد چون خیلی از فایلهای تصویری همچین فرمتهایی دارند!!! یعنی واقعا هیچ راهی برای تشخیص اینکه کدوم فایلها License شدن وجود نداره!؟
سلام دوستان
من فيلم ---- teacher 2006 رو دانلود كردم اما لينك شماره 7 اون حذف شده اگه ميشه به من كمك كنيد
راستي اين فيل به 10 قسمت تقسيم شده و با پسوند WMV مي باشد چطوري بايد يكي كنم
لينك فيلم قسمت 7 :
متشكرم...نقل قول:
کد:http://www.megaupload.com/?d=PYFGO6AQ
سلام
من یک فیلمی با این ادرس دانلود کردم ...
کد:http://forumbazar.ir/ekssalo/SerbianWarez-Splendor_In_The_Grass.srt
کد:http://forumbazar.ir/ekssalo/SerbianWarez-Splendor.In.The.Grass_1961.avi.001
کد:http://forumbazar.ir/ekssalo/SerbianWarez-Splendor.In.The.Grass_1961.avi.002
کد:http://forumbazar.ir/ekssalo/SerbianWarez-Splendor.In.The.Grass_1961.avi.003
کد:http://forumbazar.ir/ekssalo/SerbianWarez-Splendor.In.The.Grass_1961.avi.004
کد:http://forumbazar.ir/ekssalo/SerbianWarez-Splendor.In.The.Grass_1961.avi.005
کد:http://forumbazar.ir/ekssalo/SerbianWarez-Splendor.In.The.Grass_1961.avi.006
کد:http://forumbazar.ir/ekssalo/SerbianWarez-Splendor.In.The.Grass_1961.avi.007
حالا من لینک اول رو که دانلود میکنم فیلم تا 100 مگابایت اول میاد ولی بقیه رو دانلود کردم و نه پخش میکنه و نمیدونم چیکار کنم .... در ضمن من اسم هاشونو دستکاری کردم اگه ممکنه بگید اسم ها رو چطوری بذارم تا بخونه همه ر و با هم و پشت سر هم ؟کد:http://forumbazar.ir/ekssalo/SerbianWarez-Splendor.In.The.Grass_1961.avi.008
از HJSplit استفاده کنيد.
میشه نحوه ی نام گذاری رو هم بگید ؟ همونطوری که تو لینک ها است نام گذاری کنم ؟
لینک رو هم اگه لطف کنید ...
نقل قول:
اولين پارتو بديد به برنامه بعد استارت کنيد همين
:46::10:
کد:http://rapidshare.com/files/81001071/HJ.rar
سلام.نقل قول:
وقتی فیلمی چندین پارت داره و یکیش پاک میشه اونم از اواسط فیلم ! هیچ راهی نداره باید لینک های دیگه ای رو برای اون فیلم دانلود کنید .
توصیه ای که همیشه میشه اینه دوست عزیز که قبل از دانلود همه ی پارت ها رو چک کنید که سالم باشند تا این مشکلات پیش نیاد . :41:
من کلا تو دانلود مشکل دارم
اونم از راپیت شیر
وقتی میرم قسمت فری
میخوام دانلود کنم
اجازه نمیده
میشه یکی از دوستان طرز دانلود رو از مگا توضیح بده ؟
راپیدشیر در حالت فری به یک IP اجازه دانلود مقدار حجم خاصی در ساعت رو میده مثلا اگه شما یه فایل 100 مگی رو دانلود کنی برای دانلود فایل بعدی تقریبآ 2 ساعتی باید صبر کنید .نقل قول:
ولی چون اکثر ISP'ها به چند کاربر یه IP میدهند ممکنه بیشتر هم طول بکشه .
اگه فایلهای کمتر از 20 مگ می خواهی دانلود کنی می تونی از سایت rapidbaz.com استفاده کنی ولی اگه می خوای بالای اون دانلو کنی یه اکانت راپیدشیر بخر .
واسه دانلود از مگاآپلود هم همینطور مثل بالانقل قول:
ولی اگه توی ایران زندگی میکنی اول باید اون تولبارش رو دانلود کنی بعد بهت اجازه دانلود (البته با محدودیت) رو میده .
البته ZoneAlarm توی تولبار اون یه کی لوگر پیدا کرد واسه همین من دیگه ازش استفاده نمی کنم .
سلام
من یک فیلم از یکی از سایت های ایرانی دانلود کردم ، پسوندش MPEG-4 بود، بعد تو همون سایت یک
کدک هم بود که نوشته بود با نصب اون کدک میشه فیلم رو با مدیا پلیر نگاه کرد ،ولی من دقیق نمی دونم که این
کدک رو کجا باید نصب کنم ، چون تازه adsl گرفتم زیاد تو این کارا نبودم ، راستش با QuickTime میشه بازش کرد
پخش هم میشه ولی خیلی تاریکه و نمیشه روشنش کرد،می خواستم ببینم جطوری میشه این فایل رو با
مدیا پلیر نگاه کرد؟ یعنی این کدک رو چطوری نصب کنم و کجا باید نصب کنم؟
نصبش کردم تو درایو C ولی هیچ فرقی نکرد
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.
کدک نصب نمیخواد که ( به اون معنای خاص ) یک فایل install هست همون رو اجرا کنید حل موضوع.
جای خاصی هم برای نصب نمیخواد.
کدم باعث میشه مدیا پلیر شما یک سری فرمتهای تصویری و صوتی رو که نمیشناخته بشناسه.
کدکی که اجرا کردید اسمش چیه ؟
پیشنهاد من به شما اینه که برای دیدن فایل های تصویری km player رو نصب کنید که خیلی ها راضی هستند و فرمتهای تصویری رو بدون نیاز به نصب کدک نشون میده.
لینکش رو توی انجمن ها میتونید پیدا کنید .
پیدا نکردید بگید کمکتون کنم.
سلام
دوستان من یک فیلم رو که 8 پارت هست رو دارم دانلود میکنم ، پارت 1 رو دانلود کردم ، خواستم با Winrar
اونو Extract کنم که پیغام میداد باید پارت 2 رو قرار بدین ، خوب تا اینجا که مشکلی نبود ولی حس کنجکاوی من
گل کرد و اونو با VCL پلیر بازش کردم و از حالت Rar خارج شد و فایل Avi رو تونستم ببینم ، به خاطر همین فایل
rar رو پاک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حالا پارت 2 رو گرفتم ، چطوری این پارت 1 رو که Avi است ، و Rar مربوط به اون نیستش
رو باید به پارت 2 بچسبونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، وقتی این Avi مربوط به پارت 1 رو خودم الان rar می کنم با راحتی Extract
میشه و پیغام نمیده که پارت بعدی رو وارد کنید جون من راهنمایی کنید 100 مگ هستش
نقل قول:
اگه پسوندش avi هست وقتی از rar خارج ميکنيد برايه اتصالشون بهم و ديدنه فيلم بايد
از نرم افزاره hj-spilit استفاده کنيد و فايله اول رو برنامه بديد تا باستون قسمتا رو بهم
وصل کنه اينم لينکه دانلوده نرم افزار
کد:http://rapidshare.com/files/87425373/HJSplit_2.3.rar
سلام
من یک فیلم پارت بندی شده رو دانلود کردم ، بخش اولش که تموم شد ، بازش کردم ؛ و اونو Extract کردم و فایل RAR اصلی رو پاک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اولین فیلمی بود که دانلود می کردم نمی دونستم که این فایل هم لازم میشه ، راستش بعد که ترک های
بعدی رو دانلود کردم فهمیدم که برای وصل شدن فیلم ها این فایل های Rar مورد نیازه
خوب من هم اون فایل Avi (پارت اول)رو دوباره RAR کردم ولی دیگه به قسمت دوم وصل نمیچشه یعنی نگاه
کردم دیدم که آخر اسم فیلم مثلا ALI.avi یک ستاره هم داره یعنی آخر پارت اول باید اینجوری باشه
* Ali.avi هر کاری کردم نشد که ستاره به آخر اسم فیلم (پارت اول ) اضافه کنم ، می خواستم بپرسم چطوری
میشه این کار رو انجام داد راستس برنامه Mahdi Hero رو دانلود کردم که فایل های AVi رو به هم بچسبونه
ولی خیلی طول می کشه ، می خواستم بدونم راهی داره که این مشکل رو برطرف کنم؟
Amir_link جان نمیشه ،(تا اونجایی که من می دونم) شما فایل اصلی رو پاک کردید و اون فایل avi هم که الان دارید فقط تا همون 100 مگی که امسترک کردید قابل پخش هست . و باید همون 100 مگی رو هم که پاک کردید رو از اول دانلود کنید .
برای استرک کردن باید تمام فایلها باشن .
این برنامه ای هم که مهدی عزیز گفتن واسه فایلهای هستش که پسوندشون ,avi001,avi002, الی اخر
در واقع مشکل این دوستمون اینه که که فرفضا یه فیلم که 8 پارت هست رو 1 پارتش رو دانلود کرده و بعد از اکسترک کردن اون با VLC شروع به دیدنش کرده ( در این حالت فایل اکسترک شده با این حال که کامل نیست پاک نمیشه) و اون پارت اول فیلم که در حالت rar بوده رو پاک کرده . بعد از دانلود بقیه پارتها به نظر من دذیگه راهی جز دانلود مجدد همون پارت اول نیست تا بشه فایل رو کامل اکسترک کرد .
بازم اگه دوستان روشی دارند به این دوستمون کمک کنند .
سلامنقل قول:
دستت درد نکنه Jooya جان
راستش یک برنامه خودم پیدا کردم که میشه فایل های Avi رو به هم وصل کرد ، ولی خیلی طول می کشه ،
برنامه ای که آقا مهدی معرفی کرد کار نکرد نمی دونم والا همون طوری که شما گفتید باید AVI00 .و ... باشه
تا با این برنامه بشه بچشبونیم به هم دیگه پارت ها رو
این برنامه All Video Joiner هستش که میشه AVi ها رو چسبوند به هم ولی زمان زیادی می بره:41:
به هر حال ممنو از راهنمایی شما
سلام
دوستان یک سوال داشتم :
این مشکل چند بار برام پیش اومد ،فیلم هایی که با لینک Sharedzilla هستند رو
مثلا 700 مگ بوده و 100 مگ امروز دانلود کردم ، 100 مگ فردا ولی روز سوم وقتی خواستم ادامشو دانلود کنم
ارور داده که لینک Expire شده ، برای همه همین طوره؟ یا باید کار خاصی انجام داد؟
ممنون از راهنمایی
آرخ drxox جان منم سر 97 درضد يه بار اينطوري شدم.
ولي كاريش نميشه كرد
بچه ها من فيلم iam legend رو ازدانلود كردم 8 پارت بود پسورد اكستركتش هم اسم سايت بودکد:www.downloads.ir
من وقتي ميخوام اكستركتش كنم حدوداي 78 درضد كه ميگذره ارور ميده فكر كنم expired يا همچين چيزي توي پرانتز هم مينويسه wrong password?!!
كسي ميدونه بايد چي كار كنم؟
سلام.نقل قول:
اگه میگه پسوورد اشتباهه معلومه دیگه پسوورد رو بد وارد کردید یا ایراد داره
اگه سر پارت خاصی ارور رو میده و میگه پارت خرابه باید اون پارت رو دوباره دانلود کنید .
سلام.نقل قول:
اگه لینک اکسپایر شده که هیچی دیگه .
اینجور سرور ها همین مشکلات رو هم دارند .
اما یک امتحان.
موقع اکسترکت کردن یک تیک داره winrar به این صورت
keep broken files اون رو تیک بزنید بعد extract کنید بینیم میشه حداقل تا اونجا که دانلود شده رو دید یا خیر.
اگه نشد هیچ راه دیگه من نه میشناسم نه به ذهنم میرسه .
سلام
عزیزان من این فیلم ترمیناتور 2008 رو که نوشته بود 370 مگ حجم داره دانلودش کردم اما حالا وقتی روش کلیک میکنم یه ارور میزنه مدیا پلیرم و بعد فقط صداشو پخش میکنه فرمت فایل دانلودیمم avi هستش...
ممنونم
به احتما زیاد مشکل بایستی از Codec باشه که شما اگه این مدیا پلیر رو دان کنید درست میشه.نقل قول:
KMPlayer
دارم دانلودش میکنم اما اگه مشکل از codec باشه مگه نباید با نصب nero درست بشه من این کارو کردم نشد...نقل قول:
سلام.نقل قول:
سوالی که برای من پیش اومده چرا خیلی ها یک فیلم رو الکی دانلود میکنند به اسم یک فیلم دیگه ؟
شما میتونی برای من بگی اینی که شما الان دانلود کردی جز اینها
چه ترمیناتور دیگه ای هست ؟ یکی هست که قرار 2009 ساخته شه .کد:http://www.imdb.com/find?q=terminator&sourceid=mozilla-search
توصیه :
قبل از دانلود چیزی یک سر به imdb بزنید ببینید اصلا این فیلم اکران شده !!!
بعد حالا که اکران شده کیفیت پردش اومده دی وی دی ریپ اومده و .... آیا ؟
یک دوست دیگمون هم فیلمی رو که هنوز اکران نشده با کیفیت دی ویدی ریپ دانلود کرده بود !!:18::18::18::18:
دوست عزیز اول اینکه من بعد از چند سال دانشجوی بازیگری بودن حداقل میدونم فیلمی که دارم دانلود میکنم چی هست.نقل قول:
الکی هم دانلود نمیکنم اتفاقا کامل راجع بهش تحقیق میکنم.
محض اطلاع بیشتر شما باید بگم که این فیلم نام کاملش terminator.the sarah connor shronicles هستش و یه تله فیلمی بود که چند وقت پیش بصورت تلویزیونی از آمریکا پخش شد.ودر بین بینندگان به ترمیناتور 2008 معروف شد.
بر خلاف تصور خیلیها که تصور میکنند این فیلم از سری ترمیناتور ساخته جیمز کامرون هست باید بگم خیر این فیلم از آقای josh friedel کارگردان بزرگ تخیل آمریکا هست.از آثار بزرگ این هنرمند میشه به transformers.وwar of the world .اشاره کرد.
امیدوارم دیگه زود قضاوت نکنید والبته بیشتر تحقیق کنید.
موفق باشید
آرش جان از شما هم ممنونم برنامتون مفید واقع شد.
با سلام. دوستان من چندتا قطعه فیلم Hd دانلود کردم اما وقتی اونا رو اجرا میکنم با تیک تیک اجرا میشه ! من تقریبا همه پلیر ها رو استفاده کردم اما بی فایده بود . مشکل از کجاس ؟